nurgülcüm , ben de zıbarmaya çalışıcam !
görüşürük iyi uykular canım ...
kızına geçmiş olsun hepimiz düşe kalka büyüdük tabiki çok abartmış eşin kabul ama çocuğu için endişeleniyo bu iyi bişey bence. birikim olmuş bence yoksa sudan bi sebep bu. büyütmeyin bence. sen zaten söyleyeceğini söylemişsin. hadi öpsünde barışın
yook yaa normalde zaten pek küs kalmayız gülüp konuşmaya başlarızda bu sefer dediğin gibi zaten bi birikim vardı ben de sıkıldım artık , öyle hemen yelkenleri suya indirmiycem
bi de ciddi ciddi destek almak istiyorum şu son 2-2,5 sene de ben de eşim de çok asabi olduk !
yok mu bi çare yaa !
rekax sakin sabırlı olmak istiyorum ama olamıyorum eskiden ikimizde böle değildik ;((
çok az çookkk afiyet olsuun.
baaaşaak merhabaaa aramıza hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun diyorum yaşın daha genç ama ne sebep oldu. ben nurgül ist. yaşıyorum aslen izmiliyim 28 yaşındayım. buranın sana manevi huzur vermesini ve kilolarının sağlıklı bi şekilde gitmesini diliyorum. bildiğim kadarıyla şeker hastalığında kilo kontrolü çok önemli ve bol su tüketmek tekrar geçmiş olsun.
bende sorucaktım ama yazamadım bi türlü yaaa ama çok havalı duruyo
afiyet olsun canımmenüm
sahur öncesi
1 bardak süt
sahur
2 dilim ekmek
melemen
1 haşlanmış yumurta
peynir
öğle
1 kase yoğurt
1 küçük şeftali
1 kaşık bulgur köftesi
akşam
1 kase müslili yoğurt
ne çok yemişim ya
hoşgeldin başak ismim bilgenmerhaba 13. Takım :) umuyorum ki karşılıklı güzel paylaşımlarımız olacak....başlangıç için yapmam veya okumam gereknler var mı? Neler yapmalı,nelere dikkat etmeliyim :d
çok yememişsin.afiyet olsun.
Hoşgeldin.ben zeynep.
menüm:
Sahur:biberli yoğurt
yumurta
dommates
peynir
zeytin
2 dilim kepek ekmek
iftar:sulu köfte çorbası
2 kaşık yoğurtlu patlıcan
1 kaşık taze fasulye
4 küçük sarma
su 2 litre şimdilik
spor yapıcam yatmadan
afiyet olsun kızlardunku menumu yazmamısım
dunku menum :
Sahur
1 haslanms yumurta
1 kepeklı. Ekmek
salatalık
ıftar
1 prınclı dolma
1 kase yogurt
su : 2 lıtre
spor olarak : Bayagı gezdımm
bugunku menum :
Sahur :
Yarım kase yogurt
3 tane yaprak salması
ıftar :
Sebzelı yemek 3 kasık
1 dılım kepek ekmek
1 kasık sutlac
spor : 1 saat bısıklet ( cezamdı nurgul verdı yenı yaptm :) )
su : 3 lıtre
geçmiş olsun canımdün akşam sinirden pek bişey yemediğim halde , gece yarısı müthiş bir mide ağrısıyla uyandım kızlar !
Gece , sabah aç karına ve gün içinde okadar çok mide ilacı içtimki inanın daha yeni geçti mide ağrım !..
Hayatımın hiçbir döneminde böyle mide ağrısı çekmedim vallahi !
çok kötüydü !..
özellikle 2 gündür canım çok sıkkın , o nedenle menülerimi bile yazmak gelmedi içimden !
Zaten akşamları cerenin tuvalet eğitimi nedeniyle de giremiyodum , kusura bakmayın nolur!
Mide kanaması geçirmekten korktum valla yaa ! Demekki benim stres ve üzüntüm direkt mideye vuruyomuş anladım(
sinirimin sebebi çok saçma bi konu ama ilerde paylaşırım kızlar ...
