Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah Gönül'cüm sen nasılsın?
Bisikletinle ilişkiniz ne durumda ?
Çok az bir şey almışım bu sabah 52.2 çıktım ama son günlerde gece yemek yemeğe falan çıkıyoruz ondan sanırım zaten 50-53 arası oynamayı takmıyorum üstüne çıkarsa hemen hooop diyeceğim ..

hihihi ben de yanlara yayvan kalçaları severim yaf :) tabi kim istemez ki jennifer lopez kalçalarına sahip olmak :) arkaya doğru kalkık :)))
kaç kg verdin ki bu arada adın hilal sanırım, yaşın kaç ona göre abla ya da isminle hitap ediim die soruorum :)
spor olarak: yürüyüş, leslie 3,4.5 miles, nivea body yapıyorum.tabi ki hepsi aynı anda değil. ama ekstra olarak twist, 2 kgluk dumbellarla kol çalışıorum ve pilates bandıyla kol sıkılaştırma yapıorum. jillian micheals başladım lakin 110 kgda çekilcek gibi değil bikaç gün önce level 1 yaptım ve hala bacaklarım ağrıo. aslında bu demektir ki devam etsem ciddi anlamda yağ yakıp sıkılaşıcam. hiç değilse 2 haneleri görünce başlıim diorum. bir de ebru şallı selülitsavara başlamayı planlıorum o zaman. 11 kg sonra başlıcam inşallah ikisine de :)

seninm tavsiyelerin var mı peki spor konusunda? bu arada kg alıp vermekten kollarım jöle kıvamına geldi ve nası toplancaklar hiç bir fikrim yok bu ara çok taktım bu duruma, nerdeyse bakıp bakıp ağlıcam o derece ((

evet limpida :)) bu arada adım Banu, Gönülcüm memnun oldum :) ben de istanbulda yaşıorum. inşallah hep beraber kiloları veririz de, sanırım aranızda en kilolu olan benim, ortalama nedir ? :)

Kaç kg verdim ..
70lerin başlarını görmüştüm bir ara bu sabah 52.2 çıktım.
Ama sanırım 1-1.5 kilosu şişkinliktir çok tuzlu şeyler yedim normalde tuzu sevmem pek ..
21 yaşındayım ben sen kaç yaşındaısn ?
Bu arada adın neydi ?

Spor konusunda bence özellikle ilk zamanlar için en güzeli lelie, nivea body gibi hafif cardio egzersizleri.
Çok güzel kilo verdiriyor.
Leslie kolay ama sıkıcı olduğundan yanına bir film açıp film bitene kadar yapardım ben.
Dışarıda yürüme şansın varsa oksijen yağ yakımını kolaylaştırıyor çok daha iyi tabi.
Jilianın programı gerçekten güzel ama bence son 5 kgda yapılmalı.
Kas oranını artıp sıkılaştırmayı sağladığı bir gerçek fakat bunu daha yolun uzunken yapmak ( kas oranın artınca tartıdaki kiloda fazla gözükebiliyor) bence motive düşürücü bir durum.
Pilates gerçekten çok etkili ama eğer bir seçim yapacaksan şu an için cardio, pilates yine son 15 kiloda falan iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Sarkma olan yerlerinin toparlanması içinde özellikle beslenme için protein ağırlıklı bir beslenme tavsiye ederim, verdiğin kilodan daha ince görünüyorsun, toparlanıyorsun.

ben 24 yaşındayım canım, adım da banu. memnun oldum :)) tebrik ederim seni çok güzel kg vermişsin. ki sizin kilolarınızdayken kg vermek daha zordur. bizde pat pat gidio :) o zaman ben jillian ve pilatese 85i görünce başlıim en iisi. ya sölemesi ne kadar kolay, hayal gibi şu an bana 85 kg. ama inşallah başaracağım. protein dedin de bir ara dukan diyeti yaptım atak evresinde 20 günde 9 kg vermiştim. ama içim dışım cidden protein olmuştu. ve sonrasında da normal diyete başlayınca 5 kgsunu, ki diyet yapmama rağmen geri aldım. ama zaten süt, yoğurt, yumurta falan çok severim. sölediklerini dikkate alcam canım. teşekkür ederim :) ee sen okuo musun?

Ebru vardı takımda, uğrar sık sık ama şimdi tatildeymiş.
Başladığı zaman aaa en kilolu benmişim takımda demişti, 6 ay içinde hedefine ulaştı o kadar güzel kilo verdi ki, dediğin gibi şu kilolarda daha hızlı verirsin ve çok güzel moral olur bu gidenler, sonrasında da ha gayret az kaldı dedin mi tamamdır.
Ben de son zamanlarımda yapmıştım dukanı, evet sıkıyor ama tariflerini yapıyordum ben sürekli kekler tiramisular dondurmalar kızlar nasıl diyet diyorlardı ama çaktırma kızamıyorlardı
Çok güzel kilo vermiştim ama dukan da ufak bir kaçamak bile artı görmene neden olabilir ve sonrasında sen de olduğu gibi koruma evresini uygulamazsan artı olarak döner genelde, o yüzden yumuşatarak yapabilirsin, tariflerini kullanarak kaçamaklardan kaçınabilirsin o şekilde daha güzel oluyor.
Fen bilgisi öğretmenliğinde okuyorum ben, sen de öğretmenmişsin takımda bir ara öğretmenler çoktu ama şimdiki durumu tam bilmiyorum.

