Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın canımm

neden acaba ki görüyon yaaa allahallaaaahhh bak sen şu işeee

hayıra yoralım hayırlı olsun canımcım

Vallahi bende bilmiyorum, bu ara sürekli rüyama girmeye başladı, düşünmüyorumda halbuki bu hafta israile gidecektik Eddie ciğin yanına, türkiyedeki genel müdürüm bayram öncesi izin vermediondan mı acaba

Maalesef boşanmış anne babaların dertlerini çocuklar çekiyor. Anne en çok seni özledim dedi. Çok kötü oldum. Ama allaha şükür babasıyla arası çok iyi. Bide çok iyi bakıyorlar el üstünde tutuyorlar. Bazı babalar var hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla. Benim kızım şanslı yine. Bide çalışınca bakacak kimsede olmayınca mecburiyetten bu kadar uzun kaldı. Ama bizim protokole göre temmuz ayında 30 gün alma hakkı var zaten.

kepekli pirinç kullanın haşlayın diyo :))) haşlama yöntemi mantıklı japonlar falanda hep pirinç yiyo ama incecikler onar ekmek yerine haşlanmış pirinç yiyo her yemekte

Onların pirinçleri bizimki gibi değildir zaten. İşlem görmemiş saf pirinçtir diye düşünüyorum bizimki rafineri. Zaten o yüzden zararlı.

Selam sevgili takimim nasilsiniz :)))

Ben cok ozledim buralari sizleri, tr de firsatini buldukca soyle bir bakindim yazamasamda ... Umarim herkes icin hersey yolundadir..

Hosbuldum bilgen cim, gonul ben ..
Memnun oldum ..

Takimda eskilerden pek kimse kalmamis ebru yla hatice gozume carpti, ebru hamile imis tebrik ederim canim Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah :)
Hoşgeldin Gönül'cüm özledik canım seni. Nerelerdesin? Uzun sürdü tatilin. Hamilelik için teşekkür ederim canım. Bu arada mezun oldum ben.

Kızlar paylaşım alanında böyle bir yazışma geçmiş.Ben böyle olduğunu bilmiyordum.Ebru gelincede konuşalım.:44:

Bakayım hemen yoğunluktan bakamadım.

haklısın,bir kaç gündür bende durumdan memnun değilim.benimde bir toparlanmam lazım.söz daha dikkatli olacağım.

Aynen Zeynep'cim Hatice'ye katılıyorum. Biraz daha dikkatli olman lazım.

Bende merak ettim canım seni ama şükür önemli bişey yokmuş. Kolay kolay barışma derim. Anlasın iyice hatasını. Ama en önemlisi senin içindeki sevgi. Hala bitmemiş benim anladıığm kadarıyla ama bitmek üzere. Bitmediği için cesaretin yok o yüzden boşanmayı düşünemiyorsun. Sevginiz tam anlamıyla bitmeden canlandırmaya çalış derim. Şimdi uzun uzun yazamıyorum yoğun yine ama geniş bir zamanda bu konuyu konuşmak lazım etraflıca.

saol canım inşallah gidecek. annemin areti moralimi bozdu hafta sonu, verememişin daha kiloları dedi, sinir oldum

Kilo vermene sevindim canım ama biliyorsun haftada haftada bir kez tartılmak ve aynı tartıyla tartılmak en iyisi yoksa moral bozucu olabiliyor. Motivasyonu kötü şekilde etkiliyor. Tavsiye ederim.

Bu arada herkese günaydın kızlar. Kandiliniz mübarek olsun.

