Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Seçil bende arada dukan krep,ekmek tarzı yapıyorum.Bir diyete tamamen bağlanmak yerine kendin bir yemek planı hazırlayabilirsin.Örnek canın tatlı istediğinde dukan tatlı yap,ekmeğin dukan olabilir.Proteinide sürekli tüketebilirsin.Ama tamamen uygulaman taraftarı değilim.Yinede sen bilirsin.

neden tamamen yapmıyım canım bildiğin sakıncaları var mı ?

neden tamamen yapmıyım canım bildiğin sakıncaları var mı ?
Sağlık açısından sakıncaları var mı bilmem ama ömür boyu dukan temelli yiyecekler yiyemeyiz.Hedef kilomuza ulaşınca karbonhidrat,yağ yediğimiz takdirde direk kilo almaya başlarız.O yüzden bazı dukan tarifleri dene ama tamamen uyma derim.Yinede karar senin .

Son düzenleme:

haklısın canım sahurda krep yapıyım bakalım nasıl olcak yulaf kepeği ile ben kaçtım görüşürüz :)iyi geceler

Günaydın kızlar,

Dün akşam 11'de işten çıktım, eve gidince halim kalmamıştı bir şey yapmaya. Hemen uyudum..

Dünkü menüm:

Sabah - yarım simit

Öğlen - 1 dolma, 3-4 yk. taze fasulye, semizotu salatası

Ara - 5 badem

Akşam - 1 kase sütlü nesfit

Su 3lt..

hepimize günaydın arkadaşlar bol paylaşımlı bi gün diliyorum.

Ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar :))

Gece istanbul için yola çıkacağım. Yarın istanbuldan yazışırız artık

aa ne güzel gel gel :))) aslen nerelisin nerde yaşıyosun yani. ist. nereye geleceksin. ben çekmeköydeyim. yakınlarda olursan görüşebilirz bi iftar yemeği yiyebiliriz diye dedim. sanırım ist. olan başka kimse yok.

menüm

sahur
2 dilim ekmek
peynir
domates

iftar
haşlanmış tavuk
2 dilim ekmek
salata

su 2.5 litre
spor 45 dk yürüyüş

zelişcim tebrik ederim canım çok güzel menüler görüyorum son günlerde. cuma günü sabırsızlıkla tartını bekliyorum. eminim böyle devam ettikçe güze sonuçlar alacaksın. sporun suyun menün çok başarılı. demekki isteyince yapabiliyomuşsun. bide bana şu iftardan sonra spor nasıl yapıyosun sırrını söylermisi :))) ben kendimden geçmiş oluyorumda :))))

dukan diyeti ben yaptım kısaca tecrübelerimi paylaşmak istedim. uzun bi süre int. araştırdım çok fazla hatta hiç olumsuz yorumla karşılaşmadım. 4 gün atak yaptım 2 hafta seyir. son günlerinde kendimi kötü hissettiğim için doktora gidip kan tahlili yaptırdım ve kolestrol değerlerim çok çookkkk yüksek çıktı. bıraktım 2 hafta sonra tekrar tahlilyaptırdım normal değerlerindeydi ama kalbimde çarpındı başımda bi dönme vardı. herkesde aynı şey olacak diye bişi yok ama bu konuda tavsiyem şu olabilir başlamadan öncede kendini rahatsız hissedersende tahlillerini yaptır. kalıcı böbrek ve kolestrol skıntısı çekmemiş olursun. bide bazıları kabızlık yaptığını söledi ama bende yapmadı. bide mutlaka kitabını al. bi int. sitesi var dukanın resmi web sitesi ordan kendi değerlerini girip kaç gün atak kaç gün seyir yapıyosun onu veriyo sana. ona göre hareket et. bide ramazan başlamak için doğru deil bence zaten dengeli ve yeterince beslenemiyoruz dukanı bırakabiliyosan ramazandan sonraya bırak.

Menum :

Sahur :
Peynır salatalık zeytın 1 dılım kepeklı ekmek
Iftar
1 dılım bıftek sebze.
Su :2.5lıtre
Veee kacamagm 1 kucukkk mınnack baklava

ceza verelim. hihihihiihiiiii canım çekiyo bak

MENÜM
SAHUR
2 dilim ekmek
Biberli lor peyniri
Domates,salatalık,peynir
Yarım dilim börek
1 şeftali

AKŞAM
1 kase çorba
Yoğurt,salata

iftar bencede az olmuş.

bayrama daha çok var acele etme bence bi kilo bi kilodur belki morelini daha da düzeltir. son günlere bırakmaya çalış alış veriş işini daha 17 gün var.

günaydın hanımlar.hayırlı bir gün geçirirriz inşallah.

