Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eline sağlık canım.euridice yani Başak nerelerde????

Nurgül ne yaptın sen?CEZANI kÜBRA VERSİN.Yoksa ben çok kötü vereceğim

ricaederim ne demek. başak nerelerde mimiorum en son ayın 12 sinde bi mesaj atmış o kadar. sonra sırra kadem basmış. valla ben bişe yapmadım ne yaptığımı ben bi bilsem. versin razıyım cezama. şeker pare ve probis kaç kalori bakmadım ama sadece cips 650 ydi (

Allah kimseyi evlatsız bırakmasın, isteyen herkese de versin Dilerim Allahta senin gönlüne göre istediğin gibi bir bebiş versin canım

ahlaksız birde namazmı kılıyor töbe yarabbim ya insanı günaha sokar bunlar allah uzak tut yarabbim.

kızlar çok içim acıyor.bir yandanda yılların verdiği alışkanlık.boşanmak istiyorum ama sanki onsuz yapamazmışım gibi geliyo.salağım bn galiba.

canım ya bizim bile içimiz acıdı kendimi senin yerine koyuyorum inan çok çok zor böyle konuşuyoruz tabi ama yaşamayınca bilinmez.belliki eşini iyi sevmişsin ama bu s aatten sonra affetsende eskisi gibi olmz diye düşünüyorum o kadar olaydan sonra yüzüne bakasın kalmaz.sen en doğru kararı vereceksindir ama tek başına kalma sakın ailenle konuş gelsinler yanına.allah yardımcın olsun sana sabır ve kuvvet versin inşallah.

kızlar bana müsade eşim aradı yine köye gidiyoruz ordanda bir ev varmı ona bakmaya gidicez.bu ev işi hallolana kadar bana burda rahat yok.yarın gelirmiyim bilemiyorum.neyse kendinize iyi bakın allaha emanet olun.

dünkü menümüde paylaşayım fırsat bulmuşken

sabah
tost
domates
6 badem
çay

öğlen
5 köfte
10 tane sarma
bi kase yoğurt

akşam
2 kaşık patlıcan yemeği
1 tabak taze fasülye
1 kase yoğurt

gece
1 armut
100 gr kadar üzüm

5 km kadar yürüyüş 4 lt su

yaa ben kendimi hep oğlak zannediyordum da dönencede doğmuşum ben 20 ocakta , doğum saatine göre baktı bu işlerden anlayan bir tanıdığımız sen kovasın dedi !
şimdi ben de bilemiyorum oğlakmıyıııım kovamıyıııım ???
:))

dün moralim çok bozuktu annemle tartışmıştık biraz ama şimdi hallettik gibi, beni affettiğini biliyorum aslında affedilecek çok bişeyde yoktu ama bugün ikimizde daha iyiyiz, umarım bi daha yaşamayız böyle bişey

afiyet olsun. benim dünkü menümden sonra yorum yapma hakkım olmadığı için bişi diyemiyorum

ben bu işlerden hiç anlamıyorum ama meraklısıda çok şey biliyo gerçekten. benim burcumun özelliklerini taşıdığımı söylüyorlar. bide yükselen alçalan olayları var. iki burcunda özelliklerine bak hangisi sana daha yakın geliyosa odur burcun

aynı şeyi bende çok yaşıyorum bende 20 şubat doğumluyum dönenceye geliyor. ama şöyle bişey var 30 yaşından sonra insanlarda yükselen burcun etkisi artıyor kendi burcunun pek önemi kalmıyor.

kızlar bana müsade eşim aradı yine köye gidiyoruz ordanda bir ev varmı ona bakmaya gidicez.bu ev işi hallolana kadar bana burda rahat yok.yarın gelirmiyim bilemiyorum.neyse kendinize iyi bakın allaha emanet olun.
Kolay gelsin canım.Görüşürüz.

Başak sarmaları götürmüşsün.Köfte ve yoğurdun yanında sarmaya gerek yokmuş.Cezalısın10 sarma 100 mekik.

