Görüşürüz Bilgen.iyi geceler arkadaşlar eşim çağırıyor çıkıyorum ben
Seçil bende arada dukan krep,ekmek tarzı yapıyorum.Bir diyete tamamen bağlanmak yerine kendin bir yemek planı hazırlayabilirsin.Örnek canın tatlı istediğinde dukan tatlı yap,ekmeğin dukan olabilir.Proteinide sürekli tüketebilirsin.Ama tamamen uygulaman taraftarı değilim.Yinede sen bilirsin.
Sağlık açısından sakıncaları var mı bilmem ama ömür boyu dukan temelli yiyecekler yiyemeyiz.Hedef kilomuza ulaşınca karbonhidrat,yağ yediğimiz takdirde direk kilo almaya başlarız.O yüzden bazı dukan tarifleri dene ama tamamen uyma derim.Yinede karar senin .neden tamamen yapmıyım canım bildiğin sakıncaları var mı ?
Sağlık açısından sakıncaları var mı bilmem ama ömür boyu dukan temelli yiyecekler yiyemeyiz.Hedef kilomuza ulaşınca karbonhidrat,yağ yediğimiz takdirde direk kilo almaya başlarız.O yüzden bazı dukan tarifleri dene ama tamamen uyma derim.Yinede karar senin .
Ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar :))
Gece istanbul için yola çıkacağım. Yarın istanbuldan yazışırız artık
menüm
sahur
2 dilim ekmek
peynir
domates
iftar
haşlanmış tavuk
2 dilim ekmek
salata
su 2.5 litre
spor 45 dk yürüyüş
selam kızlar evde tadilat olduğu için giremedim nette Dukan diyetini yapmaya karar verdim internetten yulaf kepeği aldım bugun geldi sahurda dukana başlamayı düşüüyorum geçmişi de okuyabildiğim kadarıyla okudum listeyi girmeyi dert etmiyorum artık:)
Menum :
Sahur :
Peynır salatalık zeytın 1 dılım kepeklı ekmek
Iftar
1 dılım bıftek sebze.
Su :2.5lıtre
Veee kacamagm 1 kucukkk mınnack baklava
MENÜM
SAHUR
2 dilim ekmek
Biberli lor peyniri
Domates,salatalık,peynir
Yarım dilim börek
1 şeftali
AKŞAM
1 kase çorba
Yoğurt,salata
kıslar ya bugün alışveriş yapıyım dedim şöle zayıf göstercek bişiyler... anladım ki öyle bişiyler yok... önümüzde bayram yarın birascık daha bakçam ama nafile... olsaydım şimdi şöle bi 38 beden oh ne giysem yakışrdı ama şimdi.... malesef...
Menum :
Sahur :
Peynır salatalık zeytın 1 dılım kepeklı ekmek
Iftar
1 dılım bıftek sebze.
Su :2.5lıtre
Veee kacamagm 1 kucukkk mınnack baklava
menücan
sabah
2 dlm çavdar ekm. peynirli tost
ara orta kahve
öğle
ton balıklı salata
akşam
yağsız pişmiş döner
1 dlm ekmek
salata
ara
1 salkım üzüm (minik)
menüm
sabah:3 kaşık melemen
peynir
zeytin
2 dilim kepek ekmek
öğlen:1 erik,1 şeftali,1 armut
ara:1 avuç beyaz leblebi
akşam:çorba
1 porsiyon kıymalı bamya
yoğurt
1 dilim kepek ekmek
su:2.5 litre
spor yok,temizlik yaptım
çok güzel olmuş canım afiyet olsun.menüm
sahur
2 dilim ekmek
peynir
domates
iftar
haşlanmış tavuk
2 dilim ekmek
salata
su 2.5 litre
spor 45 dk yürüyüş
az yemişsin canım ya maşllah iyisin he:)MENÜM
SAHUR
2 dilim ekmek
Biberli lor peyniri
Domates,salatalık,peynir
Yarım dilim börek
1 şeftali
AKŞAM
1 kase çorba
Yoğurt,salata
kıslar ya bugün alışveriş yapıyım dedim şöle zayıf göstercek bişiyler... anladım ki öyle bişiyler yok... önümüzde bayram yarın birascık daha bakçam ama nafile... olsaydım şimdi şöle bi 38 beden oh ne giysem yakışrdı ama şimdi.... malesef...
