- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Nasıl bir liste bizimlede paylaşır mısın canım.
Canım şu 90nı terket artık olur mu?Birdaha tarı 90 göstermesin.Bu hafta spor ve protein ağırlıklı besleniyoruz ve çok güzel kilolar veriyoruz.Tamam mı?
Tebrikler canım çok güzel.Bu hafta da çok dikkatli ol çünkü seninde kilon bölünecek tamam mı?
Yerim ben onu tatlılığa bak.Banane banane bende bebek istiyom
Canım şimdi burayı okuyunca face açıp baktım.Bu hafta paylaşımlar konusunda çok kötüydün ve yoktun.Ama gelecek hafta gelebileceksen izine ayrılmanı istemem.Kilolarımız verene kadar beraberiz.Yine de karar senin.
Kolay gelsin canım.
Canım ellerine sağlık.Birtek ortalamada küsürattan olayı minicik bir hata vardı onuda ben düzelttim.Ama iyiki gelip paylaşmışsın.Birkaç yere uğrayınca arkadaşa ancak gelebildim.Neyseki halletmişsin.
Merhaba.Ana başlıkta cuma yarışmasına katılmak isteyenler için bir konu başlığı var.Oraya yazarsan gruplar seni davet edebilir.
Süper bir fikir kesinlikle yapalım.
Afiyet olsun.Bulgur az salata çok olsun
Afiyet olsun canım.Bu senin ödülün olsun.Haftaya cumaya kadar başka kaçamak yok tamam mı?
Ne guzel yagmurda islanmak gibisi var miii
Twetter kullanmiyomusun,artik kubra yoksun bende
evden çıkmadan yersen iyi olur sanki bilgen.yeni sistemin hayırlı olsun.pazartesiden itibaren 13;30-19;00 arası çalışıcam.evden 12 gibi çıkıcam akşam gelmem 20:30'u bulur.sanırım benim mesai saatlerim sıkıntı.akşam yemeğinde nesfit yiyim diyorum bir ay boyunca,öğleni nasıl yaparım bilemedim.saat 13:30 da iş başı 14:00 gibi öğle yemeği yesem olmaz.sabah kahvaltısı edip 11,30 gibi öğle yemeyi yesem kızlar bi akıl verin
bugün ve yarın kübraya canım.Kizlar,mrsajlar kime?
Az once yanlıslıkla goncaguln actgı konuya yanlslıkla yazdmmm sırılsıklam oldum yagmurdaaa
Canım mutlaaka gelecektım ama sabah erken gelemeyecktm o yzden sorun ettm.. Annemlere tutturdm geldıler onlardaa ...
Bılmıyorm takım ıcın verımsız bırı oldum sız soyleyn ızınlı yazablırsınz 700 gram verdımmm ama aldıgımı verdım
Nasıl bir liste bizimlede paylaşır mısın canım.
Canım şu 90nı terket artık olur mu?Birdaha tarı 90 göstermesin.Bu hafta spor ve protein ağırlıklı besleniyoruz ve çok güzel kilolar veriyoruz.Tamam mı?
Tebrikler canım çok güzel.Bu hafta da çok dikkatli ol çünkü seninde kilon bölünecek tamam mı?
Yerim ben onu tatlılığa bak.Banane banane bende bebek istiyom
Canım şimdi burayı okuyunca face açıp baktım.Bu hafta paylaşımlar konusunda çok kötüydün ve yoktun.Ama gelecek hafta gelebileceksen izine ayrılmanı istemem.Kilolarımız verene kadar beraberiz.Yine de karar senin.
Kolay gelsin canım.
Canım ellerine sağlık.Birtek ortalamada küsürattan olayı minicik bir hata vardı onuda ben düzelttim.Ama iyiki gelip paylaşmışsın.Birkaç yere uğrayınca arkadaşa ancak gelebildim.Neyseki halletmişsin.
