Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım mutlaaka gelecektım ama sabah erken gelemeyecktm o yzden sorun ettm.. Annemlere tutturdm geldıler onlardaa ...
Bılmıyorm takım ıcın verımsız bırı oldum sız soyleyn ızınlı yazablırsınz 700 gram verdımmm ama aldıgımı verdım

Kubracim bende bu hafta + ile dondum
cikicam mi simdi takindan??

Dusundum,takima,zarar verdim diye

Nasil normal takimlarda oyun bile oynarken takimimuzin kazanasi icin calisiyoruz ki ben cok hirsliyimdir
Istemem rakimin kotusu olmayi
Buda boyle,,toparlan ferhan dedim kendi kendime
Bende bu saglikli oyunu seviyorum ve kazanicaz en cok mezunu vererek
Her bi mezun bir basket sayilir:))

Eylulde bizim lig basliyor..ben o zamanda daha dikkay ediyorum kendime
P azarda turnuvamiz var lig oncesi..miz miz do yı nce arkafaslar yanlis anlamasin ben oynamiyorum oglum oynuyor
Ben feci bi taeaftarim sadece

Ama gecen o sokak basketbolu turnuvasinda 40 50 yasinda benden buyuk jadinlar vardi turnuvada oynayan...bayildimmm

Kubracim bize sorarsan hic bir yere gitme ve toparlanip aramiza,don,,bedenen ruhen aklen

Denedim olmadi diyip pesmi ediceksin

evden çıkmadan yersen iyi olur sanki bilgen.yeni sistemin hayırlı olsun.
Kizlar,mrsajlar kime?
bugün ve yarın kübraya canım.

Az once yanlıslıkla goncaguln actgı konuya yanlslıkla yazdmmm sırılsıklam oldum yagmurdaaa

ıslanmak güzeldiraldığında olsa 700 gram verdin, az değil.ayrılırsan motivasyonunu kaybedersin,gitme kübra.

orti hırslan biraz.ben yani senden 10 yaş büyük yaşlı insan sana nal toplattım.başladığında sen ben 2 kilo aşağıdaydın şimdiyse ben senden 3 kilo aşağıdayım.sana 5 kilo fark attım.canlan kızım,sen nasıl gençsin,pes etmek yok.orti de olsak sonuçta rakibiz

bende çok sıkıldım canım bu 90 dan sanki hiç altına inemiycem.kendime bir program hazırlamam lazım artık.

birde endokrine gitmeyi düşünüyorum.daha önceki diyetlerimde çok güzel kilo verirdim.uzun sürede almazdım.gerçi en son 2006 da yapmıştım ve 2010 da çocuk tedavisine başlayınca almıştımmbi baktırayım diyorum hormonlara belkide yaşında bir etkisi vardır.

iyi günler arkadaşlar nasılsınız.
İyiyiz canım benim.İnşallah sende iyisindir.

Canım Gönülün dediği gibi öğleni evden çıkmadan yapabilirsin.Bazende kendine çavdar veya tamtahıllı ekmekten güzel bir sandiviç hazırlarsın,yanınada ayran çok doyurucu olur.Hem kolay tüketirsin.Asıl düşünmen gereken akşam yemeği.Çok geç çıkacaksın.Hergün nesfitte sıkıyor.Eğer imkanın varsa kendine salata türü şeyler hazırlayıp götür.Çalışma yerin müsait mi?Ona göre önerilere bulunalım.

Az once yanlıslıkla goncaguln actgı konuya yanlslıkla yazdmmm sırılsıklam oldum yagmurdaaa
Oh ne güzel Ben olsam yağmurda dolaşırdım.
Kizlar,mrsajlar kime?
Bugün yarın mesajlar Kübra ya ama Kübracım sorun olur mu?Listeye seni yazmışım.

Canım ben çıkmanı istemiyorum edim.Ancak paylaşımların bu hafta artacak mı?Aramızda olacak mısın onu merak ediyorum??
bende çok sıkıldım canım bu 90 dan sanki hiç altına inemiycem.kendime bir program hazırlamam lazım artık.
Bu hafta bol protein tüketelim ve spor yapalım tamam mı?

Kontrol ettir bakalım.Umarım birşey çıkmaz turp gibisindir Bu hafta spor ve protein şartı getiriyorum.Herkes dikkat edecek.Sıkı yönetim ilan edildi

Son düzenleme:

Haklısınız kızlar.. Ben sadece kilo veremeyip + cıkmaktan listeyi etkilemekten korktuğumdan ..
Kilo vermek istiyorum ama bugünlerde değişik biri oldum ..
:44:

Mesajlar bana atılsın bir sorun olmaz...
Pes etmeyecem sizinleyim ...

Telefonumun akusu bitmek uzereever sarj edemiyorum
Sorun telde denedim badka telle bende doldurmuyor:/ bur bu eksikti

Ben buraz disari cikip yuruycem cok guzel yagmur yagdi simdi mis gibidir geryer..yalbiz yalniz olmuyir ama napalim

bisikletim yok canım yaaa.
yürüyüş bandını düzenli kullanmıyorum yaaa eşimi hayatta razı edemem onu almaya
birde evimde onu koyacak yer yok.
ama bir gün yürüyüş bir gün de evde pilates yapıcam bakalım.
sonuç güzel olursa devam ederim.
15 gün sıkı birşekilde deniycam.

sağol canım iyiyim.günlük ev işleri bir yıldır gece nöbetindeydim.şimdi gündüz gidecek olmanın mutluluğu var sen nasılsın

ne iş yapıyosun bilgen35.
merak ettim

Telefonumun akusu bitmek uzereever sarj edemiyorum
Sorun telde denedim badka telle bende doldurmuyor:/ bur bu eksikti

Ben buraz disari cikip yuruycem cok guzel yagmur yagdi simdi mis gibidir geryer..yalbiz yalniz olmuyir ama napalim

Hadiya inş düzelir telefonun canım ..
İyi yürüyüşler...

31 ağustos menüm:

sabah: 1 domates,5 zeytin,3-4 tane kızarmış patates cipsi 1 dilim ekmek ve 3 şekersiz çay

ara:nescafe

öğle: 4 tane közlenmiş kırmızıbiber,1 kase cacık ve 1 dilim ekmek

ara:şekersiz türk kahvesi

akşam: 7 yemek kaşığı etsiz nohut ve salata

bol su ve 40 dakika yürüyüş bandında yürüyüş(4 km)

bugünkü yemem bitti başka yemek yok yatana kadar

Afiyet olsun canım ..

Menüm :

Sabah :

1 dilim kepek ekmeği
6 adet zeytin
peynir
salatalık

Ögle : nescafe
1 tane armut

Akşam :
ezogelin corbası
1 dilim kepek ekmeği
5 tane acıbiber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…