Herkes uyudumu ?
ben benimkine bişeyler yapmayı düşünüyorum artık.bıktırdı valla.dur anlatayım da biraz gülün halimize !..
Ben sinirden mide ağrısı çekiyorum ama olsun
dün saat 2 gibi annem aradı kızım mutfağa yemeğin altını yakmaya gittim peşinden küt diye bi ses geldi , ceren koltuktan düşmüş kafasını yere vurmuş , alnı şişmiş !
Zavallı annem çok korkmuş enişte nöbet sonrası evde uyuyomuş sağlık memuru o da , onu çağarmış işte göz bebeklerine vs.. Bakmış istersen getirebiliriz sağlık ocağına dediler , ben de gerek yok 1-2 saat uyutmayın , takip edelim dedim anneme!
Benim eşim evde online çalışıyo , annem bakmış arabamız dışarda yok , kendisi çok pimpirikli olduğu için beni aradı dediki kızım sen kocanı ara istersen!
Ben de tamam yaa şimdi abartıp panik yapıcak , sonra ararım bişey olmaz dedim!
1 sat sonra konuştum annemle herşey yolunda filan
neyse saat 5 te geldim işten , baktım cerenin keyfi iyi ama alnı bayağı şişmiş!
Eve indiiiik !
Dedim eşime panik yapma ama ceren düşmüş böle böle ...
Demez mi ;
bana niye haber verilmiyo , kız düşmüş saat 2 de bu saat olmuş , bide yukarda oturuyosun insan önce gelir bana söyler sonra yukarı çıkar !
Aradan 3 saat 15 dakika geçmiş haa
benim bildiğim önce babaya haber verilir vs..vs..
Ben de dedimki ; sence ben neiş yapıyorum ? Senin anan gibi köyden almadın sen beni demi? O eskidenmiş işte erkeğe söylenirmiş filan ulan ben hemşireyim , sana sölesek sen napıcan , zamanı gerimi alıcan , doktoramı götürücen , tomografi çekilmeden dışardan bakmayla bişey anlaşılmaz !
Sen hiç hasta olmadan , düşmeden mi büyüdün yaa dedim!
Alt tarafı bi düştü kız olay oldu!
Zaten dua ediyorum kız hasta olmasın aman düşmesin tüm zamanımız eşimin bu aşırı hassasiyeti yüzünden mahvoluyo!
Dedim yeter artık ama yaa bıktım bu abartmandan herşeyi , sırf şu kız arada kalmasın diye sabrediyorum çocuk arada kalıcak , anne baba ayrı filan ama sabrım taştı vs.. Dedim!
Işte bu kaç oldu sen beni tehdit ediyosun filan dedi!
Dedim tehdit değil nekadar saçma bişeyi büyüttüğünü farketmen için sölüyorum ama nerdeee tın dedim!
Sonra dışarı gitti beyefendi 1-2 st gelmedi !
Konuşmuyoruz dün akşamdan beri yaani ! Işte geceyarısı mide ağrısıyla uyandım kızlar !..
çok uzun oldu ve çok saçma bi sebepten yaşadığımız şeyle bakın yaav !..
dünkü mönümm
sahur
bir bardak süt
bir haşlanmış yumurta
iki dilim ekmek
bir avuç ceviz
labne peyniri
iki çatal helva
iftarda
bir kase yayla çorbası
salata
tavuklu patates yemeği yarım tabak
bolca çay
1 adet armut, 2 siyah erik.
2 lt su
spor yok
Günaydın arkadaşlar...2 yumurtalı menemenimi hazırlamadan evvel oturup şu kilo çizelgesi işini halledeyim dedim fakat çizelgeyi oluşturabilmeme ve buraya nasıl alınacağını anlatan mesaja bakmama karşın konrol panelinde nereye ekleyeceğimi bulamadımYardıma ihtiyacım var...
Birde htp ile başlayıp png ile biten kısmını yapıştır.
bilgen çok memnun oldum ve teşekkür ederim..linke bakmıştım zaten ...tek sorun sayfamda nereye yapıştracağımı bulamamam eki...
