Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzel olabilir spor listesi eklemek her nekadar ben yürüyüş dışında bişey yapamasamda

toplam sayı ,izinli üyelerin sayısıda katılarak, aritmetik ortalama alınıyorsa hesaplama doğru.

kızlar bende yürüyüş bandında günde yarım saat yürüyorum ama bel hareketleri yapmıyodum.
artık onlara da başlıycam bu günden sonra.
sporun faydası çok fazla hergün yapmaya çalışalım.

güzel olabilir spor listesi eklemek her nekadar ben yürüyüş dışında bişey yapamasamda

Karin yan bolgeler, bacak, kalca calismayan arkadaslari da belki bu sekilde bu bolgeleri calistirmaya tesvik edebiliriz (ornek Ben )

iş yerinde doğumgünü kutluyoruz ve ben 1 dilim pasta yedim:18: (böğürtlenli)

Umarim kalin bir dilim degildir, aksam ogunune ekstra dikkat etmeye calis afiyet olsn canim .

kızlar bende yürüyüş bandında günde yarım saat yürüyorum ama bel hareketleri yapmıyodum.
artık onlara da başlıycam bu günden sonra.
sporun faydası çok fazla hergün yapmaya çalışalım.

Kesinlikle canim ...

Kond bisikleti ve arada yuruyus yapiyorum ben alt bolgemden guzel inceldim karin ve yan kisimlari calistirmadigim icin
bir orantisizlik olustu vucudumda alt ince ust ayni kalinlikta bunu gidermem lazim

Kesinlikle canim ...

Kond bisikleti ve arada yuruyus yapiyorum ben alt bolgemden guzel inceldim karin ve yan kisimlari calistirmadigim icin
bir orantisizlik olustu vucudumda alt ince ust ayni kalinlikta bunu gidermem lazim

benimde sorunum alt bölgem.
alt 46 bedenim.üstümde 42 beden.
yürüyüş yapmama rağmen alt bölgemi inceltemiyorum.
diz ile kalça arasındaki bacak bölgem kalın olduğu için 44 beden pantolon belden oluyor ama bacakları tayt gibi
durduğu için bir beden büyük almak zorunda kalıyorum.
oraları nasıl inceltebilirim sizce

Nasıl bir liste bizimlede paylaşır mısın canım.

günaydın arkadaşlar kilom 90.mens olmamın bir etkisi varmı bilmiyorum
Canım şu 90nı terket artık olur mu?Birdaha tarı 90 göstermesin.Bu hafta spor ve protein ağırlıklı besleniyoruz ve çok güzel kilolar veriyoruz.Tamam mı?

geçen hafta 70.1 bu hafta 68.6
Tebrikler canım çok güzel.Bu hafta da çok dikkatli ol çünkü seninde kilon bölünecek tamam mı?

Kizlar simde cep telefobuyla mesgulkenn kizim gelip minik kafasini bebim ve telefonun arasina sokup sirtiyorrrrr
Olurum ben onnnaaaaaaa

Kubra hosgeldiiiiiinnnnn meraktaydik canim bizde
Yerim ben onu tatlılığa bak.Banane banane bende bebek istiyom

Giremedim kızlar
Kaptana faceden mesaj attım dün gece .
Ama görmedi heralde ..
Bilerek gelmemezlik etmiyorum ..
İzne ayrılsam iyi olacak Hatice gelsin soralım ..
Canım şimdi burayı okuyunca face açıp baktım.Bu hafta paylaşımlar konusunda çok kötüydün ve yoktun.Ama gelecek hafta gelebileceksen izine ayrılmanı istemem.Kilolarımız verene kadar beraberiz.Yine de karar senin.

kızlar ben şimdi spora başlıyacam,bitince gelirim.kaybolmayın ha
Kolay gelsin canım.

