Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım Ramazan diye birşey demiyorum.Benim kilo vermem de çok duraksadı.Üstüne 1 hafta geçti regle de olmadım.Hayırlısı bakalım.

Saçımda şuan boya var yıkamak için bekliyorumm .. tutmayacak sanırım
Hadi bakalım.Yıkadıktan sonra bakarız nasıl oldu diye

Umarım iyi olur kırmızı kafa olmak istiyorum
Evdekiler pek kızsada inatla boyadım :)

hoşbulduk canım iyi diyelim iyi olsun.sen nasılsın
Teşekkürler canım iyiyim bende.İyi ol, üzme canım kendini.Hiçkimse senden daha önemli değil.Ne oluyorsa etrafımızdakilere çok önemseyip,saygı gösterdiğimizden oluyor.Onlarda sessiz sakin görünce herşeyi söyleyebileceklerini zannediyor.Sen kimseyi kafana takmamaya çalış.

artık kimseyi suçlamıyorum hatice problemin kehdimde olduğuna inanıyorum.yada inanmak istiyorum herkes kötü olamaz ya.eşimle bu akşam daha kötü şeyler oldu.boşanma kararı aldık.bakalım hakkımızda hayırlısı zaman herşeyin ilacı.geçicek.

Nasıl yani.Bir kızgınlığın sonucu boşanmaya kadar gitti mi?? Ben atlatırsınız diye düşünüyordum.Hemen karar almayın .Anlatmak istersen burdayım canım.Birde kendini suçlamayı bırak.Asla ve asla ne olursa olsun tüm sorumluluğu kendine yükleme.

Son düzenleme:
bizimki yeni birşey değil canım yılların birikimi var.çok anlatacak birşeyim yok aslında kendimi iyi hisetmiyorum.sadece geçen 12 yılın birikimi.sürekli geçmişle yaşıyormuşum ve sürekli dırdır yapıyormuşum.

Daha önce boşanmaktan hiç söz edildi mi? Bir kızgınlığın kavganın sonucu ayrılık olmamalı.Eşinin ailesi ile yakın yaşamanız en büyük problem.Keşke ayrı bir yere gidebilseniz.Ben çok üzüldüm.İnşallah atlatırsınız.Hayırlısı olsun.

Kübracım bekliyorum.Kurut resminide çek
çekecem birazdan canım olmadı pek

Canım üzüldüm umarım herşey düzelir..... :44:

bende istiyorum artık ayrılmayı tek korkum çocuklara maddi anlamda yetememek.daha öncede gündeme gelmişti ayrılık.eğer ayrılmasak bile bu evlilik artık adam olmaz.aramızdaki saygı ve sevgi bitti.

bende istiyorum artık ayrılmayı tek korkum çocuklara maddi anlamda yetememek.daha öncede gündeme gelmişti ayrılık.eğer ayrılmasak bile bu evlilik artık adam olmaz.aramızdaki saygı ve sevgi bitti.

Canım inşallah bu haliniz kızgınlığınızdan ileri geliyordur ve en yakın sürede düzelir.Sen yeter ki mutlu ol ve üzülme.Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Ailenlede bir konuş bakalım.

çok kötü olmuş bu ... kendine yazık etme olmuyorsa mutsuz etme kendini...

MENÜM
SAHUR
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Biberli lor peyniri
Domates,peynir

AKŞAM
Yoğurt,salata
1 kaşık et
1 kaşık bulgur köftesi
afiyet olsun.

ah be orti,neden böyle olduki senin kilo:44:

çok üzüldüm,cidden.bunca yıl bebek için uğraş,onca emekle kavuş,sonra bitsin...

menüm

sabah
iki dilim çavdar ekmeği arasına tost

öğle

3 köfte bir kase yoğurt

akşam

bir kase tarhana çorbası

yarım yuvarlak borcam tepsisi ile fırında kremalı patates

cezama razıyım,istediğini verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…