Çinli minli ne iş kız.Uluslararası elçi olmuşsun

sorma aslında onlar benim 10 yıllık arkadaşım lise dönemindeyken msn e ingilizcemi geliştirmek için yazışma amaçlı arkadaşlar eklemiştim tabi daha çok eklemiştimde ogünden bugüne 2 tanesi kaldı 6 aylık tura çıktılar türkiyeye geldiklerindede bende kaldılar. daha doğrusu boş bi dairemiz vardı orda güzel zaman geçirdik istanbulun bütün güzelliklerini gösterdim onlara bide bodruma gittik. onlar bizden biz onlardan çok şey öğrendik.benide çağırıyorlar ama maalesef 3 saatten fazla uçak yolculuğu yapamıyorum ((

Yasemin o çubukla yemeyi öğrensin bizde ona hergün çorba yapalım

:)))) onlar çorbayı kaseye kafalarına dikerek içiyo bende öle içerim ne var

Hahhahaahahahha bu süper fikir:))) en başarılı kilo verme yöntemi olur :))

Nurgül sonra çubukların içini boşaltıp kamış yapıp hüpletmesin sakın çorbayı

bide onların çorba anlayışı çok farklı yaaa kabağı patatesi soğanı doğruyorlar suyun içine atıp haşlıyorlar bizim yemek dediğimize onlar çorba diyo öle olursa sorun yok stikle yemeye çalışırım

elinde olmayan sebeplerden dolayı günün en önemli öğününü atlamışsın ama öğlen ve akşam güzel. bide o foto ne çıkaramadım. rapor gibi duruyo :))))

Kızlar paylaşım alanında böyle bir yazışma geçmiş.Ben böyle olduğunu bilmiyordum.Ebru gelincede konuşalım.:44:

aslında bayramda hepimizin birbirine en çok ihtiyac duyduğu zaman yeme içme konusunda ama gezmekten tozmaktan misafirden ne kadar zaman ayrılabilir bilemem. çoğumuzun burda ilkbayramı sizler daha tecrübelisiniz.

:))) afiyet olsun. patatesli biberli yumurta diyince aklıma hatırlatmak istediğim bişi geldi diyetisyenlerin şiddetle önerdiği bişi var bu kurala uyarsanız hızla sağlıklı bi şekilde kilo verebilirsiniz diyo eminim bi çoğumuz biliyoruz ama yapamıyoruz karbonhidrat ile proteğini karıştırmayın diyorlar. yapılabilitesi ne kadar hiç denemedim ama hepsi aynı fikirde.

zeynep kaçar.yarın gene dişçiyle randevulaştıkağzımı yamultup,kemik kokusunu içime çekip,sinirlerimi yaktırıp gelcem

geçmiş olsun canım.

böyle nereye kadar süreceğini bilmemek sonunda ne olacağını bilmemek çok yıpratıcı. oldu bittiye getirmeye çalışıyor. bence izin verme.

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar

sağol bilgencim seninde kandilin mübarek olsun bu günlerin kıymetini bilip bol bol dua etmemiz gerekiyor. şimdiden kabul olması dileğiyle.

eddie vedder mi? vaaayyyyy bilinç altıı olsa gerek. bilemiyorum artık.

afiyet olsun yasemincim. sende benim gibi yemek konusunda akşama ağırlık veriyorsun. ama bunun tam tersi olması lazım. mesela kahvaltıda domates, peynir, çavdar yada kepek vb. ekmek, zeytin, salatalık vs yeseydin mısır gevreğinide akşam yeseydin çok daha mantıklı olurdu. söylüyorum ama bende yapamıyorum maalesef bu konuda kendimi bayramdan sonra eğitmeyi düşünüyorum :)

ya kızımın tuvalet meselesi , bizim en büyük sorunumuz oldu , çözücez inşallah !..
o sorduğun foto yani avatarım ; deli raporum o beniiiimmm
o bir reçete canım , yazıyoki ;
SEVGİ EN İYİ İLAÇTIR
yaa bazen bu site hata veriyo beni çıldırtıyo yaa ; yok en az 15 karakter olmalıymış filan ; ulan döktürdüm ama halen hata veriyo ! delirtcek beni sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

deli raporu daha mantıklı çoğu aile sorun yaşıyomuş yaa. nerde o reklamlardaki gibi bağıran çocuklarr annneeee bitttiiiiiii hhaahahahaa. site bendede sıkıntı çıkarıyo mesaj yazınca cevapla butonuna basında bekliyoda bekliyo hem int. hızlı ama gittimi gitmedimi anlamıyorum sayfayı kapatıp bakıyorum

