herkese selamm kızlarropuyorumnanaktanburda boş yer olduğunu gördüm ben de katılabilir miyim aranıza :Saruboceq:acilen 5 kilo vermem lazım da son günlerde hiç tutamıyorum kendimi 60 kiloyum en kısa zamanda 55 olmak istiyorum sitede dtox listesi gördüm onu uygulamak istiyorum desteğinize çok ihtiyacım var her akşam gelip her şeyi yazarım iş yerinde de girebilirsem girmeye çalışırım cumaları tartılıp bildiriyoruz dimiyerimsenibentakım ruhuna hep inanmışımdır sadece burda başarabilirim gibi geliyo tek başına olmuyo yaa yarın sabah tartılıp başlıyorum dtoxa inşallah görüşmek üzere:lepipuyorumnanaktan
mrb kızlar.boş yeriniz varsa beni de alabilir misiniz
ben yaklaşık 4-5 aydır diyetteyim ve toplamda 6-6,5 gbi bi kilo verdim.
şu an 1,64 boyunda 56,5 kiloyum.hedefim 53 e düşebilmek.çok değilmafoldumben
ama artık kilo vermem çok yavaşladı hatta durdu bile diyebilirim ve tabi bu durum sinirlerimi bozuyo.anlayacağınız yeni bi motivasyona ihitiyacım var
anladığım kadarıyla her cuma kilo bildirimi yapmamız gerekiyo.bunun dışında gereken bişey varsa birisi beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.
kandiliniz mübarek olsun bu aradaa.s
kızlar bir koşturmaca sormayın kızıma araba koltuğu almaya gittik. Daha önceki kğüçüldü 9-18 kilo olanlardan aldık ne kadar pahalı şaştım kaldım çocuk sektörü böyle.
Şimdi eve geldim, dişim çok ağırıyor kanal olan dişim üst dolgusu düştü falan dişçiye gideceğim şimdi giderayak iş çıkardı başıma.
gelince konuşurz.
evet var, spordan önce masaj yaparak sürüyorsun karnına ve bacaklarına yada nerden zayıflamak istiyorsan oraya sonra seralıyorsun kendini sonra spor normalden en az 3 kat daha çok teriyorsun ki ben şahidiyim 1 saat önce falan çıkarttım seraları ter akıyordu resmen :) sıkılaştırıcı etkisi için kullanıyor ve çok ter atırıyor...
kızlar hazırım nihayet birazdan yatacağımn sabah 7 gibi yola çıkacağız, melisin durumuna göre belki bir gece bir yerde konaklayabiliriz. Babam intewrnet için uğraşıyor sanırım geçici nakil olabiliyormuş bakacağız ama bu cuma muhtemelen olamam.
Addan henüz ses çıkmadı bugün kkya gelmedi sanırım. Kalliste de yardımcı olacak sen merak etme dedi.
Ben yinede buraya listenin son halini bırakıyorum. Yeni arkadaşalr paylaşım durumuna göre haftaya girecekler listeye, ben muhtemelen nete girebilirim o zamana kadar ya da adla konuşuruz.
Hepinizi çok çok öpüyorum ve çok özleyeceğim. Kendinize iyi bakın, güzel kilo verin.
kızlar hazırım nihayet birazdan yatacağımn sabah 7 gibi yola çıkacağız, melisin durumuna göre belki bir gece bir yerde konaklayabiliriz. Babam intewrnet için uğraşıyor sanırım geçici nakil olabiliyormuş bakacağız ama bu cuma muhtemelen olamam.
Addan henüz ses çıkmadı bugün kkya gelmedi sanırım. Kalliste de yardımcı olacak sen merak etme dedi.
Ben yinede buraya listenin son halini bırakıyorum. Yeni arkadaşalr paylaşım durumuna göre haftaya girecekler listeye, ben muhtemelen nete girebilirim o zamana kadar ya da adla konuşuruz.
Hepinizi çok çok öpüyorum ve çok özleyeceğim. Kendinize iyi bakın, güzel kilo verin.
isveç diyetinin 3. günündeyim sabah kahvemi içtim tek şekerli :)
öğlen için ıspanak haşladım :))
ama daha öğle yemeğimi yemedim...
meyvemi ara öğün gibi saat 15 de yemeyi planlıyorum :)
sabah yine dayanamayıp tartıya çıktım, tartı yüzümü güldürdü yine, darısı sizlerin başına :))
amin vallahi...:Saruboceq:sabah yine dayanamayıp tartıya çıktım, tartı yüzümü güldürdü yine, darısı sizlerin başına :))
bende yazaym bari :)
sabah 30 gr beyaz peynir
25 gr kepek ekmek
3 zeytin
1 t.k reçel
2 ceviz
domates salatalık
açık çay
ara =150 gr kavun
iyi yolculuklar ve de iyi tatiller.ben bugün nöbetçiyim akşamda yola çıkıyorum herkesler kendine iyi baksın öpüyorum hepinizi
bayılma hayatım.hayırdır ne yapıyor yine küçük adam.yeni arkafdaşlar gelmiş hoşgelmişler.bu aralar gelemiyorum bu oğlan beni bayıltacak yawwwwwwwwwwwwww
canım hoşgeldin. yavaş ama geri gelmeyecek kilolar vermişsin tebrikler. bu azimle 58 kg ı göreceğine eminim.selam ablalarım..:) ben biraz gec kaldım ama sonunda kendime bi topik buldum galiba yahu..:) size azıcık kilo alma gecmişimden bahsediyim..
