Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun

afiyet olsun canım.sabah kahvaltı,akşam kahvaltı yapmışsın en güzeli.benim en sevdiğim tarz.

yedklerimin bir kısmı içime sinmedi,yemek durumunda kaldım.bence ben vücudumu iyi kandırıyorum.kaloriyi çok azaltmadan sporla birlikte, günlük kalori çok yükselmeden kilo verebiliyorum.inşallah sonuna kadar bu dengeyi koruyabilirim.aslında cidden utanıyorum sizden.sanki siz zayıflamayı benden daha çok hakediyorsuz,çünkü cidden az yiyorsunuz.

canım haketme meselesi değil.benim bazal metabolizmam çok az çalışıyor.şöyle ifade edeyim.günlük almam gereken kalori miktarı kloma göre 2000,normalde ben 1600 kalori alırsam kilo vermeye başlıycam ama ben 1200,1000 kalorilere düştüğümde kilo vermeye başlıyorum az az.az gitsin kalıcı gitsin yapacak birşey yok.ama seni canı gönülden tebirk ediyorum.

Hatice senin menülerde görüyorum lorlu biberi nasıl yapıyorsun
Canım yağsız tavaya çok az yağ koyuyorsun.Doğranmış biberleri ekleyip soteledikten sonra içine lor peyniri koyup onunlada bir iki karıştırıp pişiyorsun.İşte bu kadar.Yalnız ben her zaman kavurarak yapmıyorum.Bazen kırmızı ve yeşil biberi,loru çiğ olarak karıştırıyorum oda güzel oluyor.Yanınada bol domates oh mis gibi.Çok severim ben

Canım benim maşallah sana.Ebru gibi seninde metebolizman çok güzel çalışıyor.Bunun kıymetini bil ne güzel.Benim ki biraz yavaş.Sen süpersin böyle devam et

31 Agustos Mesaj Sayısı :

Mersinli42:20
Uzayım :30
Goncagül:13
Bilgen35:9
Kbra23:34
Pia :11
tadLı:28
güncelledim :)

sağolun kızlar.inşallah kurban bayramına kadar 65-66 civarı olurum.kızımın doğum gününü kutlayacağız ozaman.dal gibi bir anne görsün istiyorum,ilk yaş fotoğraflarında.

bana göre sabah aç karnına içilmeli uyumadan önce içersem kilo yapar gibi senin vücuduna göre aslnda cnm ..

maşallah afiyet olsn :)

Olursun canım.Bende aralık ayı sonuna kadar 57 olsam yeter:44:

sağolun kızlar.inşallah kurban bayramına kadar 65-66 civarı olurum.kızımın doğum gününü kutlayacağız ozaman.dal gibi bir anne görsün istiyorum,ilk yaş fotoğraflarında.

İnşallah kızlar benimde hedefim aralık ta 60 ...

bana göre sabah aç karnına içilmeli uyumadan önce içersem kilo yapar gibi senin vücuduna göre aslnda cnm ..

Maşallah afiyet olsn :)

inşallah kızlar benimde hedefim aralık ta 60 ...

ben aralıkta 60 olamamki hep birlikte mezun olurduk.

bana göre sabah aç karnına içilmeli uyumadan önce içersem kilo yapar gibi senin vücuduna göre aslnda

İnşallah kızlar benimde hedefim aralık ta 60 ...
İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.Ben bu hafta süt olayını akşam 8 de deneyeceğim.Bakalım kilo vermem hızlanacak mı yavaşlayacak mı?Deneyen varsa fikrini söylese güzel olurdu ama yok sanırım :44:

Bendemi denesem yavaş veriyorum belki metabolizmam yavaştır

güle güle kullan kübra,özendim.krşke benimde olsa

üzülme arkadaşım sen de martta 60 olursun:103::119:

Gel beraber kullanalımm orti

Sende yakın zmaanda mezun olursun inş canım ben bu yavaşlıkla gidersem beraberiz...

Koşu bandı siparişini verdim inşşş Benim işime yarayacak :)
Hayırlı olsun canım.Bundan sonra birbirimize söyleyip yürüyoruz ve koşuyoruz tamam mı?

Canım sen üzülme.Ben Aralık sonunda yeterki 57 olayım sonra hedefimi 55e çekeceğim.Sen o zamana kadar hedefine ulaşırsın

Son düzenleme:
Koşu bandı siparişini verdim inşşş Benim işime yarayacak :)

Set halinde mi aldin?

Hadi bakalim bi hafta dene sonucu paylas bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…