- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Afiyet olsun canımMenüm
sabah
omlet,domates.bir dilim ekmek şekersiz çay
ara
1 neskafe
öğle
bir kase yoğurt
akşam
tavuk salata
Kübra,Başak,Semine sizin bazı mesaj sayılarınız bende eksik.Dünde yazmıştım.Lütfen söyler misiniz?
Afiyet olsun canım.Senin çarşamba perşembe yok.Semine ve Başak'ın perşembe yok.Menüm :
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tane sucuk
Salatalık
Domates
1 dilim kepek ekmeği
4 adet zeytin
Ögle :
3 top Dondurma
Akşam :
Sebzeli yemek
1 kepekli ekmek
Haklısın Ferhancım da kilo veremiyorsak biryerlerde yanlış yapıyoruz demek ki.Aynı beslenme düzeni ile kilo veremeyiz.Ben her zaman herşeyden yenmesi taraftarıyım ama grupça pek bir kilo veremedik ki en başına bende suçluyum.Bundan sonra daha çok dikkat edelim.Tuzlu kek yiyeceğimize 2 dilim çavdar veya tamtahıllı ekmek,et ürünleri yiyelim ki kilo almak yerine verelim.Umarım anlatabilmişimdir.Ekmekte ne var canim? Ekmekten tek farki yag olucakti onada cok az zeytin yagi koydum binevi ekmek gibiydi cok mu kizdin??:0 canim benim3 cocugum var biride epey kucuk neredeyse 4-5 saat uykuyla hep tum gun ayaktayim
Senin beslenme seklinle ben ornegin bir yerde kararir gozlerim kalirim
Yada evde teror estirir
Bence biraz kisilerin kilo ve durumlarina gore yorum ve beklenti icrisinde olmaliyiz
Çarşamba 4 Perşembe 0
Not aldım canım ama sormaz olaydım bu sayıları görmez olaydım
Haklısın Ferhancım da kilo veremiyorsak biryerlerde yanlış yapıyoruz demek ki.Aynı beslenme düzeni ile kilo veremeyiz.Ben her zaman herşeyden yenmesi taraftarıyım ama grupça pek bir kilo veremedik ki en başına bende suçluyum.Bundan sonra daha çok dikkat edelim.Tuzlu kek yiyeceğimize 2 dilim çavdar veya tamtahıllı ekmek,et ürünleri yiyelim ki kilo almak yerine verelim.Umarım anlatabilmişimdir.
Bu arada ben asla benim kadar yiyin demiyorum ki çoğu zaman size benim ki az geliyor.Ama benim metobilizmam bazı rahatsızlıklardan dolayı ancak bu yeme şekliyle kilo verebiliyor biraz fazlalaştırsam veremem.
Sizinde çocuklarınız var ve sürekli aktifsiniz o yüzden yine yiyelim ama yememiz gereken şeyleri yiyelim.
menüm :
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tane sucuk
salatalık
domates
1 dilim kepek ekmeği
4 adet zeytin
ögle :
3 top dondurma
akşam :
Sebzeli yemek
1 kepekli ekmek
Amanın beni ciddiye alıp bide kızmış.Canım çok kızdım çok gibi ifadeleri ben genelde şaka olsun diye söylüyorum.Yanınada gülcük koymaya çalışıyorum ki kimse yanlış anlamasın.Yoksa ne yiyip ne içeceğimize kimse karışamaz.Turnuvada başarılar.Illaki hatalarimiz oluyor uzman degiliz hic birimiz bahaettigim sey toplasan bir pogaca buyuklugunde ve kalorisinde olmiycak kadar kucuk ve saglikliydi ozel yapmistim cok kizdim cok deyince afalladim
Ayrica daha oncede cok yazdigim icin herdefasinda yazamiyorum hic beyaz bugday unu kullanmiyorum
Ekmeklerimdede sair hamurlarimdada
Ayrica ben biraz otcuyum
Izinlerden yeni geldik ilk haftamiz
Off nebilim yaa boyle oluncada benim sevkim kiriliyo hirslanicama
Neyse iyi aksamlar herkese
Yarin oglunun turnuvasi var yokum evde aksama gorusuruz
ıllaki hatalarimiz oluyor uzman degiliz hic birimiz bahaettigim sey toplasan bir pogaca buyuklugunde ve kalorisinde olmiycak kadar kucuk ve saglikliydi ozel yapmistim cok kizdim cok deyince afalladim
ayrica daha oncede cok yazdigim icin herdefasinda yazamiyorum hic beyaz bugday unu kullanmiyorum
ekmeklerimdede sair hamurlarimdada
ayrica ben biraz otcuyum
ızinlerden yeni geldik ilk haftamiz
off nebilim yaa boyle oluncada benim sevkim kiriliyo hirslanicama
neyse iyi aksamlar herkese
yarin oglunun turnuvasi var yokum evde aksama gorusuruz
kızlar pek çok diyette yatmadan önce 1 bardak süt içiliyor ki metebolizma çalışmaya devam etsin diyorlar ya.bende akşam 6dan sonra hiçbirşey yemiyorum sizde genelde öylesiniz.acaba bu hafta denemek için akşam 8 de bir bardak süt içeyim diyorum nasıl olur?iyi mi kötü mü olur?
