Gidecek giecek hepsi gidecek.Tam gaz spor yapacağız.Birde sağlıklı beslenerek fıstık gibi olacağız
Liste derken canım?Spor listesi mi?erir erir endiselenme... diyet sabir ve sureklilik gerektiren bisey inancli oldugun surece yaparsin..
suan bootcamp yapcam 30 dak hatta kalk birlikte yapalim ister leslie ister bootcamp yap cok eglenceli :)
asagida adini goruyorum hatice cim liste isini nasil yapiyoruz bir organize etsek?
Maşallah yapın yapın valla benimde canım çekti.Ben arkadaştayım yapamıyorum ama belki dayanamam birkaç hareket yaparım.tamam canım yapalımmm :)) 20 dk leslie yapaym 15 dk twister ?
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş.Ceren eski sayfalarda senin için birşeyler yazmıştım ama geçmişi okumadın sanırım.Geçmişi okuyup alıntı yapıp cevaplamak önemli.Bu arada giderken bize haber vermedin veya ben görmedim.Haberim olmayınca seni izinlide yazamadım.Semine gelecek hafta cuma günü listeye girecek.Ancak sen şuan için giremiyorsun..Geçmişte senin ve Semine için kuralları paylaşmıştım.Onu kabul ettiğine dair bir yazı yazmanı ve paylaşımlarının artmasını bekliyorum.Takımda yarışmak hakkın ancak habersiz gittin ve listede olup cuma gelmesen biz kötü duruma düşeceğiz.O yüzden beni anla ve dediklerimi yapmaya çalış olur mu?
Afiyet olsun Kübracım ama bana yine az geldi.
Canım bende de var ve ben almanı kesinlikle öneririm.Yaz tatilimiz hariç Şubattan beri kullanıyorum ve çok memnunum.Bilgisayarımı karşısına koyup bir sinema filmi açıyorum ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadan 1 saat yürümüş oluyorum.Sular içine oğru uşumu alıp kenime geliyorum.Yer konusunda bence sıkıntı yok.Koşu bantlarını katlayabiliyorsun.Yürüdüğün kısmı havaya kalırınca pek yerde kaplamıyor.Hem tekerlekli olunca yerinide değiştirebiliyorsun.Sen al beraber bol bol yürürüz.
Afiyet olsun canım kısırı götürmüşsün ancak üstünede bulgur pilavı yenmezki canım
Sakın valla çok kızarım.Sen ödülünü yedin yeter.
Gidecek giecek hepsi gidecek.Tam gaz spor yapacağız.Birde sağlıklı beslenerek fıstık gibi olacağız
Liste derken canım?Spor listesi mi?
Maşallah yapın yapın valla benimde canım çekti.Ben arkadaştayım yapamıyorum ama belki dayanamam birkaç hareket yaparım.
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemen
Peynir,zeytin
ÖĞLE
1 külah maraş dondurması
ARA
4 kaşık yoğurtlu bulgur köftesi
AKŞAM
1 bardak süt
evet canım kalorisepetinden hesapladım 600 kalori civarı oluyor .. ama saat geç oldu 600 kalori çok az..
Senin modeli markasını yazarmsn internetten araştıraym internet üzerndende alabilirm burdada bakacam yarın ..
Canım bende internetten çok uyguna aldım..Hatta indirimdeydi koşu bandı+kondisyon bisikleti+twester+Masaj aleti = 800 tl verdim.Paket halindeydi işime geldiMarkasını hatırlamıyorum eve gidince söylerim.
tamam canım yapalımmm :)) 20 dk leslie yapaym 15 dk twister ?
Afiyet olsun canım kısırı götürmüşsün ancak üstünede bulgur pilavı yenmezki canım
Sakın valla çok kızarım.Sen ödülünü yedin yeter.
Liste derken canım?Spor listesi mi?
Maşallah yapın yapın valla benimde canım çekti.Ben arkadaştayım yapamıyorum ama belki dayanamam birkaç hareket yaparım.
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemen
Peynir,zeytin
ÖĞLE
1 külah maraş dondurması
ARA
AKŞAM
1 bardak süt
Evet bende yaptım.Başka kaçamak asla yok.Listeyi beraber yapalım.O gün mesajlar kime atılacaksa o mu işartelesin yoksa başka bir yöntem mi bulalım??yap tabi canim 30 dk bootcamp yaptim ben suan kond bisikletindeyim :)
yok yok yimedim
hic sorma cnm ya bende yedik sonra farkettm dikkat ederim bida
Spor listesini diyorum canim hangi egzersizler olsun ve gunluk isaretleyelim mesela kim neler yapti diye ?
bu haftalik kacmagini sende yapmis bulunuyorsun haticecimafiyet olsun canim
Ohh spor yapiliyo neguzeeell kislandim hem pc m yok hem arkadaslarim gelicek birazdan
Yersem busi sadece meyve yiycem
Menumu yarin yazarim cunku tel bi,ara aku sorunu yasadim
Simdi cozdum
Hepinizi kocaman opuyorum
afiyet olsun.31 ağustos menüm:
sabah: 1 domates,5 zeytin,3-4 tane kızarmış patates cipsi 1 dilim ekmek ve 3 şekersiz çay
ara:nescafe
öğle: 4 tane közlenmiş kırmızıbiber,1 kase cacık ve 1 dilim ekmek
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam: 7 yemek kaşığı etsiz nohut ve salata
bol su ve 40 dakika yürüyüş bandında yürüyüş(4 km)
bugünkü yemem bitti başka yemek yok yatana kadar
öğle az olmuş kübra.Menüm :
Sabah :
1 dilim kepek ekmeği
6 adet zeytin
peynir
salatalık
Ögle : nescafe
1 tane armut
Akşam :
ezogelin corbası
1 dilim kepek ekmeği
5 tane acıbiber
bulgur cennetiBugunki menum
Kahwalti
dOMAtes
salatalik
2 s zeytin 2 yesil zeytin
bir parca Cavdar ekmegi
1 bardak sut
Oglen
1 tabak kisir
Aksam
Tavuk gogsu
1 brdak ayran
3 yk BULgur pilavi
Sivi herzmnki gibi 3 lt su ve 3 fincn yesil cay
Sporu tammlayinca yazarim..
