Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar aramızda "Zumba "deneyen oldu mu hiç :)) çok eğlenceli görünüyor

Zumba With Didem
Burda videosu var :))

zumba deil ama buna benzer stüdyo dersleri yaptım. bunun bi tekniği yok bence kafasına göre takılıyo. ama dediğin gibi eğlenceli görüyo en önemli özelliğide grupla olması evde olsa eğlenceli olmuyo.

biliyomusunuz ben dayanamadım sabah tartıldım ama moralim düzeldi kilo vermişim. dün akşamda ölçülerimi aldım göbek duruyor ama kalçadan 2 cm gitmiş
Oh oh ne güzel.Daha çok eriyecek

saol canım inşallah gidecek. annemin areti moralimi bozdu hafta sonu, verememişin daha kiloları dedi, sinir oldum
Şu kendini bilmezler hep var.Boşver sen onları..Sen kilo vermeye devam et sonra görünce bakalım ne diyecek

Afiyet olsun canım.

Eki Görüntüle 488938

biz her halimizle güzeliz kızlaaaaarr
Bencede

13/08/2012 mesaj sayısı

yasminyaso 28
UZAYIM 26
kbr23 20
mersinli42 16
nurgulguney 11
nesdii28 10
bilgen35 7
goncagulll 5
euridice 0
Eline sağlık canım.

zumba deil ama buna benzer stüdyo dersleri yaptım. bunun bi tekniği yok bence kafasına göre takılıyo. ama dediğin gibi eğlenceli görüyo en önemli özelliğide grupla olması evde olsa eğlenceli olmuyo.

Nintendo wii nin böyle bir dvd si çıkmış şimdi, eve alsam mı çılgınca dans eder miyim diye düşündüm de

KİLO BİLDİRİMİ İÇİN CEVAP YAZALIM!!!!
Kızlar kilo bildirimi konusunda paylaşım alanına birşey yazmadan önce bence grup olarak kararımızı verelim.Bence bu hafta herkes kilo bildirimi yapabilir.Bayramdan sonraki cuma çoğu kişi tatilden dönmüş veya biryerlere gitmiş olacak.Örnek ben bayramın 2. günü Ankaraya gideceğim.Birkaç gün kaldıktan sonra Kahramanmaraşa gideceğim.O süreç biraz sıkıntılı olacak ve cuma bildirimi kilom açısından sağlıklı olmayacakmış gibi geliyor.Ayrıca bayramda izne ayrılanlarımız var.Şimdi şöyle yapalım.
1. Bu hafta ve haftaya kilo bildirimi yapmaya devam edelim diyenler.
2.Bu hafta yapalım haftaya yapmayalım diyenler
3.2 haftada bildirim yapmayalım diyenler.
Lütfen hemen görüşlerinizi yazarsanız.Karar verelim ve paylaşım alanına kararımızı yazalım bakalım sonuç ne olacak.??

Son düzenleme:
Hosbuldum tekrardan..

Tatilim evet biraz uzun surdu ebru cum ya olaylar o sekilde gelisti ama icime sinen bir tatil oldu sikintili donemler gecirmeme ragmen..

Bu arada Iki kilo aldim ben en sn kacla bildirim yapmistim buraya tam hatirlamiyorum ama 54 lerdeydim heralde suan 56.5 im..

Mezuniyetinide kutlarim cnm masallah sana..

Oh oh ne güzel.Daha çok eriyecek

Şu kendini bilmezler hep var.Boşver sen onları..Sen kilo vermeye devam et sonra görünce bakalım ne diyecek

Afiyet olsun canım.

Bencede

Eline sağlık canım.

ne demek efenim görevimiz

Nintendo wii nin böyle bir dvd si çıkmış şimdi, eve alsam mı çılgınca dans eder miyim diye düşündüm de

bak ya çılgınca dans edermiyim diyo ya öle rüyaların sonu böle düşünceler oluyo sonra böle düşünceleri sonu öle rüyalar. bende pls 3ün bi spor konseptinigördüm. ama kamaresi vs vs de lazım toplamda 500 ü buluyodu pls3 var bide ona o kadar para verilirmi ama içim gitmedi deil kocam almadı die surat asmıştım niye almıyosun demiştimde ohhhooooo ben senin her istediğini alsam şimdiye çoktan batmıştık dedi

Hoşgeldin canım.***13. Takım 261. Etap Sonuçları tadLi: ( 54.7 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.olarak geçmiş.Bu arada tatilin iyi geçtiğine sevindim.Neler yaptın bakalım?

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım.***13. Takım 261. Etap Sonuçları tadLi: ( 54.7 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.olarak geçmiş.Bu arada tatilin iyi geçtiğine sevindim.Neler yaptın bakalım?

54.7 ile ayrilmisim yani suan 56.5 CANIm, bugun tartildim ve bugun itibariyel diyete giriyorum insallah...

Tatilde kendimi buldum en onemli noktada buydu zaten;;

Onun haricinde istanbula gittik bikac gunlugune sultan ahmet vs gezdik, kayseride yine oyle guzel gunler gecirdik guzeldi yani..

Sen buralarda miydin hatice cim yanlis hatirlamiyorsam sende cikacaktn tatile ?

İyi olmuş Gönülcüm.Bende ramazandan öncesi 2 hafta tatil yaptım.Ramazan olunca evdeydik.Annemlerde de interneti ayarlayınca buralardaydım.

bence bu hafta herşey normal seyretsin. haftaya mesaj sayısı olması ama bildirim yapalım. ben ondan sonraki hafta izinli yazılayım.

1-bu hafta normal devam etsin.
2-haftaya mesaj yazmayalım
3-haftaya kilo bildirimi yapalım.
benim düşüncem bunlar....
İkinizin görüşü aynı.Diğer arkadaşların fikirlerini de alalım.Paylaşım alanına ona göre yazarız.Bence haftaya yarışma yapılmasın da cuma kilo bildirimini sadece burayada yazabiliriz:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…