Ay canım benim çooooooookkkkkk sevindimAllah sağlıklı sıhatli büyütsün.Hani beni bekleyecektin kız
Tulumba tatlısı kesinlikle olmamış.150 mekik cezalısın Zeliş.
Afiyet olsun güzel olmuş.
Bencede pişman olmalısın.Her börek ve çiğ köfte için 50 mekik cezan var.Toplam 250 mekik çekip yazıyorsun Yasemincim tamam mı?
Afiyet olsun Zeynep.
Afiyet olsun Seda.
Olmaz Zeliş.Mekik çekmelisin.Yürüyüşü kabul etmiyorum.Onu ekstra yaparsın.mekik yerine 30 dk daha yürüsem hem daha çok kalori harcarım
Maşallah süpersin canım.Yarım mekik daha iyiBen mekikleri cekmeye basliyorum Haticecim :)). 30 tane cektim bile, yarim mekik :))
afiyet olsunMENÜM
SAHUR
1 bardak süt
2 dilim kepekli ekmek
Domates,salatalık,peynir
Kavrulmuş biber
AKŞAM
Yarım kase çorba
Yoğurt,salata
Bir kaç kaşık mercimek yemeği
tamam ben gidip mekik çekiym o zamanOlmaz Zeliş.Mekik çekmelisin.Yürüyüşü kabul etmiyorum.Onu ekstra yaparsın.
Maşallah süpersin canım.Yarım mekik daha iyi
Biraz dinlen devam edersin canım.Bir anda yüklenme ama 250yi tamamlamaya çalış.Kendini çok iyi hissedeceksin emin ol.100 tane yaptim ama daha fazla cekemem sanirim, karnim acidi :))))
Yarın kaçamak yaparsan arttırırım ona göreKalan 150 yi sabah Leslieden sonra ceksem olurmu? Dun gece yoldaydim hic uyumadim, gozlerim kapaniyor
dayanamadım bu sabah tartıldım.ebru duyarsa kızacak bana bakalım cuma sabahı ne yapıcam.çok korkuyorum.istediğim kadar vermiş olmalıyım.yanı 89.9'a bile razıyım.şu psikolojik sınırdan düşmek istiyorum.90 ın altına düşemediğim içinde stres oluyorum.
Ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar :))
Gece istanbul için yola çıkacağım. Yarın istanbuldan yazışırız artık
kıslar ya bugün alışveriş yapıyım dedim şöle zayıf göstercek bişiyler... anladım ki öyle bişiyler yok... önümüzde bayram yarın birascık daha bakçam ama nafile... olsaydım şimdi şöle bi 38 beden oh ne giysem yakışrdı ama şimdi.... malesef...
Canım sıkıntı yaptığın şeye bak.Allah sağlık ve mutluluk versin.Kiloyu çok kafaya takmamak lazım bazen bu yüzden sinirlerim bozulduğu oluyor.Sonra televizyonda ,çevremdeki hasta insanları gördükçe Allah sağlık versin yeterki,ben kilolarımı veririm diyorum.Bu bayram böyle geçsin.Kurban bayramında hepimiz çıtır olacağız.Tamam mı
Kızlar ben çıkıyorum.Köstebek pasta yapıp geleceğim.Pastayı görünce kaçamak yaparım diye düşünmeyinKöstebek pasta muzlu ve ben muzu hiç sevmem.
pek bir kafiyeli konuştun...çalışırken dee zor ya yine evde olmak güzel bazen sıksada yinede memnunum:)
çalışırken benim ne haftasonum vardı nede belli bir çıkış saatim çok çalışıyorudm ppatronlara sorsan hiç çalışmıyorduk sürekli kavga ederdim onlarla hey gidi günler hey her akşam ağlayarak gelirdim eve yarın işe gitmeyeceğim diye yine giderdim dayanamazdım
Kızlar kafama takılan sorunlar var.
Size anlatsam iyi olacak..
Geçen gün erkek arkadaşımın sigarası yoktu ben aldım bi sigaradan birşey olmaz dedim yani açık açık istemedi benden ama aldım..
