Selammmm canlarim cigerlerimmmm
Cok ozledim siziii..ben evime geldim..laptopum arizalanmisti evden ayrilmadan once
Cebten idare edicem bisure..ama araniza donemiyorum henuz
Pazar sabah 3gun parise gidicez..sonra artik okullarimiz acilicak
Ve rutinimize donucez ins..yoruldumm ben evde rutin hayatimizi duzenimizi seviyorum yaa
Cocuklara soz verdik diye iptal etmedik geziyi
Istanbulumla bakalim neyapicaz 3 gun sokak ll arda
Buarada yasimiuza girdik:))) cok mutluyummm beni benden aliyor..tarifsiz seyler yasatiyor bana
Diger cocuklarda ayni seyi dusunuyo:) kiskanclik yok sukur:)
Ee birazda kilodan bajsedeyim
Ne eksi ne fazla ayniyim..ilk baslarda bianda verdim 2 kilo fln sonra
Regl olmustum tum dengem degisti..geri aldim galiba
Ama fazlamda olmadi galiba..ben simdi zaten bayramda regl olucam.
Baska baskaaa
Tam donunce anlatirim daha:)))
Siz nelet yaptiniz((tahmin edersinizki yoklugumda donen sohbetleri samimiyetler kis ka ni yo rimmm
Hic terk edermiyim kubracimm
Kilolari vermeden koybolmak yok
sonra belkiP
Yok yahu hahzeynep inanin,dilimin ucundaydi:)
Söyleriz canım.Bende öpüyorum.İyi eğlenceler.Bol bol resim çekte seni bir görelimBilgencim bir sorun yasiyorun sanirim,,gecmis olsun
Bilmeden yorum yapmiyayim ama iyi dileklerde bulunmadanda gecemeyiz bu guzel gunlerde
Ins hal olur,cozulur sorun
Musadenizle hanimlarrr opuyorummm hepiniziii yanaklarinizi minciriyorummm
Diger arkadaslara selamm
Eve alma burnu sürtsün dicem. Ama ilerde bu mahkemede karşına çıkar, çocuklarımı bana göstermediye kadar uzatır. Aynı odada yatmazsın olur biter canım.
Canım sevip sevmediğini nasıl anlarsın; bir kağıda yaz sana iyi gelecek neler yapmış, seni üzen neler yapmış, kötü hareketleri iyi hareketleri neler? Kötü iyiden fazlaysa o zaman alışkanlık canım.
hemen hemen öyle yapıyorum diyebiliriz :))) yarın görürsünüz mönümü
bence böyle hissetmen gayet doğal. geçen gün anlattım ya eşimin kaplumbağımız için hıçkıra hıçkıra ağladığını en ufak bi cisme bile bizimle biraz birlikte olsa bağlılık duyuyoruz. karakter de çok önemli bazılarımız vurdumduymaz çabuk unutan önce kendi gelenlerdeniz kimimiz karşımızdakini her koşulda önde tutanlardanız. mesela ben bencilimdir benim canım yanıyosa karşımdakininde yansın kim olduğu önemli değil kimiside kıyamaz. ama acırsan acınacak hale geliyosun. ne kadar acımazsan o kadar kıymetin biliniyo.
ben kovayım
Merhaba Bilgencim.Okudukça canım sıkıldı.Allahından bulsun diyorum ama sende yanına bırakma.Yasemin çok güçlü ve doğru şeyler yapmış.Bizden çok sana yardımcı olan kişi sanırım o.Affedersen tekrar yapacağı kesin ki 2 kez affettim demişsin.Ondan önce sen boşanma davası aç ve çocukların ile geleceğinin planını yapmaya başla.Bencede destek al ve yakınında olan ailenin bir üyesi veya arkadaşının yanına gelmesini iste.Biz burdan yanında olabildiğimiz kadar destek olacağız ama birisinin yanında olması şart.Yalnız değilsin canım.Şuan onsuz yapamayacak gibi hissetmen normalki alışkanlıklar dışında birde 2 meleğin var.Allah bu süreçte sana yardım etsin canım.Biz yanındayız canım
Ayyyy ne kadar sinir bozucu bir durum.Birde yüzsüz.Ellerine sağlık canım,çok iyi yapıştırmızsın.İnsanda biraz gurur olur ya...neyseeeee............
