Merhaba bende memnun oldum.Kurallarımız şöylemerhaba hatice hanım. benim de adım banu. memnun oldum öncelikle:) özel mesajınıza, msj sayım az olduğu için cevap veremedim. kg vermeyi çok istiorum ve grubunuza da aktif olarak katılacağımı düşünüorum. kuralları belirtirseniz sevinirim :))
Teşekkür ederim canım bende iyiyim.Bayram dönüşü pek çok kişi izne gidince biraz dağıldık şimdi toparlanmaya çalışıyoruz.Seni merak ettik sen neler yaptın?Evlendin mi?Kıbrısa gittin mi vb vb??
İyiyim canım takıma bakıyordum ben de nasılsınız diye sen nasılsın iyi misin ?
Teşekkür ederim canım bende iyiyim.Bayram dönüşü pek çok kişi izne gidince biraz dağıldık şimdi toparlanmaya çalışıyoruz.Seni merak ettik sen neler yaptın?Evlendin mi?Kıbrısa gittin mi vb vb??
İzindede hep buralardaydım
Senin de bitti galiba iznin değil mi ?
Yeni kaptan sen misin ?
masallah kilolar da verilmiş.
Zaman zaman surgunluklar olsa da 13. takım en kısa zamanda eski performansını yakalar yeterki takım içinde problemler olmasın, o da kolay kolay olmaz zaten ..
Ayy biz hala kargaşa içindeyiz, ameliyat sonrası rapor falan derken baya ertelendi işe başlama tarihi bizimkinin ama zaman ne kadar uzasa da bu iş olup bitmeden biz rahat bir ohh çekemeyeceğiz
Merhaba bende memnun oldum.Kurallarımız şöyle
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
O zaman aramıza hoşgeldin Banu.Bende Hatice ve sınıf öğretmeniyim.28 yaşındayım.Evliyim.İnşallah bizimle beraber sende kilolarını vereceksin.okudum, anladım ve katılıyorum :)
kendimden bahsetmem iyi olur diye düşünüyorum. 24 yaşında, 1.76 boyunda ve maalesef 110 kg bir hatunum. kpss mağduru bir tarih öğretmenyim aynı zamanda. kendimi bildim bileli kgluydum, buna etken de annemin çalışıo olması ve hazır gıda ile düzensiz beslenmemdi. tabi genetik faktörünü de gözardı etmemek gerek (lakin ablam ve annem de kilolu, onları geçtim bizim sülale düğüne, derneğe vs. gittiğinde hemen farkedilir :)) lise döneminde 30 kg verdim ve össye hazırlanırken fazlasıyla geri aldım. en son bu ocakta yeniden karar verdim kg verrmeye ve diyet spor derken 2 ayda 15 kg verdim. ama maalesef marttan bu yana kg vermiş değilim, ama sevindirici yanı da şu almadım da. sabitledim kgmu ve yeniden devam etmek istiyorum. hedefim çizelgemde de gözüktüğü üzere 67. zaman olarak da 1 sene belirledim kendime. bakalım artık hayırlısı:) umarım bu gruptaki herkes dilediği kiloya belirlediği sürede kavuşur :) başarılar arkadaşlar :))
İzindede hep buralardaydım
Ebrucum mezun oldu ve hamile biliyorsundur.Şimdi oda tatile çıktı dönünce uğrar buralara.İnşallah takımımızda eski haline dönecek.
Sizin durum çözülmüştür diye düşünüyordum.Şu stresli günleriniz bitmedi gitti.Neyse ameliyat olunmuş geçmiş olsun ve inşallah en kısa zamanda da durumunuz çözüme kavuşsun.Sevenler kavuşsun artık
okudum, anladım ve katılıyorum :)
kendimden bahsetmem iyi olur diye düşünüyorum. 24 yaşında, 1.76 boyunda ve maalesef 110 kg bir hatunum. kpss mağduru bir tarih öğretmenyim aynı zamanda. kendimi bildim bileli kgluydum, buna etken de annemin çalışıo olması ve hazır gıda ile düzensiz beslenmemdi. tabi genetik faktörünü de gözardı etmemek gerek (lakin ablam ve annem de kilolu, onları geçtim bizim sülale düğüne, derneğe vs. gittiğinde hemen farkedilir :)) lise döneminde 30 kg verdim ve össye hazırlanırken fazlasıyla geri aldım. en son bu ocakta yeniden karar verdim kg verrmeye ve diyet spor derken 2 ayda 15 kg verdim. ama maalesef marttan bu yana kg vermiş değilim, ama sevindirici yanı da şu almadım da. sabitledim kgmu ve yeniden devam etmek istiyorum. hedefim çizelgemde de gözüktüğü üzere 67. zaman olarak da 1 sene belirledim kendime. bakalım artık hayırlısı:) umarım bu gruptaki herkes dilediği kiloya belirlediği sürede kavuşur :) başarılar arkadaşlar :))
O zaman aramıza hoşgeldin Banu.Bende Hatice ve sınıf öğretmeniyim.28 yaşındayım.Evliyim.İnşallah bizimle beraber sende kilolarını vereceksin.
