kallorisi yok denecek kadar az.özellikle ben açlık bastırmak için yiyorum.
az değilsin yasemin,hepimiz az değilizhani nişanlıyken olanları anlatmıştım ya.o sabah moral sıfır olunca benimki sordu,neden surat asıyosun diye.rüyamda yabancı bir kadın vardı yanında ,sinirim zıpladı dedim.benimki alı al moru mor oldu.olur mu canım öle şey dedi.neyse ben ailemin yanında çalışmaya başladım o ara.bunu arayasım gelmiyor,içim soğudu.en sonunda bu isyan etti.beni aramıyosun,memleketine gittin ,benden ayrılıp oradan birin mi bulcan demeye başladı.olay orda koptu bende.ben yıllarca doğuda çalıştım,memleketime nihayet döndüm.benim arkamdam iş çeviren biri için neden bu rahatı bırakayım dedim.ne işi dedi tabi.hepsini anlattım.gözleri fırladı.ben ettim sen etmeler.telefonla başka ilçeden özel kuryeyle çiçek yolladı....falan filan.kötüyüz kötü ama onlarda hakediyor.
Allahım uzun,sağlıklı,mutlu bir ömür versin.
kesinlikle öyle.
Az bile yapmışsın canım, eline sağlık :))) Bende iyice erkek düşmanı oldum çıktım
Az bile yapmışsın canım, eline sağlık :))) Bende iyice erkek düşmanı oldum çıktım
Az önce aldım geldim:) paket kalori diyor ki 100 gr ında 357 kalori. aldığım paket 90 gr. Yarısını yesem 161 kalori :))))) Yiyeyim miDD
Diyette beyaz leblebi yenilebilir miyemekten dönerken beyaz leblebi gördüm, canım çektide. 1 avuç ara öğün olarak yiyeyim mi??
Az önce aldım geldim:) paket kalori diyor ki 100 gr ında 357 kalori. aldığım paket 90 gr. Yarısını yesem 161 kalori :))))) Yiyeyim miDD
akşam herifler eve gelince vay hallerine bugünkü konuşmalardan sonra iyi laf yiyeceklere benziyorlar ohhhhh olsun hepsinede .....
ipi çok gevşetmemek lazım.benimki korkar benden.arkadaşımın birinin kocası aldatmıştı arkadaşımı.laf arasında bana sen olsan ne yaparsın dedi.9 çocuğum olsa boşardım ,beni istemeyeni ben hiç istemem dedim.çok şükür işim var,babamdan bir evimde var.bakarım kendime de kızımada.bilirki ben deliyim yaparım.
nurgül sen bugn yemek yemedünkü menüm
sabah
biraz penir
domates
2 zeytin
2 dilim kızarmış ekmek
1 bardak süt
öğlen
bir kase mercimek çorbası
bir dilim kepek ekmeği
akşam üzeri ( saat 4 de)
bir kase karışık meyveli k fleks
akşam ( saat 7 de )
1 ad. şeftali
1 ad. armut
1 ad. patlıcan dolması
1 ad. probis
1 ad. şeker pare
1 büyük paket cibs
2 lt su
spor yok
tam yaşını merak etti.acaba benim kızım ne zaman bu kadar büyür diye merak ettim.daha 2 yılımız var o zaman.
Benim kızımda 19 Haziran 2010 :)))Araları 2 aydan da azmış :))) Bizimkinin daha tuvalet eğitimi almaya hiç niyeti yok vallahi. Kuzeninin badyeye yaptığını görüyor hiç hevesi yok, bende zorlamıyorum :)))
benim kızımın yarın doğumgünü 16 ağustos 2010 doğumlu.tuvaletini söylemeye başladı tabi yarım yamalak bazen gidiyor bazen unutuyor çoğunluklada suyla oynamk için çiş var diyor dakiklarca tuvaltte bekliyorum heryeri ıslatıyor oynuyor sinirleniyorum sabredemiyorum o zaman :)
benim kızımın yarın doğumgünü 16 ağustos 2010 doğumlu.tuvaletini söylemeye başladı tabi yarım yamalak bazen gidiyor bazen unutuyor çoğunluklada suyla oynamk için çiş var diyor dakiklarca tuvaltte bekliyorum heryeri ıslatıyor oynuyor sinirleniyorum sabredemiyorum o zaman :)
eşimin ismi alper yasemin faceden zaten soyadımı bilirsin.burda fotosuda ekli.kız mesajlarda aşkım müsaitim beni ara,bulaşık yıkadım beni ara,namaz kılıp gelicem sonra beni ara falan yazmış.en sonda ben açamasam telefonunu kızarsın yazmış.