Süpersinnn!! Teekkür ederimhakkımda kısmını tıkla orada çizelge bölümüne yapıştır canım
kilo verdikçe değiştirmeyi de hafta tamamlanınca bulacağım artık :d
tebrik ederim canım yapmışsın.ben değiştirmeyi bilmediğim için tickerı yeniden yapıyorum.başlangıç şuan ve hedefi yazıyorum.
hellllllllllllllooooooooo bebekleeeeeeeeeeeeeeeeeer ben geldimmmmmm size bir bakayım dedim ne var ne yokkkkk
Elbette kabul ediyorum kuralları.. İstanbul'da yaşıyorum ve 33 yaşındayım... NLP-Hipnoz-Hafıza teknikleri-Zihin haritalama uzmanıyım...Ho'oponopono temel eğitimini de almış bulunmaktayım... Zaman içerisinde yazdıkça hakkımda daha çok fikir oluşacaktır tabii ki... :) Ben de okudukça sizleri daha iyi tanıyacağım..
Hoşbulduk Zeynep...Ben de Başak :)
dur anlatayım da biraz gülün halimize !..
ben sinirden mide ağrısı çekiyorum ama olsun
dün saat 2 gibi annem aradı kızım mutfağa yemeğin altını yakmaya gittim peşinden küt diye bi ses geldi , ceren koltuktan düşmüş kafasını yere vurmuş , alnı şişmiş !
zavallı annem çok korkmuş enişte nöbet sonrası evde uyuyomuş sağlık memuru o da , onu çağarmış işte göz bebeklerine vs.. bakmış istersen getirebiliriz sağlık ocağına dediler , ben de gerek yok 1-2 saat uyutmayın , takip edelim dedim anneme!
benim eşim evde online çalışıyo , annem bakmış arabamız dışarda yok , kendisi çok pimpirikli olduğu için beni aradı dediki kızım sen kocanı ara istersen!
ben de tamam yaa şimdi abartıp panik yapıcak , sonra ararım bişey olmaz dedim!
1 sat sonra konuştum annemle herşey yolunda filan
neyse saat 5 te geldim işten , baktım cerenin keyfi iyi ama alnı bayağı şişmiş!
eve indiiiik !
dedim eşime panik yapma ama ceren düşmüş böle böle ...
demez mi ;
bana niye haber verilmiyo , kız düşmüş saat 2 de bu saat olmuş , bide yukarda oturuyosun insan önce gelir bana söyler sonra yukarı çıkar !
aradan 3 saat 15 dakika geçmiş haa
benim bildiğim önce babaya haber verilir vs..vs..
ben de dedimki ; sence ben neiş yapıyorum ? senin anan gibi köyden almadın sen beni demi? o eskidenmiş işte erkeğe söylenirmiş filan ulan ben hemşireyim , sana sölesek sen napıcan , zamanı gerimi alıcan , doktoramı götürücen , tomografi çekilmeden dışardan bakmayla bişey anlaşılmaz !
sen hiç hasta olmadan , düşmeden mi büyüdün yaa dedim!
alt tarafı bi düştü kız olay oldu!
zaten dua ediyorum kız hasta olmasın aman düşmesin tüm zamanımız eşimin bu aşırı hassasiyeti yüzünden mahvoluyo!
dedim yeter artık ama yaa bıktım bu abartmandan herşeyi , sırf şu kız arada kalmasın diye sabrediyorum çocuk arada kalıcak , anne baba ayrı filan ama sabrım taştı vs.. dedim!
işte bu kaç oldu sen beni tehdit ediyosun filan dedi!
dedim tehdit değil nekadar saçma bişeyi büyüttüğünü farketmen için sölüyorum ama nerdeee tın dedim!
sonra dışarı gitti beyefendi 1-2 st gelmedi !
konuşmuyoruz dün akşamdan beri yaani ! işte geceyarısı mide ağrısıyla uyandım kızlar !..
çok uzun oldu ve çok saçma bi sebepten yaşadığımız şeyle bakın yaav !..
hellllllllllllllooooooooo bebekleeeeeeeeeeeeeeeeeer ben geldimmmmmm size bir bakayım dedim ne var ne yokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?