Neyse ki geçmiş.Bundan sonra olmasın hiç.
afiyet olsun. benim dünkü menümden sonra yorum yapma hakkım olmadığı için bişi diyemiyorum
Bence de deme

bende kovayım

hatice söylemiş,sarma fazla olmuş

bilgencim , ben de çooook üzüldüm anlattıklarına ...
çok zor bi durum gerçekten ! ben bu aldatma işini hiç düşünmemiştim , çok safız biz yaa ! çocuklar olunca hele de biz bayanlar daha çok ailemize sarılıyoruz ve bağlanıyoruz , karşımızdaki erkeklerin de böyle düşündüğünü , hissettiğini sanıyoruz ama bazıları bunun tersini düşünüyo demek ki?
belki de basit bir mesajlaşma ile başladı , eşin de çok pişman , şuan kendinden nefret ediyo olabilir !
insan herşeyi affediyo da biz bayanlar işin içine aldatma girince pek affedemiyoruz!
belki sen çocukların için bi şans vereceksin bilemeyiz bunu , ama kafandan bu olayı silemeyeceksin malesef!..
şuan bizim sana söylediklerimizin senin fikrini değiştirmesine izin verme lütfen !
çünkü bu senin hayatın , biz sadece fikrimizi söyler , senin göremediğin kısımları belki görebilmene yardım ederiz , deneyimlerimizi paylaşırız ama unutmaki her kişi , olay , aile farklıdır ! verdiğin karar sonrasında bunlarla başetmek zorunda kalan sen ve çocukların olacak , bizler ve akrabalar, dostlar vs.. sadece dışardan seyirci olucaz ....
bence herkesin söylediklerini değil içinden gelenleri yapmalısın , bu karar senin kararın olmalı ki ileride ayaklarının üzerinde , kendinden emin , pişman olmadan , keşkeler kullanmadan , çocuklarının gözlerinin içine kendinden emin bakabilmelisin ve büyüttüğün çocuklar da özgüveni tam , mutlu bireyler olabilsinler !..
bilmiyorum söylemek istediklerimi tam anlatabildim mi ?
bence acele etme , sakin düşün , doğru karar ver , son zamanlarda çok sinirliyim diyodun yaa işte şimdi hiç olmadığın kadar sakin ol ki , o herif te senin bu duruşun karşısında iyice ezilsin canım ...

aynı şeyi bende çok yaşıyorum bende 20 şubat doğumluyum dönenceye geliyor. ama şöyle bişey var 30 yaşından sonra insanlarda yükselen burcun etkisi artıyor kendi burcunun pek önemi kalmıyor.

hıııımmm , yükselenim de başak :))
oğlaklar vücut yapıları itibariyle ince , narin , zayıf olurlarmış , uzun boyunlu filan ; kovalar ise bana benziyormuşşş :)) bide neşeli ve özgürlüklerine düşkün !..
sanırım ben bir kovayım :))

umarım bi daha yaşanmaz canımm ...
anneler hep affeder ama aslında bu dünyada en son kırmamız gereken kişiler onlar !
kıymetlerini bilmeliyiz :)
ne demişler biliyosunuz " ağlarsa anam ağlar , gerisi yalan ağlar "

Selam kızlar nasılsınız?

Ben 10 gündür giremedim. Geçen hafta 5 gün gemlikteydim iş için. Hafta sonu mobilyalarımızı aldık.. Sonra gıda zehirlenmesi yüzünden 1 günü geceyi hastanede geçirdim , dün öğlen eve çıktım, bugün işe gelebildim, anca..

Geçmiş olsun Seda.Yorucu günlerin içine bide zehirlenmişsin.Dikkat et canım.

hoşgeldin sedacım , çok geçmiş olsun ...
güzel telaşlar bunlar canım!
ıyyyy tatil sonrası işe başlamak iğğreeeeeeeeeeennnççç

hoşgeldin seda.geçmiş olsun.mobilyalarınızıda iyi günlerde kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…