cıssss gene halleyMenum:
Kahwalti
Domates
salatalik
yesillik
mINIK KIymali pide
Ara
seftali
3 erik
1 halley :18:
Aksam
domates
1 parca tavuk fileto
yarim simit
SU 3 e tamamlarim ins
Yesil cay 2 fincan
Spor yok
Canım alınan fazla kiloda bölünüyor.Verdiğin kiloda.Selam nasilsiniz kizlar? Aksama kadar yine yattim ben yeni yeni kalkiyorum ..
Hatice canim kilo 10 a bolundu gibi bisey gordm alinan fazlaligi verincede bolunuyorm u kilo?
Canım artık üzme kendini.Sen kendin için bir karar almışsın.Bundan sonra daha dikkatli olmalısın.İnşallah eşin çok pişmandır ve elinden geleni yapar.Ama erkekler pek değişmez diyerek bir kapıyı açık bırak.İnşallah herşey senin için güzel olur.teşekkürler kızlar.belki benim yaptığım acizlik,küçüklük bilemiyorum ama boşanmayı göze alamadım.günlerce uyumadan çocuklarımı kendimi geleceğimizi düşündüm.eşimin o kızla bir kere görüşmesini ve birşey yaşamamasını hafifletici bir sebep olarak gördüm kendime.umarım verdiğim karardan pişman olmam.
Canım 900 gr artıdasın.İstersen izinli yazalım haftaya kadar iyice toprlan eksiye geç.Listeye öyle gir.haticecim listeye yazma konusunda sen bilirsin.dün 90.4 gr'dım.bu sabah mens oldum.şuan nöbetteyim.en güzel haber haftaya gündüze geçiyorum ve hayatım düzene girecek.
Pide ,halley ne yaptın kız? Birdaha olmasın.Şurda cumaya birşey kalmadı.Yapma böyle.Bu hafta grupça sonuncu olabiliriz.Menum:
Kahwalti
Domates
salatalik
yesillik
mINIK KIymali pide
Ara
seftali
3 erik
Aksam
domates
1 parca tavuk fileto
yarim simit
SU 3 e tamamlarim ins
Yesil cay 2 fincan
Spor yok
Teşekkür ederim canımhatice senden bugüne kadar gördüğüm en doyurucu menü
Güzel bir menü ve çok güzel bir spor.Sporunu kıskanıyorumvalla.Artık benimde başlamam lazım ama iyice hantallaştım.Pazartesi okul başlıyor kendimi iyi hissedersem başlayacağım.Zaten kilom sabitlendi sporsuz 50lere düşemeyeceğim galiba.menüm
sabah:2 dilim kepek ekmek
1 yumurtalı melemen
zeytin
peynir
ara:1 erik
öğle:1 kase tavuk çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 domates
ara:1 kuru incir
7 badem
akşam:3 biber dolması(bulgurlu,kıymalı)
yoğurt
su:2.5 litre
spor:60 d leslie 5 mile,50 mekik
teşekkürler canım
Hakkinizda hayirlisi olsun bilgen en dogru karari sen verirsin hayat senin;;
Menum:
Kahwalti
Domates
salatalik
yesillik
mINIK KIymali pide
Ara
seftali
3 erik
Aksam
domates
1 parca tavuk fileto
yarim simit
SU 3 e tamamlarim ins
Yesil cay 2 fincan
Spor yok
MENÜM
SABAH
3 dilim çavdar ekmeği
Melemen
Peynir,zeytin,salça
ÖĞLEN
1 kaşık tavuk sote
1 dilim ekmek
ARA
Sütlü kahve
5 kayısı
3 kepekli bisküvi(Sonunda paket bitti)
AKŞAM
1 kase müslili yoğurt
menüm
sabah:2 dilim kepek ekmek
1 yumurtalı melemen
zeytin
peynir
ara:1 erik
öğle:1 kase tavuk çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 domates
ara:1 kuru incir
7 badem
akşam:3 biber dolması(bulgurlu,kıymalı)
yoğurt
su:2.5 litre
spor:60 d leslie 5 mile,50 mekik
geçen kış eşimle 1500 parça yaptık.gökyüzü baya gerdi bizi.burda doğru dürüst çerçeveci yok.masanın üzerine örtü örttüm öle kaldı.çok zevkli bişey cidden.
Gerçekten eğlenceli de ben sıkıcı kısma geldim sanırım.Bende bir bitireyim çerçeveleteceğim.
ama benn pazartesiiinin msj sayısınıı bildirmiştimmm
ayyy bende puzzle hastasıyım en son hamileyken 2000 lik yapmıştım o da son oldu zatendüz kısımları dişi erkek diye ayır dışarıda önce onları eşleştir sonra parçalar halinde yerine koy öyle kolay oluyo
karın kaslarım da acıyo zaten şuanda:)) boynum acımıyo ama sadece çekerken oluyoohareketleri yanlış yapıyorsundur canım.karın kaslarını zorla,boynunu değil
biiz iyiyiz ,siz neler yaptınız,konuştunuz?hayatta ,kararda senin bilgen.hayırlısı olur inşallah.
