Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eveet gecmise baktim menuleri tek tek okudum..hafif kacamaklar olmus ama cok kotu menu yok herkese afiyet olsun

Kubracim,gecmis olsun..bazen oyle yersiz sebebsiz sikintilar oluyor hepimizde..lutfen buran once atlatttttt

Bilgen,canim cok gecmis olsun ..diletim bur daha oyle tatsiz seyler yasamazsin

Nesdi, kiz bi bakamiyosun masumcugaaaa..kiyamaaaammm hastaliklari uzun suruyor,tatilden oncede hastaydi..acil sifalar ins nazli kizimiza
Simdi boyle dedimya sana allah korusin benimki yarin hasta oliyomus(

mesajlar kimeeeerrrreereeeeeeeeeeee

Ayyy feci yoruldum kizlar..neler topladik nelerrr cok uglenceliydi..haydi bana yemege geliiiinnnnn
Tamam yarın sende yemekteyiz o zaman

Olsun canım okuduğun bölümde güzel.Sen bunu bitir üstünede bi sosyoloji okursun

ben de sınavsız ikinci üniversiteye kaydolmuştum , sağlık kurumları işletmeciliği de okudum!
yani açıköğretim deneyimim de var )
hatice zaten ortalama bir rakam vermiştim 2500bile oluyordur o rakam
OOOO ben geç kalmışım 2. üniversitede.Kayıtlar ekimdeymiş hemen gelsinde bende başlayayım.Sonra sosyolojik olarak sizi değerlendiririm

hoşgeldin canım çok yazmışsınız ya hepsini okuyamıyorum ben.
Maşallah de Bilgen maşallah

Şu laptopu al artık öyle alıntı yapmadan yorum yazma taam mı Mesajlar kime öyle mi

açıköğretim....biri anlatmayınca ve temel olmayınca zor oluyoo biraz ya

canım ben yardımcı kitap almıştım işe gidip gelirken serviste önce konuyu okuyodum ardından da testleri çözüyodum , sadece 2 dersim kalmıştı 3sene de bitirdim yani 1 sene uzamıştı ... biraz zorla kendini ama imkanın varsa kursları da var !

mesajlarrr uzayım'a canım

oh ohhh inşallahhhh dediğin gibi olur:)

aslında çalışsam yaparım ama kitabın yüzünü açmak bile istemiyorum ve önümde sadece 10 gün var:26:

Herkes puzzle seviyormusss bendeee
Fotograflaroni cekiyomusinuz
Ben cekerim
Ama o kadar cooook ta yapmiyorimda senede 1 fln 1500 2000lik bo kere yapariz

Ayy bisi daha dicektimm
Hee bende sisyal nbilimler okudum

Offfff daha menumu yazicamm

aşkolsun ferhancım ;((
deme öyle ne araştırmalar yapıyorum , beslenmesidir ilacıdır , youtube tan eğitici videolar , birlikte tuvalete gitmeler ve hatta yapmalar ) ama çocuk korkmuş birkere uzun sürermiş böyle forumda bile vardı sayfa açmışlar en iyi halde 6-7ay sürdüğü olurmuş !..
bir tek bu problemi var çocuğun ben de çözmek istiyorum ama olmuyo ;(((
çocuklar hasta olmasın biz olalım yaa ...

Aaa ama sen arti kotu kalpli oluyosun haticeee niye soylemisun ba na banaaaaa diye
Kizlar 4 gun mesajlar hatice ye hehehe

Ayyyy gelin vallla ne kadar guzrl olurrrrrrr anaaaam nasil simaririiiiiiiimmmm
Sanki 40yildir taniyomusim gibi boyle atlar dururum ustunuze

Lütfen kendimize sahip olalım öyle sulu sulu ortamları hiç sevmem ben Yarın gelince ortamımız iyi olsun.Gayet seviyeli .

Neslihan uzulmeeee tahmin edebiliyorum nasil cabaladigini
Ama iste senlertaber uzulunce( inan buna) aaaa dedim:))

Yoksa hango anne kiyar

bu arada yarın ben de çalışmıyorum
30 ağustos zafer bayramınız şimdiden kutlu olsun kızlaaaarr )
acaba ceren biraz uyumama izin verir mi ???
aahhh ahhh

bu arada yarın ben de çalışmıyorum
30 ağustos zafer bayramınız şimdiden kutlu olsun kızlaaaarr )
acaba ceren biraz uyumama izin verir mi ???
aahhh ahhh
Verir verir anne kız güzel güzel uyursunuz.Yarın Ceren'e bayram diye çikolata vereceksin değil mi

Heyyyyttt ne diyosin sen beee el ense bile cekerimmm
Normal hayatta ilk tanistigimda buzumdur ammmaa dosylarimin kankarimin yaninda nonstop eglence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…