kolay gelsin canım baya yoğunsun maşallah.annanede çok sevindim canım.kızlar bugün gelemedim kusura bakmayın annemler döndü erzurumdan anneannemi de getirdiler bilmeyenler için anneannem bayaa hastaydı şimdi biraz daha iyi 2 ayı geçti hastanedeydi. Şimdi yine hastanede ama artık burada. O da bi,z de sevindik yolculuk izni çıkmasını çok beklemiştik. Annemin evini düzenledim yemek yaptım havaalanından karşıla getir yemek yedir falan daha yeni gittiler ben de yorgunluktan bayılacağım birazdan.
Yarın sabah ta tez jürim var danışmanlığımdaki bir yüksek lisans öğrencisi tezini savunacak hocalar falan olacak bölümde gelmem mümkün değil, öğlenden sonra da doktor randevum var (kadın doğum) yarından başka gün olmadı günü önemli. Dolayısıyla gelebilirmiyim hiç bilmiyorum. Melzeyitim adcım size de çok oldum ama artık ne yapayım cumaya hep işlerim çıkıyor bu aralar.
Bhrcım tabi takımdasın artık, reglin bitince gider birden kilolar üzülme.
dosbacım listeni paylaşmışsın teşekkürler.
hepinizi öpüyorum.
helal sana yürü be şekerselam kızlar nasılsınız
anldığım kadarıyla yine durumlar ii değil(
benim bugün diyetimin ilkgünü harfiyen uyuyorum
çok tokum :))
emirel sanırım cup'ın büyüklüğünü sormuşsun canım... bi bardak tarifi vermişsin ama o bardağı ismen bilmiyorum :))
ama normal bi su bardağından birazcık küçük
yani çay bardağından büyük kıyaslnamaz
nasıl anlatacam bilemedim ki
evet canım hakkını ver gittin o kadar. arkandayım..akşam yemeğe davetiyiz eşim aradı iptal etmek istedi ama ev sahibi çok anlayışlı çıktı ben yemeyeceğim :))
meyvemi de tartmam lazım
yani ordanaç kalkacam gitmeden yemeği yiyeceğim
bu yaptıklarım bana da çok uç geliyo ama 10 gün çoook dikkat etmen lazım dedi
ben burda 6 aydır söyleniyorum bu defa kendime söylenme hakkı tanımayacağım bu yüzden her şeyi kuralına göre oynamalıyım
dosbacığım biraz sabret kilo verdiğini görünce çok rahatlayacaksın hamile kalman için zayıflaman gerekiyor bunu düşün ve hırs yap salı bende doktora gidecem inşallah bişey çıkmaz çok yoğun saçlarım dökülüyor sürekli şiş modda geziyorum falan filan
kızlar merhaba,
melzeyitim sağol kusura bakma canım yaa biraz emri vaki oldu ama elimde değildi inan. Yeni geldim eve yemek yiyip buradayım.
selam kızlar nasılsınız
anldığım kadarıyla yine durumlar ii değil(
benim bugün diyetimin ilkgünü harfiyen uyuyorum
çok tokum :))
emirel sanırım cup'ın büyüklüğünü sormuşsun canım... bi bardak tarifi vermişsin ama o bardağı ismen bilmiyorum :))
ama normal bi su bardağından birazcık küçük
yani çay bardağından büyük kıyaslnamaz
nasıl anlatacam bilemedim ki
su bardağından 1parmak veya 2parmak eksik diyebilir miyiz mesela peynir 30 gr ne kadar kibrit kutusundan büyük mü canım çok oluyorum ama ne yapayım bana böyle göz kararı tarif edermisin kup ölçüsünü küçük su bardağım var en iyisi onunla yapayım gerçi ben daha başlayamadım ama başlayacağım bakalım başka neler anlattı diyetisyenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?