hatice az yi-yor-suuuuuuuuuuuuun.afiyet olsun.MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemen
Peynir,zeytin
ÖĞLE
1 külah maraş dondurması
ARA
AKŞAM
1 bardak süt
benimde sorunum alt bölgem.
alt 46 bedenim.üstümde 42 beden.
yürüyüş yapmama rağmen alt bölgemi inceltemiyorum.
diz ile kalça arasındaki bacak bölgem kalın olduğu için 44 beden pantolon belden oluyor ama bacakları tayt gibi
durduğu için bir beden büyük almak zorunda kalıyorum.
oraları nasıl inceltebilirim sizce
Canim benim onerim oncelikle varsa kond bisikleti surmen olur yoksa bisiklet sur ... benim basen kismim genisti ki o genislik hala biraz daha var kalcamin skli bozulmstu kilodan dolayi bir donem duzenli kond bisikleti kullandim ve yuruyus yaptim bootcamp 30 dak da yapiyordum bunlar kalcami sekillendirmemde ve alt bolgemi inceltmemde
cok faydali oldu bende sok oldm duruma ..
Bunlari bir dene istersen birde youtube da cok guzel bolgesel videolar var onlarada gozat derim ..
Az once yanlıslıkla goncaguln actgı konuya yanlslıkla yazdmmm sırılsıklam oldum yagmurdaaa
31 ağustos menüm:
sabah: 1 domates,5 zeytin,3-4 tane kızarmış patates cipsi 1 dilim ekmek ve 3 şekersiz çay
ara:nescafe
öğle: 4 tane közlenmiş kırmızıbiber,1 kase cacık ve 1 dilim ekmek
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam: 7 yemek kaşığı etsiz nohut ve salata
bol su ve 40 dakika yürüyüş bandında yürüyüş(4 km)
bugünkü yemem bitti başka yemek yok yatana kadar
Menüm :
Sabah :
1 dilim kepek ekmeği
6 adet zeytin
peynir
salatalık
Ögle : nescafe
1 tane armut
Akşam :
ezogelin corbası
1 dilim kepek ekmeği
5 tane acıbiber
Koşu bandı almayı düşünüyorum kullanan varmı ?
Bugunki menum
Kahwalti
dOMAtes
salatalik
2 s zeytin 2 yesil zeytin
bir parca Cavdar ekmegi
1 bardak sut
Oglen
1 tabak kisir
Aksam
Tavuk gogsu
1 brdak ayran
3 yk BULgur pilavi
Sivi herzmnki gibi 3 lt su ve 3 fincn yesil cay
Sporu tammlayinca yazarim..
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemen
Peynir,zeytin
ÖĞLE
1 külah maraş dondurması
ARA
AKŞAM
1 bardak süt
bendede basen sorunu kendimi bildim bileli doğumdan sonra bide göbek oldugöbek gidici ama basen daha zor gidecek
kond bisikleti daha çok basen geliştirir diye biliyordum, şaşırdım. şu bootcamp nasıl bişey link verebilirmisin
çarşafla ilgili olanamıvarmı bi fikrin
afiyet olsun, güzel menü
afiyet olsun
sokaklar ne güne duruyo kızşaka bi yana yaşadığın yerde müsayit yerler yoksa iyi olur herhalde ben hiç ihtiyaç duymadım
afiyet olsun
afiyet olsun akşam az olmuş sanki
Evet bende yaptım.Başka kaçamak asla yok.Listeyi beraber yapalım.O gün mesajlar kime atılacaksa o mu işartelesin yoksa başka bir yöntem mi bulalım??
SüpersinSporu yaptımm :)
Dondurmayı dengelemeye çalışayım dedim.O yüzden sadece süt içtim ama şuan çok açımafiyet olsun akşam az olmuş sanki
menüm:
kahvaltı:küçük patateslli,biberli omlet
2 dilim kepek ekmek
domates
3 zeytin
ara:neskafe,haşlanmış mısır(küçüktü)
1 dilim kepek ekmek
tavuk çorbası
domates
ara:az üzüm
akşam:çorba
yoğurtlu karnıbahar
salata
kaçamak:ince dilim bisküvili pasta
Süpersin
Dondurmayı dengelemeye çalışayım dedim.O yüzden sadece süt içtim ama şuan çok açım.Birazdan uyuyayımda sabah olsun kahvaltı yapayım.
evet carsafa
çok güldm ya farketmedim oraya yazdığmı :) bi fikrim yok canım ..
Dışarda yürüyüş daha iyidir ama genelde çıkamıyorm pek cıksamda hafif hafif .. Evde tempolu birşekilde yüürümek istedm :)
Süpersin
Dondurmayı dengelemeye çalışayım dedim.O yüzden sadece süt içtim ama şuan çok açım.Birazdan uyuyayımda sabah olsun kahvaltı yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?