Heee soyadında yaklaştın canım "pevzner" Bilmiyorum bilinçaltı mı ama olmaz o iş kanımca Doğrusu türk erkeğinden hayır gelmedi, bir de rus mu denesek

Anneme diyorum zaten sizinle yemek yemicem diye, sonra küsüyo, kendim tek başıma kızımla kaldığımda akşam menülerim gayet hafif oluyo. Sabah kahvaltısında zeytin peynir sıkıldım bunlardan yazın serin serin buz gibi sütle güzel geldi bu kahvaltı nesfit:))))

Ebrucum, Bir önceki mesajında dediğin gibi boşanmış anne babaların günahını çocuklar çekiyor. Ben nasıl kıyıp babasına yollucam bilmiyorum, eve geldiğinde kızını kucağına alıp öpüp koklamayan bir adam, evine götürdüğünde hiç babalık yapmaz bence ((( Kızıma böyle bir baba seçtiğim için çok üzgünüm(

Son düzenleme:
Neslicim ilk başlarda benim kızda korkmuştu. Çocukların genelinde oluyor sanırım ama biz problemsiz atlattık. Allaha şükür. İnşallah sende en kısa zamanda kurtulursun ama duphalacı çok verme canım. Yoksa biliyorsun barsaklarıda bozulacak çocuğun. Pedagoglar ne diyor? Danıştınmı hiç?

Benimki öyle

Eğer öyleyse almak içinde çok ısrar edeceğini sanmıyorum. Zaten bir süre sonra birbirlerini istemeyecekler. Hele ki kızın biraz büyüdükten sonra. Ama sen göndermek istemediğini sakın belli etme. Yoksa sana inatlaşır. Yaşayacağınız varmış böyle kötü olayları kızınla birlikte. Kader diyelim sadece. Bazen bizim isteğimiz dışında gelişiyor hayat. Umarım kızının ve senin ilerde çok mutlu güzel bir hayatınız olur.

canım yaa , bizim kızın problemi tuvalet eğitiminden kaynaklanmıyo , 2 ay önce 1 kez kabız oldu çocuk şimdi yapmak istemiyor !
diyoki anne kakam var , yapmıycam , korkuyorum diyo ! çığlık çığlığa ayakta , oturtamıyorum filan ama çişini söylüyo , gecede kuru , altını bağlamıyorum !
duphalağı doktor vermişti ama ben kestim vermiyorum artık çünkü daha çok karın ağrısı yapıyodu !
dünden beri beslenmesini iyice sulu , posalı gıdalara çevirdim , süt , çikolata , ekmek , makarna beyaz unlu şeyleri kestim , kayısı , üzüm , yoğurt , sebze ağırlıklı besliyorum bakalım ne olacak ! eğer bu hafta böyle biterse araştırdım önce bir gastroentereloğa sonra da bir pedagoğa götürücem artık(

merhaba kızlar.geçmişi okudum alıntı yapmadım.
yasemin ,senin rüya bencede bilinç altı
neslihan kızının durumunu okuyunca korktum,bakalım biz ne yapacağız.
bugün hiç keyfim yok ya

Neslihancım benim kızım 2 yaşında, daha tuvalet eğitimine başlamadık ama senin durumun benim başımada gelmişti nasıl bu durumu atlattığımızı anlatayım. 2 ay önce falandı kızım kabız olmuştu baya zor kaka yaptık hatta kanadı poposu bitanemin. Ondan sonra altını aldırmak istemedi, ağlayarak zorla alıyorduk. Sonra ilgisini başka şeye çekmeye çalıştık altını alırken hep aynı oyuncağı vermek, ama sadece altını alırken.. Ondan sonra korkusu yavaş yavaş kayboldu. Sende böyle bişey oyuncak yada kızının ilgisini çekecek bişey verebilirsin. Ama bunu sadece kaka yaptığında verirsen, onunla oynamak için kakasını yapmak isteyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…