Kübra,Başak,Semine sizin bazı mesaj sayılarınız bende eksik.Dünde yazmıştım.Lütfen söyler misiniz?
tunaydin tatlim afiyet olsun... suan bnde kawaltimi yapiyorum
pazar ginleri msj saymiyoruz hatirlatayim dedim
Sabahtan berı yuzuom kac kalorı yaktıımm acaba :)
Günaydın canımGunaydiiiiin arkadaslarim
Pazarimiz keyifli olsuuunnnnnn
Afiyet olsun Semine.tünaydın kızlarrr sonundaa geldimmm
şimdi kahvaltımı yapayımmm
Yüzme çok kalori yaktırıyor sende çok yakmışsındır merak etmeSabahtan berı yuzuom kac kalorı yaktıımm acaba :)
Kızlar Ceren yukarıdaki mesajı yarışmaya katılmak isteyenler bölümüne yazmış.Bu mesaja çok üzüldüm.Kendisi için hayırlısı olsun.
Sabahtan berı yuzuom kac kalorı yaktıımm acaba :)
Günaydın canım
Afiyet olsun Semine.
Yüzme çok kalori yaktırıyor sende çok yakmışsındır merak etme
meraba millet.geç kalktık,ancak geldim.hatice bece bu mesaj hiç hoş olmamış.biz toparlanmaya başladık bile.ama ben artık cerene eskisi gibi davranamayabilirim.
Canım artık 5.takıma geçti.İnşallah güzel kilo verir.Eski enerjiyi yakalayamadım falan demiş ona üzüldüm.Hakkında hayırlısı diyelim geçelim.meraba millet.geç kalktık,ancak geldim.hatice bece bu mesaj hiç hoş olmamış.biz toparlanmaya başladık bile.ama ben artık cerene eskisi gibi davranamayabilirim.
Öğretiyorlardır canım.tşk ederimmm
bizim burda da belediyeye ait kapalı yüzme havuzu varmışş yazılayım diyorum...
yüzmeyide öğretirler heralde...
Bende daha iyi olacağımıza eminim.Bu hafta bunu herkese gösterelim.Yanlış cümleler kurulmuş.Çok uzağımızda değil kardeş takımımıza gitmiş.Hayırlısı olsun.Haberiniz olsun diye paylaşmak istedim.
BU msj bencede olmamis, biz toparlanmaya calisan ve bir olcudede bunu basarmis bir grubuz daha iyisi olacaginada ben eminim..
Bu biraz kisinin kendisiylede alakali ..
Listeye girmemek arkadasin kendi tercihiydi misafir olarak kalmak istemisti bikac kez yazdigina sahit oldum bende
hatta eski katildigi grup oldugu icin burdan baska bir gruba gitmemek istedigini yzmisti arkasindan boyle bir msj ilginc geldi bana da..
Neyse kendisi bilir onemli olan basarabilmek hayirlisi olsun hakkinda ..
Kolay gelsin canım. Ben internette dolanıyorum. Eşlerimizin gelmesini bekliyoruz.Bugün evime dönüyomSuan kond bisikletindeyim kizlar sizler napiyosunuz bakalim
Canım artık 5.takıma geçti.İnşallah güzel kilo verir.Eski enerjiyi yakalayamadım falan demiş ona üzüldüm.Hakkında hayırlısı diyelim geçelim.
Öğretiyorlardır canım.
Bende daha iyi olacağımıza eminim.Bu hafta bunu herkese gösterelim.Yanlış cümleler kurulmuş.Çok uzağımızda değil kardeş takımımıza gitmiş.Hayırlısı olsun.Haberiniz olsun diye paylaşmak istedim.
benim önceden bulunduğum dönemde 13.takım takımlar arasında en aktif ve en azimliydii inanıyorum ki yine toparlanıcaz ve öyle olucazzz.....
katılımımın haftaya daha fazla olacağından eminim...şu sıralar ders çalışmaya çalışıyorum eş faktörüde var....
Afiyet olsun canım. 1 haftadır yarışmaya başvuru konusuna bakıyorum.Birtürlü bana denk gelen olmadı.Ya diğer takımlar çağırmış oluyor yada kimse başvurmamış oluyor.Takip etmeye devam edeceğim.Insanin kendi evi gibisi yok tabi daha rahat olursun haticecim..
Gunun ilk yesil cayinida icmis bulunmaktayim gazamiz mubarek ola arkidisler
canim aklima geldide takima motivasyonu yuksek yeni katilimci arkdaslar alsak nasil olur?
Canım bayramda herkes tatile çıkınca kopukluk yaşandı.Yoksa ben burdaki samimiyeti çok seviyorum.Her grup böyle değil.Bizbirbirimizi yanlış anlamıyoruz kızmıyoruz.Bu grubu çok seviyorum ve yavaş yavaş herşey çok daha iyi olacak ki şuanda bile diğer birçok takımdan dah aktifiz.Yarışmaya gelince bayram dan sonra tüm grupların kilosunda duraksama var ancak biz izne gidenleri beklerken tüm gruplar yeni üye almış.Biliyorsun yeni üyelerinde 2 haftada verdiği kilo çok olunca derece aldılar.Bizdede 2-3 yeni üye olsa bize dereceye girerdik.
Afiyet olsun canım. 1 haftadır yarışmaya başvuru konusuna bakıyorum.Birtürlü bana denk gelen olmadı.Ya diğer takımlar çağırmış oluyor yada kimse başvurmamış oluyor.Takip etmeye devam edeceğim.
Canım Nurgül,Yasemin,Neslihan dönecekti.Bu hafta Semine ve Neslihan,Bilgen(Geçen hafta geri dönmek üzere ayrıldı yazdık) listeye girecek.Biz yinede şimdilik 1 tane YENİ ÜYE çağırabiliriz.Tesekkur ederim canim
Bayram tatilinden donen arkadaslar tamam mi suan yoksa donecek olan beklemekte oldugumuz arkadaslar var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?