Koşu bandı almayı düşünüyorum kullanan varmı ?
31 ağustos menüm:
sabah: 1 domates,5 zeytin,3-4 tane kızarmış patates cipsi 1 dilim ekmek ve 3 şekersiz çay
ara:nescafe
öğle: 4 tane közlenmiş kırmızıbiber,1 kase cacık ve 1 dilim ekmek
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam: 7 yemek kaşığı etsiz nohut ve salata
bol su ve 40 dakika yürüyüş bandında yürüyüş(4 km)
bugünkü yemem bitti başka yemek yok yatana kadar
Menüm :
Sabah :
1 dilim kepek ekmeği
6 adet zeytin
peynir
salatalık
Ögle : nescafe
1 tane armut
Akşam :
ezogelin corbası
1 dilim kepek ekmeği
5 tane acıbiber
bisikletim yok canım yaaa.
yürüyüş bandını düzenli kullanmıyorum yaaa eşimi hayatta razı edemem onu almaya
birde evimde onu koyacak yer yok.
ama bir gün yürüyüş bir gün de evde pilates yapıcam bakalım.
sonuç güzel olursa devam ederim.
15 gün sıkı birşekilde deniycam.
ne iş yapıyosun bilgen35.
merak ettim
canım bende var ama pek kullanılmıyor.
ilk aldığımda 1 ay kullandım sonra 8-9 ay hiç çalışmadı.
şimdide yeni yeni 87 kilolara çıkınca kullanmaya başladım.
ama kocamın dilinden bıktım.
sürekli bunu satalım diyor.
birde benim evim çok müsait değil.
çok da yer kaplıyor.
onu da bir düşün
Bugunki menum
Kahwalti
dOMAtes
salatalik
2 s zeytin 2 yesil zeytin
bir parca Cavdar ekmegi
1 bardak sut
Oglen
1 tabak kisir
Aksam
Tavuk gogsu
1 brdak ayran
3 yk BULgur pilavi
Sivi herzmnki gibi 3 lt su ve 3 fincn yesil cay
Sporu tammlayinca yazarim..
Bence bacaklarini daha cok calistircak sey dene, bootcamp calorie burn oneririrm..
Bozuldumu çalışmadı derken senmi kullanmadın..
bizim ev büyük yani yer sorunu olmaz pek ..
sadece işe yarayıp yaramadığını düşünüyorum..
afiyet olsun canım bence hem kısır hem bulgur pilavı aynı gün olmaması gerekir :)
basen sorunum var zaten bakayım o dediğine
haklisin canim :) aksam esime yapinca dayanamadim yedim dayanmam d bulgur pilavina nefis olmustu
bundan snra dikkat etmeye calisirim..
soylemistim ama yine soyleyim bsen sorunun varsa bisiklet surmeni tavsiye ederim bunla beraber bootcamp calorie burn cok iyi gelmisti bana suan alt kismim guzel inceldi karin ve yan bolgelerim var sinir oluyorum ..
bide callanetics yapabilirsen super sekillendiriyor basenleri ..
Afiyet olsun canım boşver olabilir böyle şeyler yakarsın .. :)
Leslie falan yapıodum ama kaslı biri olmaktan korkuom :S biraz zayıflayp sonraaa o tarz sporlar yapılmalı diye düşünmekteyim
Canim bir cikulata istediki anlatamam hemde findiklisindan
Bak dogru leslie de cok guzel, korkma canim kas yapmazsin zayiflatiyor bi ara bende senin gibi dusunuyordum
ama yanilmisim oncelikle yaglarin eriyor kas yapmiyorsun..
Bence istemesin ben uzun zamandır çikolata görmedim konuşursan bile ceza alırsın adını bile söyleme
Basen tipimiz ayni :) benimkiler masallah onceki halime nazaran nasil eridi.. 13 kilo kadar verdim tabi onunda etkisi vardir ..
Bende erimesini istiyorum inş erir ben daha 6 kilocuk verdim :)
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş.Ceren eski sayfalarda senin için birşeyler yazmıştım ama geçmişi okumadın sanırım.Geçmişi okuyup alıntı yapıp cevaplamak önemli.Bu arada giderken bize haber vermedin veya ben görmedim.Haberim olmayınca seni izinlide yazamadım.Semine gelecek hafta cuma günü listeye girecek.Ancak sen şuan için giremiyorsun..Geçmişte senin ve Semine için kuralları paylaşmıştım.Onu kabul ettiğine dair bir yazı yazmanı ve paylaşımlarının artmasını bekliyorum.Takımda yarışmak hakkın ancak habersiz gittin ve listede olup cuma gelmesen biz kötü duruma düşeceğiz.O yüzden beni anla ve dediklerimi yapmaya çalış olur mu?31 ağustos menüm:
sabah: 1 domates,5 zeytin,3-4 tane kızarmış patates cipsi 1 dilim ekmek ve 3 şekersiz çay
ara:nescafe
öğle: 4 tane közlenmiş kırmızıbiber,1 kase cacık ve 1 dilim ekmek
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam: 7 yemek kaşığı etsiz nohut ve salata
bol su ve 40 dakika yürüyüş bandında yürüyüş(4 km)
bugünkü yemem bitti başka yemek yok yatana kadar
Menüm :
Sabah :
1 dilim kepek ekmeği
6 adet zeytin
peynir
salatalık
Ögle : nescafe
1 tane armut
Akşam :
ezogelin corbası
1 dilim kepek ekmeği
5 tane acıbiber
Canım bende de var ve ben almanı kesinlikle öneririm.Yaz tatilimiz hariç Şubattan beri kullanıyorum ve çok memnunum.Bilgisayarımı karşısına koyup bir sinema filmi açıyorum ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadan 1 saat yürümüş oluyorum.Sular içine oğru uşumu alıp kenime geliyorum.Yer konusunda bence sıkıntı yok.Koşu bantlarını katlayabiliyorsun.Yürüdüğün kısmı havaya kalırınca pek yerde kaplamıyor.Hem tekerlekli olunca yerinide değiştirebiliyorsun.Sen al beraber bol bol yürürüz.Koşu bandı almayı düşünüyorum kullanan varmı ?
Afiyet olsun canım kısırı götürmüşsün ancak üstünede bulgur pilavı yenmezki canımBugunki menum
Kahwalti
dOMAtes
salatalik
2 s zeytin 2 yesil zeytin
bir parca Cavdar ekmegi
1 bardak sut
Oglen
1 tabak kisir
Aksam
Tavuk gogsu
1 brdak ayran
3 yk BULgur pilavi
Sivi herzmnki gibi 3 lt su ve 3 fincn yesil cay
Sporu tammlayinca yazarim..
Sakın valla çok kızarım.Sen ödülünü yedin yeter.Canim bir cikulata istediki anlatamam hemde findiklisindan
erir erir endiselenme... diyet sabir ve sureklilik gerektiren bisey inancli oldugun surece yaparsin..
suan bootcamp yapcam 30 dak hatta kalk birlikte yapalim ister leslie ister bootcamp yap cok eglenceli :)
asagida adini goruyorum hatice cim liste isini nasil yapiyoruz bir organize etsek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?