kaynanam geldi bir saat önce çocukları uyuttuk sonra dedimki.senin oğlun böyle böyle yaptı.ben oğlunu bu evde istemiyorum eşyalarını indiricem sende kalsın.daha sonra karar vericem dedim.aranızda çocuklarınız falan var yapma etme dedi.ben onu iki kere affettim üçüncüsünü affetmem dedim.başladı ağlamaya.bende ağladım.ben kadınm dedim benim gururum var,eğer evlilik ona göre değilse kimsenin canını yakmasın dedim.bakalım artık hayırlısı bundan sonrası eve almıycam onu.
kızlar çok içim acıyor.bir yandanda yılların verdiği alışkanlık.boşanmak istiyorum ama sanki onsuz yapamazmışım gibi geliyo.salağım bn galiba.
nurgül sen bugn yemek yeme
kızlar çok içim acıyor.bir yandanda yılların verdiği alışkanlık.boşanmak istiyorum ama sanki onsuz yapamazmışım gibi geliyo.salağım bn galiba.
canım kutlamayı unutmuşum kızının doğum gününü , nice sağlıklı , mutlu yıllara hayatım ...
benim de kızkardeşimin bugün doğum günü , aslan burcu yani senin kızın da tam cadı olacak haberin ola :)))
( aranızda aslan burcu olan varmıydı ki aceeep ??? ):18:
araştırmama gerek kalmadı yasemincim kullandığı diğer gizli telefonunu balkonda barbüküde buldum.kız 16 kez aramış 8 tane mesaj çekmiş,
eşime onları saydıktan sonra kıza mesaj attım,sen utanmıyormusun evli erkeklerle birlikte olmaya,yuva yıkmak hoşunamı gidiyor,numaranı mahkemede delil olarak kullanıcam,bu mübarek günde ikinizide allaha havale ediyorum yazdım.pcye geldim falan.sonra balkona çıktım.sigara içerken yüzümü barbeküye doğru döndüm.bir cep telefonu gördüm.aldım cevapsız çağrılar mesajlar.yatak odasına geldim.eşimi uyandırdım.elimdeki telefonu gösterip aşkın seni aramış dedim.geldim pcye dayanamadım.kalk dedim kalk bana bir açıklama yap.kalkmıyor yataktan yanında kızım var.mutfaktan aldım bıçağı kalk yoksa öldürürüm dedim.bana açıklama yap dedim.bırak bıçağı kalkayım dedi.odaya geçtik.bune dedim ben bunlarımı hakettim dedim.sonra kızı aradım.açtı mikrofonuda actım.bak dedim alper seninle konşacak kız pat diye telefonu kapattı.aylardır bana ilgi göster,bana sarıl,beni öp diyorum,benim mutlu olmaya sevilmeye hakkım yok mu dedim.hiç birşey demiyor.aldım elimdeki telefonu yere çarptım.sonra buna giriştim tekme tokat yumruk cimcik.daha sonra çıktım odadan.salona oğlanın yanına gitmiş.benim senden başka kimsem yoktu bunumu yapıcaktın,değdimi çocuklarına ve bana bunu yapmaya dedim.biraz daha tekmeledim.geldim pc ye oturdum.bir daha hiç gitmedim.sabah işe giderken geldi.gözleri şişmiş ağlamaktan öküzün,saçımdan öptü hakkını helal et dedi gitti.
o kızla konUŞTUM AMA YAZAMIYORUM ÇOCUKLAR DURMUYOR,22 YAŞINDAYIMIŞ,BEKARMIŞ,2 AY ÖNCE TANIŞMIŞLAR SADECE BİR KERE BULUŞMUŞLAR,EŞİM HATTI PAZARTESİ ALMIŞ,BUNA YURT DIŞINDA ÇALIŞIYORUM DEMİŞ.FACE TANIŞMIŞLAR.EŞİMİN BENDEN GİZLİ FACE VARMIŞ
Merhaba Bilgencim.Okudukça canım sıkıldı.Allahından bulsun diyorum ama sende yanına bırakma.Yasemin çok güçlü ve doğru şeyler yapmış.Bizden çok sana yardımcı olan kişi sanırım o.Affedersen tekrar yapacağı kesin ki 2 kez affettim demişsin.Ondan önce sen boşanma davası aç ve çocukların ile geleceğinin planını yapmaya başla.Bencede destek al ve yakınında olan ailenin bir üyesi veya arkadaşının yanına gelmesini iste.Biz burdan yanında olabildiğimiz kadar destek olacağız ama birisinin yanında olması şart.Yalnız değilsin canım.Şuan onsuz yapamayacak gibi hissetmen normalki alışkanlıklar dışında birde 2 meleğin var.Allah bu süreçte sana yardım etsin canım.Biz yanındayız canımkaynanam geldi bir saat önce çocukları uyuttuk sonra dedimki.senin oğlun böyle böyle yaptı.ben oğlunu bu evde istemiyorum eşyalarını indiricem sende kalsın.daha sonra karar vericem dedim.aranızda çocuklarınız falan var yapma etme dedi.ben onu iki kere affettim üçüncüsünü affetmem dedim.başladı ağlamaya.bende ağladım.ben kadınm dedim benim gururum var,eğer evlilik ona göre değilse kimsenin canını yakmasın dedim.bakalım artık hayırlısı bundan sonrası eve almıycam onu.
