Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızına geçmiş olsun hepimiz düşe kalka büyüdük tabiki çok abartmış eşin kabul ama çocuğu için endişeleniyo bu iyi bişey bence. birikim olmuş bence yoksa sudan bi sebep bu. büyütmeyin bence. sen zaten söyleyeceğini söylemişsin. hadi öpsünde barışın

yook yaa normalde zaten pek küs kalmayız gülüp konuşmaya başlarızda bu sefer dediğin gibi zaten bi birikim vardı ben de sıkıldım artık , öyle hemen yelkenleri suya indirmiycem
bi de ciddi ciddi destek almak istiyorum şu son 2-2,5 sene de ben de eşim de çok asabi olduk !
yok mu bi çare yaa !
rekax sakin sabırlı olmak istiyorum ama olamıyorum eskiden ikimizde böle değildik ;((

bizde eşimle bundan korktuğmuz için çocukk yapmıyruz ya birbirimize olan tahammülümüz kalmazsa. etrafımızda çocuk sahibi olan bütün çiftler böyle bizde bu yüzden destek almak istiyoruz.

Sabahtan akşama kadar ara öğünler dahil hepsini toplayıp yazarsan yorumlamakta kolaylık olur.Arkadaşlarında dediği gibi herkes oruç tutmuyor ,tutsa da sorun olmaz menünü istediğin gibi paylaşabilirsin.Ayrıca geçmiş olsun.
[/QUOTE]

Teşekkür ederim :)

Hoşbuldukkkkkk...:))) Şeker baba tarafımdan genetik miras ne yazık ki.... Ho'oponopono Hawaii arınma ve şifa tekniği :))) Goggle da çok fazla bilgi bulabilirsiniz artık bu konuda,eskiden fazla bilinmiyordu :)

Günaydın arkadaşlar...2 yumurtalı menemenimi hazırlamadan evvel oturup şu kilo çizelgesi işini halledeyim dedim fakat çizelgeyi oluşturabilmeme ve buraya nasıl alınacağını anlatan mesaja bakmama karşın konrol panelinde nereye ekleyeceğimi bulamadım Yardıma ihtiyacım var...

afiyet olsun canım
merhaba 13. Takım :) umuyorum ki karşılıklı güzel paylaşımlarımız olacak....başlangıç için yapmam veya okumam gereknler var mı? Neler yapmalı,nelere dikkat etmeliyim :d
hoşgeldin başak ismim bilgen
çok yememişsin.afiyet olsun.

Hoşgeldin.ben zeynep.

afiyet olsun kızlar
geçmiş olsun canım
ben benimkine bişeyler yapmayı düşünüyorum artık.bıktırdı valla.

afiyet olsun nurgül.

Hoşbulduk Zeynep...Ben de Başak :)

Hoşgeldin canım ikinci Başak'ımız oldun. Ben diyete ilk başladığımda en çok NLP etkilemişti beni düşünce gücüne çok inanıyorum. Bu arada kendimi tanıtayım İsmim Ebru. Takım kaptanıyım mezun oldum ama bir süre daha kaptanlığa devam edeceğim. İnşallah sende burda bizimle birlikte hedef kilona ulaşacaksın.

Tomoğrafiden alacağı radyosyonu bi bilse imkanı yok çocuğu doktora bile götürmez. Bende senin gibiyimdir çok telaşlanmam ama herkes bizim gibi değil. Çok önemsiz bir olay ama sinirlerini çok yıpratmış canım. Sen biran önce sakinleşmeye çalış yoksa stres daha kötü yapar seni. Geçmiş olsun bu arada. Hepimizin başına geliyor.

hellllllllllllllooooooooo bebekleeeeeeeeeeeeeeeeeer ben geldimmmmmm size bir bakayım dedim ne var ne yokkkkk

Nerdesin kız turti sen insan giderken bi haber verir. Bi gittin tam gittin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…