Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gene 6 da kalktık.bu kız beni deli edecek.çekmeceleri çekmesin diye 5 dev çekmeceye çubuk geçirdim.benim zeyna kızım 5 ini birden çekti.deli gibi fırladım.ödüm patladı.
afiyet olsun.güzel günmüş
Senin o aristokrat tavirlarini ben pip piiiiiiip pip piiiip hehe

Dimi zeynep ne super olur

Elmaaa,cillleeeekkk.yesil fasulyeeee,patttta teeessss topladik

Boyle bagirdim ordada:))
oh ne güzel taze taze.2 yıl önce bende teyzemin bahçesine giderdim.ah ah memleketim.burda kapıdan dışarı çıkamıyorumburdan kurtulunca kısmet olursa bahçeli ev almak istiyoruz.kendi sebzemizi yetiştirmek ,tavuk büyütmek için...

Gunaydin kizlar

guzel bi ekmek aldim simdi harika bir kahvalti beni bekliyooo

Semine olmaz oyleee simdi en,azindan bir kase sutle musli fln ye yada nebilim 1 yumurta yogurt
Zevkine gire saglikli bi atistirmalik yemelisin..esin kalktiginda yediginizde ofle yemegin olur canim

Zeynepcim evet cok keyifli..o yonden cok sansliyim..yesilin gobeginde oturuyorum

Yaramazzzzzz ayni surumlardayiz bizde acilan her kapiya kosuyor aurekli beni izliyir takip ediyor ne yapsam benden nce ise mudahele ediyor
Adi neydi kizinin?

haklısın gidip meyve yiyeyim

allah hayırlı evlatlar nasip etsin haticecim.ben işteyim yatamıyorum ki.
Amin canım amin

Maaşallah Zeynamıza

günaydın kızlar kalktım ve ders çalışıyorum şımdı kahvaltı yapmadım eşim yenı geldi yattı öğlenden kahvaltı yapıcaz
Günaydın Semine.Ferhanın dediğine katılıyorum.Sabah hemen birşeyler ye ki metebolizman çalışmaya başlasın.

Son düzenleme:

kızım adı elif gökçe teyzesi.seslenirken iki adınıda söylüyoruz,tek elif yada gökçe dediğimizde hiç bakmaz zilli

Anaaaa o kadar gittim geldim isler yaptim kimse ugramamisssss >: ///

Kizimla 2 saat oyun oynamaya gidiyiruz yaa allahim herkesin cocugu uslu uslu benimki bahceye firliyor kosmaya calisuyor surekli tirmanmak istiyor buryerlere
Cok yoruldum

O hala blavla bla yaparken ciaaaoooo diyip yatagina yatardim:) baka kaldi:) Yu

Bugün in cin top oynuyordu Kızın annesine çekmiş galiba

Son düzenleme:
Galiba hatice ama yadigamiyorum ben hala frenliyemiyorum kendimi
Sadece cok yoruluyorum:)

Otur otur sen zeynep :) aaa ama bugun persembe..degisiyormu tatil zamanlari?
Esininde silahi var mi?

Benim cok sevdigim bi yakinim komiaer boyle severkem fln vuruyorum enseye heyttt bee fln kiziyor bana ama hjosuma gidiyor
Herkes cekiniyormusta ..benim daha,cok satasasim geliyo o zaman:)

merhaba 13. takım..nasılsınız?
bende durumlar karışık..5 aydır koruduğum kilom azcuk arttı 60 oldum geri..doktora gittim ve d vitamin eksikliği ve kalsiyum eksikliği çıktı..kaç zamandır tüm kemiklerim ağrıyordu ..kiloma gelince yaşa ve boya göre kilom idealmış ama 58 daha iyi olur dedi bunu içinde kasma yemene dikkat et dedi ekmek şeker yeme dedi akşam 9 dan sonrada yeme dedi..günde 2 bardak süt bir kase yoğurt kesin tüketeceğim d vitamini içinde devit ampul verdi ayda bir içiyorum..
bu 2 kiloyuda bu ay 15 de aldım yedim dondurmayı pişmaniyeyi hop durum bu..
diyet arasında mutlaka doktora gidip kan tahlili yaptırın çok dengeli beslendim çok uzun zamanda verdim kiloyu ama işte biryerden çıkıyor..hepinizi öpüyorum yarın sabah tartılıp tekrar sağlıklı besleneceğim inşallah..
arada bir uğrayıp maydanoz gibi yazıp çıkıyorum ama alıştınız atıkın değilmi..:18:

Merhaba Derya.Alıştık alıştık Öncelikle geçmiş olsun.Bundan sonra beslenmene daha çok dikkat et.2 kgdanda birşey olmaz.Biraz dikkat edersen onu da verirsin.Görüşürüz

MENÜM
SABAH
Kepek ekmeğinden küçük bir tost
1 dilim ekmek
Lorlu biber
Domates,salatalık,peynir

ÖĞLEN
Biraz üzüm ve 1 şeftali

AKŞAM
1 kase müslili yoğurt

bugün 30 ağustosya resmi tatil,ondan evde.buraya gelmeden önce geceleri çslışırdı.şimdilik büroda.gündüz çalışıyor.silah var tabi.nefret ediyorum ondan ama mecbur işte...
çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.2 kiloyu havada karada verirsin,takma kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…