Menum :

Sahur :
Peynır salatalık zeytın 1 dılım kepeklı ekmek
Iftar
1 dılım bıftek sebze.
Su :2.5lıtre
Veee kacamagm 1 kucukkk mınnack baklava

afiyet olsun canım çok yemek yememişsin zaten dengelemişsin bence.

menücan
sabah
2 dlm çavdar ekm. peynirli tost

ara orta kahve

öğle
ton balıklı salata

akşam
yağsız pişmiş döner
1 dlm ekmek
salata

ara
1 salkım üzüm (minik)

afiyet olsun güzel.

afiyet olsun güzel menü.

menüm

sahur
2 dilim ekmek
peynir
domates

iftar
haşlanmış tavuk
2 dilim ekmek
salata

su 2.5 litre
spor 45 dk yürüyüş
çok güzel olmuş canım afiyet olsun.

MENÜM
SAHUR
2 dilim ekmek
Biberli lor peyniri
Domates,salatalık,peynir
Yarım dilim börek
1 şeftali

AKŞAM
1 kase çorba
Yoğurt,salata
az yemişsin canım ya maşllah iyisin he:)

hepimizde ayın dert canım bu bayram böle geçecek ama eminim kurban bayramında hepimiz şıkır şıkır zayıflamış ve güzel olacağız:)))))))

helllllllllllllo bebekler ben geliverdüüüüüüüüüüüüüüm bilgisayarım bozulduuuuuuuuuuu uleen arada annemden alıp bilgisayarını giriyorum nete o yüzden cok gelemicem bugünlerdeeeee ne yapıyorsunuz bakim son dedikodular neler

afiyet olsun canım.çubuk krakerler ve tabiki tatlı olmamış ama sporun gayet güzel erimiş gitmiştir zaten:)

afiyet olsun güzel olmuş.

hoşgeldin tatlım bende diyorum yok ortalarda bu kız.sağmışsın iyi bari:)dedikoduluk bir durum yok sanırım ya da ben kaçırmış olabilirim varsada

sen böle diyince geçenlerde nette biyazı görmüştüm o aklıma geldi diyoki, gelüse gelü gelmezüse gendü bülüü hhaahahahaa çok gülmüştüm ya. sen görmeyeli baya bi değişiklik var herkes ideal kilosuna kavuştu, haftaya şıkır şıkır bayramlıklarımızı almaya gidicez. sonrada mankenlik ajansına başvuruda bulunucaz. tüm kanalar bizden bahsediyor. takımca kimle röportaj yapıcaz ona karar vermeye çalışıyoruz. hihihihihihihiii

kız keşke oluverse öyle mucuzeler 1 haftada ideal kiloya ulaçmış oluruz yani rüyamda görsem ne rüyaydı be derim:))))))))

afiyet olsun canım

hoşgeldin canım

dünkü menümü paylaşayım

sabah beyaz penir domatesli tost ekmeğine yağsız tost

öğlen bir dilim kepek ekmeği ve bir kase çorba

ara öğünde limonlu soda

akşam 6 da
1 şeftali
1 armut
yarım gözleme (
1 avuç kabuklu yer fıstığı

2 lt su

selam bilgen hoşgeldin ben kendi adıma iyim. sen nasılsın
teşekkür ederim canım bende iyiyim

tostun tam buğday ekmeğine yada kepekli ekmeğe olsaymış iyi olurmuş,keşke meyvaları 3 gibi yeseydin,katkılı soda değilde,normal olanını seçersen daha iyi olur.suyun az olmuş spor yok,akşam yemeğin az olmuş meyva ve yer fıstığı yemekten sayılmıyor benim için ara öğün olarak yeseydin keşke,ay çok konuştum kızma sakın olurmu

selam arkadaşlar nasılsınız

çok kızdım bilgen demediğini bırakmamışsın sanırım daha fazla dayanamıycam hheeeheheheee şaka şaka. olur mu ya öle şey onun için burda deilmiyiz eleştirilerimiz olmasa o zaman herkes canınınistediğini yesin. hepsi mantıklı ve dorubence. sana bunun için kızmam teşekkürederim. sonuçta hepimiz iyi niyetliyiz zahmet edip o kadar yazmışsın. ellerine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…