kübraaaaaaaaaaaaaaaaaaa where are you?ramazandan dedik,ramazan bitti,bayram dedik,bayram bitti eeeeeeeeee,neden hala kimse yok buralarda.
Valla katılıyorum Zeynep.Bu hafta geçsin.Nurgül ve Yasemin gelecek mi bakarız olmassa yeni üye çağırırız.Grubumuzun canlılığına nazar değdi.Ebrucum olacaktı şimdi.Onun gibi kaptan lazım:44:
kendine yüklenme hatice,millet tatile filan gitti,gelsinler düzelecek.yazmayanın üzerini çizeriz
tmmm dırr efenimmBugün ve yarın mesajlar sana atılıyordu.Ancak sen telefondan zorlandığın içi bana atılsın.
KIZLAR BUGÜN YARIN MESAJLAR TEKRAR BANA ATILIYOR.
ne yapsak kii???Burasının sessizliğinden canım sıkıldı.Ne yapsak?????
üstünüü çizmek miiii:18:kendine yüklenme hatice,millet tatile filan gitti,gelsinler düzelecek.yazmayanın üzerini çizeriz
Canım sanırım görmedim.Tekrar söyler misin?
Listeyi niye kaydetmedin kız
O kadar yazdim silindiiiiiiii(((;(
Inanmiyorummmmmmmm
Simdi meuve sebze toplamaya gidiyoruuuuuuzzzz arkadadim bekliyor japida
Benim agirlifimin tek nedeni cepten girmem
Laptovum gelsinn yeter suuuuuuuuus diyceksibiz
hareketleri yanlış yapıyorsundur canım.karın kaslarını zorla,boynunu değilkızlarr bi topikte bu hareketleri gördüm bugün denedim ama sürekli yukarı kalkmaya çalışıldığından boynunuzu kasıyorsunuz
sizce boyna bir zararı olur mu bu hareketlerin???
Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.ben aranıza döndüm.yaşadıklarımı müsait bir zamanda yazarım ama eşimden ayrılmamaya karar verdim.
İnşallahO kadar yazdim silindiiiiiiii(((;(
Inanmiyorummmmmmmm
Simdi meuve sebze toplamaya gidiyoruuuuuuzzzz arkadadim bekliyor japida
Benim agirlifimin tek nedeni cepten girmem
Laptovum gelsinn yeter suuuuuuuuus diyceksibiz
Not aldım Semine.pztesii mesaj sayım 9muş:))
hafızam kuvvetli deilde bi dahaaa baktımm:18:
Bende bunu izlemiştim ama yapmadım.Boyna yüklenmeden yapman gerekiyor yoksa yarardan çok zararı olur.Rahatsız ederse yapma bence.kızlarr bi topikte bu hareketleri gördüm bugün denedim ama sürekli yukarı kalkmaya çalışıldığından boynunuzu kasıyorsunuz
sizce boyna bir zararı olur mu bu hareketlerin???
Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube
Hoşgeldin Bilgen.En iyi kararı sen verirsin.Hakkınızda hayırlısı olsun.Ben bu cuma için seni ayrıldı olarak yazıyordum o zaman yazmayayım.Kendini iyice toparla.Çıtır bir ikiz annesi ol.iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.ben aranıza döndüm.yaşadıklarımı müsait bir zamanda yazarım ama eşimden ayrılmamaya karar verdim.
İnşallahGerçi senin geveze halinde çekilmez Kolay gelsin canım görüşürüz.
Not aldım Semine.
Bende bunu izlemiştim ama yapmadım.Boyna yüklenmeden yapman gerekiyor yoksa yarardan çok zararı olur.Rahatsız ederse yapma bence.
Hoşgeldin Bilgen.En iyi kararı sen verirsin.Hakkınızda hayırlısı olsun.Ben bu cuma için seni ayrıldı olarak yazıyordum o zaman yazmayayım.Kendini iyice toparla.Çıtır bir ikiz annesi ol.
hareketleri yanlış yapıyorsundur canım.karın kaslarını zorla,boynunu değil
biiz iyiyiz ,siz neler yaptınız,konuştunuz?hayatta ,kararda senin bilgen.hayırlısı olur inşallah.
teşekkürler kızlar.belki benim yaptığım acizlik,küçüklük bilemiyorum ama boşanmayı göze alamadım.günlerce uyumadan çocuklarımı kendimi geleceğimizi düşündüm.eşimin o kızla bir kere görüşmesini ve birşey yaşamamasını hafifletici bir sebep olarak gördüm kendime.umarım verdiğim karardan pişman olmam.
MENÜM
SABAH
3 dilim çavdar ekmeği
Melemen
Peynir,zeytin,salça
ÖĞLEN
1 kaşık tavuk sote
1 dilim ekmek
ARA
Sütlü kahve
5 kayısı
3 kepekli bisküvi(Sonunda paket bitti)
AKŞAM
1 kase müslili yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?