inşallah öyle olur canım :) bu arada bir sıkıntım daha var bu konu hakkında cidden napcağımı bilmiorum. erken kalkamıorum erkenden kastım da 9 falan yani :)) artık kpds ve üdsye ciddi anlamda hazırlanmam ve öyp ya da açıktan üni. kadrosuna kapak atmam lazım. bu nedenle 1 saat bile yatakta geçirmem bana sonrasında yol su elektrik olarak geri döncek
yrndan itibaren 7de kalkmam, yüryüşe çıkmam ve gün içinde de uyumadan ders çalışmam lazım. nasıl gerçekleştireceğimi bilmiorum :S 9 saat uyumadan kendime gelemeyen biriyim bunu da belirtiim. taktik var mı :))

Bi sure aradan sonra bisikletimle iliskimiz tekrardan basladi hemde cok tutkuluyuz
ins bole devam eder :)
Kilo almaman cok guzel su hedefe bende ulasaydim bir 1.5 ay kadar tr tatilim oldu o sira cok dikkat etmedim fazla almadimda cok sukur
izinliydim yeni dondum gruba.. ama umidim var vercem son kilocuklarimida

evet limpida :)) bu arada adım Banu, Gönülcüm memnun oldum :) ben de istanbulda yaşıorum. inşallah hep beraber kiloları veririz de, sanırım aranızda en kilolu olan benim, ortalama nedir ? :)

Bende memnun oldum tatlim
Sanirim suan en kilolu sensin evt en guzel kilolari verecek olanda sensin gibi baslangicta guzel gidiyor lop lop

Gecenlerde shred a baslayip geri biraktim su durumda bile iiihh yapamiyom ben kendimi cokta zorlamiyorum acikcasi kilom sabitlenince vucudum daha guzellessin die
belkim yaparim

Banu cum sana onerim bootcamp calorie burn olur bacaklari suuppper calistiriyor bilmiyorum su asamada yapabilir misin ama ??
Suan bikac gundur yapiyorum ben basladiktan bikac gun sonra yapilabilirligi daha kolaylasiyor tabi ..

inşallah löp löp gider gönülcüm kilolar yaaaaa :)) videosuna nerden ulaşabilirim bootcamp calorie burnün? youtubeta 32 dklık bir video var o mudur acaba? :) özelden msj atabilirsen sevinirim canımm:)

hoşgeldin banu.ben zeynep,32 yaşında fen tekn. öğrt meniyim.ücretsiz izindeyim.takıma katıldığımda en tombik bendim.90la başladım haziran başında.3 ayda 15 kilo verdim.şimdi 74üm.burda hepimiz başarmak için birlikteyiz.sende başarracaksın inşallah.

hoşbuldum zeynep abla :) umarım abla dememde bir sakınca yoktur :) teşekkür ediyorum inşallah hep beraber başaracağızzz :)

bu arada ne güzel herkes öğretmen nerdeyse :)

Son düzenleme:
hoşbuldum zeynep abla :) umarım abla dememde bir sakınca yoktur :) teşekkür ediyorum inşallah hep beraber başaracağızzz :)

sorun değil kafana göre takılevli değilsin sanırım.benim kilolar doğumdan kalma.10 aylık zilli bir kızım var ablası.bu arada evet burda öğretmen arkadaşlar çoğunlukta.

sorun değil kafana göre takılevli değilsin sanırım.benim kilolar doğumdan kalma.10 aylık zilli bir kızım var ablası.bu arada evet burda öğretmen arkadaşlar çoğunlukta.

oyy Allah bağışlasın ablacım ne kadar da tatlıdır o şimdiii tam ısırmalık :)) yok evli değilimm ne mutlu kii :))

Son düzenleme:
bu arada şunu belirtyim menü ve aktivitelerimi yarından itibaren yazmaya başlıcam. çünkü bugün nerdeyse saat 3te kalktım, pek bişe yemedim ama düzensizdi, spor da leslie 2 mil, twist, dumbel vs. yaparak geçirdim. memnun değilim bu durumdan. yarın 7de kalkıp yürüyüşe çıkmaya kararlıyım, inşallah muvaffak olurum. erken kalkma konusunda destek ve motive bekliorum lütfeennn (

bizim geç kalkmak gibi bir lüksümüz yok,evde sabah 6 da zırlayan cankı guguklu saatimiz var.

bugünkü menü

sabah
kalkar kalmaz 1 nektarin
kahvaltı
2yumurta 2kk peynir 1 domates 1 biber 3 zeytin

ara
1 erik

akşam 6 da
1 kase mercimek çorbası
biraz pilav yanına 2 küçük kürdan kebabı 2 kaşık yoğurt

2ltden fazla su

birazdan parka gidicezz
çay içeriz çekirdekte yerim sanırım.....

aramızaa hoşgeldinnn limpidaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…