hmmm...eşin için öncelikle çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
kızın kaç yaşında ki? kabızlık gerçekten zor bide çocuk olduğunu düşününce....
işyeri desen yoğun olunca ee evlisin bide çocukta var daha zor oluyodur kendine zaman bulamazsın bu kadar şey içinde tebrik ediyorum seni yinede maşallahhh
sen neler yapıyosun , yeni evliydin sanırım?
čalışıyomusun ? mesleğin ne? öğrencimiydin yoksa ?
teşekkür ederim canım!
evet canım oldukça zor oluyo , çocuktan sonra hayatın değişiyo
kızım 2 yaşında ablası ...
sağol kaptan.çok mıtlı oldum
kızına kıyamam,kuzum benim.neon puzzle ı nerden alacaksın?biz educanın sarı taksisini yaptık.çok güzel.
afiyet olsun
afiyet olsun.kızartma olmasa iyimiş.
Bilmiyorum çok aşırı sıkılıyorum bilgisayrımı açamıyorm bgn misafir vardı hizmet etmekten diskapaklarım bile ağrıyor şuan ..Bence de olmamış.Hayırdır senin bir derdin mi var bakayım??? Bundan sonra güzel menüler bekliyorum Kübra.
okudum anladım kabul ettimm
hmmmmm.......dünkü mesajlarımı birazdan sayıp paylaşıcamm
çokk ama çokkk azzzzhayırdır canın neden hiçbişey istemedi kiiii:26:
ben geldimmmmm :))
Mesaj sayım 14 canım
[TABLE="class: MsoTableGrid, width: 177"]
[TR]
[TD="width: 236, bgcolor: transparent, colspan: 3"]
[/TD]MESAJ SAYISI
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 91, bgcolor: transparent"]PAZARTESİ
[/TD]
[TD="width: 46, bgcolor: transparent"]SALI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]Kbra
[/TD]
[TD="width: 91, bgcolor: transparent"]
[/TD]4
[TD="width: 46, bgcolor: transparent"]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]UZAYIM
[/TD]
[/TD]30
[TD="width: 46, bgcolor: transparent"]
[/TD]17
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]bilgen35
[/TD]
[/TD]izinli
[TD="width: 46, bgcolor: transparent"]izinli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]nurgulguney
[/TD]
[/TD]izinli
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]mersinli42
[/TD]
[/TD]13
[/TD]10
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]Yasminyaso
[/TD]
[/TD]izinli
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]goncagüll
[/TD]
[/TD]7
[/TD]10
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]nesdii
[/TD]
[/TD]9
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]tadli
[/TD]
[TD="width: 91, bgcolor: transparent"]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]Pia
[/TD]
[/TD]13
[/TD]12
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]dombili07
[/TD]
[TD="width: 91, bgcolor: transparent"]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]_ferdici_
[/TD]
[/TD]?
[/TD]14
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar mesaj sayısını bildirmeyenler listede sıfır olarak görünecek.Ceren sende bildirmemişsin.Kurallarıda kabul ettiğine dair mesajda göndermedin.Lütfen cevaplandırır mısın?
Canım tamam kaydettimKübracım ve diğer arkadaşlar listeyi ben şimdilik böyle oluşturdum.tadli ve nesdii28 nin girip girmeyeceği henüz belli değil ama ben yinede ekledim.Duruma göre çıkarırız.Erkenden paylaştım ki sayfada bulunsun.Olurda gerekir ben yarın giremem vb.
***13. TAKIM 271. ETAP ***
bilgen35 ( 89.5 / / / % )Geri dönmek üzere ayrıldı.
goncagulll (75.2/ / / % )
Kbra23 ( 77 / / / % )
mersinli42 ( 75 / / / % )
nurgulguney ( 56.1/ / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
nesdii28 (69 / / /% ) 266.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 5'e bölündü.
tadLi ( 54.7 / / / % ) 261.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 10'a bölündü.
pia ( 66.4 / / / % ) 266.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 5'e bölündü.
