Eline sağlık canım.euridice yani Başak nerelerde????
Nurgül ne yaptın sen?CEZANI kÜBRA VERSİN.Yoksa ben çok kötü vereceğim
Merhaba Bilgencim.Okudukça canım sıkıldı.Allahından bulsun diyorum ama sende yanına bırakma.Yasemin çok güçlü ve doğru şeyler yapmış.Bizden çok sana yardımcı olan kişi sanırım o.Affedersen tekrar yapacağı kesin ki 2 kez affettim demişsin.Ondan önce sen boşanma davası aç ve çocukların ile geleceğinin planını yapmaya başla.Bencede destek al ve yakınında olan ailenin bir üyesi veya arkadaşının yanına gelmesini iste.Biz burdan yanında olabildiğimiz kadar destek olacağız ama birisinin yanında olması şart.Yalnız değilsin canım.Şuan onsuz yapamayacak gibi hissetmen normalki alışkanlıklar dışında birde 2 meleğin var.Allah bu süreçte sana yardım etsin canım.Biz yanındayız canım
Ayyyy ne kadar sinir bozucu bir durum.Birde yüzsüz.Ellerine sağlık canım,çok iyi yapıştırmızsın.İnsanda biraz gurur olur ya...neyseeeee............
Valla canım orucu bıraktım düzenim bozuldu.Akşam 6 da yemek yiyorum sonra eşimle sahura kadar oturuyoruz ,sabah 5-6ya kadar çok acıkıyorum ama yemiyorum.Uyuyunca 14:00 gibi kalktım.Kahvaltı yaptım akşam yemeğine yer kalmadı.Bugün oruç tuttacağım diye sahurda nede olsa yiyeceğim dedim akşam yemeğinde sadece kahve içtim.Size iyi örnek olmaya başlayacağım.
Eline sağlık canım.euridice yani Başak nerelerde????
Bende kabul ediyorum.
Kahve ne kadar zararlı olsa da metebolizmayı hızlandırıyor.Bence cezaya gerek yok.
Nurgül ne yaptın sen?CEZANI kÜBRA VERSİN.Yoksa ben çok kötü vereceğim
Ne kadar güzel anlatıyorsun.Tatlılığa bak.Bende bebek istiyoooommmmm benimkii de şarkı söylesin
eşimin ismi alper yasemin faceden zaten soyadımı bilirsin.burda fotosuda ekli.kız mesajlarda aşkım müsaitim beni ara,bulaşık yıkadım beni ara,namaz kılıp gelicem sonra beni ara falan yazmış.en sonda ben açamasam telefonunu kızarsın yazmış.
kaynanam geldi bir saat önce çocukları uyuttuk sonra dedimki.senin oğlun böyle böyle yaptı.ben oğlunu bu evde istemiyorum eşyalarını indiricem sende kalsın.daha sonra karar vericem dedim.aranızda çocuklarınız falan var yapma etme dedi.ben onu iki kere affettim üçüncüsünü affetmem dedim.başladı ağlamaya.bende ağladım.ben kadınm dedim benim gururum var,eğer evlilik ona göre değilse kimsenin canını yakmasın dedim.bakalım artık hayırlısı bundan sonrası eve almıycam onu.
kızlar çok içim acıyor.bir yandanda yılların verdiği alışkanlık.boşanmak istiyorum ama sanki onsuz yapamazmışım gibi geliyo.salağım bn galiba.
hemen hemen öyle yapıyorum diyebiliriz :))) yarın görürsünüz mönümü
bence böyle hissetmen gayet doğal. geçen gün anlattım ya eşimin kaplumbağımız için hıçkıra hıçkıra ağladığını en ufak bi cisme bile bizimle biraz birlikte olsa bağlılık duyuyoruz. karakter de çok önemli bazılarımız vurdumduymaz çabuk unutan önce kendi gelenlerdeniz kimimiz karşımızdakini her koşulda önde tutanlardanız. mesela ben bencilimdir benim canım yanıyosa karşımdakininde yansın kim olduğu önemli değil kimiside kıyamaz. ama acırsan acınacak hale geliyosun. ne kadar acımazsan o kadar kıymetin biliniyo.
ben kovayım
dünkü menümüde paylaşayım fırsat bulmuşken
sabah
tost
domates
6 badem
çay
öğlen
5 köfte
10 tane sarma
bi kase yoğurt
akşam
2 kaşık patlıcan yemeği
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
gece
1 armut
100 gr kadar üzüm
5 km kadar yürüyüş 4 lt su
yaa ben kendimi hep oğlak zannediyordum da dönencede doğmuşum ben 20 ocakta , doğum saatine göre baktı bu işlerden anlayan bir tanıdığımız sen kovasın dedi !
