afiyet olsunselam arkadaşlar iyi geceler.anca girebildim ben.iftara davetliydik bugün.
menüm
sabah
kaynamış yumurta
domates
salatalık
peynir
bol şekersiz çay
1 dilim tam buğday ekmeği
öğle
bir kase tuzlu yoğurt (bugün tansiyonum düşük sanırım)
ara
5 tane çubuk kraker
akşam
yarım kase tarhana çorbası
patlıcan salatası
1 tane tulumba tatlısı kızmayın ama çok canım istedi.(az ceza verin)
3 lt su,30 dk öğlen leslie,akşam 30 dk leslie
afiyet olsun sedaGünaydın kızlar,
Dün akşam 11'de işten çıktım, eve gidince halim kalmamıştı bir şey yapmaya. Hemen uyudum..
Dünkü menüm:
Sabah - yarım simit
Öğlen - 1 dolma, 3-4 yk. taze fasulye, semizotu salatası
Ara - 5 badem
Akşam - 1 kase sütlü nesfit
Su 3lt..
geçmiş olsun,bilgisayarlar insanı deli ediyor.hoş geldin.helllllllllllllo bebekler ben geliverdüüüüüüüüüüüüüüm bilgisayarım bozulduuuuuuuuuuu uleen arada annemden alıp bilgisayarını giriyorum nete o yüzden cok gelemicem bugünlerdeeeee ne yapıyorsunuz bakim son dedikodular neler
afiyet olsunda fıstık yerine badem falan yeseydin keşke.dünkü menümü paylaşayım
sabah beyaz penir domatesli tost ekmeğine yağsız tost
öğlen bir dilim kepek ekmeği ve bir kase çorba
ara öğünde limonlu soda
akşam 6 da
1 şeftali
1 armut
yarım gözleme(
1 avuç kabuklu yer fıstığı
2 lt su
dukan diyeti ben yaptım kısaca tecrübelerimi paylaşmak istedim. uzun bi süre int. araştırdım çok fazla hatta hiç olumsuz yorumla karşılaşmadım. 4 gün atak yaptım 2 hafta seyir. son günlerinde kendimi kötü hissettiğim için doktora gidip kan tahlili yaptırdım ve kolestrol değerlerim çok çookkkk yüksek çıktı. bıraktım 2 hafta sonra tekrar tahlilyaptırdım normal değerlerindeydi ama kalbimde çarpındı başımda bi dönme vardı. herkesde aynı şey olacak diye bişi yok ama bu konuda tavsiyem şu olabilir başlamadan öncede kendini rahatsız hissedersende tahlillerini yaptır. kalıcı böbrek ve kolestrol skıntısı çekmemiş olursun. bide bazıları kabızlık yaptığını söledi ama bende yapmadı. bide mutlaka kitabını al. bi int. sitesi var dukanın resmi web sitesi ordan kendi değerlerini girip kaç gün atak kaç gün seyir yapıyosun onu veriyo sana. ona göre hareket et. bide ramazan başlamak için doğru deil bence zaten dengeli ve yeterince beslenemiyoruz dukanı bırakabiliyosan ramazandan sonraya bırak.
.
lafta sahura kalktım,oruç yalan oldu:26:
bugün yine kimse yok
Afiyet olsun Seda.Günaydın kızlar,
Dün akşam 11'de işten çıktım, eve gidince halim kalmamıştı bir şey yapmaya. Hemen uyudum..
Dünkü menüm:
Sabah - yarım simit
Ara - 5 badem
Su 3lt..