UZAYIM ( 63/ / / % )
yasminyaso ( 83.5 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM ORTALAMASI: %
Haklısınkübraaaaaaaaaaaaaaaaaaa where are you?ramazandan dedik,ramazan bitti,bayram dedik,bayram bitti eeeeeeeeee,neden hala kimse yok buralarda.
ayy 2 miiine şekerdirr şimdiii ne de yaramazz durmaz yerinde:) öp annesii benim için onuu
Tamam canım öyle yapalım.haticecim cuma yine tartılır yazarım.haftaya girsem daha iyi olacak
selam kızlar dün iş yerinde hiç vaktim olmadı tatilden döndüm döneli çok yoğunuz ve tek çalışıyorum, bilgen de belki bilir sağlıknet diye bir sisteme geçiliyor ve girdiğimiz tüm veriler geçersiz gibi bişey oldu hepsini tek tek düzeltiyoruz ve bakanlık server'ları da çalışmıyo hiç bi veri gitmiyo! gitmemesi demek maaş alamamak demek ! uğraşıp duruyoru salak salak işlerle !
akşam da kızımla uğraştım , ilacını değiştirdik yine kabız oldu ve poposundan biraz kan geldi( anlayacağınız nete giremedim , üzgünüm !..
biraz geçmişi okumaya başladım; puzzle dan bahsetmişsiniz en büyük zevklerimden biriydi kızım doğmadan önce!..
evde 5 tane 2000 parça , 1 tane 500 parça ve 1 tane de 250 parçalık çerçeveletilmiş puzzle tablolarım var:))
en kolayı başağın da dediği gibi önce çerçeveyi oluşturacak şekilde parçaları ayırıp , çerçeveyi yapmak , sonra resimde belirgin göze çarpan objeler varsa onları bulup yapmak , daha sonra da yine renk gruplarına göre ayırıp tamamlamaktır...
ben yakın zamanda neon puzzle almayı düşünüyorum, educanın new york olanını alıcam !.. karanlıkta parlıyor :))
ahhh nasıl canım çekti yaav :))))
Puzzle 2 parça daha yerleştireyim dedim oturdum kalkamadımyaav ben geldim , bu sefer de siz yoksunuz yaaaa
Afiyet olsun canım güzel olmuş.dünkü
kahvaltı
1 kase sütlü müsli
öğlen (dışardaydım )
1 simit
1 ayran
ara
1 nektarin
akşam
biraz zeytinyağlı barbunya
salata
2 kaşık bulgur pilavı
1-2 lt su, 1 yeşilçay
bugün
kahvaltı
1 kase sütlü müsli
öğlen
yarım kase domates çorbası
1 porsiyon tavuk döner
1 ayran
yarım dilim kepek ekmeği
akşam
1 kkpeynir
1 dilim kepek. ekmeği
4-5 dilim karpuz
1-2 ltsu , 1 yeşilçay
Patates kızartması olmamış.Onun dışında güzel.Bu arada akşam yemeğini 7den sonraya bırakma.bugünkü menü
sabah:
1dilim ekmek
3-4 çatal patates kızartması
peynir
salatalık
domates
1 zeytin
1 lokma bal
ara
1 salatalık
2yk yoğurt(içine yarım erik ve yarım şeftali)
4 gibi
1 tabak zeytinyağlı kabak
3 yk kısır
7 gibi yarım tabak kabak 1 dilim ekmek
2 lt su 3 fincan yeşilçayy
spor:1saat 10 dk dışarda yürüyüş
8 dk göbek eritme egzersizi
şimdide oynamayı düşünüyorummm
Canım sen tiroid ilacını doktora sorarak mı bıraktın yoksa kendi kararınla mı?Hipotiroidsin benim gibi.Bir grup hastanın değerleri çok yüksek olmuyor ve birkaç ay ilaç kullanılınca geçiyor .Ancak bir grup var,benim gibi ömür boyu kullanmak zorunda kalıyor.Ben sadece 1 hafta düzensiz kullanıp , 2-3 gün ilacı bıraktım TSH ım hemen tavan yaptı.O yüzden geç kalmadan hem tahlillerini yaptır.Yorgunluğunun bir sebebide bu olabilir. Aksatma olur mu?yukarıda anlattım biraz canım, iş yerinde işler biraz karışık, eşim yavaş yavaş iyileşiyo yüz felci geçirmişti, kızımın kabızlıkve tuvalet korkusu problemi devam ediyo, arkadaşım izinde işler çok yoğun aynı zamanda, tiroid ilacını 1 ay oldu ara vereli ama kendimi kötü hissediyorum sanırım yeniden başlamam lazım ? vs... vs..
