Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dün akşam sinirden pek bişey yemediğim halde , gece yarısı müthiş bir mide ağrısıyla uyandım kızlar !
gece , sabah aç karına ve gün içinde okadar çok mide ilacı içtimki inanın daha yeni geçti mide ağrım !..
hayatımın hiçbir döneminde böyle mide ağrısı çekmedim vallahi !
çok kötüydü !..
özellikle 2 gündür canım çok sıkkın , o nedenle menülerimi bile yazmak gelmedi içimden !
zaten akşamları cerenin tuvalet eğitimi nedeniyle de giremiyodum , kusura bakmayın nolur!
mide kanaması geçirmekten korktum valla yaa ! demekki benim stres ve üzüntüm direkt mideye vuruyomuş anladım (
sinirimin sebebi çok saçma bi konu ama ilerde paylaşırım kızlar ...
herkes uyudumu ?

Eski cezamdı ama o dondurmanın cezasıydı kapsasın bunuda
Bugünden itibaren kaçamak yok.Verlim şu kiloları

Tamam bencede kaçamak yok artık

Geçmiş olsun canım hoşgeldinnnnn ...
Dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım.Mide stresten,sıkıntıdan çok etkileniyor.Neyse ki geçmiş.Sıkıntını istediğin zaman paylaşabilirsin.Kendini üzmemeye çalış.Sağlık herşeyden önemli.Öpüyorum canım

çok az çookkk afiyet olsuun.

Arkadaşlar bu arada ben tip2 diyabetim ve oruç tutmuyorum haliyle....Yine de yediklerimi yazmalı mıyım? Oruç tutanlarınız var.... Kötü hissettirmek istemem

baaaşaak merhabaaa aramıza hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun diyorum yaşın daha genç ama ne sebep oldu. ben nurgül ist. yaşıyorum aslen izmiliyim 28 yaşındayım. buranın sana manevi huzur vermesini ve kilolarının sağlıklı bi şekilde gitmesini diliyorum. bildiğim kadarıyla şeker hastalığında kilo kontrolü çok önemli ve bol su tüketmek tekrar geçmiş olsun.

hoşgeldin başak aramıza ; ben de neslihan canımmm
nlp duymuştum ama ho'oponopono ne canım yaa ?

bende sorucaktım ama yazamadım bi türlü yaaa ama çok havalı duruyo

geçmiş olsun dikkat et kendine.

1 saat leslie 5 mil yaptım.mekikleride çektim hatice.sahurumuda yedim yatıyorum.iyi uykular.

Az mıı...
Acaba bundanmı kilo veremedim ki...

geçmiş olsun dikkat et kendine.

1 saat leslie 5 mil yaptım.mekikleride çektim hatice.sahurumuda yedim yatıyorum.iyi uykular.

ben senin menülerini sporunu suyunu istemiyorm bana bu azim nerden geliyo onu anlat azmine hayranım idolümsün. iyi uykular tatlı rüyalar

2. liğimizi tebrik eder gelecek hafta 1. olmamızı ümit eder , gözlerinizden öperim kızlaaaaaarr

basın açıklaması gibi olmuş hayırdır inşallah kuzum kimler üzdü seni söle musallat olim annelerinde doğduklarna pişman olurlar hayata küserler

Az mıı...
Acaba bundanmı kilo veremedim ki...

ben senin yediğin kadar yesem zafiyet geçiririm bence çok az bide daha sağlıklı beslenmeye davet ediyorum seni.

su içtim azıcık yine midem müthiş ağrıyo yaa;((
bugün su bile toplasanız 2 bardak anca içebildim , sırf bu ağrıdan yaa !
yoksa çok susadımda korkudan içemedim!..

nurgül , müthişsin !..
seni seviyorum kızz)
kocam salağı üzdü ...