çok değil bence.afiyet olsun.Menum:
Kahwalti
1 minik cvdar ekmegi
Haslanmis yumurta
salatalik domates
1 dilim kasar
2 s zeytin
surme light peynir
Oglen
2 kasik bulgur pilavi
Tavuk gogsu
salata yogurt
Aksam
Karisik meyve tbagi
biraz kuruyemis
3 kasik yogurt
Ne cok yemisim bugun ben
he arada bitanede hurma yemistim
SU 3 lt tamamlarim ins yesil cay yine 3 fincan..
afiyet olsunSelam yenidenn
Gevezelik yapmadan menulerimi yazayim
DUN
Sabah:1dilim ekmek,1tabak cig sebzeler
Ogle:3catal sucuk,beyaz peynir,1dilim eknek
Ara 1avuc uzum,1murdum erigi
Aksam:1 yk yogurtlu kereviz salatasi,taze fasulye salatasi,2dilim tuzlu kek(az zeytin yagi koydum baska yagi yoktu)
BUGUN
Sabah:3 dunku tuzlu ekmekten ve birkac catal salata
Ara:1sade dondurma
Aksam:1balik burger,salata
Spor yuruyus yaptim 1 saat
Su 2-3lt iciyorum mutlaka
minik kuş afiyet olsun.MENÜM
Uyanınca 1 bardak süt çok acıkmıştım.
SABAH
Küçük bir tost
1 dilim tambuğday ekmeği
Domates,peynir
1 haşlanmış yumurta
ÖĞLE
1 bardak süt
AKŞAM
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata,yoğurt
afiyet olsun bilgen.Menüm
sabah
omlet,domates.bir dilim ekmek şekersiz çay
ara
1 neskafe
öğle
bir kase yoğurt
akşam
tavuk salata
Menüm :
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tane sucuk
Salatalık
Domates
1 dilim kepek ekmeği
4 adet zeytin
Ögle :
3 top Dondurma
Akşam :
Sebzeli yemek
1 kepekli ekmek
eveeeeeeeeeeeeet sıra benim menümde
öğle:2 parça peyynirli börek
1 yumurta
1 kaşık yoğurtlu biber
1 kaşık patates salatası
1 parça ekmek
az reçel
ara:1 çay bardağı sütlü kahve
1 tane incir
akşam:3 dilim kepek ekmek
2 parça pastırma
az kaşar
biber
domates
Amanın kız götürmüşsün maşallah.Afiyet şeker olsun.Sen suçlarını biliyorsun.Bugün son olsun biraz daha dikkat edelim olur mu.Hem yiyorsun hemde kilo veriyorsun öncelikle sana maşallah ama menüyü görüncede canımız çekiyor ayoleveeeeeeeeeeeeet sıra benim menümde
öğle:2 parça peyynirli börek
1 yumurta
1 kaşık yoğurtlu biber
1 kaşık patates salatası
1 parça ekmek
az reçel
ara:1 çay bardağı sütlü kahve
1 tane incir
akşam:3 dilim kepek ekmek
2 parça pastırma
az kaşar
biber
domates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?