Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün yine kimse yok

Kızlar ben çıkıyorum.Köstebek pasta yapıp geleceğim.Pastayı görünce kaçamak yaparım diye düşünmeyinKöstebek pasta muzlu ve ben muzu hiç sevmem.

offf offffff işte bunu yapmıcaktın. ben şimdi akşama pasta yemimde napim. oruç bi taraftan tatlıısızlık bi taraftan muzlu köstebek pasta bi traftan. :)))) akşama görümcecime süpriz doğum günü yapıcam bende onun pastasından yeri napim

nerdesiniz millet gezmeyemi gittiniz:)benim gezesim var ama malesef çıkamıyorum.çok sıkıcı bir gün ya

ben buralardayım ama toplantı vardı. bakabiliyorum sadece. ama bitti allahtan. canım ya benimde gezesim var iş yerinde zor duruyorum hemde öl bunaltıcı sıcakta yok bugün arada yağmur atıştırıyo serinliyo mis gibi kokuyo istifayı basıp gidesim var gezip gezip yorgunluktan ölesim var. açım susuzum ama bunları yapabilirim o kadar çok istiyorum yani :)))

kızlar çocuklar durmadı yazamadım.ben çıkıyorum şimdi işe gidicem hazırlanayım,akşam görüşürüz.

pek bir kafiyeli konuştun...çalışırken dee zor ya yine evde olmak güzel bazen sıksada yinede memnunum:)
çalışırken benim ne haftasonum vardı nede belli bir çıkış saatim çok çalışıyorudm ppatronlara sorsan hiç çalışmıyorduk sürekli kavga ederdim onlarla hey gidi günler hey her akşam ağlayarak gelirdim eve yarın işe gitmeyeceğim diye yine giderdim dayanamazdım

kolay gelsin canım
Teşekkürler canım yaptım geldim.

31 temmuz mesaj sayıları
balkaymak:18
meersinli42:23
uzayım:14
bilgen35:15
yasminyaso:15
nurgulguney:13
gurbet_dmr:10
Eline sağlık canım.

Selam kızlar ben geldm gecıktım ama uyumuoduuuumm :)
Hoşgeldin canım.Uyumuyordun ne yapıyordun kız

Pasta yemek için mazeret bulma kız.Pasta yersen 150 mekik cezası seni bekliyor haberin olsun.

oda zormuş yaa iyi dayanmışsın. ben rahatım allahtan cumartesi pazar yok akşam 6 sabah 9 evden alıyorlar eve bırakıyorlar bu yüzden arabamı sattım yaaa başımızda patron yok açmış bi dükkan hiç bilgisi alakası yok. o yüzden cirid atıyorum ama bende çalışmaktan sıkıldım gönlümce doya doya evde hiç zaman geçirmedim. nası bişi olduğunu bilmiyorum. 12 yıldır bir fiil çalışıyorum. belki evlenince bi kaç evde kalırım diyodum onuda yapamadım sanki duvarlar üzerime geliyo gibi evlendikten 15 gün sonra yine iş başı yaptım. yine evde kalsam yine sıkılıcam biliyorum ama buda sıkıyo allahtan bayram iznimle yıllık iznimi birleştirdimde biraz soluklanıcam.

çok uzun zamandır çalışıyormuşsun maşallah.ben 6 yıl aynı yerde o şekil çalıştım oradan hiç çıkamayacağım sandım sanki büyülenmiş gibi başka işe bile bakmadım hiç neyseki beyaz atlı prensim geldi kurtardı beni
senin beyaz atlı kurtaramamış seni neyse 1 tane bebeğin olursa ara verirsin kafa dinlersin ya da kafayı yersin

Kızlar kafama takılan sorunlar var.
Size anlatsam iyi olacak..
Geçen gün erkek arkadaşımın sigarası yoktu ben aldım bi sigaradan birşey olmaz dedim yani açık açık istemedi benden ama aldım..
Bugünlerdede kredi kartı borcu gelmiş kuzeni harcamış sözde ve yarısını veriyormus yardım edermisin dedi..Yok diyemedim nasıl bir tavır sergileyecem bilmiyorum yardım edin ...

ne kadar süredir birliktesiniz canım iyi tanıyormusun onu?

Canım sigara istemesi baştan yanlış olmuş.Hani sigarası bitmiş olsa hiç içmemesi bunu dile getirmemesi gerekir.Birde üstüne almanı istemiş.Kredi kartı olayına hiç girmemesi gerekiyormuş.Sonuçta sana güvenerek borç yapmamış.Çevresindeki arkadaşlarından,ailesinden istemeli.Senden asla istememeli diye düşünüyorum.Sen güzel bir dille şuan için paran olmadığını söyle.Bakalım zamanla tavrı nasıl olacak.Vermeni önermem.

ben kendim kaşınıyom. o baa dedi ist. yeni geldin ev yeni evlilik yeni alışana kadar çalışma dedi en azından 5-6 ay evde otur dedi nerdeeee hakettim hakettim

hımm çok hassas bi konu tam olarak ne desem bilemedim. ama genel olarak senin erkek arkadaşınla olan samimiyetin ilişkinin geçmişi önemli. ama bu durumdan rahatsız olmuşsun ki paylaşma gereği duymuşsun. belkide ona bu rahatlığı sen veriyorsundur ama devamı gelecek gibi görünüyor. uygun bi dille durumu anlatabilirsin ben her zaman konunun muhattabıyla sorunu konuşmaktan yanayım. biz ne desek boş. ama yaptığını doğru bulmuyorum. sigara hadi neysede kuzeninin harcadığı kk yısen ödemek zorunda deilsinki. bence yanlış hatta bunu sana taşımasıda yanlış. ama demekki aranızda hiç su sızmıyo bu yönünden bakıldığında iyi sınırı aşmışmı aşmış bence kendisiyle uygun bi dille konuş. benim çıkaracağım sonuç bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…