Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 yağsız tavada yumurta, domates salatalık biber,sekersiz çay
öğle: tavuk sote, 2 yemek kaşığı pirin pilavı(uzun zamandır yememiştim)
akşam: 1 kase mercimek çorbası, az zeytinyağlı fasulye
4 lt su, Leslie3mile
kıymalıydı
anladım canım yine de doktoruna bi sor istersen... çok yakın bir arkadaşım şu an hamileliğini yatarak geçirmesi gerekiyorda.. belki ondan şaşırdım...
selam kızlar.kaç gündür giremedim umarım herkesin keyfi yerindedir.haftasonu köydeydik pazar gününden beride belim bacaklarım çok ağrıyordu 2 gün yattım kalkmaya birşey yapmaya halim yok.adetimde uzun sürdü zaten sanırım sinir sitresten oldu.eşimle ev yüzüne 2 gün iyi tartıştık sonra oluruna bıraktım herşeyi.
kaptanlarım bu hafta beni izinli yazarmısınız akşam yine köye gidicez bu hafta benden hayır yok kendimede hayrım yok zaten.
Kızlar bu ne sıcaktır yaSabah 8 de uyudum 12 de uyandım,dön dön piştim.Sonra gidip soğuk bir duş aldım biraz kendime geldim.Çok sıcak çok.
trt 1 de duydum 1 hurma 12 kaloriymiş.bir kesme şeker 25 kalori
bende iyiyim saol, benim adım başak biraz kendinden bahsedebilirmsin
ben 28 yaşındayım 4 ay önce doğum yaptım ve kilo vermeye çalışıyorum
eziyolar beni işte birlik oldular gözümün yaşına bakmıyorlar. kül kedisine döndüm. hiç acımıyolar banaezikmiyim ben ya yolda görseniz ezik bu dermisiniz allahım nası duygu sömürüsü nası duygu sömürüsü
Canım kanal tedavisinden sonra dişin kalıbını çıkarıp o dişi giydirecek şekilde kaplama yaptırılıyor.Sonra onu dişe giydiriyorlar.Dışardan bakıldığında normal diş gibi görünüyor.Bende 1 tane dolgu vardı.Ünivden beri sürekli düştü veya bir ucu kırıldı vs hep aksilik çıktı ve onunla uğraştım.Görüntüsüde kötüydü.Sonra kaplama yaptırdım şimdi hiçbir sorunum yok.O gün bugün her dolgu yaptıracak olana kaplatmayı öneriyorum
iradeye bak yaaa helal olsun aynı benn
biliyomusun dün tartıldım 56,5 çıktım hemde kıyafetlerimle iki günde almazsam kilo verdim demektir
geçmişe dönersek bence sen zararlı çıkarsınama ben spor yapmayı çok seviyorum. hatta şöle özetlim orta okulda okul voleybol takımındaydım lisede basketbol takımında lise döneminde 3 yıl teakwonda yaptım kırmızı kuşakta bırakmak zorunda kaldım okullar arası basketbol maçımız finallere gelmişti okul bitince bişi yapmadım 5 yıldırda bi spor salonuna üyeyim daha çok yüzme ve teabo yapıyorum bazende fitness ama sıcak havalarda salon pek çekilmiyor bende evimize yakın ormanın kenarında doğa parkı var oraya koşmaya gidiyorum gidemediğim zamanlardada evde ip atlıyorum. yani elini korkak alıştırma ama ramazan diye enerjimi minimum seviyede harcıyorum
ani hareketlerle oluşan baş dönmesi, günlerce sürüyo ve kalıcı bi tedavisi yok malesef
Günaydın kızlaaarrrr !..
Tatilden döndüm maalesef3:
Bugün ilk iş günüm ve çooook ağrım var , geciktirilmiş bir reglin sancılarını çekiyorum şimdi
Geçmişe bakiim kim bilir neler kaynattınız !