Hoşgeldin canım.Burası bu aralar sessiz.Çok özletme kendini artık dön.helllllllllllllo bebekler ben geliverdüüüüüüüüüüüüüüm bilgisayarım bozulduuuuuuuuuuu uleen arada annemden alıp bilgisayarını giriyorum nete o yüzden cok gelemicem bugünlerdeeeee ne yapıyorsunuz bakim son dedikodular neler
Afiyet olsun Nurgül.Akşam yemeği olmamış.Gözleme meyveler ve kuruyemiş.dünkü menümü paylaşayım
ara öğünde limonlu soda
akşam 6 da
1 şeftali
1 armut
yarım gözleme(
2 lt su
Hayırdır niye:44:lafta sahura kalktım,oruç yalan oldu:26:
günaydın herkese
dünkü menümü paylaşayım
ara öğünde limonlu soda
akşam 6 da
1 şeftali
1 armut
yarım gözleme(
2 lt su
Bu arada HERKESE MERHABALAR
hoş geldin bizde merak ettik seni liste olayına bencede takılma bende listede değilim ama burdaki motivasyonu hiç bi şeye değişmemselam kızlar evde tadilat olduğu için giremedim nette Dukan diyetini yapmaya karar verdim internetten yulaf kepeği aldım bugun geldi sahurda dukana başlamayı düşüüyorum geçmişi de okuyabildiğim kadarıyla okudum listeyi girmeyi dert etmiyorum artık:)
sahur bence çok değil ama bu gün çok oldu maalesefİlk kaçamağın ve ramazanda olur öyle şeyler .Afiyet olsun canım.
Sahur az olmuş.Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun.Meyveleri erken yemeye çalışalım .
Afiyet olsun Zeynep.
Sahur çok az geldi bana:44:Nasıl dayanıyorsun?
Bende göndermedim mi acaba dedim:44:.Önemli değil canım.Ebru not alır.
iftar çok az asıl sen nasıl dayanıyosun hatice ablaMENÜM
SAHUR
2 dilim ekmek
Biberli lor peyniri
Domates,salatalık,peynir
Yarım dilim börek
1 şeftali
AKŞAM
1 kase çorba
Yoğurt,salata
evet seni anlıyorum çok kötü bi his alışverişe çıkmaktan nefret ediyorum özelliklede arkadaşarımla çıkınca daha kötü oluyokıslar ya bugün alışveriş yapıyım dedim şöle zayıf göstercek bişiyler... anladım ki öyle bişiyler yok... önümüzde bayram yarın birascık daha bakçam ama nafile... olsaydım şimdi şöle bi 38 beden oh ne giysem yakışrdı ama şimdi.... malesef...
afiyet olsunselam arkadaşlar iyi geceler.anca girebildim ben.iftara davetliydik bugün.
menüm
sabah
kaynamış yumurta
domates
salatalık
peynir
bol şekersiz çay
1 dilim tam buğday ekmeği
öğle
bir kase tuzlu yoğurt (bugün tansiyonum düşük sanırım)
ara
5 tane çubuk kraker
akşam
yarım kase tarhana çorbası
patlıcan salatası
1 tane tulumba tatlısı kızmayın ama çok canım istedi.(az ceza verin)
3 lt su,30 dk öğlen leslie,akşam 30 dk leslie
afiyet osunGünaydın kızlar,
Dünkü menüm:
Sabah - yarım simit
Ara - 5 badem
Su 3lt..
teşekkürler ablacım ben iftardan sonra öyle bi enerji geliyo ki oturmak istemiyo canım yani sırrı yok kendiliğinden geliyo yanihepimize günaydın arkadaşlar bol paylaşımlı bi gün diliyorum.
aa ne güzel gel gel :))) aslen nerelisin nerde yaşıyosun yani. ist. nereye geleceksin. ben çekmeköydeyim. yakınlarda olursan görüşebilirz bi iftar yemeği yiyebiliriz diye dedim. sanırım ist. olan başka kimse yok.
