- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Günaydın canımmmherkese günaydınnnnn geçmişe bakıp geliyorummm
Günaydın canım iyi uykular...günaydın kızlar ben eve yeni geldim çocuklar uyuyorken bende yatayım.akşam üzeri görüşürüz.
Afiyet olsunnnmesaj sayımı attım, geçmişi okudum. bide menümü paylaşayım
sahurda
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
labne peynir
bi avuç ceviz
iftarda
bir kase domates çorbası
bir porsiyon hünkar beğendi (bende beğendim)
ilerleyen saatlerde 1 armut
2 lt su bolca şekersiz çay
Günaydın canım :) az konuştuk senin içinGünaydın Kızlar,
Geçmişi okudum döndüm bu sefer:))) Akşam fazla kaynatmamışsınız
Günaydın kızlaaarrrr !..
Tatilden döndüm maalesef3:
Bugün ilk iş günüm ve çooook ağrım var , geciktirilmiş bir reglin sancılarını çekiyorum şimdi
Geçmişe bakiim kim bilir neler kaynattınız !
Oku oku bitmez şimdi !
Ebrucum mezun olduğunu görmüştüm , tebrikler canım ! Darısı başımızaaa
Geçen iki haftada ki derecelerimizi de gördüm 2.lik ve 4. Lük kilo veren herkesi tebrik ederim
Buralardayım , ara ara okuyup dönerim :))
Afiyet olsun canım olmuş..Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 yağsız tavada yumurta, domates salatalık biber,sekersiz çay
öğle: tavuk sote, 2 yemek kaşığı pirin pilavı(uzun zamandır yememiştim)
akşam: 1 kase mercimek çorbası, az zeytinyağlı fasulye
4 lt su, Leslie3mile
canım çok sıkkın kızlar.komşumun 1.5 yaşındaki kızıyla oynuyordu kızım.benimki kızın saçını çekince oda elinin tersiyle yapıştırdı bir tane.parmağı kızımın gözüne girmiş.kan oturdu gözüne.birazdan sağlık ocağına uğrayacam dişçiden dönerken inşallah bişey yoktur.ağlayacaktım nerdeyse.
Hergün zaten 1 saat sporumu yapıyorum.Leslie ablayı :)) üstüne 50 mekik ve kol çalışıyom. Cumaya inşallah değişir.
şimdiye kadar yaptığım bütün çizelgeleri cuk diye oturtan ben bu sefer yapamıyorum hayrolsun
afiyet olsun
afiyet olsun
emziirirken 7 kilo aldım ben.çünkü sütüm az oluyordu yemeyince.kızım 9.5 aylık.leslienin ben faydasını görüyorum,sıkılaşıyorum.
deenerim.hurma monosakkarit yani basit şeker değilmiş.parçalanması uzun sürdüğü için kan şekerini dengeliyormuş.tatlı krizinde yenebilecek bir meyve bence.dr da aynı şeyi söyledi.
hoş geldinnnnnnnnnnn.
afiyet olsun.
canım çok sıkkın kızlar.komşumun 1.5 yaşındaki kızıyla oynuyordu kızım.benimki kızın saçını çekince oda elinin tersiyle yapıştırdı bir tane.parmağı kızımın gözüne girmiş.kan oturdu gözüne.birazdan sağlık ocağına uğrayacam dişçiden dönerken inşallah bişey yoktur.ağlayacaktım nerdeyse.
dün artı 3,5 kilo görünüyordu :))
bu sabah regl olunca artı 3 ' e düştü !
orda kabızlık problemi de yaşamama rağmen p.tesi akşam döndük biz , ozamandan beri ayıptır sülemesi aşırı bir tuvalete çıkıyorum yaa ! sanki biriktirmiş saklamışım da hepsini yeni yeni çıkarıyorum :)) tuhaf yaani !.. neyse yani demem o ki 1-2 kilo da oradan gider gibi geliyo ! gezdim gezdim bayağı bi anlatırım soonra :))
başakcım hoşgeldin aramıza !..
hoşbulduk canım , dayanamazsam alıcam sanırım !..
hayırlı olsun bebişin canım ! allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin !..
eee alıcan kiloları tekrar ! dikkat et bari aşırı yememeye çalış , gereksiz şeyleri yeme yaani :))
yukarıda biraz kilo durumumu anlattım bakalım nolucak ? tabi vermeden dönmem listeye zaten canımm :))
Selam arkadaşlar
Kübra,Zeliş dünün, Yasemin 6 ağustosun mesaj sayılarını atar mısınız?
Afiyet olsun Nurgül.Güzel bir menü olmuş.mesaj sayımı attım, geçmişi okudum. bide menümü paylaşayım
sahurda
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
labne peynir
bi avuç ceviz
iftarda
bir kase domates çorbası
bir porsiyon hünkar beğendi (bende beğendim)
ilerleyen saatlerde 1 armut
2 lt su bolca şekersiz çay
Vay vay vay ne sporcu kızmışsın sen yavgeçmişe dönersek bence sen zararlı çıkarsınama ben spor yapmayı çok seviyorum. hatta şöle özetlim orta okulda okul voleybol takımındaydım lisede basketbol takımında lise döneminde 3 yıl teakwonda yaptım kırmızı kuşakta bırakmak zorunda kaldım okullar arası basketbol maçımız finallere gelmişti okul bitince bişi yapmadım 5 yıldırda bi spor salonuna üyeyim daha çok yüzme ve teabo yapıyorum bazende fitness ama sıcak havalarda salon pek çekilmiyor bende evimize yakın ormanın kenarında doğa parkı var oraya koşmaya gidiyorum gidemediğim zamanlardada evde ip atlıyorum. yani elini korkak alıştırma ama ramazan diye enerjimi minimum seviyede harcıyorum
Canım Kübra kuralları paylaşmıştı.Başak kabul etti.Goncagül hoşgeldin canım aramıza kuralları yazan oldu mu bilmiyorum ama ben yukarıya yazdım. Benim ismim Ebru. Mezun oldum ama bir süre daha takım kaptanlığına devam ediyorum.