Oku oku bitmez şimdi !
Ebrucum mezun olduğunu görmüştüm , tebrikler canım ! Darısı başımızaaa
Geçen iki haftada ki derecelerimizi de gördüm 2.lik ve 4. Lük kilo veren herkesi tebrik ederim
Buralardayım , ara ara okuyup dönerim :))
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 yağsız tavada yumurta, domates salatalık biber,sekersiz çay
4 lt su, Leslie3mile
ani hareketler yapmamam gerekiyor, nekadar uygulayabiliyorsun dersen az iyileşince unutuyorum bi dahaki ataga kadar. neden olduğu belli değil
afiyet olsun. gayet güzel
Bu hafta menülerede sporada çok dikkat ettim ama sabah tartıldım merak edip, çok üzüldüm yaa + 500gr görünüyorum(((((
Bu hafta menülerede sporada çok dikkat ettim ama sabah tartıldım merak edip, çok üzüldüm yaa + 500gr görünüyorum(((((
Biz boşuna demiyoruz cuma günü tartılın diye. Ayrıca o önemsemediğimiz 1 kaşık pilavlar, 1 ısırımlık pideler bize kilo olarak dönüyor. Cumaya az kaldı. Spor ekle biraz menülerinede dikkat et ayrıca moralini bozma. Mutlaka cumaya kadar verirsin. Moral bozarsan veremezsin ona göre.
Özlem'cim allaha şükür ilk gebeliğimde de bir sorun yaşamadım. Gayet normal bir gebelik dönemi yaşadım. Bunda da öyle olacak sanırım ama bazı kadınların düşük tehditinden dolayı daha dikkatli olmaları gerekiyor. Sanırım senin arkadaşının öyle bir tehlikesi var. Bide sakınılan göze çöp batar meselesi. Ben çok fazla üstüne düşmem allaha şükürde bir problem çıkmaz. Hatta hamile olduğumu bilmeden piknikte gondola bindim. Burda da söylemiştim öldüm resmen korkudan. Eğer bebek düşse ogün düşerdi zaten. 7 kiremit oynadık. O gün piknikte o kadar çok koştum, zıpladım ki anlatamam. Hatta ata binecektik sonradan vazgeçtim. Örümcek gibi ipler var onlarla yukarıya tırmandım yaklaşık 4-5 metre yükseğe. Allaha şükür benim bebiş sağlam çıktı duruyor hala yerinde
sanırım hamilesin tebrik ederimbende hamileliğimde bilmeden ilk zamanlarımda çok hoplayıp zıpladım aynen katılıyorum yazdıklarına. ama öğrenince kendimizi sınırlıyoruz korkudan bişey olur diye
Kulakla alakası var. Kulak içindeki denge cisimciklerinden kaynaklanıyor. Aslında eskiden de varmış bende ama geçen sene büyük atak yaptı öyle farkettim.. Aslında biçok insanda var ama farkında değiller.
bende dün akşam iftardan önce tartılmıştım verdim gibi görünüyor ama cuma bakıcaz artık. regl öncesinde falanmısın o zaman vücut su topluyo ya. ama şimdiden bozma morelini bide wc de çok etkiliyo.