zelişcim tebrik ederim canım çok güzel menüler görüyorum son günlerde. cuma günü sabırsızlıkla tartını bekliyorum. eminim böyle devam ettikçe güze sonuçlar alacaksın. sporun suyun menün çok başarılı. demekki isteyince yapabiliyomuşsun. bide bana şu iftardan sonra spor nasıl yapıyosun sırrını söylermisi :))) ben kendimden geçmiş oluyorumda :))))
dukan diyeti ben yaptım kısaca tecrübelerimi paylaşmak istedim. uzun bi süre int. araştırdım çok fazla hatta hiç olumsuz yorumla karşılaşmadım. 4 gün atak yaptım 2 hafta seyir. son günlerinde kendimi kötü hissettiğim için doktora gidip kan tahlili yaptırdım ve kolestrol değerlerim çok çookkkk yüksek çıktı. bıraktım 2 hafta sonra tekrar tahlilyaptırdım normal değerlerindeydi ama kalbimde çarpındı başımda bi dönme vardı. herkesde aynı şey olacak diye bişi yok ama bu konuda tavsiyem şu olabilir başlamadan öncede kendini rahatsız hissedersende tahlillerini yaptır. kalıcı böbrek ve kolestrol skıntısı çekmemiş olursun. bide bazıları kabızlık yaptığını söledi ama bende yapmadı. bide mutlaka kitabını al. bi int. sitesi var dukanın resmi web sitesi ordan kendi değerlerini girip kaç gün atak kaç gün seyir yapıyosun onu veriyo sana. ona göre hareket et. bide ramazan başlamak için doğru deil bence zaten dengeli ve yeterince beslenemiyoruz dukanı bırakabiliyosan ramazandan sonraya bırak.
ceza verelim. hihihihiihiiiii canım çekiyo bak
iftar bencede az olmuş.
bayrama daha çok var acele etme bence bi kilo bi kilodur belki morelini daha da düzeltir. son günlere bırakmaya çalış alış veriş işini daha 17 gün var.
hoş geldin çok sessiz hiç dedkodu yok yanihelllllllllllllo bebekler ben geliverdüüüüüüüüüüüüüüm bilgisayarım bozulduuuuuuuuuuu uleen arada annemden alıp bilgisayarını giriyorum nete o yüzden cok gelemicem bugünlerdeeeee ne yapıyorsunuz bakim son dedikodular neler
ay ne güzel olurdu şimdi öyle olsa hepimiz aynı anda mezun olsaksen böle diyince geçenlerde nette biyazı görmüştüm o aklıma geldi diyoki, gelüse gelü gelmezüse gendü bülüü hhaahahahaa çok gülmüştüm ya. sen görmeyeli baya bi değişiklik var herkes ideal kilosuna kavuştu, haftaya şıkır şıkır bayramlıklarımızı almaya gidicez. sonrada mankenlik ajansına başvuruda bulunucaz. tüm kanalar bizden bahsediyor. takımca kimle röportaj yapıcaz ona karar vermeye çalışıyoruz. hihihihihihihiii
afiyet olsundünkü menümü paylaşayım
ara öğünde limonlu soda
akşam 6 da
1 şeftali
1 armut
yarım gözleme(
2 lt su
ben bunu neden alıntıladım ki bilmiyorumafiyet olsun
afiyet olsun seda
geçmiş olsun,bilgisayarlar insanı deli ediyor.hoş geldin.
afiyet olsunda fıstık yerine badem falan yeseydin keşke.
günaydın zeliş bugün yine geç kalkmışsın
hoşgeldin tatlım bende diyorum yok ortalarda bu kız.sağmışsın iyi bari:)dedikoduluk bir durum yok sanırım ya da ben kaçırmış olabilirim varsada
sen böle diyince geçenlerde nette biyazı görmüştüm o aklıma geldi diyoki, gelüse gelü gelmezüse gendü bülüü hhaahahahaa çok gülmüştüm ya. sen görmeyeli baya bi değişiklik var herkes ideal kilosuna kavuştu, haftaya şıkır şıkır bayramlıklarımızı almaya gidicez. sonrada mankenlik ajansına başvuruda bulunucaz. tüm kanalar bizden bahsediyor. takımca kimle röportaj yapıcaz ona karar vermeye çalışıyoruz. hihihihihihihiii
afiyet olsun canım
hoşgeldin canım
Kızlar ben çıkıyorum.Köstebek pasta yapıp geleceğim.Pastayı görünce kaçamak yaparım diye düşünmeyinKöstebek pasta muzlu ve ben muzu hiç sevmem.
dünkü menümü paylaşayım
ara öğünde limonlu soda
akşam 6 da
1 şeftali
1 armut
yarım gözleme(
2 lt su
ayy saol canumm yok anacum beni kim öldürebilir kolay kolay ölmem ben
çok iyiymiş yaaaa gelüse gelü gelmezüse gendü bülüü
hoşbulduk cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?