Arakadaslar nerelerdeyiz yine takimimiz bombos ??
topigimizi canli tutmaliyiz boylece motivasyonda yukselir ne dersiniz ?
Bugun itibariyle spor listeside duzenleyelim diye dusunuyorum belli basli haraketlerimiz olsun
mesela leslie, yan ve karin hareketleri sporunu yapanlari isaretleriz listede boylece
duzenli sporumuzuda yapmis oluruz isteyen herkes katilabilir ??
ve farkli onerisi olanlar ?
merhabaaaaaaa ben 5,takım kaptan yardımcısı
5. TAKIM 272. ETAP
tunituni (70.9) (izinli )
buffy26 (66.9 / 66 / 0.9 / % 1.34)
berivannnn26 ( 78.3 / 79 /-0.7 / %-0.89)
benim ruyamsensin:bildirimde bulunmadı
ergh (64.8 / 65.1 / 0.3 / % -0.46)
Funda08 (73 / 71.9 / 1.1 / % 1.5) (yeni üye hedefi 58 )
elifezgi (izinli)
5. TAKIM ORTALAMASI: % 0.21
kontrol eder misiniz :)
iş yerinde doğumgünü kutluyoruz ve ben 1 dilim pasta yedim:18: (böğürtlenli)
güzel olabilir spor listesi eklemek her nekadar ben yürüyüş dışında bişey yapamasamda
iş yerinde doğumgünü kutluyoruz ve ben 1 dilim pasta yedim:18: (böğürtlenli)
kızlar bende yürüyüş bandında günde yarım saat yürüyorum ama bel hareketleri yapmıyodum.
artık onlara da başlıycam bu günden sonra.
sporun faydası çok fazla hergün yapmaya çalışalım.
Kesinlikle canim ...
Kond bisikleti ve arada yuruyus yapiyorum ben alt bolgemden guzel inceldim karin ve yan kisimlari calistirmadigim icin
bir orantisizlik olustu vucudumda alt ince ust ayni kalinlikta bunu gidermem lazim
Nasıl bir liste bizimlede paylaşır mısın canım.Tebrikler tatli
Kizlar ben bu hafta sali crsba pers 3 gun listeye gore bi diyet yapicam
Eskuden,kilom az,ciktimi hemen yapardim..cokta ise yarardi
bayada doyurucu bi menusu var
Bu 3 gunlukle baslayip ilerleyen ginlerde birazda liste ile program ile diyete devam edicem
Bu sekilde olani az yemekle bir ileri iki geri oluyor
Canım şu 90nı terket artık olur mu?Birdaha tarı 90 göstermesin.Bu hafta spor ve protein ağırlıklı besleniyoruz ve çok güzel kilolar veriyoruz.Tamam mı?günaydın arkadaşlar kilom 90.mens olmamın bir etkisi varmı bilmiyorum
Tebrikler canım çok güzel.Bu hafta da çok dikkatli ol çünkü seninde kilon bölünecek tamam mı?geçen hafta 70.1 bu hafta 68.6
Yerim ben onu tatlılığa bak.Banane banane bende bebek istiyomKizlar simde cep telefobuyla mesgulkenn kizim gelip minik kafasini bebim ve telefonun arasina sokup sirtiyorrrrr
Olurum ben onnnaaaaaaa
Kubra hosgeldiiiiiinnnnn meraktaydik canim bizde
Canım şimdi burayı okuyunca face açıp baktım.Bu hafta paylaşımlar konusunda çok kötüydün ve yoktun.Ama gelecek hafta gelebileceksen izine ayrılmanı istemem.Kilolarımız verene kadar beraberiz.Yine de karar senin.
Giremedim kızlar
Kaptana faceden mesaj attım dün gece .
Ama görmedi heralde ..
Bilerek gelmemezlik etmiyorum ..
İzne ayrılsam iyi olacak Hatice gelsin soralım ..
Kolay gelsin canım.kızlar ben şimdi spora başlıyacam,bitince gelirim.kaybolmayın ha
Neslihan Gelmeyecek heralde .. :44: Listeye eklemedim ..
Babamın araba sigortası için Dışarı çıkmam gerekiyor ..
Listeyi paylaşacam kızlar lütfen kontrol edermisinizz.. :44:
Canım ellerine sağlık.Birtek ortalamada küsürattan olayı minicik bir hata vardı onuda ben düzelttim.Ama iyiki gelip paylaşmışsın.Birkaç yere uğrayınca arkadaşa ancak gelebildim.Neyseki halletmişsin.Listeyi İlkin Kardeş Takımda kontrol ettirdim sonra paylaştım umarım yanlış yapmadım kızlar .. Şimdi çıkıyorum akşamüstü gelecem ..
HAtice sende kusura bakma :44:
Merhaba bayanlar bu yarışma nasıl oluyor bende katılmak istiyorum bilgilendirir senız teşekkür ederim....
Merhaba.Ana başlıkta cuma yarışmasına katılmak isteyenler için bir konu başlığı var.Oraya yazarsan gruplar seni davet edebilir.Yardım edecek kimse yok muuuuu?
Süper bir fikir kesinlikle yapalım.Arakadaslar nerelerdeyiz yine takimimiz bombos ??
topigimizi canli tutmaliyiz boylece motivasyonda yukselir ne dersiniz ?
Bugun itibariyle spor listeside duzenleyelim diye dusunuyorum belli basli haraketlerimiz olsun
mesela leslie, yan ve karin hareketleri sporunu yapanlari isaretleriz listede boylece
duzenli sporumuzuda yapmis oluruz isteyen herkes katilabilir ??
ve farkli onerisi olanlar ?
Afiyet olsun.Bulgur az salata çok olsunOglen menumde bugun kisir yemeyi dusunuyorum heeytt cok mutluyum
Afiyet olsun canım.Bu senin ödülün olsun.Haftaya cumaya kadar başka kaçamak yok tamam mı?iş yerinde doğumgünü kutluyoruz ve ben 1 dilim pasta yedim:18: (böğürtlenli)
benimde sorunum alt bölgem.
alt 46 bedenim.üstümde 42 beden.
yürüyüş yapmama rağmen alt bölgemi inceltemiyorum.
diz ile kalça arasındaki bacak bölgem kalın olduğu için 44 beden pantolon belden oluyor ama bacakları tayt gibi
durduğu için bir beden büyük almak zorunda kalıyorum.
oraları nasıl inceltebilirim sizce
iyi günler arkadaşlar nasılsınız.
Hosgeldin bilge ben iyyim sen nasilsin ?
sağol canım iyiyim.günlük ev işleri bir yıldır gece nöbetindeydim.şimdi gündüz gidecek olmanın mutluluğu var sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?