Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkür ederim canım!
evet canım oldukça zor oluyo , çocuktan sonra hayatın değişiyo
kızım 2 yaşında ablası ...

sen neler yapıyosun , yeni evliydin sanırım?
čalışıyomusun ? mesleğin ne? öğrencimiydin yoksa ?

çalışmıyorum yeterince çalıştım diye düşünerekten biraz da kendime vakit ayırmaya karar verdim:)

açıköğretimden okuyorum daha 1.sınıf:) 8-9 eylülde sınavım var ama benim ders çalışma çevkim şuan hiç yok

napsamm bilmiyorum

sağol kaptan.çok mıtlı oldum

kızına kıyamam,kuzum benim.neon puzzle ı nerden alacaksın?biz educanın sarı taksisini yaptık.çok güzel.

afiyet olsun

afiyet olsun.kızartma olmasa iyimiş.

puzzle deposu, hepsi burada gibi sitelerden bulup siparişveriyorum ben !
yaa sorma zeynep ilacını değiştirdik ishal ve karın ağrısı yapıyo diye , o da bir işe yaramadı , kabız oldu bu sefer de;((

Bence de olmamış.Hayırdır senin bir derdin mi var bakayım??? Bundan sonra güzel menüler bekliyorum Kübra.

Bilmiyorum çok aşırı sıkılıyorum bilgisayrımı açamıyorm bgn misafir vardı hizmet etmekten diskapaklarım bile ağrıyor şuan ..

okudum anladım kabul ettimm

hmmmmm.......dünkü mesajlarımı birazdan sayıp paylaşıcamm

çokk ama çokkk azzzzhayırdır canın neden hiçbişey istemedi kiiii:26:

ben geldimmmmm :))

Öyle oldu cnm düzene girecem inş..

Mesaj sayım 14 canım

Canım tamam kaydettim
Ama kilosu bölünenlerin nasıl hesaplanıyor bilmiyorum :S

kübraaaaaaaaaaaaaaaaaaa where are you?ramazandan dedik,ramazan bitti,bayram dedik,bayram bitti eeeeeeeeee,neden hala kimse yok buralarda.
Haklısın
Nete hiç giremiyorum vaktim olmuyor bu sıralar Kendimide iyi hissetmiyorm..

Menüm :

Sabah :
Yarım dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
salatalık
4 adet zeytın
peynir

Akşam :
1 kase mercimek corbası
yarım dilim kepek ekmeği
5 acıbiber

Ara: 1 dilim kavun..
1 bardak şekersiz nescafe.

haticecim cuma yine tartılır yazarım.haftaya girsem daha iyi olacak
Tamam canım öyle yapalım.

Ne puzzle cı grubumuz varmış böyle ne güzel İşin yoğun kolay gelsin canım.Gerçi seni en çok yoran kızının tuvalet problemi olsa gerek.Umarım yakın zamanada tamamen çözülür.
yaav ben geldim , bu sefer de siz yoksunuz yaaaa
Puzzle 2 parça daha yerleştireyim dedim oturdum kalkamadım

Afiyet olsun canım güzel olmuş.

Patates kızartması olmamış.Onun dışında güzel.Bu arada akşam yemeğini 7den sonraya bırakma.

Canım sen tiroid ilacını doktora sorarak mı bıraktın yoksa kendi kararınla mı?Hipotiroidsin benim gibi.Bir grup hastanın değerleri çok yüksek olmuyor ve birkaç ay ilaç kullanılınca geçiyor .Ancak bir grup var,benim gibi ömür boyu kullanmak zorunda kalıyor.Ben sadece 1 hafta düzensiz kullanıp , 2-3 gün ilacı bıraktım TSH ım hemen tavan yaptı.O yüzden geç kalmadan hem tahlillerini yaptır.Yorgunluğunun bir sebebide bu olabilir. Aksatma olur mu?

yaa sorma zeynep ilacını değiştirdik ishal ve karın ağrısı yapıyo diye , o da bir işe yaramadı , kabız oldu bu sefer de;((
insan kuzusuna hiç kıyamıyor.onlar hastalanmasın ben hastalanırım.
ne oldu neyin var?hala o dangalağı mı düşünüyorsun yoksa?
kız gene öğle yok...

canım benim değerlerim aşırı yüksek olmadığı için doktor 3 ay ara verelim dedi ama 3 haftayı geçtibırakalı kulaklarımdabasınç değişikliği , baş ağrısı, yorgunluk , uyku halleri başladı cuma günü kan vericem bakalım, durum ne? 3 ay bekleyemem zaten ;((
evet en çok kızıma üzülüyorum , bizi yoruyo ! haftasonu cerrahiye mi götürsek diyoruz ? atlamayalım bir problem varsa filan diye!..

afiyet olsunnn
evet canım , merak etme sen zaten günde 1500 kere öpüyorum ben

evet patatesleri okadar ince doğradım kii yediklerimin hepsi yarım dilim patates anca ederdiii

Hangi bölümü okyordun? Bende bu sene sosyolojiye kayıtolmayı düşünüyorum.Kayıt tarihini bekliyorum.
Ay kıyamam ben ona.Geçsin geçsin, hemen geçsin rahat etsin

Mesaj sayım 14 canım

Canım tamam kaydettim
Ama kilosu bölünenlerin nasıl hesaplanıyor bilmiyorum :S
..
Mesaj sayını not aldım canım.Kilosu bölünenlere gelince. Örnek Tadli yani Gönül diyelim ki 1kg verdi.Bu kiloyu öncelikle 10'a bölüyoruz.Sonuç 0.1. Verilen kilo kısmınada bunu yazıyoruz.tadli (54,7/53.7/ 0.1/ %0.18) gibi.Sonrada her zaman hesapladığımız gibi yüzdeyi hesaplıyoruz. 0.1/54.7 = % 0.18 Umarım iyi anlatabilmişimdir.

Afiyet olsun canım.Menün az olmuş.Baştan bu kadar azaltmaki ilerde kilo vermen duraksamasın.
evet canım , merak etme sen zaten günde 1500 kere öpüyorum ben
Benim içinde öp ,benim içinde öp 2000 olsun .

insan kuzusuna hiç kıyamıyor.onlar hastalanmasın ben hastalanırım.

ne oldu neyin var?hala o dangalağı mı düşünüyorsun yoksa?
kız gene öğle yok...

Yok canım düşünmüyorum .. Zaten hiç ne aradı ne mesaj attı ..

Misafir vardı öglen kek falan yaptm ama kekten uzak durdm kendimde yiyemedim birşey .. iştahm sıfır .

yerel yönetimler 2 yıllık 3le 4 üde kamu yönetiminden devam edip bitiricem allahın izniyle

aslında burcum gereği ben araştırmalar yapmayı seviyorum ayrıca yeni yerler ülkeler şehirler görmek de ilgimi çekiyo turizm ya da sosyoloji tercih yapsaydım daha başarılı olurdum heralde diyorum

ben de sınavsız ikinci üniversiteye kaydolmuştum , sağlık kurumları işletmeciliği de okudum!
yani açıköğretim deneyimim de var )
hatice zaten ortalama bir rakam vermiştim 2500bile oluyordur o rakam

Anladım canımm güzel anlattın
Haklısın yemeği çoğaltacam..

Asıl derdin ne bakayım senin??.Böyle yemekten içmekten kestiren..

Sebebini bilmiyorum Kendime gelsem iyi olacak çünkü böyle değişik biri oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…