Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayyy senden hic kacmazzz ama bak bunu biliyorum mersinli )cadiii

Benim fotograf bolumunde bi basligim vardi
Cektigim fotolari oraya koyucam

Gerci yarisi gitti,laptopa alip makinayi temizlemistim
Arizalaninca onlarda gitti cop oldu cunku:/
Olanlatdan secicem artik

Ferhannn bi an bizi terkettin sandımmm çooookkk Özlendinnnn

Senle gevezelik etmeyi özledmmm

kızlar şimdi ben eşimin face giriyorum kendimi arkadaş listesinde görüyorum.kendi facemden onu arkadaşlarım arasında göremiyorum nasıl oluyor bu durumu nasıl çözebilirim

Bilgencim bir sorun yasiyorun sanirim,,gecmis olsun
Bilmeden yorum yapmiyayim ama iyi dileklerde bulunmadanda gecemeyiz bu guzel gunlerde
Ins hal olur,cozulur sorun

Musadenizle hanimlarrr opuyorummm hepiniziii yanaklarinizi minciriyorummm
Diger arkadaslara selamm

Söyleriz canım.Bende öpüyorum.İyi eğlenceler.Bol bol resim çekte seni bir görelim

menüm

sabah 07;30

iki dilim peynirli börek

öğle

yok

akşam

bir tabak tavuk sote

bu hafta kilo verememde umarım almam.

sağolun kızlar desteğiniz için.şuan bir karar veremiyorum kafam çok dolu.yılların verdiği birikim.allah hakkımda hayırlı olanı yazmıştır ve beni o tarafa yöneltecektir.biraz zamana ihtiyacım var.aile terapistinemi gitsem kızlar yoksa psikolağamı kara veremedim

biraz sakin olmaya çalışıyorum.bugün hiç bağırmadım mesela,varlığını umursamadım.şuanda çocuklarımı düşünüyorum ve geleceği bir karar vermek zorundayım.ama acele etmiycem.
geçmiş olsun sedacım,

benim eşim ikiz canım.bir yıl sonrada görümcem doğmuş.15 aylıkken kaynanam eşimi annesine vermiş,7 yaşına kadar onlarda kalmış.annesine teyze,babasına,amca dermiş.bende buna bağlıyorum onun bu yaptıklarını.bugün eşimede dedim huylu huyundan vazgeçmez,çocuklar büyüdüğünde boşanacağımıza şimdi bitsin.onlarda büyüdüklerinde bu düzene alışmış olurlar.

iki haftadır yaşadıklarımı az çok sizinle paylaştım.ağır basan yanım çekgit senelerdir çekmediğin kalmadı diyor,diğer yanım sanki sen bu adamı seviyorsun,bir psikolog desteğimi alsanız diyor.

afiyet olsun canım kızların yorumuna katılıyorum
isteyince oluyor değilmi nurgül
Kulagim feciii agriyor oooffffff dayanamiyorum
geçmiş olsun gönülcüm
Menüm :

Sahur :
1 kase sütlü nesfit

İftar :
1 porsiyon Sebzeli etli yemek
1 dilim kepek ekmeği

Ara:
Milkshake

1 avuç tuzsuz çekirdek

MENÜM
SAHUR
2 dilim ekmek
Lorlu biber
Haşlanmış yumurta
Domates,peynir

AKŞAM
1 kase çorba
1 parça tavuk
Salata ,yoğurt
1 kaşık makarna

afiyet olsun kızlar sizlerede.kübracım milkshake hiç içmedim tadı güzeldir eminim,ama sen biraz ertele bu canının çektiği içecekleri

zeynep bugünkü doktor nektarin,armut bi meyve daha demişti hatırlayamadım.senin aklındamı

Afiyet olsun canım
Bu araada ben kübra hoşgeldin :)

Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun canım nedenki ...

Hic sorma cnm ya kulak mantari var bende sik sik iltihap alir olduruyor beni bu aci ..
saol canim ..

Menüm :

Sahur :
1 kase sütlü nesfit

İftar :
1 porsiyon Sebzeli etli yemek
1 dilim kepek ekmeği

Ara:
Milkshake

1 avuç tuzsuz çekirdek

cekirdek kavruk muydu bilmiyorum pek olmamis gibi birde milkshake ..

afiyet olsun

cinle halley fazla olmuş sanki
eferim

geçmiş olsun
apiyet olsun

Tesekkur ederim cnm haklisin hic mi hic olmadi halleyle eti cin cigim zaten bugun sonunu yedim baskada almam ..

Saol cnm, ins gunden gune dahada duzene girecek bu menulerim cezayida alayim cnm hakettm fazlasiyla
Yukarida yazdim kulagimdan rahatsizligim var evet

MENÜM
SAHUR
2 dilim ekmek
Lorlu biber
Haşlanmış yumurta
Domates,peynir

AKŞAM
1 kase çorba
1 parça tavuk
Salata ,yoğurt
1 kaşık makarna

1 ksik makarnaciktan bisey olmaz kizdirma bizi afiyet olsn ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…