Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kübraaaaaaaaaaaaaaaaaaa where are you?ramazandan dedik,ramazan bitti,bayram dedik,bayram bitti eeeeeeeeee,neden hala kimse yok buralarda.

Valla katılıyorum Zeynep.Bu hafta geçsin.Nurgül ve Yasemin gelecek mi bakarız olmassa yeni üye çağırırız.Grubumuzun canlılığına nazar değdi.Ebrucum olacaktı şimdi.Onun gibi kaptan lazım:44:

Valla katılıyorum Zeynep.Bu hafta geçsin.Nurgül ve Yasemin gelecek mi bakarız olmassa yeni üye çağırırız.Grubumuzun canlılığına nazar değdi.Ebrucum olacaktı şimdi.Onun gibi kaptan lazım:44:

kendine yüklenme hatice,millet tatile filan gitti,gelsinler düzelecek.yazmayanın üzerini çizeriz

O kadar yazdim silindiiiiiiii(((;(
Inanmiyorummmmmmmm
Simdi meuve sebze toplamaya gidiyoruuuuuuzzzz arkadadim bekliyor japida

Benim agirlifimin tek nedeni cepten girmem
Laptovum gelsinn yeter suuuuuuuuus diyceksibiz

Bugün ve yarın mesajlar sana atılıyordu.Ancak sen telefondan zorlandığın içi bana atılsın.
KIZLAR BUGÜN YARIN MESAJLAR TEKRAR BANA ATILIYOR.

tmmm dırr efenimm
Burasının sessizliğinden canım sıkıldı.Ne yapsak?????
ne yapsak kii???
kendine yüklenme hatice,millet tatile filan gitti,gelsinler düzelecek.yazmayanın üzerini çizeriz
üstünüü çizmek miiii:18:
Canım sanırım görmedim.Tekrar söyler misin?

Listeyi niye kaydetmedin kız

pztesii mesaj sayım 9muş:))

hafızam kuvvetli deilde bi dahaaa baktımm:18:

Inanmiyorummmmmmmm

insanın yazdıklarııı gidincee teldenn yazıyosa sinir oluyo yaa kim uğraşcak küçük harflerle yazmayıı diyee

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.ben aranıza döndüm.yaşadıklarımı müsait bir zamanda yazarım ama eşimden ayrılmamaya karar verdim.

hareketleri yanlış yapıyorsundur canım.karın kaslarını zorla,boynunu değil

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.ben aranıza döndüm.yaşadıklarımı müsait bir zamanda yazarım ama eşimden ayrılmamaya karar verdim.

biiz iyiyiz ,siz neler yaptınız,konuştunuz?hayatta ,kararda senin bilgen.hayırlısı olur inşallah.

Son düzenleme:
Inanmiyorummmmmmmm

İnşallah Gerçi senin geveze halinde çekilmezKolay gelsin canım görüşürüz.

pztesii mesaj sayım 9muş:))

hafızam kuvvetli deilde bi dahaaa baktımm:18:
Not aldım Semine.

Bende bunu izlemiştim ama yapmadım.Boyna yüklenmeden yapman gerekiyor yoksa yarardan çok zararı olur.Rahatsız ederse yapma bence.

Hoşgeldin Bilgen.En iyi kararı sen verirsin.Hakkınızda hayırlısı olsun.Ben bu cuma için seni ayrıldı olarak yazıyordum o zaman yazmayayım.Kendini iyice toparla.Çıtır bir ikiz annesi ol.

MENÜM
SABAH
3 dilim çavdar ekmeği
Melemen
Peynir,zeytin,salça

ÖĞLEN
1 kaşık tavuk sote
1 dilim ekmek

ARA
Sütlü kahve
5 kayısı
3 kepekli bisküvi(Sonunda paket bitti)

AKŞAM
1 kase müslili yoğurt

Selam nasilsiniz kizlar? Aksama kadar yine yattim ben yeni yeni kalkiyorum ..
Hatice canim kilo 10 a bolundu gibi bisey gordm alinan fazlaligi verincede bolunuyorm u kilo?

hareketleri yanlış yapıyorsundur canım.karın kaslarını zorla,boynunu değil

biiz iyiyiz ,siz neler yaptınız,konuştunuz?hayatta ,kararda senin bilgen.hayırlısı olur inşallah.

teşekkürler kızlar.belki benim yaptığım acizlik,küçüklük bilemiyorum ama boşanmayı göze alamadım.günlerce uyumadan çocuklarımı kendimi geleceğimizi düşündüm.eşimin o kızla bir kere görüşmesini ve birşey yaşamamasını hafifletici bir sebep olarak gördüm kendime.umarım verdiğim karardan pişman olmam.

haticecim listeye yazma konusunda sen bilirsin.dün 90.4 gr'dım.bu sabah mens oldum.şuan nöbetteyim.en güzel haber haftaya gündüze geçiyorum ve hayatım düzene girecek.

Hakkinizda hayirlisi olsun bilgen en dogru karari sen verirsin hayat senin;;

Menum:

Kahwalti
Domates
salatalik
yesillik
mINIK KIymali pide

Ara
seftali
3 erik
1 halley :18:

Aksam
domates
1 parca tavuk fileto
yarim simit

SU 3 e tamamlarim ins
Yesil cay 2 fincan

Spor yok

menüm
sabah:2 dilim kepek ekmek
1 yumurtalı melemen
zeytin
peynir

ara:1 erik

öğle:1 kase tavuk çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 domates

ara:1 kuru incir
7 badem

akşam:3 biber dolması(bulgurlu,kıymalı)
yoğurt

su:2.5 litre
spor:60 d leslie 5 mile,50 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…