Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oooooo gerçekten sporu seviyormuşsun, benimse hiç aram yoktur öyleki ortaokul ve lisede rapor alıp beden eğitimi derslerine katılmazdım, gerçi vertigo hastalığım var bununda etkisi vardı.

Goncagül hoşgeldin canım aramıza kuralları yazan oldu mu bilmiyorum ama ben yukarıya yazdım. Benim ismim Ebru. Mezun oldum ama bir süre daha takım kaptanlığına devam ediyorum.

:))))) fayste bi arkadaşım paylaşmış ben çok güldüm sizinde görmenizi istiyorum

Eklentiler

• $378268_418029584899537_1141407542_n.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 34

Zeynep'cim menün çok güzel olmuş ama daha önce uyardığım gibi özellikle ramazanda iftardan sonra meyvelerden uzak durmamız lazım. Birazcık sabret ramazan bitene kadar. Çünki meyveler çok masumda görünse yararlarının yanında içerdikleri doğal şekerden dolayı zararlarıda var. Kendi iyiliğin için bir süre uzak dur derim.

Günaydın kızlaaarrrr !..
Tatilden döndüm maalesef 3:
Bugün ilk iş günüm ve çooook ağrım var , geciktirilmiş bir reglin sancılarını çekiyorum şimdi
Geçmişe bakiim kim bilir neler kaynattınız !
Oku oku bitmez şimdi !
Ebrucum mezun olduğunu görmüştüm , tebrikler canım ! Darısı başımızaaa
Geçen iki haftada ki derecelerimizi de gördüm 2.lik ve 4. Lük kilo veren herkesi tebrik ederim
Buralardayım , ara ara okuyup dönerim :))

hoşgeldin tatilin bittiğine üzüldüm ama her güzel şeyin bisonu var işte bitmeseydi zaten bu kadar tatlı olmazdı geçmiş olsun.

Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 yağsız tavada yumurta, domates salatalık biber,sekersiz çay
öğle: tavuk sote, 2 yemek kaşığı pirin pilavı(uzun zamandır yememiştim)
akşam: 1 kase mercimek çorbası, az zeytinyağlı fasulye
4 lt su, Leslie3mile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…