Süpermiş:))))) fayste bi arkadaşım paylaşmış ben çok güldüm sizinde görmenizi istiyorum
Hoşgeldin Neslihan.Tatilin güzel geçmiş olsa gerek.Özledik seni.Fazlalıklarda ödeminde etkisi vardır.Bu hafta fazlalar gider olmazssa haftaya listeye girersin canım.Günaydın kızlaaarrrr !..
Tatilden döndüm maalesef3:
Bugün ilk iş günüm ve çooook ağrım var , geciktirilmiş bir reglin sancılarını çekiyorum şimdi
Geçmişe bakiim kim bilir neler kaynattınız !
Oku oku bitmez şimdi !
Ebrucum mezun olduğunu görmüştüm , tebrikler canım ! Darısı başımızaaa
Geçen iki haftada ki derecelerimizi de gördüm 2.lik ve 4. Lük kilo veren herkesi tebrik ederim
Buralardayım , ara ara okuyup dönerim :))
Afiyet olsun canım.Güzel olmuş.Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 yağsız tavada yumurta, domates salatalık biber,sekersiz çay
öğle: tavuk sote, 2 yemek kaşığı pirin pilavı(uzun zamandır yememiştim)
akşam: 1 kase mercimek çorbası, az zeytinyağlı fasulye
4 lt su, Leslie3mile
Ebru nunda dediği gibi png yazan yere kadar kopyalayıp yapıştırman gerekiyor.baktım canım hepsini uyguladım ama kabul etmiyor sorun nerde anlabilmiş değilim
bu mesajı yeni gördüm akşam girme fırsatım olmadı. mesaj sayımı ertesi sabah atsam olurmu yoksa o günün sonunda yazdığım son mesajdan sonramı atmalıyım? bide dünkü mesajlarımı saymadım zaten dün başladığım için, muaf sayılırmıyım yoksa geçmişe dönüp sayayımmı?
Kızlar Teyzemlere gidecez bugün .. Akşam gelirim telefondan girmekten sorun yaşıyorum .. yazmaya çalışacam öpüldünüz...
orda kabızlık problemi de yaşamama rağmen p.tesi akşam döndük biz , ozamandan beri ayıptır sülemesi aşırı bir tuvalete çıkıyorum yaa ! sanki biriktirmiş saklamışım da hepsini yeni yeni çıkarıyorum :)) tuhaf yaani !.. neyse yani demem o ki 1-2 kilo da oradan gider gibi geliyo ! gezdim gezdim bayağı bi anlatırım soonra :))
hepiniz sağolun kızlar.sağlık ocağındaki dr auyuz oldum.adam geyik yapıyor ,biz kapıda bekliyoruz.en son lanet olsun ,yarın göz dr una giderim deyip eve geldim.randevu aldım,inşallah bişey yoktur..dişçide başka bir dişimi dolgu yaptı,diğerine haftaya başlıyacak.iğneden alt dudağım uyuşuk.ağzım yamuk,başım ağrıyor...bugün hiç keyfim yok....
selamlar
Ebruuuu mezun olmuşsun tebrik ederim seni.
ne kadar azimli çıktın maşallahın var yani...
selamlar
Ebruuuu mezun olmuşsun tebrik ederim seni.
ne kadar azimli çıktın maşallahın var yani...
Selam arkadaşlar
Kübra,Zeliş dünün, Yasemin 6 ağustosun mesaj sayılarını atar mısınız?
Afiyet olsun Nurgül.Güzel bir menü olmuş.
Vay vay vay ne sporcu kızmışsın sen yavMaşallah.
Canım Kübra kuralları paylaşmıştı.Başak kabul etti.
Süpermiş
Hoşgeldin Neslihan.Tatilin güzel geçmiş olsa gerek.Özledik seni.Fazlalıklarda ödeminde etkisi vardır.Bu hafta fazlalar gider olmazssa haftaya listeye girersin canım.
hoşbulduk , ben de sizleri özledim !
inşallah ödemdir canımm :))
Afiyet olsun canım.Güzel olmuş.
Ebru nunda dediği gibi png yazan yere kadar kopyalayıp yapıştırman gerekiyor.
senin işin daha zor bayram mayram , tatlılar filan !çok geçmiş olsun. bişeyi yoktur inşallah.
şişkinliklerden kaynaklanıyodur o kadar fark yinede tatilde olan biri için fena deil. rahatsızlığın tamamne bitince net kilon çıkar. bende 17 sinde çıkıcam izne. 15 gün boyunca almam inşallah. bide ramazan sonra işin içinde bayramda var offf offff
kolay gelsin şimdiden :))
hepiniz sağolun kızlar.sağlık ocağındaki dr auyuz oldum.adam geyik yapıyor ,biz kapıda bekliyoruz.en son lanet olsun ,yarın göz dr una giderim deyip eve geldim.randevu aldım,inşallah bişey yoktur..dişçide başka bir dişimi dolgu yaptı,diğerine haftaya başlıyacak.iğneden alt dudağım uyuşuk.ağzım yamuk,başım ağrıyor...bugün hiç keyfim yok....
çok geçmiş olsun canım , sıkma canını ; kötü bir gün olmuş ama sakin olmaya çalış ...
Hoşgeldin Semiha nasılsın? Ebru süper zaten mezun oldu.Darısı başımıza bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?