dünkü menüm
sabah
biraz penir
domates
2 zeytin
2 dilim kızarmış ekmek
1 bardak süt
öğlen
bir kase mercimek çorbası
bir dilim kepek ekmeği
akşam üzeri ( saat 4 de)
bir kase karışık meyveli k fleks
akşam ( saat 7 de )
1 ad. şeftali
1 ad. armut
1 ad. patlıcan dolması
1 ad. probis
1 ad. şeker pare
1 büyük paket cibs
2 lt su
spor yok
dokundu bile kolestrolüm çıktı saat 8 da yatakta buldum kendimi.
evde olan arkadaşlar star tv de dr.gürkan kubilay ile 15 ayda 80 kilo veren kadın çıkacak,yağ yakmaya yarayan meyvaları falan ahlatacakmış bilginiz olsun.ben izliyebilirsem yazarım.
saat kaçtaymış bilgen?
benim dünkü menüm:
sahur:domates slatalık peynir zeytin yarım pide(peynirli)
iftar:tavuk haşlama.salata.cacık.4-5 tane patates kızartması.1 bardak limonata
2.5 litre su
kız bu ne,alzeimer başlamadı dim sende ancak yediklerini unuttuysan yenir bunca şey
hastahanede bulmadığına şükret karıştırmışsında karıştırmışsın geçmiş olsun dikkat et özellikle akşamları:)
benim dünkü menüm:
sahur:domates slatalık peynir zeytin yarım pide(peynirli)
iftar:tavuk haşlama.salata.cacık.4-5 tane patates kızartması.1 bardak limonata
2.5 litre su
şimdi canım alişanın programda
:)))) dicek bişi bulamadım. yüzbaşı adamı hemde rus ordusunda yumuş yumuş mu yaptın. hhaaahahahaa yazık adama ya.
onlar eski hatalarıymış hepimiz eskiden hata yaptık ben hala yapıyorum niye açığa vuruyosun ki :))))
memnun oldum gönülcüm. aslında çok insan canlısıyımdır ama sana karşı nedense içten içe bi ifrit oluyorumbide hedef 50 falan ya offf offff. tabi iki kilonuda ver böle dolaşılırmı hiç.
sen benide geçmişsin yamaşallah maşallah afiyet olsun can boğazdan gelir sen bide benim birazdan paylaşacağım menümü gör. neyseki geldiğin iyi oldu sayende ceza alma sıralamasında 1. likten 2. ciliğe terfi edicem
afiyet olsun.
çok az çokk. uzun zamandır böyle besleniyorsun. enerji durumun nedir?
çok üzüldüm bilgencim. böyle haksızlıklara çok sinirleniyorum. Allah kimsenin başına vermesin ama geliyo işte. arkadaşlarında dediği gibi serin olup mantıklı hareket etme zamanı. senin ve bebelerinin hakkında hayırlısı olur inşallah. söylenecek şey çokta hiç bişey ateşini söndürmeye yetmez. insan neye üzüleceğini şaşırıyo. kendinemi bebeklerinemi geleceğinemi yıllarını verdiği evliliğinemi, gözünün içine baka baka söylenen yalanlaramı. eşinin çok çekeceği var velinimet gibi sarılacağı çocukları ve eşi varken harama uzanmış. yazık çok yazık. elinden geleni ardına koyma sakın acıma bilgencim. acıdığın her an bebeklerinin hakkından gider. bide kendini suçlama. geçen bahsettiklerinden yola çıkarak söylüyorum acaba benmi sebep oldum eşimin dışarı gitmesine bilmem ne diye şeyler düşünme, boşanırsam ne olacak diyede şuan sadece yapman gerekeni yap. allah yardımcın olur. bende profesyonel destek almandan yanayım. kendin için cocukların için güçlü olmak zorundasın.
Canım erkeklerin hiçbiri aldattığını kabul etmez. O telefonun kime ait olduğunu bul , git konuş kızla. Ben önüne kadınla çekilmiş samimi fotolarını, yurtdışına çıkarkenki sarmaş dolaş havaalındaki vieolarını koydum da yine inkar ettiİnanma sözlerine araştır canım
Günaydın:)))
dünkü menüm
sabah
biraz penir
domates
2 zeytin
2 dilim kızarmış ekmek
1 bardak süt
öğlen
bir kase mercimek çorbası
bir dilim kepek ekmeği
akşam üzeri ( saat 4 de)
bir kase karışık meyveli k fleks
akşam ( saat 7 de )
1 ad. şeftali
1 ad. armut
1 ad. patlıcan dolması
1 ad. probis
1 ad. şeker pare
1 büyük paket cibs
2 lt su
spor yok
o kızla konUŞTUM AMA YAZAMIYORUM ÇOCUKLAR DURMUYOR,22 YAŞINDAYIMIŞ,BEKARMIŞ,2 AY ÖNCE TANIŞMIŞLAR SADECE BİR KERE BULUŞMUŞLAR,EŞİM HATTI PAZARTESİ ALMIŞ,BUNA YURT DIŞINDA ÇALIŞIYORUM DEMİŞ.FACE TANIŞMIŞLAR.EŞİMİN BENDEN GİZLİ FACE VARMIŞ
o kızla konUŞTUM AMA YAZAMIYORUM ÇOCUKLAR DURMUYOR,22 YAŞINDAYIMIŞ,BEKARMIŞ,2 AY ÖNCE TANIŞMIŞLAR SADECE BİR KERE BULUŞMUŞLAR,EŞİM HATTI PAZARTESİ ALMIŞ,BUNA YURT DIŞINDA ÇALIŞIYORUM DEMİŞ.FACE TANIŞMIŞLAR.EŞİMİN BENDEN GİZLİ FACE VARMIŞ
Kızlar ben bir yemek yiyip geleyim
Kızlar ben bir yemek yiyip geleyim
gene kimse kalmadı be ya.
Nurgül bu neeeeeeeGözlerim yuvasından fırladı hem probis hem cips hemde büyüğünden, birde dolma var Şeker parei atlamışım onun için düzelttim mesajı yeniden :)))))))))))))
bildiğim kadarıyla zina suç olmaktan çıktı,baskın olayı bitti yani.
Canım tek bu kız yoktur, seni üzmek için söylemiyorum, eğer uzun zamandır sana elini sürmediyse gecelik ilişkileride vardır. Eşinin adı neydi bir araştırayım senin için web de, ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?