Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar akşama çok kalabalık çocuklar dahil yaklaşık 20 kişilik misafirim var. Ben şimdiden başlıyorum bugün çok uğrayamam. Ama molalarda burdayım dua edin bana kolay halledeyim işlerimi. Mesaj listelerinide bir ara yayınlayacağım merak etmeyin. Öpüyorum hepinizi

Menümüde yazayım bakalım nasıl yorumlayın kolay ve pratik tariflere açığım. Çok kalabalık olacağı için çeşidi az tuttum bilerek. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Akşama misafirlere yapacaklarım

Mercimek çorbası

Patates oturtması

Fırında tavuk

Cacık

Lokma tatlısı

hoşgeldin canım bence güzel menü salata yapıcakmısın,yada pilav .

günaydın kızlar sonunda taşındık edirneye 4 gün falan oldu aşırı sıcak.ramazan ayında çok zor oluyor taşınmak bu sıcakta inş. bayrama kadar tamamen yerleşirim.ebrucum kolay gelsin.tebrik ederim mezun olmuşsun artık bebiş zamanı :) resimlerini göremedim ama

ayyy verdim ya kızzzz geldim pc bozuldu annemden giricem yaptırana kadar ara ara dedim görmedin herhaldee

hoşgeldin canım nasılsın

hoşbulduk cnmm iimm saol sen nasılsın

hoşgeldin canım bence güzel menü salata yapıcakmısın,yada pilav .

Hoşbulduk canım pilav kesin yapacağım. Unutmuşum yazmayı. Pirinç pilavı olacak. Salata yerine cacık daha iyi gider diye düşündüm ama menü kalabalık görünsün diye salata yapmakta iyi fikir. Vaktim kalırsa bi ihtimal yaparım.

Ayşe'cim hoşgeldin canım. Zoru atlatmışsın. Hayırlı olsun Edirne. İnşallah bayrama kadar da yerleşirsin. Mezun oldum canım sen uzak olunca haberin olmamıştır. Yaklaşık 5 haftalıkta hamileyim

ayyy verdim ya kızzzz geldim pc bozuldu annemden giricem yaptırana kadar ara ara dedim görmedin herhaldee

hoşbulduk cnmm iimm saol sen nasılsın

Görmedim turticim yaaaa nasıl kaçırdım anlamadım noldu yapıldımı bilgisayar?

NLP HAKKINDA BİRAZ BİLGİ VERİRİMİSİN BEN İLK DEFA DUYUYORUM.

Hatırlarsan Zeynep demişti yaaaa bu kadar yemeğe bu kadar kilo veriyorum hayret diye. Ama çok istiyorum zayıflamayı sürekli aklımda demişti. İşte NLP nin en etkin örneği. Düşüncelerine söz geçirip hakim olmak. Zayıflayacağına ne kadar çok inanırsan vücudun sana o kadar çok karşılık veriyor. Tam anlatamadım ama umarım anlamışsındır Bilgen'cim. Başak bu işin içinde olunca açıklaması daha bir bilimsel olmuş

Son düzenleme:

ben kendime zayıf olduğumu hatırlattıkça karnım daha çok acıkıyor.

ben kendime zayıf olduğumu hatırlattıkça karnım daha çok acıkıyor.

:))) Zayıf olduğunu hatırlatma yerine şunu dene....Her geçen dakika zayıflıyor ve daha sağlıklı bir insan oluyorum... Hedef kilonu söyleyerek ... kiloda olmayı seviyorum ve kendimi çok güzel hissediyorum..:)) Bu cümleler işe yarayacaktır... Bir de kendini olmak istediğin kiloda ayrıntılı bir şekilde hayal edersen daha da iyi olur :)

sen sadece azcık kilolusun,ben şişmandım canım.her geçen gün kıyafetlerimin bedeni büyüdü.en son mayısta büyük beden mağzasından alış veriş yaptım,utandım kendimden.kocamın yanına yakıştıramaz oldum kendimi.şişman bir anne de olmak istemiyorum.üstüne üstlük şişmanladıkça bel fıtığım çıldırdı.kımıldayamaz oldum.hepsi birleşince hırs oldu yani
erkekleri anlamak bazen cidden imkansız oluyor.gözümden ateş çıkarıp kızartasım geliyor

afiyet olsun,helva ne ola

kolay gelsin.pilavı garnitürlü yapsana ,çok güzel oluyor

vay beeeeeeeeeee.bilimsel bir olaya örnek oldum ben

Bilgen35-20
euridice-11
goncagül-12
kbr23-25
mersinli42-22
nurgulguney-25
uzayım-34
yasminyaso-42

kızlar listede ismi eksik olan varmı.bana gelen mesajlar bunlar.

ben böyleyim işte.ayna karşısında ''oram küçükldü,buram inceldi ''diye bakıp duruyorum.daralan kıyafetlerimi çıkarıp deniyorum.girebildikleri ayırıp,mutlu oluyorum.her geçen gün giydiklerim artıyor.düğün fotolarıma bakıp,gene böyle olucam diyorum.bu mayıstaki korkunç halime bakıp,bidaha asla diyorum.

teşekkürler canım bilgi için.

Ben ilk başladığımda yatak odamdaki aynanın üstüne 50 kilo olduğum bir fotoğrafımı yapıştırdım. Odaya her girdiğimde gözüm takılıyordu. Aynen Zeynep gibi eski kıyafetlerimi vermemiştim kimseye şuan hepsi bol geliyor. Daha iki gün önce alışverişe çıktım evdeki kıyafetlerim hep bol yenisini almam lazım diye. Eskiden dar geldiği için yenisini alıyordum şimdi bol geldiği için. Bol gelen kıyafetlerde 38 beden kıyafetler. Bence Zeynep doğru yolu keşfetmiş o yüzden böyle hırslı ve azimli. Öyle güzel gidiyor ki benden sonraki mezun Zeynep olabilir Düşünsenize ben takıma geldiğimde takımın en şişmanı benim demiştim. Mezun olurken en zayıf bendim. Ben başardıysam eğer burda bulunan herkes yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…