Bugünlerdede kredi kartı borcu gelmiş kuzeni harcamış sözde ve yarısını veriyormus yardım edermisin dedi..Yok diyemedim nasıl bir tavır sergileyecem bilmiyorum yardım edin ...
MENÜM
SAHUR
1 bardak süt
2 dilim kepekli ekmek
Domates,salatalık,peynir
Kavrulmuş biber
AKŞAM
Yarım kase çorba
Yoğurt,salata
Selam kızlar. Ne var ne yok? Size büyük bir müjdem varBugün test yaptırdım veeeeee sonuç HAMİLEYİM
menüm
sahur
3 dilim ekmek
2 kk peynir
domates
iftar
1 porsiyon kuru fasuye
1 ayran
3 salatalık turşusu
3 tulumba tatlısı (teki 45 kalori)
su 3 litre
spr 45 dk yürüyüş
15 dk dans
Menüm
11'de kalktığım için öğle olarak
iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına domates peynir tost
ara
4 dilim karpuz
akşam
1 kase nesfit
su 3lt olur,spor yok
Bugunki menum
Sabah kahvalti edemedim((
Ogle:yarim kase soguk corba, menemen 2 dilim ekmek
Aksam:2 parca borek, 3 tane cigkofte(( cok pismanim coookk
Bugun kahvalti yapamadigum icin sanirim acligimi bir dizginleyemedim((
oruç tutacam diye sahura kalktım,regli bitmemiş,o yüzden aşağıdaki gibi oldu
sahur:2 dilim kepek ekmek
yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
1 bardak yrm yağlı süt
öğle:1 elma,1 erik
ara:2 hurma,1 avuç beyaz leblebi
akşam:çorba
3 yk bamya
1 dilim kepek ekmek
1 yk yoğurt
salata
su:3 litre
spor:1 saat 5mile leslie
Boregim ispanakliydi, bugun istanbula gectim. Sabah yolculuk kosusturma kahvaltiyi edemedim saat 12 yi geciyordu kahvalti etmedigimi farkettigimde. Aksamda arkadasima ugradim, yedim boregi ama coook pismanim :)))
MENÜM
SAHUR
1 bardak süt
2 dilim kepekli ekmek
Domates,salatalık,peynir
Kavrulmuş biber
AKŞAM
Yarım kase çorba
Yoğurt,salata
afiyet olsun canım keşke 1 tane yeseydinmenüm
sahur
3 dilim ekmek
2 kk peynir
domates
iftar
1 porsiyon kuru fasuye
1 ayran
3 salatalık turşusu
3 tulumba tatlısı (teki 45 kalori)
su 3 litre
spr 45 dk yürüyüş
15 dk dans
afiyet olsun canımMenüm
11'de kalktığım için öğle olarak
iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına domates peynir tost
ara
4 dilim karpuz
akşam
1 kase nesfit
su 3lt olur,spor yok
sağlık olsun canım düzeltrsn sporla :)Bugunki menum
Sabah kahvalti edemedim((
Ogle:yarim kase soguk corba, menemen 2 dilim ekmek
Aksam:2 parca borek, 3 tane cigkofte(( cok pismanim coookk
Bugun kahvalti yapamadigum icin sanirim acligimi bir dizginleyemedim((
afiyet olsn orti begendmoruç tutacam diye sahura kalktım,regli bitmemiş,o yüzden aşağıdaki gibi oldu
sahur:2 dilim kepek ekmek
yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
1 bardak yrm yağlı süt
3 yk bamya
1 dilim kepek ekmek
1 yk yoğurt
salata
afiyet olsn güzel görünyr : )Merhaba kızlar,
Yeni geldim eve.. Öncelikle menümü paylaşayım. Sonra dünden itibaren geçmişi okuyayım. Sonra da cumadan pzartesiye okurumAzimliyim başarıcammm
Menüm
Sabah - 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, salatalık, domates
Öğlen - zeytinyağlı barbunya, semizotu salatası, ayran
Ara - 5 badem, 1 sade soda (üstüne limon sıktım)
Akşam - 1 kase sütlü nesfit
Su 2,5 lt
çok sert
Yarın kaçamak yaparsan arttırırım ona göreİyi uykular canım.
bencede canım bende öyle düşünyrmCanım bence çok tartılma, zaten önemli olan doğru beslenmek, sonrası yavaş da olsa hızlı da olsa emin ol gelecek..
