Tamam yarın sende yemekteyiz o zamanAyyy feci yoruldum kizlar..neler topladik nelerrr cok uglenceliydi..haydi bana yemege geliiiinnnnn
Olsun canım okuduğun bölümde güzel.Sen bunu bitir üstünede bi sosyoloji okursunyerel yönetimler 2 yıllık 3le 4 üde kamu yönetiminden devam edip bitiricem allahın izniyle
aslında burcum gereği ben araştırmalar yapmayı seviyorum ayrıca yeni yerler ülkeler şehirler görmek de ilgimi çekiyo turizm ya da sosyoloji tercih yapsaydım daha başarılı olurdum heralde diyorum
OOOO ben geç kalmışım 2. üniversitede.Kayıtlar ekimdeymiş hemen gelsinde bende başlayayım.Sonra sosyolojik olarak sizi değerlendiririmben de sınavsız ikinci üniversiteye kaydolmuştum , sağlık kurumları işletmeciliği de okudum!
yani açıköğretim deneyimim de var)
hatice zaten ortalama bir rakam vermiştim 2500bile oluyordur o rakam
Maşallah de Bilgen maşallahhoşgeldin canım çok yazmışsınız ya hepsini okuyamıyorum ben.
Şu laptopu al artık öyle alıntı yapmadan yorum yazma taam mıEveet gecmise baktim menuleri tek tek okudum..hafif kacamaklar olmus ama cok kotu menu yok herkese afiyet olsun
Kubracim,gecmis olsun..bazen oyle yersiz sebebsiz sikintilar oluyor hepimizde..lutfen buran once atlatttttt
Bilgen,canim cok gecmis olsun ..diletim bur daha oyle tatsiz seyler yasamazsin
Nesdi, kiz bi bakamiyosun masumcugaaaa..kiyamaaaammm hastaliklari uzun suruyor,tatilden oncede hastaydi..acil sifalar ins nazli kizimiza
Simdi boyle dedimya sana allah korusin benimki yarin hasta oliyomus(
mesajlar kimeeeerrrreereeeeeeeeeeee
açıköğretim....biri anlatmayınca ve temel olmayınca zor oluyoo biraz ya
mesajlarrr uzayım'a canımEveet gecmise baktim menuleri tek tek okudum..hafif kacamaklar olmus ama cok kotu menu yok herkese afiyet olsun
Kubracim,gecmis olsun..bazen oyle yersiz sebebsiz sikintilar oluyor hepimizde..lutfen buran once atlatttttt
Nesdi, kiz bi bakamiyosun masumcugaaaa..kiyamaaaammm hastaliklari uzun suruyor,tatilden oncede hastaydi..acil sifalar ins nazli kizimiza
Tamam yarın sende yemekteyiz o zaman
Olsun canım okuduğun bölümde güzel.Sen bunu bitir üstünede bi sosyoloji okursun
OOOO ben geç kalmışım 2. üniversitede.Kayıtlar ekimdeymiş hemen gelsinde bende başlayayım.Sonra sosyolojik olarak sizi değerlendiririm
canım ben yardımcı kitap almıştım işe gidip gelirken serviste önce konuyu okuyodum ardından da testleri çözüyodum , sadece 2 dersim kalmıştı 3sene de bitirdim yani 1 sene uzamıştı ... biraz zorla kendini ama imkanın varsa kursları da var !
aşkolsun ferhancım ;((Eveet gecmise baktim menuleri tek tek okudum..hafif kacamaklar olmus ama cok kotu menu yok herkese afiyet olsun
Lütfen kendimize sahip olalım öyle sulu sulu ortamları hiç sevmem benAaa ama sen arti kotu kalpli oluyosun haticeee niye soylemisun ba na banaaaaa diye
Kizlar 4 gun mesajlar hatice ye hehehe
Ayyyy gelin vallla ne kadar guzrl olurrrrrrr anaaaam nasil simaririiiiiiiimmmm
Sanki 40yildir taniyomusim gibi boyle atlar dururum ustunuze
Lütfen kendimize sahip olalım öyle sulu sulu ortamları hiç sevmem benYarın gelince ortamımız iyi olsun.Gayet seviyeli .
Verir verir anne kız güzel güzel uyursunuz.Yarın Ceren'e bayram diye çikolata vereceksin değil mibu arada yarın ben de çalışmıyorum
30 ağustos zafer bayramınız şimdiden kutlu olsun kızlaaaarr)
acaba ceren biraz uyumama izin verir mi ???
aahhh ahhh
Verir verir anne kız güzel güzel uyursunuz.Yarın Ceren'e bayram diye çikolata vereceksin değil mi
İyi geceler canım.İyi uykularben kaçıyorum kızlar iyi geceler herkese , tatlı rüyalar
neler topladınız kız?Ayyy feci yoruldum kizlar..neler topladik nelerrr cok uglenceliydi..haydi bana yemege geliiiinnnnn
iyi uykularben kaçıyorum kızlar iyi geceler herkese , tatlı rüyalar
Heyyyyttt ne diyosin sen beee el ense bile cekerimmm
Normal hayatta ilk tanistigimda buzumdur ammmaa dosylarimin kankarimin yaninda nonstop eglence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?