nurgülcüm teşekkürler canım , ama ben saydım 11 çıktı !
1 mesaj 1 mesajdır
günaydın kızlar ben geldim özledim sizi ya.
günaydın kızlar ben geldim özledim sizi ya.
merhaba kızlar.geçmişi okudum alıntı yapmadım.
yasemin ,senin rüya bencede bilinç altı
neslihan kızının durumunu okuyunca korktum,bakalım biz ne yapacağız.
bugün hiç keyfim yok ya
kızlar tüp bebek topiğinden bir arkadaşım 2.kez düşük yaptı.çok kötü durumda.bu gece ne olur onun için dua edin...Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın.
Heee soyadında yaklaştın canım "pevzner"Bilmiyorum bilinçaltı mı ama olmaz o iş kanımca Doğrusu türk erkeğinden hayır gelmedi, bir de rus mu denesek
Anneme diyorum zaten sizinle yemek yemicem diye, sonra küsüyo, kendim tek başıma kızımla kaldığımda akşam menülerim gayet hafif oluyo. Sabah kahvaltısında zeytin peynir sıkıldım bunlardan yazın serin serin buz gibi sütle güzel geldi bu kahvaltı nesfit:))))
Ebrucum, Bir önceki mesajında dediğin gibi boşanmış anne babaların günahını çocuklar çekiyor. Ben nasıl kıyıp babasına yollucam bilmiyorum, eve geldiğinde kızını kucağına alıp öpüp koklamayan bir adam, evine götürdüğünde hiç babalık yapmaz bence((( Kızıma böyle bir baba seçtiğim için çok üzgünüm (
kızlar tüp bebek topiğinden bir arkadaşım 2.kez düşük yaptı.çok kötü durumda.bu gece ne olur onun için dua edin...Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın.
canım yaa , bizim kızın problemi tuvalet eğitiminden kaynaklanmıyo , 2 ay önce 1 kez kabız oldu çocuk şimdi yapmak istemiyor !
diyoki anne kakam var , yapmıycam , korkuyorum diyo ! çığlık çığlığa ayakta , oturtamıyorum filan ama çişini söylüyo , gecede kuru , altını bağlamıyorum !
duphalağı doktor vermişti ama ben kestim vermiyorum artık çünkü daha çok karın ağrısı yapıyodu !
dünden beri beslenmesini iyice sulu , posalı gıdalara çevirdim , süt , çikolata , ekmek , makarna beyaz unlu şeyleri kestim , kayısı , üzüm , yoğurt , sebze ağırlıklı besliyorum bakalım ne olacak ! eğer bu hafta böyle biterse araştırdım önce bir gastroentereloğa sonra da bir pedagoğa götürücem artık(
az kalsın menümü paylaşmayı unutuyordum
dün niyetli değildim bugünde değilim bayrama kadarda olamam heralde regl oldum. bu senenin ramazanını kapattım ben allah eksiğiyle kusuruyla kabul eder inşallah :))
sabah canım hiç bişi yemek istemedi oruçtan alışkanlık kaldı :))
öğlen yemeğe çıktım
yarım porsiyon kremalı mantar çorbası
yarım porsiyon kıymalı ıspanak kavurma
bi iki çatal patates püresi
akşam üzeri bir kase karışık meyveli kfleks (evde çok yememek için)
akşam
1 şeftali
yarım tost beyaz peynir domatesli
2 tane şeker pare
1500 ip atlama. 2 lt su. cezalar olmasa spor yapmıcam :))))
kızlar ya moralim çok bozuk, annemle tartıştık yani bütün suç benim kalbini çok kırdım. hemde böyle mübarek bi günde. ne yapacağımı bilemiyorum. çok kırıldığını tahmin ediyorum, keşke dilim tutulsaydı
Kızlar dün Hatice paylaşım topiğinden bir yazıyı alıntılamış bayram haftası yarışma olmaması konusunda. Paylaşım alanına ortak fikir yazabilmek için herkesin fikrini belirtmesini istiyorum. En kısa zamanda belirtirseniz fikirlerinizi daha iyi olur.
