Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kübra,Başak,Semine sizin bazı mesaj sayılarınız bende eksik.Dünde yazmıştım.Lütfen söyler misiniz?

Menüm :

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tane sucuk
Salatalık
Domates
1 dilim kepek ekmeği
4 adet zeytin

Ögle :
3 top Dondurma

Akşam :
Sebzeli yemek
1 kepekli ekmek

Menüm :

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tane sucuk
Salatalık
Domates
1 dilim kepek ekmeği
4 adet zeytin

Ögle :
3 top Dondurma

Akşam :
Sebzeli yemek
1 kepekli ekmek
Afiyet olsun canım.Senin çarşamba perşembe yok.Semine ve Başak'ın perşembe yok.

Ekmekte ne var canim? Ekmekten tek farki yag olucakti onada cok az zeytin yagi koydum binevi ekmek gibiydi cok mu kizdin??:0 canim benim3 cocugum var biride epey kucuk neredeyse 4-5 saat uykuyla hep tum gun ayaktayim

Senin beslenme seklinle ben ornegin bir yerde kararir gozlerim kalirim
Yada evde teror estirir
Bence biraz kisilerin kilo ve durumlarina gore yorum ve beklenti icrisinde olmaliyiz

Haklısın Ferhancım da kilo veremiyorsak biryerlerde yanlış yapıyoruz demek ki.Aynı beslenme düzeni ile kilo veremeyiz.Ben her zaman herşeyden yenmesi taraftarıyım ama grupça pek bir kilo veremedik ki en başına bende suçluyum.Bundan sonra daha çok dikkat edelim.Tuzlu kek yiyeceğimize 2 dilim çavdar veya tamtahıllı ekmek,et ürünleri yiyelim ki kilo almak yerine verelim.Umarım anlatabilmişimdir.

Bu arada ben asla benim kadar yiyin demiyorum ki çoğu zaman size benim ki az geliyor.Ama benim metobilizmam bazı rahatsızlıklardan dolayı ancak bu yeme şekliyle kilo verebiliyor biraz fazlalaştırsam veremem.
Sizinde çocuklarınız var ve sürekli aktifsiniz o yüzden yine yiyelim ama yememiz gereken şeyleri yiyelim.

Son düzenleme:

Illaki hatalarimiz oluyor uzman degiliz hic birimiz bahaettigim sey toplasan bir pogaca buyuklugunde ve kalorisinde olmiycak kadar kucuk ve saglikliydi ozel yapmistim cok kizdim cok deyince afalladim
Ayrica daha oncede cok yazdigim icin herdefasinda yazamiyorum hic beyaz bugday unu kullanmiyorum
Ekmeklerimdede sair hamurlarimdada

Ayrica ben biraz otcuyum
Izinlerden yeni geldik ilk haftamiz
Off nebilim yaa boyle oluncada benim sevkim kiriliyo hirslanicama
Neyse iyi aksamlar herkese
Yarin oglunun turnuvasi var yokum evde aksama gorusuruz

Amanın beni ciddiye alıp bide kızmış.Canım çok kızdım çok gibi ifadeleri ben genelde şaka olsun diye söylüyorum.Yanınada gülcük koymaya çalışıyorum ki kimse yanlış anlamasın.Yoksa ne yiyip ne içeceğimize kimse karışamaz.Turnuvada başarılar.

iyi akşamlar canım başarılar turnuvada.

Kızlar pek çok diyette yatmadan önce 1 bardak süt içiliyor ki metebolizma çalışmaya devam etsin diyorlar ya.Bende akşam 6dan sonra hiçbirşey yemiyorum sizde genelde öylesiniz.Acaba bu hafta denemek için akşam 8 de bir bardak süt içeyim diyorum nasıl olur?İyi mi kötü mü olur?

bende okumuştum canım onu.denemekte fayda var.hatta gelecek hafta uygulamayı düşündüğüm diyet listesinde sabah kahvaltısından sonra ara öğn olarak bir çay bardağı süt içine metabolizmayı hızlandırmak için bir çay kaşığı kahve var.

çok değil bence.afiyet olsun.

afiyet olsun

minik kuş afiyet olsun.

Menüm

sabah

omlet,domates.bir dilim ekmek şekersiz çay

ara

1 neskafe

öğle

bir kase yoğurt

akşam

tavuk salata
afiyet olsun bilgen.

Menüm :

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tane sucuk
Salatalık
Domates
1 dilim kepek ekmeği
4 adet zeytin

Ögle :
3 top Dondurma

Akşam :
Sebzeli yemek
1 kepekli ekmek

afiyet olsun orti

eveeeeeeeeeeeeet sıra benim menümde
öğle:2 parça peyynirli börek
1 yumurta
1 kaşık yoğurtlu biber
1 kaşık patates salatası
1 parça ekmek
az reçel

ara:1 çay bardağı sütlü kahve
1 tane incir

akşam:3 dilim kepek ekmek
2 parça pastırma
az kaşar
biber
domates

su :yatıncaya kadar 2ye tamamlarım
spor yapamadım(

Son düzenleme:

afiyet olsun canım.sabah kahvaltı,akşam kahvaltı yapmışsın en güzeli.benim en sevdiğim tarz.

Amanın kız götürmüşsün maşallah.Afiyet şeker olsun.Sen suçlarını biliyorsun.Bugün son olsun biraz daha dikkat edelim olur mu.Hem yiyorsun hemde kilo veriyorsun öncelikle sana maşallah ama menüyü görüncede canımız çekiyor ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…