Valla canım orucu bıraktım düzenim bozuldu.Akşam 6 da yemek yiyorum sonra eşimle sahura kadar oturuyoruz ,sabah 5-6ya kadar çok acıkıyorum ama yemiyorum.Uyuyunca 14:00 gibi kalktım.Kahvaltı yaptım akşam yemeğine yer kalmadı.Bugün oruç tuttacağım diye sahurda nede olsa yiyeceğim dedim akşam yemeğinde sadece kahve içtim.Size iyi örnek olmaya başlayacağım.
Eline sağlık canım.euridice yani Başak nerelerde????
Bende kabul ediyorum.
Kahve ne kadar zararlı olsa da metebolizmayı hızlandırıyor.Bence cezaya gerek yok.
Nurgül ne yaptın sen?CEZANI kÜBRA VERSİN.Yoksa ben çok kötü vereceğim
Ne kadar güzel anlatıyorsun.Tatlılığa bak.Bende bebek istiyoooommmmm benimkii de şarkı söylesin
ahlaksız birde namazmı kılıyor töbe yarabbim ya insanı günaha sokar bunlar allah uzak tut yarabbim.
canım ya bizim bile içimiz acıdı kendimi senin yerine koyuyorum inan çok çok zor böyle konuşuyoruz tabi ama yaşamayınca bilinmez.belliki eşini iyi sevmişsin ama bu s aatten sonra affetsende eskisi gibi olmz diye düşünüyorum o kadar olaydan sonra yüzüne bakasın kalmaz.sen en doğru kararı vereceksindir ama tek başına kalma sakın ailenle konuş gelsinler yanına.allah yardımcın olsun sana sabır ve kuvvet versin inşallah.
Canım inşallah kilo verirsinde bunu pek takma.menüm
sabah 07;30
iki dilim peynirli börek
öğle
yok
akşam
bir tabak tavuk sote
bu hafta kilo verememde umarım almam.
sen kafanı düzelt,gerisi boş.menüm
sabah 07;30
iki dilim peynirli börek
öğle
yok
akşam
bir tabak tavuk sote
biraz sakin olmaya çalışıyorum.bugün hiç bağırmadım mesela,varlığını umursamadım.şuanda çocuklarımı düşünüyorum ve geleceği bir karar vermek zorundayım.ama acele etmiycem.bilgencim , ben de çooook üzüldüm anlattıklarına ...
çok zor bi durum gerçekten ! ben bu aldatma işini hiç düşünmemiştim , çok safız biz yaa ! çocuklar olunca hele de biz bayanlar daha çok ailemize sarılıyoruz ve bağlanıyoruz , karşımızdaki erkeklerin de böyle düşündüğünü , hissettiğini sanıyoruz ama bazıları bunun tersini düşünüyo demek ki?
belki de basit bir mesajlaşma ile başladı , eşin de çok pişman , şuan kendinden nefret ediyo olabilir !
insan herşeyi affediyo da biz bayanlar işin içine aldatma girince pek affedemiyoruz!
belki sen çocukların için bi şans vereceksin bilemeyiz bunu , ama kafandan bu olayı silemeyeceksin malesef!..
şuan bizim sana söylediklerimizin senin fikrini değiştirmesine izin verme lütfen !
