Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldiniz arkadaşlar.
şu an kontenjanımız fazlası ile doldu ama bize takılın, önemli olan motivasyon paylaşım. En ufak boşlukta alırız sizi.

kızlar hazırım nihayet birazdan yatacağımn sabah 7 gibi yola çıkacağız, melisin durumuna göre belki bir gece bir yerde konaklayabiliriz. Babam intewrnet için uğraşıyor sanırım geçici nakil olabiliyormuş bakacağız ama bu cuma muhtemelen olamam.
Addan henüz ses çıkmadı bugün kkya gelmedi sanırım. Kalliste de yardımcı olacak sen merak etme dedi.
Ben yinede buraya listenin son halini bırakıyorum. Yeni arkadaşalr paylaşım durumuna göre haftaya girecekler listeye, ben muhtemelen nete girebilirim o zamana kadar ya da adla konuşuruz.
Hepinizi çok çok öpüyorum ve çok özleyeceğim. Kendinize iyi bakın, güzel kilo verin.

13. TAKIM **116. ETAP**

ad1 ( 53.0 / / / &#37
melis08 (geri dönmek üzere ayrıldı, 59.6)
dosba (71.0 / / / %)
acıbiber2053 (64.5 / / / %)
melankoli_84(66.0 / / / %)
shopaholic (73.5 / / / % )
emirel (61.7 // / % )
bhr.87 (81.4 / / /%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( )

günaydın arkadaşlar bol kilo verimli günler diliyorummm..

evet canım malesef çocuk sektörü çok pahalı eşyadan tut ,giyime kadar çok pahalı. bu arada geçmiş olsun canım.

iyiymiş canım lahana yağı acaba benim göbüştede işe yararmı ki ?

canım ii yolculuklar ii gezmeler .....

bende lahana yağı almıştım... 1 kere kullandım sonra tatili çıkınca kaldı...
bugün bende gaza geldim koşu bandına çıkmadan önce süreyim... tabii bu yağı aldıysanız mutlaka kullanmadan önce ölçülrinizi alın diyorlar çünkü bayağı farkedeiyormuş

iyi yolculuk iyi tatiller bol bol dinlen eğlen canım :dance:

Günaydin kızlar;

Hemen dunki listemi yazayım raporumu vereyim

05.08.2009
sabah 2 dlm ekmek 1 parca peynir domates salatalık yesilçay
ara 2 dlm karpuz yesilcay
öglen 5 yk melemen 1 sb ayran 2 dlm ekmek salata
ara 1 armut yesilcay
aksam 1 dlm ekmek 2 kase yayla çorbası(çok geç saate kaldıgım için az oldu)
ara 1 elma yesilcay 1 bardak süt
Su 3,5 lt
Spor 45 dk eliptik bisiklet (600 kcal)

Ben yediklerimi ertesi gün toplu olarak yazıyorum umarım bir sakıncası yoktur kızlar

Dosba; Ben yokken detoksla ilgili bir iki yorum okudum oncelikle bütün besin gruplarından saglıklı secimler yiyenlerin aslında detoksa ihtiyacı yokmuş, ayrıca detoksta yag degil vucuttan ödem varsa o gidermiş benim uzmanım öyle demişti ama motivasyon saglamak adina yapılabilir bence yalnız detokslar en fazla 1-2 gün yapılmalı yoksa sok diyete benzer ve bunyeye zarar verir.

angel 34; hoşgeldin canım aramıza

misa ; sende hoşgeldin 3 kilocuk dediğin ne ki 1-2 ayda çok rahat verirsin canım merak etme

zenim; dogumgünü kaçamaksız geçmiştir umarım ben pastaya hiç dayanamam da

meliscim; dişin için geçmiş olsun canım, ayrıca tekrar iyi yolculuklar bizim yerimize de gez

melankoli; takımın en iyi kilo vereni olmuşsun tebrik ederim sırlarını duymak için heyecanla bekliyoruz canım

bende verem raporumu sabah malesef geç kaldığım için kahvaltı yokk.30 tane çubuk kraker+1 adet salatalık+2 bardak yeşil çay+5-6 tane kiraz
öğlen 1 kase yağsız yoğurt+1,5 dilim kepekli ekmek+salatalık şu an için puanım 4,5 puan:lepi:iyi akşama baya kalmış ..ben genelde akşam çok yiyorum çünkü gece emzirdiğim için süt olsun istiyom..en önemlisi yalnız bütün yeme içme işini saat 19:00 da kapatıyorumm.kötükedihüso