Merhaba.Ana başlıkta cuma yarışmasına katılmak isteyenler için bir konu başlığı var.Oraya yazarsan gruplar seni davet edebilir.
Süper bir fikir kesinlikle yapalım.
Afiyet olsun.Bulgur az salata çok olsun
Afiyet olsun canım.Bu senin ödülün olsun.Haftaya cumaya kadar başka kaçamak yok tamam mı?
İyiyiz canım benim.İnşallah sende iyisindir.iyi günler arkadaşlar nasılsınız.
Canım Gönülün dediği gibi öğleni evden çıkmadan yapabilirsin.Bazende kendine çavdar veya tamtahıllı ekmekten güzel bir sandiviç hazırlarsın,yanınada ayran çok doyurucu olur.Hem kolay tüketirsin.Asıl düşünmen gereken akşam yemeği.Çok geç çıkacaksın.Hergün nesfitte sıkıyor.Eğer imkanın varsa kendine salata türü şeyler hazırlayıp götür.Çalışma yerin müsait mi?Ona göre önerilere bulunalım.pazartesiden itibaren 13;30-19;00 arası çalışıcam.evden 12 gibi çıkıcam akşam gelmem 20:30'u bulur.sanırım benim mesai saatlerim sıkıntı.akşam yemeğinde nesfit yiyim diyorum bir ay boyunca,öğleni nasıl yaparım bilemedim.saat 13:30 da iş başı 14:00 gibi öğle yemeği yesem olmaz.sabah kahvaltısı edip 11,30 gibi öğle yemeyi yesem kızlar bi akıl verin
Oh ne güzel Ben olsam yağmurda dolaşırdım.Az once yanlıslıkla goncaguln actgı konuya yanlslıkla yazdmmm sırılsıklam oldum yagmurdaaa
Bugün yarın mesajlar Kübra ya ama Kübracım sorun olur mu?Listeye seni yazmışım.Kizlar,mrsajlar kime?
Canım ben çıkmanı istemiyorum edim.Ancak paylaşımların bu hafta artacak mı?Aramızda olacak mısın onu merak ediyorum??Canım mutlaaka gelecektım ama sabah erken gelemeyecktm o yzden sorun ettm.. Annemlere tutturdm geldıler onlardaa ...
Bılmıyorm takım ıcın verımsız bırı oldum sız soyleyn ızınlı yazablırsınz 700 gram verdımmm ama aldıgımı verdım
Bu hafta bol protein tüketelim ve spor yapalım tamam mı?bende çok sıkıldım canım bu 90 dan sanki hiç altına inemiycem.kendime bir program hazırlamam lazım artık.
Kontrol ettir bakalım.Umarım birşey çıkmaz turp gibisindirbirde endokrine gitmeyi düşünüyorum.daha önceki diyetlerimde çok güzel kilo verirdim.uzun sürede almazdım.gerçi en son 2006 da yapmıştım ve 2010 da çocuk tedavisine başlayınca almıştımmbi baktırayım diyorum hormonlara belkide yaşında bir etkisi vardır.
Kubracim bende bu hafta + ile dondum
cikicam mi simdi takindan??
Dusundum,takima,zarar verdim diye
Nasil normal takimlarda oyun bile oynarken takimimuzin kazanasi icin calisiyoruz ki ben cok hirsliyimdir
Istemem rakimin kotusu olmayi
Buda boyle,,toparlan ferhan dedim kendi kendime
Bende bu saglikli oyunu seviyorum ve kazanicaz en cok mezunu vererek
Her bi mezun bir basket sayilir:))
Eylulde bizim lig basliyor..ben o zamanda daha dikkay ediyorum kendime
P azarda turnuvamiz var lig oncesi..miz miz do yı nce arkafaslar yanlis anlamasin ben oynamiyorum oglum oynuyor
Ben feci bi taeaftarim sadece
Ama gecen o sokak basketbolu turnuvasinda 40 50 yasinda benden buyuk jadinlar vardi turnuvada oynayan...bayildimmm
Kubracim bize sorarsan hic bir yere gitme ve toparlanip aramiza,don,,bedenen ruhen aklen
Denedim olmadi diyip pesmi ediceksin
evden çıkmadan yersen iyi olur sanki bilgen.yeni sistemin hayırlı olsun.
bugün ve yarın kübraya canım.