çünkü bu senin hayatın , biz sadece fikrimizi söyler , senin göremediğin kısımları belki görebilmene yardım ederiz , deneyimlerimizi paylaşırız ama unutmaki her kişi , olay , aile farklıdır ! verdiğin karar sonrasında bunlarla başetmek zorunda kalan sen ve çocukların olacak , bizler ve akrabalar, dostlar vs.. sadece dışardan seyirci olucaz ....
bence herkesin söylediklerini değil içinden gelenleri yapmalısın , bu karar senin kararın olmalı ki ileride ayaklarının üzerinde , kendinden emin , pişman olmadan , keşkeler kullanmadan , çocuklarının gözlerinin içine kendinden emin bakabilmelisin ve büyüttüğün çocuklar da özgüveni tam , mutlu bireyler olabilsinler !..
bilmiyorum söylemek istediklerimi tam anlatabildim mi ?
bence acele etme , sakin düşün , doğru karar ver , son zamanlarda çok sinirliyim diyodun yaa işte şimdi hiç olmadığın kadar sakin ol ki , o herif te senin bu duruşun karşısında iyice ezilsin canım ...
geçmiş olsun sedacım,Selam kızlar nasılsınız?
Ben 10 gündür giremedim. Geçen hafta 5 gün gemlikteydim iş için. Hafta sonu mobilyalarımızı aldık.. Sonra gıda zehirlenmesi yüzünden 1 günü geceyi hastanede geçirdim, dün öğlen eve çıktım, bugün işe gelebildim, anca..
Bilgencim..
Senin 1 2 mesajını gördüm bakar bakmaz.. Güçlü ol emi? Ben evli değilim henüz, ama annem ve babam 2 sene önce boşandı, 30 yıllık evliliğin ardından, ben 25 yaşındayım, abim 30..
Bu evlilik süresinde annem 3 kere babamın onu aldattığını öğrendi.. Ben 7, 13 ve 23 yaşımdayken.. Hiç birini kabul etmedi ama her şey kabak gibi ortadaydı..
Eğer affetme niyetin olursa ya da boşanmaya karar verirsen, bir de çocukların için benim bakış açım sana fikir verebilir..
Babam 2 senedir yalvarıyor, olur olmaz kendileri bilir ama inan yaş ilerleyince her şey çok daha zor oluyor.. Babamın bir lafı var.. keşke seni ilk aldattığımda benden boşansaydın, o zaman her şey daha farklı olurdu diyor. O zaman seni kaybedeceğim kafama dank ederdi diyor.. Ve aldatmadan sonra kadın affedemediği için evlilik aynı evde yaşansa bile bitmiş oluyor.. erkek sevgi gömeyince daha mutsuz oluyor.. sonra yine aldatıyor vs.. O yüzden niyetin ne olursa olsun sakın ha o mahkemenin karşısına çıkmadan affetme bu 1.. Ve de onu tekrar sevebileceğini hissetmediğin sürece, ona karşı rol yapabileceğine inanmadığın sürece, sakın çocuklarım için diye evliliğini sürdürme..
Keşke ben daha küçükken boşansalardı diyorum hep, çünkü şimdi annemin arkasında durduğum için babamın ailesinden çoğu kişi beni suçluyor. Çünkü şimdi büyüdüm ve sanki ben çocukları değil anne babalarıymış rolündeyim, her dertlerini bana anlatıyorlar ve ben çok yoruluyorum ikisinin arasında kaldığım için.. Babam da annem de benim canım çünkü birbirlerine ne yaparlarsa yapsınlar bana iyi anne baba oldular, ve ikisini de çok seviyorum..
En önemli tavsiyem nolursun, lütfen, hatta yalvarırım çocukların anlayacak yaştaysa, veya o yaşa geldiklerinde onlara kötü şeyler anlatma, açıklama vakti geldiğinde detay verme.. Onları olayların içine çekme.. Babalarını iyi bilmeleri, anneleri güçlü görmeleri gerek.. Mesela annem ilk öğrendiğinde bir kaç ay boyunca sadece çay ve sigarayla yaşamıştı.. Hala aklıma geldikçe ağlarım.. Ve abim olayları öğrendikten sonra babamla arası hiç düzelmedi.. Eminim onun bir çok sorunu babayla ilişkisindeki problemlerden kaynaklanıyor. Ben bu yaşımda psikoloğa gittiğimde, bir çok sorunumun sebebi o 7 yaşıma geliyor..
