Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün tv de biri vardı.kadın 185 kilodan 105 edüşmüş.herşeyi yedim ama miktarını ayarladım dedi.60 bedenden 46 ya düşmüş 15 ayda

afiyet olsun canım 1 kaşık makarnadan birşey olmas

çok değil yediklerin,makarna göze batmıyor
Şimdi siz bana ceza vermiyor musunuz

bugün tv de biri vardı.kadın 185 kilodan 105 edüşmüş.herşeyi yedim ama miktarını ayarladım dedi.60 bedenden 46 ya düşmüş 15 ayda
Canım o çok kilolu olduğu için o kadar hızlı vermiş.Bundan sonra zor verir.
Ben spor yapıp dönecem kızlar vicdanım hiç rahat değil yediklerimden
Vicdanının sesini dinle bak ne diyor, senin zayıflamanı istiyor

Selammmm canlarim cigerlerimmmm

Cok ozledim siziii..ben evime geldim..laptopum arizalanmisti evden ayrilmadan once
Cebten idare edicem bisure..ama araniza donemiyorum henuz
Pazar sabah 3gun parise gidicez..sonra artik okullarimiz acilicak
Ve rutinimize donucez ins..yoruldumm ben evde rutin hayatimizi duzenimizi seviyorum yaa
Cocuklara soz verdik diye iptal etmedik geziyi
Istanbulumla bakalim neyapicaz 3 gun sokak ll arda
Buarada yasimiuza girdik:))) cok mutluyummm beni benden aliyor..tarifsiz seyler yasatiyor bana
Diger cocuklarda ayni seyi dusunuyo:) kiskanclik yok sukur:)

Ee birazda kilodan bajsedeyim
Ne eksi ne fazla ayniyim..ilk baslarda bianda verdim 2 kilo fln sonra
Regl olmustum tum dengem degisti..geri aldim galiba
Ama fazlamda olmadi galiba..ben simdi zaten bayramda regl olucam.
Baska baskaaa
Tam donunce anlatirim daha:)))
Siz nelet yaptiniz((tahmin edersinizki yoklugumda donen sohbetleri samimiyetler kis ka ni yo rimmm

Hoşgeldin canım.Bizim içinde gez emi Kilona sevindim.Özledik seni dön artık.Sen gidince bizde muhabbet edecek başkalarını bulduk .Sende kıskanırsın böyleGelde beraber muhabbet edelim

Selammmm mersinliiiiiiii

Haccceeee sen ceza istiyosunda vermiyolar mi canimmm

50 mekik 20 duvar sinavi 50 ip atla gel bakalimmmm
Geldiği gibi bide ceza veriyor bak.Şimdi yapamamda sonra söz yaparım.Sen yeter ki iste

teşekkürler haticecim iyiyim allaha şükür,evde yoktum oğlumu alıp alışverişe gittim.biraz iyi geldi.şimdi çocukları uyuttum.öküzde uyuyo.öyle işte
İyi olduğuna sevindim canım.Zor olacak ama atlatacaksın inşallah.Arkadaşlar senin için güzel ve yardımcı şeyler yazmıştı.Zamanın varsa sayfaları okumaya çalış canım

hoşgeldin ferhan özledik kız seni,adımı unutmuşun ya neyse
teşekkürler haticecim iyiyim allaha şükür,evde yoktum oğlumu alıp alışverişe gittim.biraz iyi geldi.şimdi çocukları uyuttum.öküzde uyuyo.öyle işte

birazda sen uyu bilgen.dinlen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…