Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yarın tartı günü ve kimse yok.İsyan edeceğğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm.Gelin artık. .Kaptan yardımcımızda ortalıkta yok.Kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr kızıyorum valla

menüm
uyanınca:1 dilim kepek ekmek
azcık peynir

öğleeynirli ekmek(5 küçük parça)
yumurta
domates
2 zeytin

ara:1 bardak meyveli gazoz

akşam:1 dilim kepek ekmek
1 tane bulgurlu biber dolması
çorba
tavuk döner(100 gram)
domates

ara:şeftali,erik(henüz yemedim,ama yerim)

su:2-2.5 litre
spor:1 saat leslie 5 mile

Son düzenleme:
Canım perşembe perşembe gazoz olmamış.Birde bulgur vücutta su tutuyor.Onu genelde hafta başında tercih etmeye çalış..Meyveli gazoz içtiğin için şeftali yeme sana ceza olsun.

Son düzenleme:
Hatice canim basak bana yollamis dinki mesaj sayisini 9 mus
Yoksa listede ben mi vardim:) kiyamamm tsk ederim arkadasim

Hatice menun cok az kuzum ya nasil duruyorsun o kadar yemekle..inss yarin kilona yansirrr
kaptan caydiricu cezalar dusun:)

Zeynep menun gazoz disinda olmus canim

Rica ederim canım.Menüm az sayılmaz.Geç uyanınca ancak böyle oluyor.

Son düzenleme:
Benim menum

Sabah:yarim soganli baget,1 domates (yanimiza bir firin acildi..anlatilmaz,yasanir edasinda)

Ara: 1 nektarin

Ogle: 1 kase sutlac(yagsiz sut ve cok az sekerli yaptim)

Ara:6 - 7 kasik musli

Aksam:1 tabak zeytin yagli taze fasulye,minik bir dilim ekmek

3lt su
Simdide caylarimi icicem
Spor yapamadim ama hareketli bir gundu:)

Merhaba Derya.Alıştık alıştık Öncelikle geçmiş olsun.Bundan sonra beslenmene daha çok dikkat et.2 kgdanda birşey olmaz.Biraz dikkat edersen onu da verirsin.Görüşürüz
merhaba canım..alıştırdım değilmi..teşekkür ederim..sütü kesmiştim kilo veremiyorum diye ..ama şimdi mecbur..kiloya gelince gider o gider..tek dert 2 kilocuk olsun..

eşinin işi ne ki silah bizdede mevcut..
teşekkür ederim kuzu..
bu arada takım gerçekten çok sessiz ne oldu hiç yakıştıramıyorum

Afiyet olsun ama perşembe günleri menülere biraz daha dikkat etmeliyiz.Bu yüzden sütlaç olmamış.Keşke yarın yeseydin.

Son düzenleme:
Evet öyle yeter ki sağlık olsun.Sessizliğe gelince haklısın.Bayram dönüşü tatile gidenler derken iyice kopmalar oldu.Diğer gruplarda da aynı durum mevcut.Umarım kısa süre sonra düzelir.
evet uykucu seniii

az kalsi sur,sefasini
Öyle öyle.Pazartesiden itibaren sabah 7 mesaisi başlıyor.

afiyet olsun,tatlıcı

eşim polis caınm.senin eşin ne iş yapıyor?

hatice sen sınıf öğretmenisin,malum ben izindeyim.ana sınıfçılar ne olacak merak ettim.bilgin var mı?acayip kafama takılıyor.siz eğitim alacaksınız,ben seneye başlayınca ne halt edecem

Belki haklisin haticemde onun yerine konan obdan daha kalorili bile olabilurdi
Bazi masum gorinenler aksina kalorili oluyor light sutlac bilmemki yaa ogun yerine koydum bide:/

Sana bisi sorcaktim ben,ya,dur aen sabah yok sin dimi simdiden sorayim

hatice sen sınıf öğretmenisin,malum ben izindeyim.ana sınıfçılar ne olacak merak ettim.bilgin var mı?acayip kafama takılıyor.siz eğitim alacaksınız,ben seneye başlayınca ne halt edecem
Valla canım endişelenmekte haklısın ama şuan için anasınıfı konusunda bir endişen olmasın.Yaş grubunuz biraz daha düştü ama hala anasınıfları devam ediyor.Sadece anasınıfı zorunluluktan çıktı ve gönüllülük esas oldu.Özellikle bu sene tüm 1. sınıf öğretmenleri olarak velileri ikna edip anasınıfına göndermelerini rica ediyoruz.Anasınıfsız olur mu hiç.Ne güzel hazır geliyorlardı.Şimdi 4 ay bize anasınıfı müfredatı getirdiler desem yeridir.Yaptıkları saçma mı saçma.Bak bu konuda dertliyiz hemen çenem düştü.Gelecek sene tekrar zorunlu olursa şaşırmam.Sen içini rahat tut.Nee olsa bu ülkede bir ileri 2 geri giip duruyoruz.

Belki haklisin haticemde onun yerine konan obdan daha kalorili bile olabilurdi
Bazi masum gorinenler aksina kalorili oluyor light sutlac bilmemki yaa ogun yerine koydum bide:/

Sana bisi sorcaktim ben,ya,dur aen sabah yok sin dimi simdiden sorayim
İİ o zaman.Ben bilgisayarımı okula götürüyorum.O yüzden tenefüs arası vs. burda olurum.Benden kurtuluş yok

Son düzenleme:

öyle bir sormuşum ki beni anasınıfçı sanman çok doğalben fenciyim.ama nedense hep onlar takılıyor kafamakaç gündür tv de takiip ediyorum.bu işin sonu iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…