Afiyet olsun Zeynep'çim.Sarmaları götürmüşsünmenüm:
sahur:biberli yoğurt
yumurta
dommates
peynir
zeytin
2 dilim kepek ekmek
iftar:sulu köfte çorbası
2 kaşık yoğurtlu patlıcan
1 kaşık taze fasulye
4 küçük sarma
su 2 litre şimdilik
spor yapıcam yatmadan
Yapmayı bilmiyorum ama yarın sabah tartılıp net kiloma bakıp bulacağım yapmayı
çok yememişsin.afiyet olsun.
hoşgeldin.ben zeynep.
iki yeni üyemizde BaşakHoşbulduk Zeynep...Ben de Başak :)
Link için teşekkür ederim....Şuandaki kilom 80 kilo civarı(Tartımı ili bitti bugün,yarın hemen alacağım...daha fazla çıkmamasını umuyorum)...Sabah tartılıp net olarak yazacağım....Hedef kilom 55 (En çok bulunduğum kilo) Diyabetle beraber böyle bir kilo artışı oldu....Bugün mesaj sayımı yollamaya başlamalı mıyım?
iki yeni üyemizde Başakİsimler karışacak.2. bir ismi olan var mı
Elbette kabul ediyorum kuralları.. İstanbul'da yaşıyorum ve 33 yaşındayım... NLP-Hipnoz-Hafıza teknikleri-Zihin haritalama uzmanıyım...Ho'oponopono temel eğitimini de almış bulunmaktayım... Zaman içerisinde yazdıkça hakkımda daha çok fikir oluşacaktır tabii ki... :) Ben de okudukça sizleri daha iyi tanıyacağım..
Hosgeldınnn ben kubra 20 yasımdayım :)
:)
Memnun oldum Kübra :) Ben de menünü okuyordum...Sanki sağlık açısından yetersizmiş gibi geldi...Nasıl hissediyorsun kendini?
bizi bu dolmalar mahvettiDunku menumu yazmamısım
Dunku menum :
Sahur
1 haslanms yumurta
1 kepeklı. Ekmek
Salatalık
Iftar
1 prınclı dolma
1 kase yogurt
Su : 2 lıtre
Spor olarak : bayagı gezdımm
Bugunku menum :
Sahur :
Yarım kase yogurt
3 tane yaprak salması
Iftar :
Sebzelı yemek 3 kasık
1 dılım kepek ekmek
1 kasık sutlac
Spor : 1 saat bısıklet ( cezamdı nurgul verdı yenı yaptm :) )
Su : 3 lıtre
geçmiş olsun başak.herkes oruç tutmuyor.menünü rahatlıkla yazabilirsin.no problemArkadaşlar bu arada ben tip2 diyabetim ve oruç tutmuyorum haliyle....Yine de yediklerimi yazmalı mıyım? Oruç tutanlarınız var.... Kötü hissettirmek istemem
Iyıyım genelde boyle beslenyrm hemde cok bıle geldı prınc yuzunden hep :)
afiyet olsun orti :)menüm:
sahur:biberli yoğurt
yumurta
dommates
peynir
zeytin
2 dilim kepek ekmek
iftar:sulu köfte çorbası
2 kaşık yoğurtlu patlıcan
1 kaşık taze fasulye
4 küçük sarma
su 2 litre şimdilik
spor yapıcam yatmadan
Pirinç rafine olduğundan glisemik endeksi yüksek bir besin...Çabuk acıktırır,şekerle aynı etkiye sahiptir...Umarım senin için öyle olmaz..
İyi geceler canımArkadaşlar toplam mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesajla bugünkü mesaj sayımı yollayamıyorum....Buraya yazmaktan başka seçeneğim yok...Bu mesaj hariç 11 mesaj... İyi geceler herkese..:)
bizi bu dolmalar mahvetti
geçmiş olsun başak.herkes oruç tutmuyor.menünü rahatlıkla yazabilirsin.no problem
hatice cezamı çekicem :26:
Dolmacı sarmacı afiyet olsun..Cezanı Nurgül vermiş.Dunku menumu yazmamısım
Dunku menum :
Sahur
1 haslanms yumurta
1 kepeklı. Ekmek
Salatalık
Iftar
1 prınclı dolma
1 kase yogurt
Su : 2 lıtre
Spor olarak : bayagı gezdımm
Bugunku menum :
Sahur :
Yarım kase yogurt
3 tane yaprak salması
Iftar :
Sebzelı yemek 3 kasık
1 dılım kepek ekmek
1 kasık sutlac
Spor : 1 saat bısıklet ( cezamdı nurgul verdı yenı yaptm :) )
Su : 3 lıtre
Sabahtan akşama kadar ara öğünler dahil hepsini toplayıp yazarsan yorumlamakta kolaylık olur.Arkadaşlarında dediği gibi herkes oruç tutmuyor ,tutsa da sorun olmaz menünü istediğin gibi paylaşabilirsin.Ayrıca geçmiş olsun.Arkadaşlar bu arada ben tip2 diyabetim ve oruç tutmuyorum haliyle....Yine de yediklerimi yazmalı mıyım? Oruç tutanlarınız var.... Kötü hissettirmek istemem
Bugünden itibaren kaçamak yok.Verlim şu kilolarıBeni mahvetti benceveremedim kilo
Elbette kabul ediyorum kuralları.. İstanbul'da yaşıyorum ve 33 yaşındayım... NLP-Hipnoz-Hafıza teknikleri-Zihin haritalama uzmanıyım...Ho'oponopono temel eğitimini de almış bulunmaktayım... Zaman içerisinde yazdıkça hakkımda daha çok fikir oluşacaktır tabii ki... :) Ben de okudukça sizleri daha iyi tanıyacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?