demek sende yaşıyorsun aynı sorunu üzüldüm ancak çeken bilir. aslında tetikleyen çok şey var. ani hareket beni en fazla etkileyen onun dişında üzüntü stres güneşte fazla kalmakta etkiliyor, kulaklada alakasıvar tabi ama benim araştırılmıştı kulağımda bişey çıkmadı
akşamları iftarda ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım ve ne yapacağımıda. listesi olan varmı belki fikir olur. benim ihtiyacım olan besleyici değerleri yüksek ama kalori olarak az oln şeyler. mesela ben hünkar beğendinin de sıkıntı olacağını düşünmüyordum. patlıcan közlemesi bide et kavurması
Geçmiş olsun canım. İnsanın denge kaybı çok zor bişey. Benim hipoglisemi vardı, düzenli beslenmezsem hala oluyoda:)), gözüm kararıp üşüme başdönmesi olurdu. Umarım hastalığının bir çözümü vardır
oruç tutamıyorum haliyle ama annemlerde yemek yediğimiz için seçme şansımda olmuyor. ama şöyle bi tavsiyede bulunabilirim parça şeklinde tavuk al ve yağsız teflonda veya varsa seramik tavada pişir kızarana kadar, önden çorba içip yanındada salata yesen hem doyurucu hem hafif olur
şimdiye kadar yaptığım bütün çizelgeleri cuk diye oturtan ben bu sefer yapamıyorum hayrolsun
başakcım umarım yardımcı olur
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
afiyet olsunMenüm
Sahur :
1 haşlanmış yumurta
peynir
1 dilim kepek ekmeği
Salatalık
İftar
Fırında tavuk 1 porsiyon
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık pirinç pilavı
Spor :
pirinç pilavı için 100 mekik çektim
15 dk boyunca twister
yarım saat tempolu yürüyüş ... :44:
afiyet olsunmesaj sayımı attım, geçmişi okudum. bide menümü paylaşayım
sahurda
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
labne peynir
bi avuç ceviz
iftarda
bir kase domates çorbası
bir porsiyon hünkar beğendi (bende beğendim)
ilerleyen saatlerde 1 armut
2 lt su bolca şekersiz çay
emziirirken 7 kilo aldım ben.çünkü sütüm az oluyordu yemeyince.kızım 9.5 aylık.leslienin ben faydasını görüyorum,sıkılaşıyorum.başarılar o zaman sana istediğin bi yer varmı?
senin çocuğun ne kadarlık zeynep kaç ay emzirdin, emziriyorken rahat veriliyor diyorlar ama ben pek inanmıyorum sen verebildinmi emziriyorken
bu leslieyi ilk sizden duydum gerçekten işe yarıyormu? faydasını gören oldumu?
deenerim.hurma monosakkarit yani basit şeker değilmiş.parçalanması uzun sürdüğü için kan şekerini dengeliyormuş.tatlı krizinde yenebilecek bir meyve bence.dr da aynı şeyi söyledi.Zeynep'cim menün çok güzel olmuş ama daha önce uyardığım gibi özellikle ramazanda iftardan sonra meyvelerden uzak durmamız lazım. Birazcık sabret ramazan bitene kadar. Çünki meyveler çok masumda görünse yararlarının yanında içerdikleri doğal şekerden dolayı zararlarıda var. Kendi iyiliğin için bir süre uzak dur derim.
hoş geldinnnnnnnnnnn.Günaydın kızlaaarrrr !..
Tatilden döndüm maalesef3:
Bugün ilk iş günüm ve çooook ağrım var , geciktirilmiş bir reglin sancılarını çekiyorum şimdi
Geçmişe bakiim kim bilir neler kaynattınız !
Oku oku bitmez şimdi !
Ebrucum mezun olduğunu görmüştüm , tebrikler canım ! Darısı başımızaaa
Geçen iki haftada ki derecelerimizi de gördüm 2.lik ve 4. Lük kilo veren herkesi tebrik ederim
Buralardayım , ara ara okuyup dönerim :))
afiyet olsun.Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 yağsız tavada yumurta, domates salatalık biber,sekersiz çay
4 lt su, Leslie3mile
baya uzun sürdü maşallah tatilin biz yerleştin mi acaba diye dedikonu bile yaptıkkilo durumun ne. gerçi regl olmadığın için fazla çıkar zaten. yediğin içtiğin senin olsun sen gördüklerini anlat
okudum teşekkür ediyorum. benim ismimde başak
Neslihan hoşgeldin
Geçmiş olsun, ağrı kesici al istersen yoksa dayanmak zor o ağrıya.
