aramızaa hoşgeldinnn limpidaa
yüzüyon muuuu
denize mi gittinnn??
ohhh oooohh super vallahi yuzmek cok isterim bende;( yuzmeyi bilmiyorum amaa ;((
okudum, anladım ve katılıyorum :)
kendimden bahsetmem iyi olur diye düşünüyorum. 24 yaşında, 1.76 boyunda ve maalesef 110 kg bir hatunum. kpss mağduru bir tarih öğretmenyim aynı zamanda. kendimi bildim bileli kgluydum, buna etken de annemin çalışıo olması ve hazır gıda ile düzensiz beslenmemdi. tabi genetik faktörünü de gözardı etmemek gerek (lakin ablam ve annem de kilolu, onları geçtim bizim sülale düğüne, derneğe vs. gittiğinde hemen farkedilir :)) lise döneminde 30 kg verdim ve össye hazırlanırken fazlasıyla geri aldım. en son bu ocakta yeniden karar verdim kg verrmeye ve diyet spor derken 2 ayda 15 kg verdim. ama maalesef marttan bu yana kg vermiş değilim, ama sevindirici yanı da şu almadım da. sabitledim kgmu ve yeniden devam etmek istiyorum. hedefim çizelgemde de gözüktüğü üzere 67. zaman olarak da 1 sene belirledim kendime. bakalım artık hayırlısı:) umarım bu gruptaki herkes dilediği kiloya belirlediği sürede kavuşur :) başarılar arkadaşlar :))
bahçemiz var orda yüzdüm havuzda :))
Ögrenirsin canım bi kursa falan git güzel yüzmek :)
Hoşgeldin .. Ben Kübra 20 yaşındayım .. Elazığda yaşıyorum Fen Teknlji Ögretmenliği 3 sınıf ögrencisiyim :)
Umarım kilolarımız hepberaber ucacaklar
hoşbuldum tatlım sanrım burası fencilerin topiği olmuş ihihih :) ben de banu bu arada memnun oldum :)
inşallah löp löp gider gönülcüm kilolar yaaaaa :)) videosuna nerden ulaşabilirim bootcamp calorie burnün? youtubeta 32 dklık bir video var o mudur acaba? :) özelden msj atabilirsen sevinirim canımm:)
bugünkü menü
sabah
kalkar kalmaz 1 nektarin
kahvaltı
2yumurta 2kk peynir 1 domates 1 biber 3 zeytin
ara
1 erik
akşam 6 da
1 kase mercimek çorbası
biraz pilav yanına 2 küçük kürdan kebabı 2 kaşık yoğurt
2ltden fazla su
birazdan parka gidicezz
çay içeriz çekirdekte yerim sanırım.....
bahçemiz var orda yüzdüm havuzda :))
Ögrenirsin canım bi kursa falan git güzel yüzmek :)
:)) Fenciler Deneylerle eritecek yağları ondan burdayız :) memnun oldum banu :)
yes cnm youtube daki video, soyle bir bakin hatta bakmakla yetinme dene mumkunse bir iki gun zorlanirsin snra alisiyor insan yapmak istersen bana eslik edersin basladim ben :)
Ogleni goremiyorum ben:44: afiyet olsun ..
aslinda kursuna gittim belgemi de aldim ama cesaret edemiyorum derin yerde yuzmeye yavlan yerde boooyle suyun altinan yuzebiliyorum
ehuheuhu :)) güzeldiii biz de nasipleniriz artık deneylerinizdennnn :)
yes cnm youtube daki video, soyle bir bakin hatta bakmakla yetinme dene mumkunse bir iki gun zorlanirsin snra alisiyor insan yapmak istersen bana eslik edersin basladim ben :)
Ogleni goremiyorum ben:44: afiyet olsun ..
aslinda kursuna gittim belgemi de aldim ama cesaret edemiyorum derin yerde yuzmeye yavlan yerde boooyle suyun altinan yuzebiliyorum
İlkin Kendimi Eriteyim sonra sizede söylerim
Menum:
Kahwalti:
1 minik tam tahilli ekmek
2 yumurtadan zeytinli omlet
Surme peynir
Yarim domates
Yarim bardak light sut
aRA:
Yarim avuc kadar kuruyemis
yArim bardak ozel karisim yaptigim sut
Oglen:
2 bardak hazir corba
2 kasik yogurt
Aksam
Patlican yemegi 4 kasik kadar
3 kasik yogurt
Sivi herzamanki gbi ..
Menüm :
Sabah
peynir
1 dilim kepek ekmeği
domates
Salatalık
Ögle : 1 tabak karpuz
Akşam 3 parça tavuk mangal
Spor : saatlerce yüzdüm :)
1 eylül mesaj sayıları :
tadLı : 19
Kbra23:25
Uzayım:26
Bilgen35:21
Mesajları atarmısınız kızlar...
indirdim canım ben iki videosunu da bootcamp ve slimdown :) 1 saat sonra bootu yapcam bakalım. birbirimize destek olursak sevinirimmmm gönülcümm :)
süper menü :) beğendimm:) ee spor peki?
Menüm :
Sabah
peynir
1 dilim kepek ekmeği
domates
Salatalık
Ögle : 1 tabak karpuz
Akşam 3 parça tavuk mangal
Spor : saatlerce yüzdüm :)
eline saglik datlum
sLIMdown dan neden haberim yok benimhemencecik bakmam ilazim
destek mi tabiiiside full ve sinirsiz
Sporumu aksam toplu sekilde yaziyorm cnm spor faslini kapatinca anlayacagin
Oh biri karpuz mu dediafiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?