Tamam o zaman listedesin bu hafta. Hatta bireyselde derece bile bekliyorum ben senden.
ebrucum istersen beni bir hafta daha listeye ama şu gece nöbeti işini çözemedim hala.cumartesi gece,çarşamba gece,tekrer cumartıse gecem var.çarşamba sabahı dedim ki oh ne güzel veriyorum.cuma sabahı 90 olrum.başladığım yerdeyim yine.moralmen yine çöktüm.5 günde uğraşıp verdiğim fazlasını bir gecede bana geri geliyo nasıl oluyorsa eşim bile şaşırdı kaldı.sonra yine başa dönüyorum
ebrucum istersen beni bir hafta daha listeye ama şu gece nöbeti işini çözemedim hala.cumartesi gece,çarşamba gece,tekrer cumartıse gecem var.çarşamba sabahı dedim ki oh ne güzel veriyorum.cuma sabahı 90 olrum.başladığım yerdeyim yine.moralmen yine çöktüm.5 günde uğraşıp verdiğim fazlasını bir gecede bana geri geliyo nasıl oluyorsa eşim bile şaşırdı kaldı.sonra yine başa dönüyorum
Sıfır sporla verdim bu kiloyu canımBugün akşamdan itibaren sporumu ekleyeceğim yeniden . Haftaya sonuç daha güzel olacak
yok takımda olur belkide yarışma geneli mümkün deil 5. takım iyi ama 2 kg civarı elif 2,3 vermiş çok iyi
Canım paylaşımım bir dün düştü. Ondan önceki günler 20 li mesajlardaydım
Yanlış düşünmüş olabilirim canım seni çok göremediğim için sanırım bana öyle geldi. Mesaj sayıları evde gidince yayınlarım. Özür olsun o zaman.
Nurgül canım senin başlangıç kilon 59,8 dimi. Hedef kilon kaçtı?
Yanlış düşünmüş olabilirim canım seni çok göremediğim için sanırım bana öyle geldi. Mesaj sayıları evde gidince yayınlarım. Özür olsun o zaman.
Nurgül canım senin başlangıç kilon 59,8 dimi. Hedef kilon kaçtı?
Sen söz veriyor musun? Onu söyle ona göre alacağım listeye
Tebrik ederim Özlem'cim ödem atmışsındır mutlaka. Ama çok süper bir sonuç. İnşallah bundan sonra her hafta gidecek böyle.
Yasemin'cim tebrik ediyorum ama ben sende daha çoğunu bekliyorum haberin olsun. Ayrıca bu hafta paylaşımların yine çok düştü. Dikkatli ol lütfen uyarmak istemiyorum seni ve hiç kimseyi.
Değiştireceğim canım birazdan. Yine yoğun bir gün. Normalde boş oturuyorduk ramazan geldi hastane dolup taşıyor.
Sandviç ekmeği hariç menün güzel canım. Suu ve spor yok?
Bilgen'cim gayet normal canım. Haftaya biraz daha gayretle 8 li rakamları görmek istiyorum senden. Stres yaparsan kilo veremezsin haberin olsun.
saol canım inşallah.. Bu arada yeni kaptan hatice demişsin.. Hatice kimdi??:44:
inşallan canım verebilirimSen söz veriyor musun? Onu söyle ona göre alacağım listeye
Tebrik ederim Özlem'cim ödem atmışsındır mutlaka. Ama çok süper bir sonuç. İnşallah bundan sonra her hafta gidecek böyle.
Yasemin'cim tebrik ediyorum ama ben sende daha çoğunu bekliyorum haberin olsun. Ayrıca bu hafta paylaşımların yine çok düştü. Dikkatli ol lütfen uyarmak istemiyorum seni ve hiç kimseyi.
Değiştireceğim canım birazdan. Yine yoğun bir gün. Normalde boş oturuyorduk ramazan geldi hastane dolup taşıyor.
Sandviç ekmeği hariç menün güzel canım. Suu ve spor yok?