İstanbulda mısın şimdii? Özlemiş misin, seviyo musun? :) Ben hiç özlememişim şahsenn
Ben de bugün bir pantolon aldımm.. Çok çok incelmemişim ama gitmiş tabii, 1 beden kadarSpor olmadığı için sıkılaşmadım doğru düzgün.. Artık bahane yok, spor ya da yürüyüş yapıcam haftada en az 4 gün...
Tamamen aynı düşünüyorum canım seninle... Kurban bayramı benim düğün zaten, çıtır olmak zorundayımm
Çok severdim, bayılırdım hatta ama canım çekmedi.. Ya çok sıcak diye, ya da ben bu işi öğrendim, nefsim köreldi
Ben de her sabah öyle düşünüyorum.. Çalışmak çok saçma bir şey bence.. 1 aylık harcamamı karşılamak için 1 ay çalışıyorum, kıtı kıtına yetiyor... Ama en azından vakit geçiyor..
Canım verme bir daha.. Sen de öğrencisin.. Ben nişanlımdan hiç para istemedim, çalışmıyorken bile.. Doğrusu da bu bence.. Benim erkek arkadaşlarına para veren arkadaşlarım oldu. Sonra çok pişman oldular, kullanıldıklarını düşündüler.. Eğer hayırlısıysa umarım çok güzel bir geleceğiniz olur ama para konusunda bence çok samimi olmayınn
afiyet olsun canımoruç tutacam diye sahura kalktım,regli bitmemiş,o yüzden aşağıdaki gibi oldu
Sahur:2 dilim kepek ekmek
yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
1 bardak yrm yağlı süt
3 yk bamya
1 dilim kepek ekmek
1 yk yoğurt
salata
hoşeldin canım afiyet olsunmerhaba kızlar,
yeni geldim eve.. öncelikle menümü paylaşayım. Sonra dünden itibaren geçmişi okuyayım. Sonra da cumadan pzartesiye okurumAzimliyim başarıcammm
Menüm
sabah - 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, salatalık, domates
öğlen - zeytinyağlı barbunya, semizotu salatası, ayran
ara - 5 badem, 1 sade soda (üstüne limon sıktım)
akşam - 1 kase sütlü nesfit
su 2,5 lt
görüşürüz zelişçim mekiğin kolay gelsinben şimdilik çıkıyorum gelince yazarım görüşürüz
menüm
Sahur
1 bardak süt
2 dilim kepekli ekmek
domates,salatalık,peynir
kavrulmuş biber
akşam
yarım kase çorba
yoğurt,salata
bir kaç kaşık mercimek yemeği
menüm :
Sahur
1 dilim peynirli pide... ()
salatalık
domates
iftar :
1 kase garntrlü yoğurt
1 bardak limonata
közlenmiş biber
2.5 litre su
ve az önce yürüyüşten geldim iftardan hemen sonra çıktım bayagı yürüdüm
Kızlar yeşilçayın günde en fazla 2 bardak içilebileceğini duydum doğruluğunu biliyormusunuz.
Teşekkürlerlimonata ve pide haricinde güzel memün afiyet olsun.
Afiyet olsun Kübra.Sahurda pide var ama ekmek yememişsin.Dengelemişsin.Cezanın kenarından yırttınMenüm :
Sahur
1 Dilim peynirli pide... ()
Salatalık
domates
İftar :
1 kase garntrlü yoğurt
1 Bardak limonata
közlenmiş biber
2.5 Litre su
ve az önce yürüyüşten geldim iftardan hemen sonra çıktım bayagı yürüdüm
Valla canım en fazla ne kadar içilebileceğini bilmiyorum ama gece içilmesini önermem.Gündüz vakti daha iyidir.Bende uykusuzluk yapıyor.Kızlar yeşilçayın günde en fazla 2 bardak içilebileceğini duydum doğruluğunu biliyormusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?