afiyet olsun canım görüşürüz.
neslihan kızın ne zaman doğdu?
o kızla konUŞTUM AMA YAZAMIYORUM ÇOCUKLAR DURMUYOR,22 YAŞINDAYIMIŞ,BEKARMIŞ,2 AY ÖNCE TANIŞMIŞLAR SADECE BİR KERE BULUŞMUŞLAR,EŞİM HATTI PAZARTESİ ALMIŞ,BUNA YURT DIŞINDA ÇALIŞIYORUM DEMİŞ.FACE TANIŞMIŞLAR.EŞİMİN BENDEN GİZLİ FACE VARMIŞ
sorma sorma yazarkende çok utandım yazdım kaçtım zatenbugün baya iyim şimdiye kadar eve gittiğimde de kendimi tutarsam tam süper olacak. bugünki menümle günah çıkarıyorum
aaaa gerçektenmi. bi araştırmak lazım aslında.
vaauuwww hizmette sınır yok. süpersinyap bi güzellik. en azından delil olarak kullanır alır tazminatları başkalarına yedircene eşine çocuklarına gitsn.
28 NİSAN 2010 ' da canım , niye ki ?
28 NİSAN 2010 ' da canım , niye ki ?
İçindeki oburluk canavarı hala yaşıyor Nurgül :)))) Bugün salata çorba falan yap, yoksa o cipsler pare pare probis olup yapışır üstüne
Valla zamanında delil toplamak için neler yaptığımı bilsen008 Yasmin Yasmin Bond
aynen öyle yapıcam yada sadece akşam yemeği niyetine sadece mısır gevreği yiycem inanırım insan işte pc dehası olunca böle oluyo
Benim kızımda 19 Haziran 2010 :)))Araları 2 aydan da azmış :))) Bizimkinin daha tuvalet eğitimi almaya hiç niyeti yok vallahi. Kuzeninin badyeye yaptığını görüyor hiç hevesi yok, bende zorlamıyorum :)))
Haahhahahaaha çok dahilikten değilde aklı kullanmak, eski eşimde bilgisayarcı yazılımcı olmasına rağmen, tüm kadınlarla yaptığı chatleri benim ev bilgisayarımdan yapmış,ortak kullanım bilgisayar. Tüm şifreleri kullanıcı adlarını ele geçirdim,gerisini sen düşün,tüm hesap hareketleri vs:)))) Ortak bilgisayar olduğu için bu şuç değil , kanıt olarak hepsi geçerli oldu
vay adamın haline. boşuna dememişler işte kadının fendi erkeği yendi diye. biz şeytanı bile parmağımızda oynatırız ama saygımız sevgimiz engel oluyo işte.
benim kızımın yarın doğumgünü 16 ağustos 2010 doğumlu.tuvaletini söylemeye başladı tabi yarım yamalak bazen gidiyor bazen unutuyor çoğunluklada suyla oynamk için çiş var diyor dakiklarca tuvaltte bekliyorum heryeri ıslatıyor oynuyor sinirleniyorum sabredemiyorum o zaman :)
bize saygısı sevgisi olmayan adama biz niye saygı sevgi gösterelim ki yapsın etsin ben pişmanım affet desin olmaaaz son pişmanlık fayda etmez the end.
Canım uzmanlar tuvalet eğitimine 2.5 yaşından itibaren başlanılabileceğini ve eğer çocuk istemiyorsa zorlamamak gerektiğini söylüyor. Benimkide suyla oynamaya bayılıyor
az değilsin yasemin,hepimiz az değilizHaahhahahaaha çok dahilikten değilde aklı kullanmak, eski eşimde bilgisayarcı yazılımcı olmasına rağmen, tüm kadınlarla yaptığı chatleri benim ev bilgisayarımdan yapmış,ortak kullanım bilgisayar. Tüm şifreleri kullanıcı adlarını ele geçirdim,gerisini sen düşün,tüm hesap hareketleri vs:)))) Ortak bilgisayar olduğu için bu şuç değil , kanıt olarak hepsi geçerli oldu
Allahım uzun,sağlıklı,mutlu bir ömür versin.benim kızımın yarın doğumgünü 16 ağustos 2010 doğumlu.tuvaletini söylemeye başladı tabi yarım yamalak bazen gidiyor bazen unutuyor çoğunluklada suyla oynamk için çiş var diyor dakiklarca tuvaltte bekliyorum heryeri ıslatıyor oynuyor sinirleniyorum sabredemiyorum o zaman :)
kesinlikle öyle.vay adamın haline. boşuna dememişler işte kadının fendi erkeği yendi diye. biz şeytanı bile parmağımızda oynatırız ama saygımız sevgimiz engel oluyo işte.
kendisi söylüyor da gidiyoruz yoksa ben uğraşmıyorum hatta zor bile geliyor o ısrar ediyor ağlıyor gidicem diye:)
kallorisi yok denecek kadar az.özellikle ben açlık bastırmak için yiyorum.Diyette beyaz leblebi yenilebilir miyemekten dönerken beyaz leblebi gördüm, canım çektide. 1 avuç ara öğün olarak yiyeyim mi??
az değilsin yasemin,hepimiz az değilizhani nişanlıyken olanları anlatmıştım ya.o sabah moral sıfır olunca benimki sordu,neden surat asıyosun diye.rüyamda yabancı bir kadın vardı yanında ,sinirim zıpladı dedim.benimki alı al moru mor oldu.olur mu canım öle şey dedi.neyse ben ailemin yanında çalışmaya başladım o ara.bunu arayasım gelmiyor,içim soğudu.en sonunda bu isyan etti.beni aramıyosun,memleketine gittin ,benden ayrılıp oradan birin mi bulcan demeye başladı.olay orda koptu bende.ben yıllarca doğuda çalıştım,memleketime nihayet döndüm.benim arkamdam iş çeviren biri için neden bu rahatı bırakayım dedim.ne işi dedi tabi.hepsini anlattım.gözleri fırladı.ben ettim sen etmeler.telefonla başka ilçeden özel kuryeyle çiçek yolladı....falan filan.kötüyüz kötü ama onlarda hakediyor.
Allahım uzun,sağlıklı,mutlu bir ömür versin.
kesinlikle öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?