Bencede olmasın canım, benim gibi birçok insan o hafta şehir dışında olacak. Bu arada şimdiden yazayım, cts den itibaren beni ayın 22 sine kadar izinli yazabilirmisiniz
Afiyet olsun canımbugünkü menüm
kahvaltı edemedim
öğlen
1 kase şehriyeli domates çorbası
1 avuç içi büyüklüğünde sebzeli köfte
1 dilim karpuz
akşam
1 dilim kepek ekmeği
1 tabak kabak yemeği
1 kase cacık
biraz üzüm
su az oldu 1-2. lt , 1 fincan yeşil çay , kızın kakasıyla uğraşmaktan spor yapamıyorum bugünlerde malesef
afiyet olsun canımMENÜM
SABAH
2 dilim ekmek
Lorlu biber
Domates,peynir
1 haşlanmış yumurta
ARA
Sütlü kahve
1 piskevit
ÖĞLEN
1 bardak süt
AKŞAM
Yarım kase çorba
Yarım tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
menüm
sahuratatesli biberli yumurta
peynir
zeytin
domates
salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
iftar:çorba
2 kaşık bamya
minicik bir karnıyarık
2 kaşık pilav
salata
ara:haşlanmış mısır(bu yaz ilk yedim)
4 parça karpuz
su:2litre
spor:bu akşam ayak bileklerimi dinlendirdim.
afiyet olsun canımCumartesi menüm
sabah
haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 dilim ekmek
öğle
tavuklu salata
akşam
1 kase tarhana çorbası
karpuz
pazar
kahvaltı
yok
öğle
1 kase çorba
akşam
1/2 kase çorba,salata,haşlanmış tavuk
pazartesi
sabah
omlet
1 dilim ekmek
öğle
1 kase yoğurt
akşam
salata,1 kase lebeni çorbası
Rüyaya bak ya hahahaKoccaman bir GÜNAYDINNNNNNN
Merhaba kızlar nasılsınız :))) Heheheehhe dün bütün gece rüyamda Eddie ile uğraşıp durdum. Bizim eve gelmiş ön balkonda oturuyordu annemlerle, bana da hiç yüz vermiyorduBu rüya ne anlama geliyor şimdi Daha önce bir kez daha görmüştüm onu hahahaaha rüyamda ben gelinlikli o damatlıkla evleniyorduk. Niye rüyalarıma girip duruyor anlamıyorum ki
afiyet olsun canım ..Bugün yine kimse yok, bende çıkıyorum kızlar.
Dünkü menüm aşağıdaki gibi;
Sabah: 1 kase sütlü nesfit
öğle: az domates çorbası, az izmir köfte(patates yok 2 tane köfte), az bulgur pilavı
ara: 1 kepekli beyaz peynirli küçük tost(oruç tuttuğum günden beri şekerimi düzenleyemiyorumşekerim düşünce yedim )ik
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak taze fasulye, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekme
su:2.5lt 3 fincan yeşilçay, 30 dakika eliptik bisiklet.
saol canım :)13/08/2012 mesaj sayısı
yasminyaso 28
UZAYIM 26
kbr23 20
mersinli42 16
nurgulguney 11
nesdii28 10
bilgen35 7
goncagulll 5
euridice 0
afiyet olsun cezan güzelaz kalsın menümü paylaşmayı unutuyordum
dün niyetli değildim bugünde değilim bayrama kadarda olamam heralde regl oldum. bu senenin ramazanını kapattım ben allah eksiğiyle kusuruyla kabul eder inşallah :))
sabah canım hiç bişi yemek istemedi oruçtan alışkanlık kaldı :))
öğlen yemeğe çıktım
yarım porsiyon kremalı mantar çorbası
yarım porsiyon kıymalı ıspanak kavurma
bi iki çatal patates püresi
akşam üzeri bir kase karışık meyveli kfleks (evde çok yememek için)
akşam
1 şeftali
yarım tost beyaz peynir domatesli
2 tane şeker pare
1500 ip atlama. 2 lt su. cezalar olmasa spor yapmıcam :))))
Bence kilo bildirimi yapılsın ..Kızlar dün Hatice paylaşım topiğinden bir yazıyı alıntılamış bayram haftası yarışma olmaması konusunda. Paylaşım alanına ortak fikir yazabilmek için herkesin fikrini belirtmesini istiyorum. En kısa zamanda belirtirseniz fikirlerinizi daha iyi olur.
Kızlar dün Hatice paylaşım topiğinden bir yazıyı alıntılamış bayram haftası yarışma olmaması konusunda. Paylaşım alanına ortak fikir yazabilmek için herkesin fikrini belirtmesini istiyorum. En kısa zamanda belirtirseniz fikirlerinizi daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?