MENÜM
SABAH
3 dilim çavdar ekmeği
Melemen
Peynir,zeytin,salça
ÖĞLEN
1 kaşık tavuk sote
1 dilim ekmek
ARA
Sütlü kahve
5 kayısı
3 kepekli bisküvi(Sonunda paket bitti)
AKŞAM
1 kase müslili yoğurt
haticecim bu sabah tartıldım ama durumlar çok kötü,bunu yediğim kurupasta,çikolatalara bağlıyorum.bugün karar verdim ki onlarda beni mutlu etmiyor.kilo olarak geri dönüyor.inanılmaz başağrısı,halsizlik ve yorgunluk çekiyorum.bunun günde 2-3 saat uyumamlada alakası var tabi.
afiyet olsun.su ve spor yazılmamış
vaaay spora bak.özendim be yaa
bu kadar yemeye iyi dayanıyorsun hatice.
zero hişşş güzel değil.nasıl içiyorsun neslihan.
haticecim cuma yine tartılır yazarım.haftaya girsem daha iyi olacak
yaav ben geldim , bu sefer de siz yoksunuz yaaaa
hoşgeldinnnn
gerçekten takım sessizleştiiiiii....
herkes nerdee
yedi uyurlardaki gibi hissettim kendimiiii:)
nasılsın nesdii
dünkü
kahvaltı
1 kase sütlü müsli
öğlen (dışardaydım )
1 simit
1 ayran
ara
1 nektarin
akşam
biraz zeytinyağlı barbunya
salata
2 kaşık bulgur pilavı
1-2 lt su, 1 yeşilçay
bugün
kahvaltı
1 kase sütlü müsli
öğlen
yarım kase domates çorbası
1 porsiyon tavuk döner
1 ayran
yarım dilim kepek ekmeği
akşam
1 kkpeynir
1 dilim kepek. ekmeği
4-5 dilim karpuz
1-2 ltsu , 1 yeşilçay
sağol canım ben iyi sayılırım . sen nasılsın ?
bugünkü menü
sabah:
1dilim ekmek
3-4 çatal patates kızartması
peynir
salatalık
domates
1 zeytin
1 lokma bal
ara
1 salatalık
2yk yoğurt(içine yarım erik ve yarım şeftali)
4 gibi
1 tabak zeytinyağlı kabak
3 yk kısır
7 gibi yarım tabak kabak 1 dilim ekmek
2 lt su 3 fincan yeşilçayy
spor:1saat 10 dk dışarda yürüyüş
8 dk göbek eritme egzersizi
şimdide oynamayı düşünüyorummm
menülerin bence gayet iyi görünüyoooo.....
ben iyiyim çok şükürrr
neden iyi sayılır hayırdır arkadaşımm?
yukarıda anlattım biraz canım, iş yerinde işler biraz karışık, eşim yavaş yavaş iyileşiyo yüz felci geçirmişti, kızımın kabızlıkve tuvalet korkusu problemi devam ediyo, arkadaşım izinde işler çok yoğun aynı zamanda, tiroid ilacını 1 ay oldu ara vereli ama kendimi kötü hissediyorum sanırım yeniden başlamam lazım ? vs... vs..
ama yine de iyiyim şükür
sağol kaptan.çok mıtlı oldumGüzel bir menü ve çok güzel bir spor.Sporunu kıskanıyorumvalla.Artık benimde başlamam lazım ama iyice hantallaştım.Pazartesi okul başlıyor kendimi iyi hissedersem başlayacağım.Zaten kilom sabitlendi sporsuz 50lere düşemeyeceğim galiba.
kızına kıyamam,kuzum benim.neon puzzle ı nerden alacaksın?biz educanın sarı taksisini yaptık.çok güzel.selam kızlar dün iş yerinde hiç vaktim olmadı tatilden döndüm döneli çok yoğunuz ve tek çalışıyorum, bilgen de belki bilir sağlıknet diye bir sisteme geçiliyor ve girdiğimiz tüm veriler geçersiz gibi bişey oldu hepsini tek tek düzeltiyoruz ve bakanlık server'ları da çalışmıyo hiç bi veri gitmiyo! gitmemesi demek maaş alamamak demek ! uğraşıp duruyoru salak salak işlerle !
akşam da kızımla uğraştım , ilacını değiştirdik yine kabız oldu ve poposundan biraz kan geldi( anlayacağınız nete giremedim , üzgünüm !..
biraz geçmişi okumaya başladım; puzzle dan bahsetmişsiniz en büyük zevklerimden biriydi kızım doğmadan önce!..
evde 5 tane 2000 parça , 1 tane 500 parça ve 1 tane de 250 parçalık çerçeveletilmiş puzzle tablolarım var:))
en kolayı başağın da dediği gibi önce çerçeveyi oluşturacak şekilde parçaları ayırıp , çerçeveyi yapmak , sonra resimde belirgin göze çarpan objeler varsa onları bulup yapmak , daha sonra da yine renk gruplarına göre ayırıp tamamlamaktır...
ben yakın zamanda neon puzzle almayı düşünüyorum, educanın new york olanını alıcam !.. karanlıkta parlıyor :))
ahhh nasıl canım çekti yaav :))))
afiyet olsundünkü
kahvaltı
1 kase sütlü müsli
öğlen (dışardaydım )
1 simit
1 ayran
ara
1 nektarin
akşam
biraz zeytinyağlı barbunya
salata
2 kaşık bulgur pilavı
1-2 lt su, 1 yeşilçay
bugün
kahvaltı
1 kase sütlü müsli
öğlen
yarım kase domates çorbası
1 porsiyon tavuk döner
1 ayran
yarım dilim kepek ekmeği
akşam
1 kkpeynir
1 dilim kepek. ekmeği
4-5 dilim karpuz
1-2 ltsu , 1 yeşilçay
afiyet olsun.kızartma olmasa iyimiş.bugünkü menü
sabah:
1dilim ekmek
3-4 çatal patates kızartması
peynir
salatalık
domates
1 zeytin
1 lokma bal
ara
1 salatalık
2yk yoğurt(içine yarım erik ve yarım şeftali)
4 gibi
1 tabak zeytinyağlı kabak
3 yk kısır
7 gibi yarım tabak kabak 1 dilim ekmek
2 lt su 3 fincan yeşilçayy
spor:1saat 10 dk dışarda yürüyüş
8 dk göbek eritme egzersizi
şimdide oynamayı düşünüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?