Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melyezit canım ya kopyalayarak nasıl kilomu yazacağımı bilmediğim için yapamadım kusura bakma canım bilgisayardan çok fazla anlamıyorum

arkadaşlar ben bildiriminize bakayım dedim ama liste hazır değilmiş dışarı çıkıyorum bir kaç saatliğine eğer bekleriz derseniz gelince kontrol ederim ama yok biz yaparız sorun yok derseniz o da kabul :)).. akşam 21.00 e dek yolu var bunaltmayın kendinizi bu günde böyle olsun...

günaydın kızlar...
aslında kilo almadım gibi ama doktorun tartısına göre yazacağım artık bu nedenle 500 gr almış görünüyorum
üzgünüm 71 kiloyum (
ama haftaya ii haberlerle gelmek istiyorum

selam kızlar ben geldim ama sadece geldim işte.
benim kilo aynı bir değişiklik yok. ben şimdi çıkıyorum.evi temizlemem lazım akşam saçımı kestircem artık iyice sıkıldım. akşam muhakkak gelmeye çalışıcam.çok sıkkınım. bunaldım. neyse öpüyorum hepinizi.

13. TAKIM **115. ETAP**

ad1 ( 53.0 /53.0 /0.0 /0.0 %)
melis08 (59.6 / 59.6 / 0.0 / 0%)
dosba (70.5 / 71.0/0.5 / 0,71%)
acıbiber2053 (65.2 / 64,5/0,7 /1,07 %)
melankoli_84(66.0 / / / %)
shopaholic (74.9 / 73.5 / 1.4 / 1.87% )
emirel (62.0 / 61.7/0,3 /0,48 % )
bhr.87 (81.0 / 81.4 / -0.4 / -0.49%) (yeni üye)

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 479,2/ / / %)

kızlar ben çıkıyorum..öğleden sonra full temizlik var evde..çünkü yarın büyük bir misafir ağırlıycam..umarım herşey yolunda giderkaydirigubbakcemile5hem yemek hem pasta börek yapmam lazım
bol misafirli bol düğünlü bir hafta sonu beni bekliyor..görüşürüz:jeyyar:

melankoliciğim yine bildirimde bulunmadın sonra kızıyosun ben bildirimde bulunuyorum diye dün geceden bari bildirseydinkilonu

selam kızlar nasılsınız
anldığım kadarıyla yine durumlar ii değil(
benim bugün diyetimin ilkgünü harfiyen uyuyorum
çok tokum :))
emirel sanırım cup'ın büyüklüğünü sormuşsun canım... bi bardak tarifi vermişsin ama o bardağı ismen bilmiyorum :))
ama normal bi su bardağından birazcık küçük
yani çay bardağından büyük kıyaslnamaz
nasıl anlatacam bilemedim ki

akşam yemeğe davetiyiz eşim aradı iptal etmek istedi ama ev sahibi çok anlayışlı çıktı ben yemeyeceğim :))
meyvemi de tartmam lazım
yani ordanaç kalkacam gitmeden yemeği yiyeceğim
bu yaptıklarım bana da çok uç geliyo ama 10 gün çoook dikkat etmen lazım dedi
ben burda 6 aydır söyleniyorum bu defa kendime söylenme hakkı tanımayacağım bu yüzden her şeyi kuralına göre oynamalıyım

dosbacığım biraz sabret kilo verdiğini görünce çok rahatlayacaksın hamile kalman için zayıflaman gerekiyor bunu düşün ve hırs yap salı bende doktora gidecem inşallah bişey çıkmaz çok yoğun saçlarım dökülüyor sürekli şiş modda geziyorum falan filan

kolay gelsin canım baya yoğunsun maşallah.annanede çok sevindim canım.
helal sana yürü be şeker
evet canım hakkını ver gittin o kadar. arkandayım..

bu aralar benimde çok saçım dökülüyor ama benimde tiroidde bir problem mi var yaaasabah klasik kahvaltı
ara meyve
öğle makarna
ara kahve
akşam çorba ve fava

kızlar merhaba,
melzeyitim sağol kusura bakma canım yaa biraz emri vaki oldu ama elimde değildi inan. Yeni geldim eve yemek yiyip buradayım.

su bardağından 1parmak veya 2parmak eksik diyebilir miyiz mesela peynir 30 gr ne kadar kibrit kutusundan büyük mü canım çok oluyorum ama ne yapayım bana böyle göz kararı tarif edermisin kup ölçüsünü küçük su bardağım var en iyisi onunla yapayım gerçi ben daha başlayamadım ama başlayacağım bakalım başka neler anlattı diyetisyenin

melisciğim asıl sen kusurabakma çok ilgilenemedim bende geldiğimden beri çok yoğun çalışıyorum işden fırsat buldukça yapmaya çalıştım bemde buralardayım

melzeyitim nete girdiğim saatte sen listeyi vermiştin canım özürler dilerim bakamadım.. bir daha aklınızda bulunsun melis müsait olmadığında sizde müsait değilseniz atın bize yani hiç çekinme filan olmasın lütfen tasa etmeyiz bu tür işleri biz.. ama gelip baktığımda sizden yazılan bir şey olmamıştı bende çıkıp geç geldim bunun için üzüldüm şimdi bir dahakine anlaşmalı yaparız :)))

yok be kalisciğim ben yapıyorum normalde melisciğim olmazsa ama çalışınca insan sürekli bilgisayar başında bekleyemiyor bazı arkadaşlarımız sağolsunlar bildirim konusunda rahat olduklarından onları bekliyoruz

buara melankoliciğim izindemi yoksa bugünün cuma olduğunu yine unuttumu yada banamı demk geliyor

evet 1 su bardağından 1 parmak kadar daha az ....
eğer beyaz peynir yiyeceksen 30 gr yaklaşık 1 kibrit kutusundan minicik daha küçük
kaşar yiyeeksen 20 gr ama onu daha tartmadım (
başka peynir yasak...
eğer peynir yemem dersen yerine 1 hşlanmış yumurta yiyebilirsin
1 tatlı kaşığı reçel veya bal veya pekmez
3 zeytin
2 ceviz
25 gr ekmek (çok ince bi dilime denk geliyor )
istediğin kadar söüş salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…