Kızlar diğer gruplara bir göz attım.2-3 kg verenler çokBizde bu hafta ayrılanda çok verilenlerde az.Büyük ihtimal çok kötü bir sonucumuz olacak Gelecek hafta toparlanmalıyız.
Tamam canım teşekkürler.Ben gidip üstümü değiştireyim.Bu arada pazara kadar arkadaşta kalacağım.Eşlerimizi beraber biryerler gidecek.Arkadaşta internet bildiğim kadarıyla var.Eğer yoksa haberiniz olsun.bende yardım edebilirim ihtiyaç olursa
Tamam canım teşekkürler.Ben gidip üstümü değiştireyim.Bu arada pazara kadar arkadaşta kalacağım.Eşlerimizi beraber biryerler gidecek.Arkadaşta internet bildiğim kadarıyla var.Eğer yoksa haberiniz olsun.
Kızlar diğer gruplara bir göz attım.2-3 kg verenler çokBizde bu hafta ayrılanda çok verilenlerde az.Büyük ihtimal çok kötü bir sonucumuz olacak Gelecek hafta toparlanmalıyız.
Tamam canım teşekkürler.Ben gidip üstümü değiştireyim.Bu arada pazara kadar arkadaşta kalacağım.Eşlerimizi beraber biryerler gidecek.Arkadaşta internet bildiğim kadarıyla var.Eğer yoksa haberiniz olsun.
Gunaydin kizlar bugun fazla uyumusum hemen kilo bildiririmi yapayim ..
Gecen hafta:55.4
BU hafta: 54.5
gIDEN: 900
Tebrikler Gönül.Listeye senide ekledim.Listeyi genel bir kontrol eder misin?Bir Kübra kaldı.Onuda eklersek liste tamam.
Gunaydin kizlar bugun fazla uyumusum hemen kilo bildiririmi yapayim ..
Gecen hafta:55.4
BU hafta: 54.5
gIDEN: 900
Selam arkadaslar
Geciktimmbiraz bekliyim demistim belki.... Sonra telefonun sarji butmis tam nekadar acmaya calustiysam olmadi evdede baska,jimse,yoj
Biraz dolmasini beklemek zirunda,kaldim acabilmek icin
Simdi gelelim kilomakilom 67,2
Gecen hafta tok karinla kiyafetlerle 67 gelmistim..nerde ne yanlis taptim bilmi yı rum
yada odem mi var...burda havalar bur cook sicak bayiltiyo..bir cok,soguk
Bilmiyorum iste 1 bucuk ay tatilin sonucu + 800 uzgunum kizlar
geçen hafta 70.1 bu hafta 68.6
***13. TAKIM 271. ETAP ***
bilgen35 ( 89.5 /89.5 /0 / %0 )Geri dönmek üzere ayrıldı.
goncagulll (75.2/74.9 /0.3 / %0.40 )
Kbra23 ( 77 / / / % )
mersinli42 ( 75 /74 /1 / % 1.33)
nurgulguney ( 56.1/56.1 / 0/ % 0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
tadLi ( 54.7 /54.5 /0.02 / % 0.04) 261.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 10'a bölündü.
pia ( 66.4 /67.2/ -0.16/ % -0.24) 266.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 5'e bölündü.
UZAYIM ( 63/ 62.9/ 0.1/ %0.16 )
yasminyaso ( 83.5 / 83.5/0 / %0 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM ORTALAMASI: %
Kızlar Neslihan'ı listeden çıkardım aşağıya ekliyorum.İsterse oda listeye eklenecek
.
nesdii28 (69 / / /% ) 266.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 5'e bölündü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?