Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlara sorduumm kmse yoktuu burda yoksa yemezdmm P dahada yapmam kaptan ,:)

evet canım malsef...

Hoşgeldin canım ..
ay çok sevindimmmmm ...
Hayırlı olsun canımmmmm..

Sorma Kübra'cım yaaaa şoklardayım halaaaaa. Yarın ameliyat olacağım diye yaptırdım testi sürpriz oldu

Çok teşekkürler

Kübra sakın ama sakın erkek arkadaşına bir kuruş dahi vermiyorsun borç olarak bile. Hiç hoşuma gitmedi benim bu durum. Anlatabildi mi? Bende de yok dersin.

Kübra sakın ama sakın erkek arkadaşına bir kuruş dahi vermiyorsun borç olarak bile. Hiç hoşuma gitmedi benim bu durum. Anlatabildi mi? Bende de yok dersin.

Evet canım aptal yerine koyunmak istemiyorum ..
Öyle diyecem canım .. İşte benim kredi aldığımı biliyor . azıcık parama gözmü dikti ne :)

Öyle diyecem canım .. İşte benim kredi aldığımı biliyor . azıcık parama gözmü dikti ne :)

Yaaaa diyecek bişey yok bu durumda her zaman temkinli ol ona karşı. Sevgi bir yere kadar bence. Çok dikkatli ol derim çünkü çok tatlı bir kızsın üzülmeni istemem.

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik. Erken dönersem eve yazarım mutlaka. Öpüyorum hepinizi

Yaaaa diyecek bişey yok bu durumda her zaman temkinli ol ona karşı. Sevgi bir yere kadar bence. Çok dikkatli ol derim çünkü çok tatlı bir kızsın üzülmeni istemem.

Teşekkürler canım o yüzden buraya yazdımmm .. Çünkü tek başıma yanlış karar verebilirim diye... Dikkatli olacam ..

Selam kızlar. Ne var ne yok? Size büyük bir müjdem var Bugün test yaptırdım veeeeee sonuç HAMİLEYİM

ayy ablacım çok sevindim yya hayırlı olsun biri hamileyim dediğinde ne denir bilmiyorum o yüzden hayırlı olsun diyorum k. bakma ablacım
yok ablacım köy ekmeği kalorisi kepek ekmekle aynı doyurucuda ben tadını daha çok sevdim bunun
hıı anlaşıldı şimdi kreddi yüzünden demekki :44:

Sanırım oyle ((

Kızlar ben şimdilik çıkıyorum.Uğrarım yine
görüşürüz canım
Görüşürüz Bilgen.Kolay gelsin.
teşekkürler haticecim sabah olursa eğer iyi olur.

canım arkadaşlar fikirlerini belirtmişler bende aynı fikirdeyim onlarla.

menüm

sahur
3 dilim ekmek
2 kk peynir
domates

iftar
1 porsiyon kuru fasuye
1 ayran
3 salatalık turşusu
3 tulumba tatlısı (teki 45 kalori)

su 3 litre
spr 45 dk yürüyüş
15 dk dans

Menüm

11'de kalktığım için öğle olarak

iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına domates peynir tost

ara

4 dilim karpuz

akşam

1 kase nesfit

su 3lt olur,spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…