ben yapmıştım ve çok hafiflediğimi hissetmiştim :)yahu kızlar birşey sorıcam size bu detox diyetini deneyeniniz ve olumlu sonuç alanınız varmı acaba..? merak ettimde..?
ben yapmıştım ve çok hafiflediğimi hissetmiştim :)
yapan birçok arkadaşım en az 1,5 en fazla 2,5 kilo verdi.
hiç aç kalmıyorsun bir kere ama ben 2. günü tatile gittim ayvalıktan geçerkende tost yemeden olmadı :)
hem tartılamamıştım da gittiğimde ama ilk gün 1 kilo vermiştim :)
kızlar bir koşturmaca sormayın kızıma araba koltuğu almaya gittik. Daha önceki kğüçüldü 9-18 kilo olanlardan aldık ne kadar pahalı şaştım kaldım çocuk sektörü böyle.
Şimdi eve geldim, dişim çok ağırıyor kanal olan dişim üst dolgusu düştü falan dişçiye gideceğim şimdi giderayak iş çıkardı başıma.
gelince konuşurz.
herkese selamm kızlarropuyorumnanaktanburda boş yer olduğunu gördüm ben de katılabilir miyim aranıza :Saruboceq:acilen 5 kilo vermem lazım da son günlerde hiç tutamıyorum kendimi 60 kiloyum en kısa zamanda 55 olmak istiyorum sitede dtox listesi gördüm onu uygulamak istiyorum desteğinize çok ihtiyacım var her akşam gelip her şeyi yazarım iş yerinde de girebilirsem girmeye çalışırım cumaları tartılıp bildiriyoruz dimiyerimsenibentakım ruhuna hep inanmışımdır sadece burda başarabilirim gibi geliyo tek başına olmuyo yaa yarın sabah tartılıp başlıyorum dtoxa inşallah görüşmek üzere:lepipuyorumnanaktan
hoşgeldin canım vereliniortak
bu aralar herkes deoxa takmış durumda sanırım tartının yüzümüzü güldürmesine epey ihtiyacımız var özellikle bu yaz günlerinde
kızlar içinizde lahana yağını kullanan varmı?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/296704-100-sonuc-detoksssss-diyet.html
bhr.87 canım ben bunu yapmıştım ve çok kişi faydasını gördü.
2 günde en az 1,5 kilo verirsin
aman yarabbi daha neler duyacağım lahananın yağı da mı varmış hiç duymamıştım bennnn :bbo:
evet var, spordan önce masaj yaparak sürüyorsun karnına ve bacaklarına yada nerden zayıflamak istiyorsan oraya sonra seralıyorsun kendini sonra spor normalden en az 3 kat daha çok teriyorsun ki ben şahidiyim 1 saat önce falan çıkarttım seraları ter akıyordu resmen :) sıkılaştırıcı etkisi için kullanıyor ve çok ter atırıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?