Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yarım tepsi derken 6 patatesten yapmıştım yarısını öküz yedi,az bişey çocuklür yedi 10-12 dilim kadar kalanını ben

Afiyet olsun canım.Sana ceza falan yok.Kaptan torpili yapıyorum

sabahki kilom 89.800'di canım

yarım tepsi derken 6 patatesten yapmıştım yarısını öküz yedi,az bişey çocuklür yedi 10-12 dilim kadar kalanını ben
10 -12 dilim çok olmuş ama napalımmm üzüntüden belkii cok yemişşindir..
Afiyyet olsun canım ...
tebrikler canım güzel vermişşin 80 li rakamların hayırlı olsunnn ..

10 -12 dilim çok olmuş ama napalımmm üzüntüden belkii cok yemişşindir..
Afiyyet olsun canım ...
tebrikler canım güzel vermişşin 80 li rakamların hayırlı olsunnn ..

menüm
sahur:yarım kıymalı pide
domates

iftar:çorba
20 tane sarma
yoğurt

yarım kase puding

su:2 litre
spor yok:26:eşim göreve gitti,komşumdaydım.

sağol kübracım aslında istediğim gibi olmuyor.ne yapıcam bilmiyorum.iyi geceler sana yat dinlen.

Tebrikler canım.80li sayılar hayırlı olsun.

menüm
sahur:yarım kıymalı pide
domates

iftar:çorba
20 tane sarma
yoğurt

yarım kase puding

su:2 litre
spor yok:26:eşim göreve gitti,komşumdaydım.
Pide,sarma,puding ödülde nirvana yappmışsın.Neyse çok güzel kilolar veriyorsun maşallah birşey demiyorum.

Ben çıkıyorum kızlar çok yorgunumm kendinize iyi bakın
Tamam canım.Ben yarınki listeyi düzenleyip tekrar paylaşacağım.Ebru bugün gelmedi:44:Bende de bir aksilik olurda giremezssem paylaşırsın canım.

şaka gibi,bu kadar yiyerek kilo vermek

Kızlar birtek Yasemin ve Nurgül kaldı.Listemiz böyle olacak.Ebru bugün uğramadı ama yarın gelir.Olurda bir aksilik çıkar ikimizde gelemezsek öncelikle Kübra sonra diğer arkadaşlar eksikleri tamamlayıp,ortalamayı çıkarıp paylaşım alanında paylaşır mısınız?Her aksiliği düşünmek lazım.Sorun olmazssa burdayım zaten.

***13. TAKIM 269. ETAP ***

bilgen35 ( 90.5 /89.8 / 0.7/ % 0.77 )
gurbet_dmr (87.6/87.6/0 / %0 )
Geri dönmek üzere ayrıldı.
Kbra23 ( 77.5 /77.2 /0.3 / % 0,39 )
mersinli42 ( 77.5/ 75.8 / 1.7 / % 2.19 )
nurgulguney ( 56.8 / / / % )
UZAYIM ( 63.2/63 /0.2 / %0.32 )
yasminyaso ( 84.4 / / / % )

13. TAKIM ORTALAMASI:

Son düzenleme:
tamam hatice.buralarda olursam(net kesilmezse) yaparız

ben yapamam sanırım hatice.ama mecbur kalırsam denerim.

şaka gibi,bu kadar yiyerek kilo vermek
Maşallah de maşallah.Metebolizman çok iyi çalışıyor .

biz çok sakinleşip yeniden denedik.şuan bilmiyorum aklım çok karışık,valizimi alıp gitmek geliyor içimden sonra çocuklarım geliyor aklıma bilmiyorum.
Sakın canım.Gidecek biri varsa şuan o yanından gitsin.Sen çocuklarından ayrılma.Aileler bu duruma ne diyor?Hiç konuştun mu?

tamam hatice.buralarda olursam(net kesilmezse) yaparız

ben yapamam sanırım hatice.ama mecbur kalırsam denerim.

Haberiniz olsun diye paylaştım kızlar.İnşallah aksilik çıkmazssa burdayız zaten de bazen diğer takımlarda da aksilikler yaşanıyor.Sorun çıkmasın diye önlem almak istedim.Teşekkürler kızlar.İyi ki varsınız

Son düzenleme:
Maşallah de maşallah.Metebolizman çok iyi çalışıyor .

Sakın canım.Gidecek biri varsa şuan o yanından gitsin.Sen çocuklarından ayrılma.Aileler bu duruma ne diyor?Hiç konuştun mu?

annem ayrıl der çünkü sürekli bana bu şekilde bir ömür geçmiz diyor,abim verdiğim kararda beni destekler,öbürkünleri bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…