Dolmacı sarmacı afiyet olsun..Cezanı Nurgül vermiş.
Sabahtan akşama kadar ara öğünler dahil hepsini toplayıp yazarsan yorumlamakta kolaylık olur.Arkadaşlarında dediği gibi herkes oruç tutmuyor ,tutsa da sorun olmaz menünü istediğin gibi paylaşabilirsin.Ayrıca geçmiş olsun.
Bugünden itibaren kaçamak yok.Verlim şu kiloları
Geçmiş olsun canım hoşgeldinnnnn ...dün akşam sinirden pek bişey yemediğim halde , gece yarısı müthiş bir mide ağrısıyla uyandım kızlar !
gece , sabah aç karına ve gün içinde okadar çok mide ilacı içtimki inanın daha yeni geçti mide ağrım !..
hayatımın hiçbir döneminde böyle mide ağrısı çekmedim vallahi !
çok kötüydü !..
özellikle 2 gündür canım çok sıkkın , o nedenle menülerimi bile yazmak gelmedi içimden !
zaten akşamları cerenin tuvalet eğitimi nedeniyle de giremiyodum , kusura bakmayın nolur!
mide kanaması geçirmekten korktum valla yaa ! demekki benim stres ve üzüntüm direkt mideye vuruyomuş anladım(
sinirimin sebebi çok saçma bi konu ama ilerde paylaşırım kızlar ...
herkes uyudumu ?
Geçmiş olsun canım.Mide stresten,sıkıntıdan çok etkileniyor.Neyse ki geçmiş.Sıkıntını istediğin zaman paylaşabilirsin.Kendini üzmemeye çalış.Sağlık herşeyden önemli.Öpüyorum canımdün akşam sinirden pek bişey yemediğim halde , gece yarısı müthiş bir mide ağrısıyla uyandım kızlar !
gece , sabah aç karına ve gün içinde okadar çok mide ilacı içtimki inanın daha yeni geçti mide ağrım !..
çok kötüydü !..
özellikle 2 gündür canım çok sıkkın , o nedenle menülerimi bile yazmak gelmedi içimden !
zaten akşamları cerenin tuvalet eğitimi nedeniyle de giremiyodum , kusura bakmayın nolur!
mide kanaması geçirmekten korktum valla yaa ! demekki benim stres ve üzüntüm direkt mideye vuruyomuş anladım(
herkes uyudumu ?
Dunku menumu yazmamısım
Dunku menum :
Sahur
1 haslanms yumurta
1 kepeklı. Ekmek
Salatalık
Iftar
1 prınclı dolma
1 kase yogurt
Su : 2 lıtre
Spor olarak : bayagı gezdımm
Bugunku menum :
Sahur :
Yarım kase yogurt
3 tane yaprak salması
Iftar :
Sebzelı yemek 3 kasık
1 dılım kepek ekmek
1 kasık sutlac
Spor : 1 saat bısıklet ( cezamdı nurgul verdı yenı yaptm :) )
Su : 3 lıtre
Arkadaşlar bu arada ben tip2 diyabetim ve oruç tutmuyorum haliyle....Yine de yediklerimi yazmalı mıyım? Oruç tutanlarınız var.... Kötü hissettirmek istemem
hoşgeldin başak aramıza ; ben de neslihan canımmm
nlp duymuştum ama ho'oponopono ne canım yaa ?
dün akşam sinirden pek bişey yemediğim halde , gece yarısı müthiş bir mide ağrısıyla uyandım kızlar !
çok kötüydü !..
herkes uyudumu ?
çok az çookkk afiyet olsuun.
baaaşaak merhabaaa aramıza hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun diyorum yaşın daha genç ama ne sebep oldu. ben nurgül ist. yaşıyorum aslen izmiliyim 28 yaşındayım. buranın sana manevi huzur vermesini ve kilolarının sağlıklı bi şekilde gitmesini diliyorum. bildiğim kadarıyla şeker hastalığında kilo kontrolü çok önemli ve bol su tüketmek tekrar geçmiş olsun.
bende sorucaktım ama yazamadım bi türlü yaaa ama çok havalı duruyo
geçmiş olsun dikkat et kendine.
1 saat leslie 5 mil yaptım.mekikleride çektim hatice.sahurumuda yedim yatıyorum.iyi uykular.
Tebrikler Zeynep.Süpersin.İyi uykular.geçmiş olsun dikkat et kendine.
1 saat leslie 5 mil yaptım.mekikleride çektim hatice.sahurumuda yedim yatıyorum.iyi uykular.
Az mıı...
Acaba bundanmı kilo veremedim ki...
evet kübra , baktım da menüne az yemişsin !
meyve , salata vs.. yok hiç !..
dengesiz olmuş bence ...
Bende uyuyorum kızlar öpüldünüz
geçmiş olsun dikkat et kendine.
2. liğimizi tebrik eder gelecek hafta 1. olmamızı ümit eder , gözlerinizden öperim kızlaaaaaarr
Az mıı...
Acaba bundanmı kilo veremedim ki...
ben senin menülerini sporunu suyunu istemiyorm bana bu azim nerden geliyo onu anlatazmine hayranım idolümsün. iyi uykular tatlı rüyalar
basın açıklaması gibi olmuşhayırdır inşallah kuzum kimler üzdü seni söle musallat olim annelerinde doğduklarna pişman olurlar hayata küserler
ben senin yediğin kadar yesem zafiyet geçiririm bence çok az bide daha sağlıklı beslenmeye davet ediyorum seni.
Sen iyice hasta oldun.Dikkat et canım.su içtim azıcık yine midem müthiş ağrıyo yaa;((
bugün su bile toplasanız 2 bardak anca içebildim , sırf bu ağrıdan yaa !
yoksa çok susadımda korkudan içemedim!..
Kocalar bu ara atak yaptı.Nedir bu 13.takımın kocalarından çektiğinurgül , müthişsin !..
seni seviyorum kızz)
kocam salağı üzdü ...
nurgül , müthişsin !..
seni seviyorum kızz)
kocam salağı üzdü ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?