Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese günaydınnnnn geçmişe bakıp geliyorummm
Günaydın canımmm

günaydın kızlar ben eve yeni geldim çocuklar uyuyorken bende yatayım.akşam üzeri görüşürüz.
Günaydın canım iyi uykular...
Afiyet olsunnn

Günaydın Kızlar,

Geçmişi okudum döndüm bu sefer:))) Akşam fazla kaynatmamışsınız
Günaydın canım :) az konuştuk senin için

Hoşgeldin canım özledik senii...

Afiyet olsun canım olmuş..

Geçmiş olsun cnm inş birşeyi olmaz üzüldümmm :44:

Hergün zaten 1 saat sporumu yapıyorum.Leslie ablayı :)) üstüne 50 mekik ve kol çalışıyom. Cumaya inşallah değişir.

Dikkat etmemişim canım sporuna ama sporunu arada bir değiştir. Kardio çalış arada bir. Çıkabiliyorsan çık tempolu yürüyüş yap.

şimdiye kadar yaptığım bütün çizelgeleri cuk diye oturtan ben bu sefer yapamıyorum hayrolsun

http olanla başlayıp png ile biten yeri kopyalayacaksın. İkinci sıradakini yani.

O zaman tatlı krizlerinde abartmadan hurma yemenin faydası var.

Geçmiş olsun canım umarım bir sorun çıkmaz. Ben tırnak izinden artık çok korkuyorum kızımın suratında var ve geçmedi bir türlü.

Amin canım çok teşekkürler. Bende o yüzden hala burdayım yaaaa dikkat ediyorum beslenmeme. Hem çıtır hemde güzel bir anne olacağım inşallah

Selam arkadaşlar
Kübra,Zeliş dünün, Yasemin 6 ağustosun mesaj sayılarını atar mısınız?

Afiyet olsun Nurgül.Güzel bir menü olmuş.

Vay vay vay ne sporcu kızmışsın sen yav Maşallah.

Goncagül hoşgeldin canım aramıza kuralları yazan oldu mu bilmiyorum ama ben yukarıya yazdım. Benim ismim Ebru. Mezun oldum ama bir süre daha takım kaptanlığına devam ediyorum.
Canım Kübra kuralları paylaşmıştı.Başak kabul etti.

:))))) fayste bi arkadaşım paylaşmış ben çok güldüm sizinde görmenizi istiyorum
Süpermiş

Hoşgeldin Neslihan.Tatilin güzel geçmiş olsa gerek.Özledik seni.Fazlalıklarda ödeminde etkisi vardır.Bu hafta fazlalar gider olmazssa haftaya listeye girersin canım.

Afiyet olsun canım.Güzel olmuş.
baktım canım hepsini uyguladım ama kabul etmiyor sorun nerde anlabilmiş değilim
Ebru nunda dediği gibi png yazan yere kadar kopyalayıp yapıştırman gerekiyor.

Geçmiş olsun canım.Umarım ciddi birşey değildir ve geçer.Sen yine doktora göster.

1.Kbra : 51 – 9 = 60
2.UZAYIM : 43 -14 = 57
3.bilgen35 : 32 – 17 = 49
4.nurgulguney : 31 – 7 = 38
5.mersinli42 : 9 – 24 =33
6.Yasminyaso :0 – 17 = 17
7.
zaum : 14 – 0 =
14
Akashha : 0- 0 = 0
Gurbet_dmr : 0 – 0 izinli

Başak 6 ağustostan itibaren(yanlış hatırlamıyorsam o gün gelmiştin)mesaj sayını sayıp atar mısın?İstersen o gün çıkarken son mesajdan sonra atabilirsin veya sabah geç olmadan atman gerekiyor.Günde 5 mesaj kuralımız olduğunu tekrar hatırlatmak isterim.Ayrıca menünü yazman ve diğer menülere yorum yapman,hergün geçmişi okuman gerekiyor.Soracakların vardı o sorularını da bekliyorum.

Kızlar Teyzemlere gidecez bugün .. Akşam gelirim telefondan girmekten sorun yaşıyorum .. yazmaya çalışacam öpüldünüz...

çok geçmiş olsun. bişeyi yoktur inşallah.

şişkinliklerden kaynaklanıyodur o kadar fark yinede tatilde olan biri için fena deil. rahatsızlığın tamamne bitince net kilon çıkar. bende 17 sinde çıkıcam izne. 15 gün boyunca almam inşallah. bide ramazan sonra işin içinde bayramda var offf offff

çok geçmiş olsun. bişeyi yoktur inşallah.

şişkinliklerden kaynaklanıyodur o kadar fark yinede tatilde olan biri için fena deil. rahatsızlığın tamamne bitince net kilon çıkar. bende 17 sinde çıkıcam izne. 15 gün boyunca almam inşallah. bide ramazan sonra işin içinde bayramda var offf offff

hepiniz sağolun kızlar.sağlık ocağındaki dr auyuz oldum.adam geyik yapıyor ,biz kapıda bekliyoruz.en son lanet olsun ,yarın göz dr una giderim deyip eve geldim.randevu aldım,inşallah bişey yoktur..dişçide başka bir dişimi dolgu yaptı,diğerine haftaya başlıyacak.iğneden alt dudağım uyuşuk.ağzım yamuk,başım ağrıyor...bugün hiç keyfim yok....

selamlar

Ebruuuu mezun olmuşsun tebrik ederim seni.
ne kadar azimli çıktın maşallahın var yani...

Aksilik üstüne aksilik çıkmış.Sen canını sıkma biraz dinlenmeye çalış canım.

selamlar

Ebruuuu mezun olmuşsun tebrik ederim seni.
ne kadar azimli çıktın maşallahın var yani...

Teşekkürler canım benim düşünsene takımdan Hilal'den sonra ilk mezun benim.

Ayrıca bomba bir haberim var sana, hamileyim

Geçmiş olsun canım, çocuk küçük olunca dertleri bitmiyor:)) Umarım şimdi daha iyidir kızın

Hoşgeldin Semiha nasılsın? Ebru süper zaten mezun oldu.Darısı başımıza bakalım

hoşbuldum Haticecim.iyiyim ben...ne olsun.yavaş yavaş taşınma telaşı başladı.onlarla uğraşıyorum...
evet evet darısı başına inşallah
sende süper gidiyorsun ki
yakındır mezuniyetin:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…