Ne zaman istersen dertleşebiliriz.. Her şeyin acısı soğuyor bunu sakın unutma..
menüm
sabah 07;30
iki dilim peynirli börek
öğle
yok
akşam
bir tabak tavuk sote
afiyet olsun canım kızların yorumuna katılıyorumKimse kalmamis topikte ee iftar vakti yaklasti normal :)
Bugun ki menum:
Kahvalti:
sahanda pastirmali yumurta
Oglen:
Domates
2 haslanmis icli kofte
1 parca ekmek
Aksam:
Salca soslu tavuk
1 bardak ayran
He unutmadan arada 1 cilekli eti cin yemistimbide halley
Zayiflayim derken tam tersine obur olcam heralde
Ve 3 lt su
30 dak kond bisikleti surmem lazim
500 ip atlama
isteyince oluyor değilmi nurgülnurgül bugünkü mönüsünü gururla sunar
sabah
kepekli tost ekmeğine yağsız beyaz peynir ve domatesli tost
1 ad kayısı kıvamında yumurta
öğlen
bir dilim kızarmış kepek ekmeğine
yarım kase mercimek çorbası
ara
1 ad. soda
akşam
karışık meyveli mısır gevreği
2 lt su
şuan eşimin iş yerindeyim eve gidince ip atlıycam
geçmiş olsun gönülcümKulagim feciii agriyor oooffffff dayanamiyorum
Menüm :
Sahur :
1 kase sütlü nesfit
İftar :
1 porsiyon Sebzeli etli yemek
1 dilim kepek ekmeği
Ara:
Milkshake
1 avuç tuzsuz çekirdek
menüm
kahvaltı:haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
salatalık
domates
1.5 dilim tam buğday ekmeği
ara:yarım nektar,2 küçük incir
öğle:1 kaşık tavuk ciğeri
domates
1 dilim tam buğday ekmeği
ara:5 badem,2 ceviz,1 küçük avuç beyaz leblebi
akşam:çorba
küçük bir tabak makarna(evde değildim,mecburen yedim)
salata
3 küçük parça karpuz
su:3 litre
spor:1 saat leslie 5 mile
MENÜM
SAHUR
2 dilim ekmek
Lorlu biber
Haşlanmış yumurta
Domates,peynir
AKŞAM
1 kase çorba
1 parça tavuk
Salata ,yoğurt
1 kaşık makarna
afiyet olsun canımmm..
herşeyin hayırlısı olsun ...
Afiyet olsun canım
Bu araada ben kübra hoşgeldin :)
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım nedenki ...
Menüm :
Sahur :
1 kase sütlü nesfit
İftar :
1 porsiyon Sebzeli etli yemek
1 dilim kepek ekmeği
Ara:
Milkshake
1 avuç tuzsuz çekirdek
afiyet olsun
cinle halley fazla olmuş sanki
eferim
geçmiş olsun
apiyet olsun
Kız sen bugün diyete başlamayacakmıydınYine götürmüşsün maşallah.Kaçamak yapanlara ceza var senide cezalandıralım
Afiyet olsun güzel olmuş.
Geçmiş olsun Gönül.Kulağında önceden rahatsızlık mı vardı?
Afiyet olsun Kübra.Milkshake nide facete gördüm.Gözüm üstünde ona göre.100 mekik cezalısınBide çekirdek var
Afiyet olsun Zeynep.Makarnaya laf söyleyecektim ama savunmanı yapmışsın.
MENÜM
SAHUR
2 dilim ekmek
Lorlu biber
Haşlanmış yumurta
Domates,peynir
AKŞAM
1 kase çorba
1 parça tavuk
Salata ,yoğurt
1 kaşık makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?