ama yine de iyiyim şükür
insan kuzusuna hiç kıyamıyor.onlar hastalanmasın ben hastalanırım.puzzle deposu, hepsi burada gibi sitelerden bulup siparişveriyorum ben !
yaa sorma zeynep ilacını değiştirdik ishal ve karın ağrısı yapıyo diye , o da bir işe yaramadı , kabız oldu bu sefer de;((
ne oldu neyin var?hala o dangalağı mı düşünüyorsun yoksa?Bilmiyorum çok aşırı sıkılıyorum bilgisayrımı açamıyorm bgn misafir vardı hizmet etmekten diskapaklarım bile ağrıyor şuan ..
Öyle oldu cnm düzene girecem inş..
Mesaj sayım 14 canım
Canım tamam kaydettim
Ama kilosu bölünenlerin nasıl hesaplanıyor bilmiyorum :S
Haklısın
Nete hiç giremiyorum vaktim olmuyor bu sıralar Kendimide iyi hissetmiyorm..
kız gene öğle yok...Menüm :
Sabah :
Yarım dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
salatalık
4 adet zeytın
peynir
Akşam :
1 kase mercimek corbası
yarım dilim kepek ekmeği
5 acıbiber
Ara: 1 dilim kavun..
1 bardak şekersiz nescafe.
Tamam canım öyle yapalım.
Ne puzzle cı grubumuz varmış böyle ne güzelİşin yoğun kolay gelsin canım.Gerçi seni en çok yoran kızının tuvalet problemi olsa gerek.Umarım yakın zamanada tamamen çözülür.
Puzzle 2 parça daha yerleştireyim dedim oturdum kalkamadım
Afiyet olsun canım güzel olmuş.
Patates kızartması olmamış.Onun dışında güzel.Bu arada akşam yemeğini 7den sonraya bırakma.
Canım sen tiroid ilacını doktora sorarak mı bıraktın yoksa kendi kararınla mı?Hipotiroidsin benim gibi.Bir grup hastanın değerleri çok yüksek olmuyor ve birkaç ay ilaç kullanılınca geçiyor .Ancak bir grup var,benim gibi ömür boyu kullanmak zorunda kalıyor.Ben sadece 1 hafta düzensiz kullanıp , 2-3 gün ilacı bıraktım TSH ım hemen tavan yaptı.O yüzden geç kalmadan hem tahlillerini yaptır.Yorgunluğunun bir sebebide bu olabilir. Aksatma olur mu?
afiyet olsunnnMenüm :
Sabah :
Yarım dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
salatalık
4 adet zeytın
peynir
Akşam :
1 kase mercimek corbası
yarım dilim kepek ekmeği
5 acıbiber
evet canım , merak etme sen zaten günde 1500 kere öpüyorum ben
Tamam canım öyle yapalım.
Ne puzzle cı grubumuz varmış böyle ne güzelİşin yoğun kolay gelsin canım.Gerçi seni en çok yoran kızının tuvalet problemi olsa gerek.Umarım yakın zamanada tamamen çözülür.
Puzzle 2 parça daha yerleştireyim dedim oturdum kalkamadım
Afiyet olsun canım güzel olmuş.
Patates kızartması olmamış.Onun dışında güzel.Bu arada akşam yemeğini 7den sonraya bırakma.
Canım sen tiroid ilacını doktora sorarak mı bıraktın yoksa kendi kararınla mı?Hipotiroidsin benim gibi.Bir grup hastanın değerleri çok yüksek olmuyor ve birkaç ay ilaç kullanılınca geçiyor .Ancak bir grup var,benim gibi ömür boyu kullanmak zorunda kalıyor.Ben sadece 1 hafta düzensiz kullanıp , 2-3 gün ilacı bıraktım TSH ım hemen tavan yaptı.O yüzden geç kalmadan hem tahlillerini yaptır.Yorgunluğunun bir sebebide bu olabilir. Aksatma olur mu?