isveç diyetinin 3. günündeyim sabah kahvemi içtim tek şekerli :)
öğlen için ıspanak haşladım :))
ama daha öğle yemeğimi yemedim...
meyvemi ara öğün gibi saat 15 de yemeyi planlıyorum :)

sabah yine dayanamayıp tartıya çıktım, tartı yüzümü güldürdü yine, darısı sizlerin başına :))

aminmnnnnnn canım. tebrik ediyorum seniialkisalkisalkisalkisalkisalkis

doğum günü kaçamaksız geçti, içtim yeşil çayımı oturdum şimdi öğle yemeğimi yemeğe gidiyorum :)
haşlanmış mis gibi ıspanak beni bekliyor...

ben de yazayım yediklerimi sabah 1dilim ekmek yumurta az peynir domates
saat 12.30 da ayranlı çorba 2 saat arayla onu yemem gerekiyor şimdi maden suyu içiyorum

sabah yine dayanamayıp tartıya çıktım, tartı yüzümü güldürdü yine, darısı sizlerin başına :))
amin vallahi...:Saruboceq:
zaten regl olduğum için heralde.. 78 kilo görünüyorum.. "sudur o sudur ödem yaptı vücudum" diyerek kendimi avutuyoruım ama inşallah öyledir...:bbo:
bende bi rapor ediyim yediklerimi bari..:)
sabah 10 gibi 2 dilim kepekli ekmek 2-3 tane yeşil zeytin şekersiz çay şeftalili meyve suyu..hihoyyyt

bende yazaym bari :)
sabah 30 gr beyaz peynir
25 gr kepek ekmek
3 zeytin
1 t.k reçel
2 ceviz
domates salatalık
açık çay

ara =150 gr kavun

Son düzenleme:
bende yazaym bari :)
sabah 30 gr beyaz peynir
25 gr kepek ekmek
3 zeytin
1 t.k reçel
2 ceviz
domates salatalık
açık çay

ara =150 gr kavun

bu beyaz peyniri anlamadım ben bazı doktorlar kilo aldırır peynirde maya falan var diyolar bazılarıda 30 gr peynir yazıyolar diyete peynire kattıkları malzemeler kilo aldırıcıymış diyodu 1 ara bi doktor ama bilmiyorum diyet yaparken peynir yemiyorum buyüzden bide kavun yerine karpuz daha iyi oluyo sanırım neyse canım ben doktorların yalancısıyım a.s.

yemin ederim ki canım çekiyor hep bitki çayı içmek istiyorum günde 3 kupadan fazla içmemem gerekli biliyorum ama çok canım çekiyoo bugünlük 4. kupayı içsem mi aceba ?

ben bugün nöbetçiyim akşamda yola çıkıyorum herkesler kendine iyi baksın öpüyorum hepinizi
iyi yolculuklar ve de iyi tatiller.
yeni arkafdaşlar gelmiş hoşgelmişler.bu aralar gelemiyorum bu oğlan beni bayıltacak yawwwwwwwwwwwwww
bayılma hayatım.hayırdır ne yapıyor yine küçük adam.

canım hoşgeldin. yavaş ama geri gelmeyecek kilolar vermişsin tebrikler. bu azimle 58 kg ı göreceğine eminim.

canım çok sevindim. mesajı aldım. opuyorumnanaktan
shemcim bu hafta pek paylaşımda bulunmadın sanırım.listede yer alman için paylaımın bol olması gerek. ne kadar çok yazarsan o kadar iyi tatlım.
kolay gelsin emirelcim.

malesef tüm gün için canım...

kızlar size bişi soracam hani yeşil çay içiyorsunuz ya.onu paket olanlardanmı kullanıyorsunuz. yoksa normal çay gibimi..
valla ben sallama yapıyorum. şikayetim yok.

bu puanlama işi tuttu sanırım
bu hafta durumlar ii olcak sanırım
takıma can geldi:)
inşallah. :Saruboceq:

canım kaptanımızın dediği gibi ilk fırsatta alınırsınız. sürekli yazın bize paylaşımlarınızı bekliyoruz.

canım mesajını aldım elimden geleni yapacağım. öpüyorum.
yemin ederim ki canım çekiyor hep bitki çayı içmek istiyorum günde 3 kupadan fazla içmemem gerekli biliyorum ama çok canım çekiyoo bugünlük 4. kupayı içsem mi aceba ?

bitki çayı iyidir iç tatlım iç sıkma kendini bu kadar. dondurma yemicen. :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…