Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hep şişkinlikten diye düşünüyorsun bilgen de acaba troidlerle ilgili bir problemin olmasın.hiç kontrol ettirdin mi?

Bu hafta listeye alıyorum canım seni. Her hafta 700 gr versen yine yeter ama liste sorumluluğu daha dikkatli olursun. Haftaya alırsam seni listeye verdiğin kilo bölünecek. O daha kötü olur. Sen bol bol yeşil çay içip bol su içip ödem atacaksin. Başka çaresi yok. Çok fazla kilo hayalide kurma çünki hayal kırıklığına uğrarsın. Ve artık cumaya kadar tartılmıyorsun. Anlaştık mı? Hemen tartıyı uzak bir yere kaldır ve bana söz ver. Cumaya kadar tartılmak yok.

Canım paylaşımım bir dün düştü. Ondan önceki günler 20 li mesajlardaydım

Yanlış düşünmüş olabilirim canım seni çok göremediğim için sanırım bana öyle geldi. Mesaj sayıları evde gidince yayınlarım. Özür olsun o zaman.

Nurgül canım senin başlangıç kilon 59,8 dimi. Hedef kilon kaçtı?

başlangıç 59,8
hedef 53

bide geçen hafta 1,8 verdim dereceye giremedim şimdi hiiiçç sanmıyorum.

Ben burdayken sen genelde yoktun bu hafta tatlım :) problem değil

saol canım inşallah.. bu arada yeni kaptan hatice demişsin.. hatice kimdi??:44:

inşallan canım verebilirim
hep şişkinlikten diye düşünüyorsun bilgen de acaba troidlerle ilgili bir problemin olmasın.hiç kontrol ettirdin mi?
en son hamilelikte baktırmıştım canım

anlaştık canım

***13. TAKIM 267. ETAP ***

akashha (69.3 /68.6 / 0.7 / % 1.01 )
bilgen35 (92.5 / 91.8 / 0.7 /% 0.76) Yeni üye hedef: 60
gurbet_dmr (88.8 /88/ 0.8/ % 0.90)
Kbra23 (79 / 78.1 /0.9 / %1.14 )
LAydLiNe ( 62.9 / 61.8 /1.1/ % 1.75) Mezuniyetini istiyor
mersinli42 ( 79.8 / 78/ 1.8 / %2.26 )
nurgulguney (59,8 / 56.8 / 3 / % 5.02)Yeni üye hedef : 53
UZAYIM ( 63.8 // / % )
yasminyaso ( 85.7 / 85 /0.7 / %0.82)

13. TAKIM ORTALAMASI: %

Sadece Hatice kaldı oda gelsin liste tamam inşallah. Nurgülcüm şimdi neden sana dereceye girersin dememin sebebini anladın mı?

Cuma günleri buranın daha aktif olması gerekirken hale bakın kimse yok. Nerdesiniz kızlar?

Hatice uyuyor daha uykucu. Ayy bide kaptan olacak. Kız yolcam saçını başını nerdesin bakim sen?

ama benim geçen haftaki bildirimimi 9. takım kaptanı mush yapmıştı bi yanlışlık olmasn

Cuma günleri buranın daha aktif olması gerekirken hale bakın kimse yok. Nerdesiniz kızlar?

Hatice uyuyor daha uykucu. Ayy bide kaptan olacak. Kız yolcam saçını başını nerdesin bakim sen?

geziyorum takım takım ben ondan görünmüyorum

herkesi tebrik ederim arkadaşlar.

canım hatice bildirimini yazmış dün baksana.

ama benim geçen haftaki bildirimimi 9. takım kaptanı mush yapmıştı bi yanlışlık olmasn

geziyorum takım takım ben ondan görünmüyorum

O zaman yanlış oldu. Baktım listeye eklemişler seni. Ben eklemediklerini sanmıştım. Deneme süren çok çabuk dolmuş o zaman

Onların liste sonuna 13. takıma transfer olmak istiyor diye yazmaları gerekiyordu. Onlarla konuş bu hafta seni listeye hiç yazmısınlar canım.

Ayy bide senin bildirimi yanlış yapmışlar. 1,3 kilo verdin görünüyor ama 1,8 vermişsin.

Son düzenleme:

evet ben onlara durumu açıkladım ama cuma günü açıklamalar yapıldı ben pazartesi transfer oldum o yüzden yazamamışlardır. bide 59,8 tartıldığımda salı günüydü o cuma deil ondan sonraki cuma 58 çıktı tartım. bölmüştür onu öyle düşünüyorum. yani bi hafta deilde bir hafta 3 günlüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…