Hepimiz çıtır olma yolunda giiyoruzBu arada aklıma gelmişken herhangi bir hormanal durum ve rahatsızlık yok değil mi?Arada kontrol ettirmeye çalış.Çünkü bende yıllardır kiloluydum sonra tesadüfen hipotiroid olduğumu öğrendim.İlaç kullanmaya başlayınca kilo vermeyede başladım.
Kızlar ben çıkıyorum eşim geldi.Eve gidince görüşürüz.
Ahh ahh annenin çalışması ve abur cuburla geçirilen çocukluk zamanı aynı ben.
Tabi çocukta yağ hücreleri oluşunca da sürekli kilo almaya hazır durumda oluyoruz ama emin ol bu kesin sonumuz değil.
Ben de az al ver yapmadım ama insan azmedince ve sonrasında dikkat edince oluyor.
Çok da güzel bir hedef belirlemişsin kendine, bulunduğun takım emin ol sana tüm motivasyonu verecektir, yeterki uzak kalma ..
Tabi çocukta yağ hücreleri oluşunca da sürekli kilo almaya hazır durumda oluyoruz ama emin ol bu kesin sonumuz değil.
Ben de az al ver yapmadım ama insan azmedince ve sonrasında dikkat edince oluyor.
Çok da güzel bir hedef belirlemişsin kendine, bulunduğun takım emin ol sana tüm motivasyonu verecektir, yeterki uzak kalma ..
Duydum canım duydum herşey planladığı gibi oldu inşallah bebişini de alacak en kısa zamanda kucağına..
Ben de şimdiye kalmaz stres falan diyordum da alıştım resmen bu strese, insan hiç mi rahatlamaz yahuu ..
Dualarınızı ayırmayın benden olur mu çok ihtiyacım var
evet maalesefbir de genetik olunca, bünye de çok müsait kilo almaya. su içsem yarıo dedkleri türdenim hihi:)) ama bu sene hayatımın dönüm noktası olucak inşallah her bakımdan. ve bu kg verme işine de bu sene bir nokta koycam. böyle gruplara da motivasyon konusunda her zaman inanmış ve güvenmişimdir :) yanılacağımı da düşünmüorum hiç :)
Kilonu koruman bile çok güzel başarı şimdiye kadar, ben korumanın vermekten daha zor olduğunu düşünüyorum ama noktayı koyup kıyafetlere girerken ayy bu büyük geldi bir küçük bedenine bakayım diye gezinmek bile tek başına bir zevk ..
Almasan bile bol bol kıyafet deneyip bedenlerinin küçüldüğünü görüp motive olmanı tavsiye ederim ..
hihihi güzel taktik o :) yapmadığım şey de değil zaten :) en basidi kilo verdikçe eski kıyafetlerimi deneyip wuhaaa diorumo değil de kilo verince insanın yolda yürüyüşü bile değişio kesinlikle. kiloluyken başı önünde, sürekli bir yerlerini kapamaya çalışan, göbeği çekmeye çalıştıkça arkaya doğru fire veren bi tipken (gerçi benim fire her zaman arkada da hihi:), kg verince sereserpe gezebiliosun :) iki hali de çok ii biliorum. ama tabi ki ikinciyi tercih ediorum :))
Basen bölgende sanırım sorunların.
Bir de etrafta sürekli söylerler, o basenler genetik, erimezler!
Kocaman bir yalan !
Öyle bir eriyorlar ki, düşün benim bir ara ölçülerim ( daha fazla da olmuştur da ben ölçmedim)
Bel: 63
Basen: 105 falandı
Neredeyse 2'ye katlayacakmışım.
Ama yok bir kadın karar verince genetiği bile alt eder, ben onu bilir onu söylerim.
yaaa ama şu da bi gerçek, yemeğin salçalısı hatunun kalçalısı hihih :) buna istinaden bugün gazetede bir yazı okudum, bilmem ne üniversitesi (isveç değil ama hihi:)) araştırma yapmış, kıvrımlı hatlara sahip hatunların kendileri dee çocukları da daha zeki oluomuş.. mmm kıvrımdan kastı da kalçalar belin kalınlığından %60-70 oranında geniş olcak :)) yani takriben senin kıvrımlarr :)) benim sadece basen değil ama bacaklarım da acaip kalınşöle söliim kgmun helalinden 80i belden aşağıda hiiihiiihihhi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?