- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
kızlara sorduumm kmse yoktuu burda yoksa yemezdmmMakarna haricinde menün güzel olmuş canım.
Bidaha kaçamak olmasın lütfen bunu affettim
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş menün.
Gayet güzel bir menü canım. Afiyet olsun.
Afiyet olsun Zeliş. Ekmeklerin normal ekmek mi?
evet canım malsef...31 temmuz mesaj sayıları
balkaymak:18
meersinli42:23
uzayım:14
bilgen35:15
yasminyaso:15
nurgulguney:13
gurbet_dmr:10
kbra23:30
hoş olmamış.kızlar yazmış nedenini,hem dün bir bugün iki.ne oluyor hemen öyle.
aboooooooooooo,zaten sen kuşkulanıyordun.çok sevindim çok.
Hoşgeldin canım ..
ay çok sevindimmmmm ...
Hayırlı olsun canımmmmm..
Sorma Kübra'cım yaaaa şoklardayım halaaaaa. Yarın ameliyat olacağım diye yaptırdım testi sürpriz oldu
Çok teşekkürler
Kübra sakın ama sakın erkek arkadaşına bir kuruş dahi vermiyorsun borç olarak bile. Hiç hoşuma gitmedi benim bu durum. Anlatabildi mi? Bende de yok dersin.
Evet canım aptal yerine koyunmak istemiyorum ..
Öyle diyecem canım .. İşte benim kredi aldığımı biliyor . azıcık parama gözmü dikti ne :)
Evet canım aptal yerine koyunmak istemiyorum ..
Öyle diyecem canım .. İşte benim kredi aldığımı biliyor . azıcık parama gözmü dikti ne :)
benimde jetonum yeni düştü :)sen onu baştan desene canım belliki ona dikmiş gözü neyseki sen akıllısın papuç bırakma sakın:)
benimde jetonum yeni düştü :)
Tavrımı koyacam ortaya bakalım nolacak.. Merakla bekliyorum o konu açılsın bi ..
Yaaaa diyecek bişey yok bu durumda her zaman temkinli ol ona karşı. Sevgi bir yere kadar bence. Çok dikkatli ol derim çünkü çok tatlı bir kızsın üzülmeni istemem.
Kızlar ben kaçıyorum şimdilik. Erken dönersem eve yazarım mutlaka. Öpüyorum hepinizi
valla bizde merakla bekliyor olacağız canım gazan mübarek olsun
Selam kızlar. Ne var ne yok? Size büyük bir müjdem varBugün test yaptırdım veeeeee sonuç HAMİLEYİM
ayy ablacım çok sevindim yya hayırlı olsun biri hamileyim dediğinde ne denir bilmiyorum o yüzden hayırlı olsun diyorum k. bakma ablacımSelam kızlar. Ne var ne yok? Size büyük bir müjdem varBugün test yaptırdım veeeeee sonuç HAMİLEYİM
yok ablacım köy ekmeği kalorisi kepek ekmekle aynı doyurucuda ben tadını daha çok sevdim bununMakarna haricinde menün güzel olmuş canım.
Bidaha kaçamak olmasın lütfen bunu affettim
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş menün.
Gayet güzel bir menü canım. Afiyet olsun.
Afiyet olsun Zeliş. Ekmeklerin normal ekmek mi?
hıı anlaşıldı şimdi kreddi yüzünden demekki :44:Evet canım aptal yerine koyunmak istemiyorum ..
ayy ablacım çok sevindim yya hayırlı olsun biri hamileyim dediğinde ne denir bilmiyorum o yüzden hayırlı olsun diyorum k. bakma ablacım
yok ablacım köy ekmeği kalorisi kepek ekmekle aynı doyurucuda ben tadını daha çok sevdim bunun
hıı anlaşıldı şimdi kreddi yüzünden demekki :44:
görüşürüz canımKızlar ben şimdilik çıkıyorum.Uğrarım yine
teşekkürler haticecim sabah olursa eğer iyi olur.Görüşürüz Bilgen.Kolay gelsin.
Kızlar kafama takılan sorunlar var.
Size anlatsam iyi olacak..
Geçen gün erkek arkadaşımın sigarası yoktu ben aldım bi sigaradan birşey olmaz dedim yani açık açık istemedi benden ama aldım..
Bugünlerdede kredi kartı borcu gelmiş kuzeni harcamış sözde ve yarısını veriyormus yardım edermisin dedi..Yok diyemedim nasıl bir tavır sergileyecem bilmiyorum yardım edin ...
menüm
sahur
3 dilim ekmek
2 kk peynir
domates
iftar
1 porsiyon kuru fasuye
1 ayran
3 salatalık turşusu
3 tulumba tatlısı (teki 45 kalori)
su 3 litre
spr 45 dk yürüyüş
15 dk dans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?