selam arkadaşlar iyi geceler.anca girebildim ben.iftara davetliydik bugün.
menüm
sabah
kaynamış yumurta
domates
salatalık
peynir
bol şekersiz çay
1 dilim tam buğday ekmeği
öğle
bir kase tuzlu yoğurt (bugün tansiyonum düşük sanırım)
ara
5 tane çubuk kraker
akşam
yarım kase tarhana çorbası
patlıcan salatası
1 tane tulumba tatlısı kızmayın ama çok canım istedi.(az ceza verin)
3 lt su,30 dk öğlen leslie,akşam 30 dk leslie
Günaydın kızlar,
Dün akşam 11'de işten çıktım, eve gidince halim kalmamıştı bir şey yapmaya. Hemen uyudum..
Dünkü menüm:
Sabah - yarım simit
Öğlen - 1 dolma, 3-4 yk. taze fasulye, semizotu salatası
Ara - 5 badem
Akşam - 1 kase sütlü nesfit
Su 3lt..
helllllllllllllo bebekler ben geliverdüüüüüüüüüüüüüüm bilgisayarım bozulduuuuuuuuuuu uleen arada annemden alıp bilgisayarını giriyorum nete o yüzden cok gelemicem bugünlerdeeeee ne yapıyorsunuz bakim son dedikodular neler
helllllllllllllo bebekler ben geliverdüüüüüüüüüüüüüüm bilgisayarım bozulduuuuuuuuuuu uleen arada annemden alıp bilgisayarını giriyorum nete o yüzden cok gelemicem bugünlerdeeeee ne yapıyorsunuz bakim son dedikodular neler
sen böle diyince geçenlerde nette biyazı görmüştüm o aklıma geldi diyoki, gelüse gelü gelmezüse gendü bülüü hhaahahahaa çok gülmüştüm ya. sen görmeyeli baya bi değişiklik var herkes ideal kilosuna kavuştu, haftaya şıkır şıkır bayramlıklarımızı almaya gidicez. sonrada mankenlik ajansına başvuruda bulunucaz. tüm kanalar bizden bahsediyor. takımca kimle röportaj yapıcaz ona karar vermeye çalışıyoruz. hihihihihihihiii
kız keşke oluverse öyle mucuzeler 1 haftada ideal kiloya ulaçmış oluruz yanirüyamda görsem ne rüyaydı be derim:))))))))
afiyet olsun canımGünaydın kızlar,
Dün akşam 11'de işten çıktım, eve gidince halim kalmamıştı bir şey yapmaya. Hemen uyudum..
Dünkü menüm:
Sabah - yarım simit
Öğlen - 1 dolma, 3-4 yk. taze fasulye, semizotu salatası
Ara - 5 badem
Akşam - 1 kase sütlü nesfit
Su 3lt..
selam arkadaşlar nasılsınız
teşekkür ederim canım bende iyiyimselam bilgen hoşgeldin ben kendi adıma iyim. sen nasılsın
dünkü menümü paylaşayım
sabah beyaz penir domatesli tost ekmeğine yağsız tost
öğlen bir dilim kepek ekmeği ve bir kase çorba
ara öğünde limonlu soda
akşam 6 da
1 şeftali
1 armut
yarım gözleme(
1 avuç kabuklu yer fıstığı
2 lt su
selam arkadaşlar nasılsınız
teşekkür ederim canım bende iyiyim
tostun tam buğday ekmeğine yada kepekli ekmeğe olsaymış iyi olurmuş,keşke meyvaları 3 gibi yeseydin,katkılı soda değilde,normal olanını seçersen daha iyi olur.suyun az olmuş spor yok,akşam yemeğin az olmuş meyva ve yer fıstığı yemekten sayılmıyor benim için ara öğün olarak yeseydin keşke,ay çok konuştum kızma sakın olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?