Bilgen'cim gayet normal canım. Haftaya biraz daha gayretle 8 li rakamları görmek istiyorum senden. Stres yaparsan kilo veremezsin haberin olsun.
en son hamilelikte baktırmıştım canımhep şişkinlikten diye düşünüyorsun bilgen de acaba troidlerle ilgili bir problemin olmasın.hiç kontrol ettirdin mi?
Bu hafta listeye alıyorum canım seni. Her hafta 700 gr versen yine yeter ama liste sorumluluğu daha dikkatli olursun. Haftaya alırsam seni listeye verdiğin kilo bölünecek. O daha kötü olur. Sen bol bol yeşil çay içip bol su içip ödem atacaksin. Başka çaresi yok. Çok fazla kilo hayalide kurma çünki hayal kırıklığına uğrarsın. Ve artık cumaya kadar tartılmıyorsun. Anlaştık mı? Hemen tartıyı uzak bir yere kaldır ve bana söz ver. Cumaya kadar tartılmak yok.
***13. TAKIM 267. ETAP ***
akashha (69.3 /68.6 / 0.7 / % 1.01 )
bilgen35 (92.5 / 91.8 / 0.7 /% 0.76) Yeni üye hedef: 60
gurbet_dmr (88.8 /88/ 0.8/ % 0.90)
Kbra23 (79 / 78.1 /0.9 / %1.14 )
LAydLiNe ( 62.9 / 61.8 /1.1/ % 1.75) Mezuniyetini istiyor
mersinli42 ( 79.8 / 78/ 1.8 / %2.26 )
nurgulguney (59,8 / 56.8 / 3 / % 5.02)Yeni üye hedef : 53
UZAYIM ( 63.8 // / % )
yasminyaso ( 85.7 / 85 /0.7 / %0.82)
13. TAKIM ORTALAMASI: %
Sadece Hatice kaldı oda gelsin liste tamam inşallah. Nurgülcüm şimdi neden sana dereceye girersin dememin sebebini anladın mı?
Cuma günleri buranın daha aktif olması gerekirken hale bakın kimse yok. Nerdesiniz kızlar?
Hatice uyuyor daha uykucu. Ayy bide kaptan olacak. Kız yolcam saçını başını nerdesin bakim sen?
UZAYIM ( 63.8 // / % )
Sadece Hatice kaldı oda gelsin liste tamam inşallah. Nurgülcüm şimdi neden sana dereceye girersin dememin sebebini anladın mı?
akashha (69.3 / / / % )
bilgen35 (92.5 / / / % )Bilgen yeni üye.Hedef 60
gurbet_dmr (88.8 / / / % )
Kbra23 ( 79 / 78.1 / 0,9 / %1.14 )
LAydLiNe ( 62.9 / / / % )
mersinli42 ( 79.8 / / / % )
nesdii28 (69 / / /% )Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM ( 63.8 / 63,2 / 0.6 / %0.94 )
yasminyaso ( 85.7 / / / % )
Zaum ( 99.2/ / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM ORTALAMASI:
Bu hafta listeye kimler girecek:44:Ben iyice kopmuşum.Ebrucum listeyi böyle hazırladım.Sen eksikleri fazlaları düzeltirsin.Hesaplamalarda yardım ederim.[/B]
canım hatice bildirimini yazmış dün baksana.***13. TAKIM 267. ETAP ***
UZAYIM ( 63.8 // / % )
ama benim geçen haftaki bildirimimi 9. takım kaptanı mush yapmıştı bi yanlışlık olmasn
geziyorum takım takım ben ondan görünmüyorum
O zaman yanlış oldu. Baktım listeye eklemişler seni. Ben eklemediklerini sanmıştım. Deneme süren çok çabuk dolmuş o zaman
Onların liste sonuna 13. takıma transfer olmak istiyor diye yazmaları gerekiyordu. Onlarla konuş bu hafta seni listeye hiç yazmısınlar canım.
Ayy bide senin bildirimi yanlış yapmışlar. 1,3 kilo verdin görünüyor ama 1,8 vermişsin.
canım hatice bildirimini yazmış dün baksana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?