Neslihan Gelmeyecek heralde .. :44: Listeye eklemedim ..
Babamın araba sigortası için Dışarı çıkmam gerekiyor ..
Listeyi paylaşacam kızlar lütfen kontrol edermisinizz.. :44:

Listeyi İlkin Kardeş Takımda kontrol ettirdim sonra paylaştım umarım yanlış yapmadım kızlar .. Şimdi çıkıyorum akşamüstü gelecem ..
HAtice sende kusura bakma :44:
Canım ellerine sağlık.Birtek ortalamada küsürattan olayı minicik bir hata vardı onuda ben düzelttim.Ama iyiki gelip paylaşmışsın.Birkaç yere uğrayınca arkadaşa ancak gelebildim.Neyseki halletmişsin.

Merhaba bayanlar bu yarışma nasıl oluyor bende katılmak istiyorum bilgilendirir senız teşekkür ederim....

Yardım edecek kimse yok muuuuu?
Merhaba.Ana başlıkta cuma yarışmasına katılmak isteyenler için bir konu başlığı var.Oraya yazarsan gruplar seni davet edebilir.

Süper bir fikir kesinlikle yapalım.
Oglen menumde bugun kisir yemeyi dusunuyorum heeytt cok mutluyum
Afiyet olsun.Bulgur az salata çok olsun

iş yerinde doğumgünü kutluyoruz ve ben 1 dilim pasta yedim:18: (böğürtlenli)
Afiyet olsun canım.Bu senin ödülün olsun.Haftaya cumaya kadar başka kaçamak yok tamam mı?

Canim benim onerim oncelikle varsa kond bisikleti surmen olur yoksa bisiklet sur ... benim basen kismim genisti ki o genislik hala biraz daha var kalcamin skli bozulmstu kilodan dolayi bir donem duzenli kond bisikleti kullandim ve yuruyus yaptim bootcamp 30 dak da yapiyordum bunlar kalcami sekillendirmemde ve alt bolgemi inceltmemde
cok faydali oldu bende sok oldm duruma ..

Bunlari bir dene istersen birde youtube da cok guzel bolgesel videolar var onlarada gozat derim ..

dün giremedim nöbet çıkışımda sabah 9'da yattım.öğleden sonra 3 gibi kalktım.çocuklarla uğraştım.onları uyuttuktan sonra iki kasa domates rendeledim buzluğa koymak için.sabanta kalktık,kahvaltı banyo keyfi çocukları uyuttum anca gelebildim.

pazartesiden itibaren 13;30-19;00 arası çalışıcam.evden 12 gibi çıkıcam akşam gelmem 20:30'u bulur.sanırım benim mesai saatlerim sıkıntı.akşam yemeğinde nesfit yiyim diyorum bir ay boyunca,öğleni nasıl yaparım bilemedim.saat 13:30 da iş başı 14:00 gibi öğle yemeği yesem olmaz.sabah kahvaltısı edip 11,30 gibi öğle yemeyi yesem kızlar bi akıl verin

sağol canım iyiyim.günlük ev işleri bir yıldır gece nöbetindeydim.şimdi gündüz gidecek olmanın mutluluğu var sen nasılsın

Hadi gozunaydin diyelim :)
Gunduz calisip gece evde olmak daha kolay olacaktir senin icin ..
Canim ogle yemegin konusunda nacizane onerim bence evden cikmadan yarim saat icinde yemek isini halledip cikman 12 den snra da ara biraz uzun doyar misin bilmiyorum yanina meyva diyet biskuvi yada yogurt alabilirsin .

Kubracim uzuyosun bizi :/

Hatice ins en kisa zamada..yasadigin en guzel duygu olduguu gorixeksin

Canim menu cok guzel hersey var eskiden sik yapardim ve iyi sonuc alirdim
Ama uzun cepten yazmak zor olucakta..nete baktimburaya yazmak icin ayni menuyu bulamadim
Benzerler varda..bende yazili bi saglik kitabimin arasinda..diger diyet menulerimede baktim..guzel seyler var
Biraz onlara uygun devam edicem hatice boyle cok az verim aliyorum..

Tatli iyi fikir su suralar ben leslie yapamam ama zaten obu yapamayanlarda yurur
Bence yapalim

Bende spir olarak agirlikli yuruyus ve mekik kalca hareketli yapiyorum
Tatilden once bi video yapiyodun cardio agirlikli.

Bilge isib zormus canim ..ikizlerin var diymi birde

Nasil yetisiyosun..masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…