Özlem'cim allaha şükür ilk gebeliğimde de bir sorun yaşamadım. Gayet normal bir gebelik dönemi yaşadım. Bunda da öyle olacak sanırım ama bazı kadınların düşük tehditinden dolayı daha dikkatli olmaları gerekiyor. Sanırım senin arkadaşının öyle bir tehlikesi var. Bide sakınılan göze çöp batar meselesi. Ben çok fazla üstüne düşmem allaha şükürde bir problem çıkmaz. Hatta hamile olduğumu bilmeden piknikte gondola bindim. Burda da söylemiştim öldüm resmen korkudan. Eğer bebek düşse ogün düşerdi zaten. 7 kiremit oynadık. O gün piknikte o kadar çok koştum, zıpladım ki anlatamam. Hatta ata binecektik sonradan vazgeçtim. Örümcek gibi ipler var onlarla yukarıya tırmandım yaklaşık 4-5 metre yükseğe. Allaha şükür benim bebiş sağlam çıktı duruyor hala yerinde
Geçmiş olsun canım umarım düzelir herşey biran önce. Sorun varken aranızda köye gitmekte iyi bir fikir değil bence. Ben olsam dayanamam kavga ederim herkesle yada gitmem yanlarına. Sen yine iyi gideceksin.
Konya çok serin kızlar hatta bugün yanıma ceket aldım çıkarken çünki hava çok kapalı.
Hurmayıda çok yememek lazım demek ki. Ama diyet yaparken şekeri hayatımızdan tamamen çıkarmamız lazım. Hatta diyet yaparken değil bütün hayatımız boyunca.
Ayy bizde sana goncagül deyip duruyoruz Başak'cım. Goncagül kim peki? Çok meraklıyım
Yalan dünyayı özledim ben yaaaa sen böyle konuşunca. Yeni bölümleri olsada izlesek biran önce.
Bende tam 3 tane köprü 11 tane kaplama var. Diş acısı ne bana sorun ama bende kaplamayı öneririm.Hatta bir tanesi doğal implant. Dişin kökü duruyor. Kanal tedavisi yapıldı. Sonra içine vida takıldı. Onun üstüne dolgu ve dolgunun üstünede kaplama. Allaha şükür şuan sorunum yok ama benimde diş etlerimde sorun var. En kısa zamanda bir doktora gitmem lazım. Diş taşlarınıda temizletmem gerekiyor. O korkutuyor beni:18:Ama korkmamak lazım diş doktorundan. Korktukça daha büyük sorunlar çıkıyor ortaya.
Beğendileri götürürsen beğendilerde seni götürür kilo veremezsin. Pilavdan uzak dur canım. Yoksa şu azıcık kiloyu veremeyeceksin.
Amma göz dağı vermişsin bundan sonra sana dokunmaz Kübra sana
Ben strese girince daha çok ortaya çıkıyor. Geçen yıl farkettim bende. Ama dikkat edince atak çok sık gelmiyor. Ben önce psikolojik zannettim. Bende sağlıkçıyım ve hastaneye o kadar çok hasta olmayan hasta geliyor ki doktora acaba dedim psikolojik mi. Sonra farkettim psikolojik değil. Bence dikkatli olursan daha çabuk düzeliyor.
Hoşgeldin ortim. İlk dönen sensin tatilden. Ben mezun oldum bide üstüne bebiş yaptım
Umarım sende çok kilo almamışsındır. Çünki aldığın kiloları vermeden listeye girmek yok
Şu pilavdan uzak durun kızlar. Takımda pirinç pilavını tamamen yasaklıyorum. Bidaha hiç kimsenin menüsün de görmek istemiyorum.
Kulakla alakası var. Kulak içindeki denge cisimciklerinden kaynaklanıyor. Aslında eskiden de varmış bende ama geçen sene büyük atak yaptı öyle farkettim.. Aslında biçok insanda var ama farkında değiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?