su içtim azıcık yine midem müthiş ağrıyo yaa;((
bugün su bile toplasanız 2 bardak anca içebildim , sırf bu ağrıdan yaa !
yoksa çok susadımda korkudan içemedim!..
Sen iyice hasta oldun.Dikkat et canım.
nurgül , müthişsin !..
seni seviyorum kızz)
kocam salağı üzdü ...
Kocalar bu ara atak yaptı.Nedir bu 13.takımın kocalarından çektiği.Toplu cezalandıralım

nurgül , müthişsin !..
seni seviyorum kızz)
kocam salağı üzdü ...

yok yok 13. takıma nazar değdi göze geldik kurşun döktürelim nedir bu kocalardan çekilen ya. bizde zayıflıcaz güzel görüncez diye neler çekiyoruz burda. napsak yarnamayız yaa. bende bi tane merdane var alıp geleyimmi hemde böle şekilli hamur için vurunca izi çıkar şekilli olur

dur anlatayım da biraz gülün halimize !..
ben sinirden mide ağrısı çekiyorum ama olsun
dün saat 2 gibi annem aradı kızım mutfağa yemeğin altını yakmaya gittim peşinden küt diye bi ses geldi , ceren koltuktan düşmüş kafasını yere vurmuş , alnı şişmiş !
zavallı annem çok korkmuş enişte nöbet sonrası evde uyuyomuş sağlık memuru o da , onu çağarmış işte göz bebeklerine vs.. bakmış istersen getirebiliriz sağlık ocağına dediler , ben de gerek yok 1-2 saat uyutmayın , takip edelim dedim anneme!
benim eşim evde online çalışıyo , annem bakmış arabamız dışarda yok , kendisi çok pimpirikli olduğu için beni aradı dediki kızım sen kocanı ara istersen!
ben de tamam yaa şimdi abartıp panik yapıcak , sonra ararım bişey olmaz dedim!
1 sat sonra konuştum annemle herşey yolunda filan
neyse saat 5 te geldim işten , baktım cerenin keyfi iyi ama alnı bayağı şişmiş!
eve indiiiik !
dedim eşime panik yapma ama ceren düşmüş böle böle ...
demez mi ;
bana niye haber verilmiyo , kız düşmüş saat 2 de bu saat olmuş , bide yukarda oturuyosun insan önce gelir bana söyler sonra yukarı çıkar !
aradan 3 saat 15 dakika geçmiş haa
benim bildiğim önce babaya haber verilir vs..vs..
ben de dedimki ; sence ben neiş yapıyorum ? senin anan gibi köyden almadın sen beni demi? o eskidenmiş işte erkeğe söylenirmiş filan ulan ben hemşireyim , sana sölesek sen napıcan , zamanı gerimi alıcan , doktoramı götürücen , tomografi çekilmeden dışardan bakmayla bişey anlaşılmaz !
sen hiç hasta olmadan , düşmeden mi büyüdün yaa dedim!
alt tarafı bi düştü kız olay oldu!
zaten dua ediyorum kız hasta olmasın aman düşmesin tüm zamanımız eşimin bu aşırı hassasiyeti yüzünden mahvoluyo!
dedim yeter artık ama yaa bıktım bu abartmandan herşeyi , sırf şu kız arada kalmasın diye sabrediyorum çocuk arada kalıcak , anne baba ayrı filan ama sabrım taştı vs.. dedim!
işte bu kaç oldu sen beni tehdit ediyosun filan dedi!
dedim tehdit değil nekadar saçma bişeyi büyüttüğünü farketmen için sölüyorum ama nerdeee tın dedim!
sonra dışarı gitti beyefendi 1-2 st gelmedi !
konuşmuyoruz dün akşamdan beri yaani ! işte geceyarısı mide ağrısıyla uyandım kızlar !..
çok uzun oldu ve çok saçma bi sebepten yaşadığımız şeyle bakın yaav !..

dünkü mönümm

sahur
bir bardak süt
bir haşlanmış yumurta
iki dilim ekmek
bir avuç ceviz
labne peyniri
iki çatal helva

iftarda
bir kase yayla çorbası
salata
tavuklu patates yemeği yarım tabak
bolca çay

1 adet armut, 2 siyah erik.
2 lt su
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…