Hangi bölümü okyordun? Bende bu sene sosyolojiye kayıtolmayı düşünüyorum.Kayıt tarihini bekliyorum.çalışmıyorum yeterince çalıştım diye düşünerekten biraz da kendime vakit ayırmaya karar verdim:)
açıköğretimden okuyorum daha 1.sınıf:) 8-9 eylülde sınavım var ama benim ders çalışma çevkim şuan hiç yok
napsamm bilmiyorum
Ay kıyamam ben ona.Geçsin geçsin, hemen geçsin rahat etsinpuzzle deposu, hepsi burada gibi sitelerden bulup siparişveriyorum ben !
yaa sorma zeynep ilacını değiştirdik ishal ve karın ağrısı yapıyo diye , o da bir işe yaramadı , kabız oldu bu sefer de;((
Mesaj sayını not aldım canım.Kilosu bölünenlere gelince. Örnek Tadli yani Gönül diyelim ki 1kg verdi.Bu kiloyu öncelikle 10'a bölüyoruz.Sonuç 0.1. Verilen kilo kısmınada bunu yazıyoruz.tadli (54,7/53.7/ 0.1/ %0.18) gibi.Sonrada her zaman hesapladığımız gibi yüzdeyi hesaplıyoruz. 0.1/54.7 = % 0.18 Umarım iyi anlatabilmişimdir.Mesaj sayım 14 canım
Canım tamam kaydettim
Ama kilosu bölünenlerin nasıl hesaplanıyor bilmiyorum :S
..
Afiyet olsun canım.Menün az olmuş.Baştan bu kadar azaltmaki ilerde kilo vermen duraksamasın.Menüm :
Sabah :
Yarım dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
salatalık
4 adet zeytın
peynir
Akşam :
1 kase mercimek corbası
yarım dilim kepek ekmeği
5 acıbiber
Benim içinde öp ,benim içinde öp 2000 olsunevet canım , merak etme sen zaten günde 1500 kere öpüyorum ben
insan kuzusuna hiç kıyamıyor.onlar hastalanmasın ben hastalanırım.
ne oldu neyin var?hala o dangalağı mı düşünüyorsun yoksa?
kız gene öğle yok...
Hangi bölümü okyordun? Bende bu sene sosyolojiye kayıtolmayı düşünüyorum.Kayıt tarihini bekliyorum.
Ay kıyamam ben ona.Geçsin geçsin, hemen geçsin rahat etsin
Mesaj sayını not aldım canım.Kilosu bölünenlere gelince. Örnek Tadli yani Gönül diyelim ki 1kg verdi.Bu kiloyu öncelikle 10'a bölüyoruz.Sonuç 0.1. Verilen kilo kısmınada bunu yazıyoruz.tadli (54,7/53.7/ 0.1/ %0.18) gibi.Sonrada her zaman hesapladığımız gibi yüzdeyi hesaplıyoruz. 0.1/54.7 = % 0.18 Umarım iyi anlatabilmişimdir.
Afiyet olsun canım.Menün az olmuş.Baştan bu kadar azaltmaki ilerde kilo vermen duraksamasın.
Benim içinde öp ,benim içinde öp 2000 olsun.
Asıl derdin ne bakayım senin??.Böyle yemekten içmekten kestiren..Yok canım düşünmüyorum .. Zaten hiç ne aradı ne mesaj attı ..
Misafir vardı öglen kek falan yaptm ama kekten uzak durdm kendimde yiyemedim birşey .. iştahm sıfır .
Hangi bölümü okyordun? Bende bu sene sosyolojiye kayıtolmayı düşünüyorum.Kayıt tarihini bekliyorum.
Mesaj sayını not aldım canım.Kilosu bölünenlere gelince. Örnek Tadli yani Gönül diyelim ki 1kg verdi.Bu kiloyu öncelikle 10'a bölüyoruz.Sonuç 0.1. Verilen kilo kısmınada bunu yazıyoruz.tadli (54,7/53.7/ 0.1/ %0.18) gibi.Sonrada her zaman hesapladığımız gibi yüzdeyi hesaplıyoruz. 0.1/54.7 = % 0.18 Umarım iyi anlatabilmişimdir.
Afiyet olsun canım.Menün az olmuş.Baştan bu kadar azaltmaki ilerde kilo vermen duraksamasın.
yaav ben geldim , bu sefer de siz yoksunuz yaaaa
Asıl derdin ne bakayım senin??.Böyle yemekten içmekten kestiren..
ben de sınavsız ikinci üniversiteye kaydolmuştum , sağlık kurumları işletmeciliği de okudum!
yani açıköğretim deneyimim de var)
hatice zaten ortalama bir rakam vermiştim 2500bile oluyordur o rakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?