şimdi ben de bilemiyorum oğlakmıyıııım kovamıyıııım ???
:))
yaa ben kendimi hep oğlak zannediyordum da dönencede doğmuşum ben 20 ocakta , doğum saatine göre baktı bu işlerden anlayan bir tanıdığımız sen kovasın dedi !
şimdi ben de bilemiyorum oğlakmıyıııım kovamıyıııım ???
:))
Kolay gelsin canım.Görüşürüz.kızlar bana müsade eşim aradı yine köye gidiyoruz ordanda bir ev varmı ona bakmaya gidicez.bu ev işi hallolana kadar bana burda rahat yok.yarın gelirmiyim bilemiyorum.neyse kendinize iyi bakın allaha emanet olun.
Başak sarmaları götürmüşsün.Köfte ve yoğurdun yanında sarmaya gerek yokmuş.Cezalısındünkü menümüde paylaşayım fırsat bulmuşken
sabah
tost
domates
6 badem
çay
öğlen
5 köfte
10 tane sarma
bi kase yoğurt
akşam
2 kaşık patlıcan yemeği
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
gece
1 armut
100 gr kadar üzüm
Neyse ki geçmiş.Bundan sonra olmasın hiç.dün moralim çok bozuktu annemle tartışmıştık biraz ama şimdi hallettik gibi, beni affettiğini biliyorum aslında affedilecek çok bişeyde yoktu ama bugün ikimizde daha iyiyiz, umarım bi daha yaşamayız böyle bişey
Bence de demeafiyet olsun. benim dünkü menümden sonra yorum yapma hakkım olmadığı için bişi diyemiyorum
bende kovayımhemen hemen öyle yapıyorum diyebiliriz :))) yarın görürsünüz mönümü
bence böyle hissetmen gayet doğal. geçen gün anlattım ya eşimin kaplumbağımız için hıçkıra hıçkıra ağladığını en ufak bi cisme bile bizimle biraz birlikte olsa bağlılık duyuyoruz. karakter de çok önemli bazılarımız vurdumduymaz çabuk unutan önce kendi gelenlerdeniz kimimiz karşımızdakini her koşulda önde tutanlardanız. mesela ben bencilimdir benim canım yanıyosa karşımdakininde yansın kim olduğu önemli değil kimiside kıyamaz. ama acırsan acınacak hale geliyosun. ne kadar acımazsan o kadar kıymetin biliniyo.
ben kovayım
hatice söylemiş,sarma fazla olmuşdünkü menümüde paylaşayım fırsat bulmuşken
sabah
tost
domates
6 badem
çay
öğlen
5 köfte
10 tane sarma
bi kase yoğurt
akşam
2 kaşık patlıcan yemeği
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
gece
1 armut
100 gr kadar üzüm
aynı şeyi bende çok yaşıyorum bende 20 şubat doğumluyum dönenceye geliyor. ama şöyle bişey var 30 yaşından sonra insanlarda yükselen burcun etkisi artıyor kendi burcunun pek önemi kalmıyor.
dün moralim çok bozuktu annemle tartışmıştık biraz ama şimdi hallettik gibi, beni affettiğini biliyorum aslında affedilecek çok bişeyde yoktu ama bugün ikimizde daha iyiyiz, umarım bi daha yaşamayız böyle bişey
Geçmiş olsun Seda.Yorucu günlerin içine bide zehirlenmişsin.Dikkat et canım.Selam kızlar nasılsınız?
Ben 10 gündür giremedim. Geçen hafta 5 gün gemlikteydim iş için. Hafta sonu mobilyalarımızı aldık.. Sonra gıda zehirlenmesi yüzünden 1 günü geceyi hastanede geçirdim, dün öğlen eve çıktım, bugün işe gelebildim, anca..
Selam kızlar nasılsınız?
Ben 10 gündür giremedim. Geçen hafta 5 gün gemlikteydim iş için. Hafta sonu mobilyalarımızı aldık.. Sonra gıda zehirlenmesi yüzünden 1 günü geceyi hastanede geçirdim, dün öğlen eve çıktım, bugün işe gelebildim, anca..
Kolay gelsin canım.Görüşürüz.
Başak sarmaları götürmüşsün.Köfte ve yoğurdun yanında sarmaya gerek yokmuş.Cezalısın10 sarma 100 mekik.
Neyse ki geçmiş.Bundan sonra olmasın hiç.
Bence de deme
Selam kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?