Ayyyy ne kadar sinir bozucu bir durum.Birde yüzsüz.Ellerine sağlık canım,çok iyi yapıştırmızsın.İnsanda biraz gurur olur ya...neyseeeee............Kızla git konuş canım, yüzleşmek hiç kolay değil. bende yüzleşmiştim bulmuştum ev tuttuğu rusu, gerizekalı kadın bana demez mi banane senin bebeğinden, kocana sahip çıksaydı dedi. Bir okkalı tokat(beş parmağımın izi kalmıştı :))) oh canıma değsin ), değmezmiş senle konuşmaya dedim senin ne mal olduğun belli zaten dedim sonra çektim gittimKadını görsen erkek kılıklı, yüzüne bakmazsın:)))))))))) Ben o zamanki yeni doğum yapmış halimle yanında prenses gibiydim.
Şöyle bir durum var canım, harama uçkur çözmüş adamdan bir daha hayır gelmiyor. İstersen kızlada konuşma ama aldattığına dair delil topla canım, boşanırken elin kuvvetli olur, tazminat davası açabilirsin böylelikle.
Valla canım orucu bıraktım düzenim bozuldu.Akşam 6 da yemek yiyorum sonra eşimle sahura kadar oturuyoruz ,sabah 5-6ya kadar çok acıkıyorum ama yemiyorum.Uyuyunca 14:00 gibi kalktım.Kahvaltı yaptım akşam yemeğine yer kalmadı.Bugün oruç tuttacağım diye sahurda nede olsa yiyeceğim dedim akşam yemeğinde sadece kahve içtim.Size iyi örnek olmaya başlayacağım.slm canım , ben de neslihan 30 yaşındayım , hemşireyim , 2 yaşında bi kızım var.
hiç olmamış , canım yaa , aç geziyosun resmen
kaptan kaptaaaan bize örnek olucan heeeeeeee
Eline sağlık canım.euridice yani Başak nerelerde????GÜNAYDIN GÜZELLERRRR
13-14/08/2012 mesaj sayısı
yasminyaso 28/27
UZAYIM 26/23
kbr 20/7
mersinli 16/12
nurgulguney 11/18
nesdii 10/7
bilgen 7/10
goncagulll 5/6
euridice 0/0
Bende kabul ediyorum.Çok mantıklı canım. Çoğunluğa ters düşmemek için söylediğim gibi evet oyu kullandım. Mantıklıda geldi. Benim kendi fikrim iki haftada bildirim yapılabilirdi. Ama tatile gidecekler için sorun olur düşüncesi etkiledi. Ama biz takım olarak burda bir liste oluşturabiliriz senin fikrin çok mantıklı. Benden kabul
Kahve ne kadar zararlı olsa da metebolizmayı hızlandırıyor.Bence cezaya gerek yok.Yaaa ben dayanamdım, kahve (şekersiz sütsüz, sek)yaptım onu içiyom. 200 mekik mi hakettim ben şimdi
Nurgül ne yaptın sen?dünkü menüm
sabah
biraz penir
domates
2 zeytin
2 dilim kızarmış ekmek
1 bardak süt
öğlen
bir kase mercimek çorbası
bir dilim kepek ekmeği
akşam üzeri ( saat 4 de)
bir kase karışık meyveli k fleks
akşam ( saat 7 de )
1 ad. şeftali
1 ad. armut
1 ad. patlıcan dolması
1 ad. probis
1 ad. şeker pare
1 büyük paket cibs
2 lt su
spor yok
Ne kadar güzel anlatıyorsun.Tatlılığa bak.Bende bebek istiyoooommmmm benimkii de şarkı söylesinO zaman tamam :)) bizimki kaka yaptığında bile gelip söylemiyor, kokudan anlayıp altını değiştiriyorum. Bu ara konuşmayı söktük, işi gücü cadılık, gevezelik :)))) Eskiden anne derdi, şimdi Yasemin, Annecim diyo içim eriyoo :))))) Baya baya cümle kurup, şarkıları söylüyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?