ıslanmak güzeldiraldığında olsa 700 gram verdin, az değil.ayrılırsan motivasyonunu kaybedersin,gitme kübra.
orti hırslan biraz.ben yani senden 10 yaş büyük yaşlı insan sana nal toplattım.başladığında sen ben 2 kilo aşağıdaydın şimdiyse ben senden 3 kilo aşağıdayım.sana 5 kilo fark attım.canlan kızım,sen nasıl gençsin,pes etmek yok.orti de olsak sonuçta rakibiz
İyiyiz canım benim.İnşallah sende iyisindir.
Canım Gönülün dediği gibi öğleni evden çıkmadan yapabilirsin.Bazende kendine çavdar veya tamtahıllı ekmekten güzel bir sandiviç hazırlarsın,yanınada ayran çok doyurucu olur.Hem kolay tüketirsin.Asıl düşünmen gereken akşam yemeği.Çok geç çıkacaksın.Hergün nesfitte sıkıyor.Eğer imkanın varsa kendine salata türü şeyler hazırlayıp götür.Çalışma yerin müsait mi?Ona göre önerilere bulunalım.
Oh ne güzel Ben olsam yağmurda dolaşırdım.
Bugün yarın mesajlar Kübra ya ama Kübracım sorun olur mu?Listeye seni yazmışım.
Canım ben çıkmanı istemiyorum edim.Ancak paylaşımların bu hafta artacak mı?Aramızda olacak mısın onu merak ediyorum??
Bu hafta bol protein tüketelim ve spor yapalım tamam mı?
Kontrol ettir bakalım.Umarım birşey çıkmaz turp gibisindirBu hafta spor ve protein şartı getiriyorum.Herkes dikkat edecek.Sıkı yönetim ilan edildi
Canim benim onerim oncelikle varsa kond bisikleti surmen olur yoksa bisiklet sur ... benim basen kismim genisti ki o genislik hala biraz daha var kalcamin skli bozulmstu kilodan dolayi bir donem duzenli kond bisikleti kullandim ve yuruyus yaptim bootcamp 30 dak da yapiyordum bunlar kalcami sekillendirmemde ve alt bolgemi inceltmemde
cok faydali oldu bende sok oldm duruma ..
Bunlari bir dene istersen birde youtube da cok guzel bolgesel videolar var onlarada gozat derim ..
sağol canım iyiyim.günlük ev işleri bir yıldır gece nöbetindeydim.şimdi gündüz gidecek olmanın mutluluğu var sen nasılsın
Telefonumun akusu bitmek uzereever sarj edemiyorum
Sorun telde denedim badka telle bende doldurmuyor:/ bur bu eksikti
Ben buraz disari cikip yuruycem cok guzel yagmur yagdi simdi mis gibidir geryer..yalbiz yalniz olmuyir ama napalim
Afiyet olsun canım ..31 ağustos menüm:
sabah: 1 domates,5 zeytin,3-4 tane kızarmış patates cipsi 1 dilim ekmek ve 3 şekersiz çay
ara:nescafe
öğle: 4 tane közlenmiş kırmızıbiber,1 kase cacık ve 1 dilim ekmek
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam: 7 yemek kaşığı etsiz nohut ve salata
bol su ve 40 dakika yürüyüş bandında yürüyüş(4 km)
bugünkü yemem bitti başka yemek yok yatana kadar
Menüm :
Sabah :
1 dilim kepek ekmeği
6 adet zeytin
peynir
salatalık
Ögle : nescafe
1 tane armut
Akşam :
ezogelin corbası
1 dilim kepek ekmeği
5 tane acıbiber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?