herkese günaydınnnnn geçmişe bakıp geliyorummm
geçmişe dönersek bence sen zararlı çıkarsınama ben spor yapmayı çok seviyorum. hatta şöle özetlim orta okulda okul voleybol takımındaydım lisede basketbol takımında lise döneminde 3 yıl teakwonda yaptım kırmızı kuşakta bırakmak zorunda kaldım okullar arası basketbol maçımız finallere gelmişti okul bitince bişi yapmadım 5 yıldırda bi spor salonuna üyeyim daha çok yüzme ve teabo yapıyorum bazende fitness ama sıcak havalarda salon pek çekilmiyor bende evimize yakın ormanın kenarında doğa parkı var oraya koşmaya gidiyorum gidemediğim zamanlardada evde ip atlıyorum. yani elini korkak alıştırma ama ramazan diye enerjimi minimum seviyede harcıyorum
oooooo gerçekten sporu seviyormuşsun, benimse hiç aram yoktur öyleki ortaokul ve lisede rapor alıp beden eğitimi derslerine katılmazdım, gerçi vertigo hastalığım var bununda etkisi vardı.
ani hareketlerle oluşan baş dönmesi, günlerce sürüyo ve kalıcı bi tedavisi yok malesefaaa geçmiş olsun ne rahatszlığı o ilk defa duyuyorum
ani hareketlerle oluşan baş dönmesi, günlerce sürüyo ve kalıcı bi tedavisi yok malesef
Bilgen menün çok az olmuş. Az yiyerek kilo veremezsin tersine alırsınMenüm
sabah
tost
şekersiz çay
öğlen
bir kase çorba
ara
1 salatalık
akşam
yarım kase çorba
salata
menüm:
sahur:az üzüm
2 dilim ekmek
patlıcan salatası
yumurta
peynir
zeytin
iftar:çorba
1 porsiyon türlü
2 kaşık bulgur pilavı
salata
ara:küçük bir incir
küçük nektar
yarım armut
erik
su:2 litre
spor bu akşam yok.
ben neslihanımı görüyorum yoksa banamı öle geliyo :))
Günaydın kızlaaarrrr !..
Tatilden döndüm maalesef3:
Bugün ilk iş günüm ve çooook ağrım var , geciktirilmiş bir reglin sancılarını çekiyorum şimdi
Geçmişe bakiim kim bilir neler kaynattınız !
Oku oku bitmez şimdi !
Ebrucum mezun olduğunu görmüştüm , tebrikler canım ! Darısı başımızaaa
Geçen iki haftada ki derecelerimizi de gördüm 2.lik ve 4. Lük kilo veren herkesi tebrik ederim
Buralardayım , ara ara okuyup dönerim :))
hayal görmüyon bacım , döndüm döndüüüüm
Goncagül hoşgeldin canım aramıza kuralları yazan oldu mu bilmiyorum ama ben yukarıya yazdım. Benim ismim Ebru. Mezun oldum ama bir süre daha takım kaptanlığına devam ediyorum.
neyden kaynaklandığı bellimi peki. geçmiş olsun tekrar hayatını çok kısıtlıyormu?
ani hareketler yapmamam gerekiyor, nekadar uygulayabiliyorsun dersen az iyileşince unutuyorum bi dahaki ataga kadar. neden olduğu belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?