17yaşında 1.70 boyunda ve 77 kilo bir KK üyesiyim. annemin "ye kızımsen daha büyürsün sen daha uzarsın kiloları verirsin"diyerek beni kandırması üzerine kilo alan aradan 2 sene gectikten sonra kilo aldığının farkına varan ama hep kilolarını seven(!) bir KK üyesiyim:) bunu farkettikten sonra arkadaşlarımın uyarılarıyla iyice aklım başıma geldi ve kilo vermeye karar verdim.. bundan 6 ay önce ufak tefek egzersizler le yola başladım daha sonra bitki çayları diyetler falanlar filanlar ve birazda iradeyle 6 ay sonra 11 kilo verdiğimi gördüm..:)(yavaşta olsa sağlıklı bi şekilde) bu sevindiriciydi..:) ama ben tartıda 58 kiloyu görmek için savaş açtım. ve bu işi dahada kolaylaştırmak için bana yardım edecek ve hırslandıracak hergün kilo vermek adına ne yaptığımı anlatabileceğim bildiğim şeyleri paylaşabileceğim birileri olması gerektiğini ve cuma zayıflama yarışmalarının benim için en iyi yol olduğunu düşündüm. sizin aranızda olmaktan çok mutlu olurum... beni de aranıza alırsanız çok sevinirim..:)
canım çok sevindim. mesajı aldım. opuyorumnanaktankızlar sıkı durun sonunda yarın tatile gidiyorum.
hiç hesapta yoktu biliyorsunuz anneannemi buraya getirip hastaneye yatırdık annem hep onunlaydı balıkesirdeki teyzem gelip bize izin verdi. Siz gidin ben bakarım dedi.
yarın yola çıkıyoruz mersin taşucuna yazlığımız var orada, eşim gelemiyor izni yok, annem ben babam kızım. 15 gün falan kalacağız kısmetse.
İnternet olup olmadığını bilmiyorum orada en son komşununkinden bağlanıyorduk ama şimdi ne durumda bilmiyorum gidince bakarım.
Ad ile haber yollarım size. İnternet yoksa birşeyler düşünürüz. Bu süreçte ben de izinli olacağım.
shemcim bu hafta pek paylaşımda bulunmadın sanırım.listede yer alman için paylaımın bol olması gerek. ne kadar çok yazarsan o kadar iyi tatlım.Bugün tartıldım.59.1 kiloyum tam.en son tartıldığımda 60.7 kiloydum burayada yazmıştım.ben diyet miyet hiiiiç.rastgele yiyodum.1 kilo verdiğime hayret ettim.geriye kaldı 8-9 kilo..onlarıda verince süper olucak.ağustos bitene kadar 55in altına düşmem gerek...25 günde 5 kilo...diyet listemse:
acıkana kadar yemek yok.
acıkınca (saat 1 gibi)=bol limonlu maydonoz suyu.ardından domates,salatalık,marol gibi yeşilliklerden oluşan salata yine bol limonlu.
saat 3 3 buçuk gibi kayısı 3-4 tane
her 2 saatte 1 meyve yada sebze....
+ olarak sıkılaştırıcı krem sürüyorum günde 2 kere.bide şekersiz yeşil çay
maydonoz suyu selülitleri yok ettiği için içiyorum.sabahları spor,akşamlarıda yürüyüş yapıyorum.kayısı bağırsakları çalıştırıyomuş ondan mutlaka yerim.bol bol yeşillik tüketiyorum.sakız çiğniyorum..1 haftada 2-3 kilo vermek istiyorum inşallah...
kolay gelsin emirelcim.dosbacım nasıl gidiyor diyet ben bugün detoksa başladım 2günlük daha sonra diyete başlıyacağım inş
bu gün ne yediğimi yazayım
sabah 1dilim çvdar ekmeği yumurta domates salatalık az peynir
öğle ayranlı soğuk çorba gibi birşey 2saat te bir bir kase bundan içeceğim başka birşey yok yarınad menüm böyle
valla ben sallama yapıyorum. şikayetim yok.malesef tüm gün için canım...
kızlar size bişi soracam hani yeşil çay içiyorsunuz ya.onu paket olanlardanmı kullanıyorsunuz. yoksa normal çay gibimi..
inşallah. :Saruboceq:bu puanlama işi tuttu sanırım
bu hafta durumlar ii olcak sanırım
takıma can geldi:)
canım kaptanımızın dediği gibi ilk fırsatta alınırsınız. sürekli yazın bize paylaşımlarınızı bekliyoruz.mrb kızlar.boş yeriniz varsa beni de alabilir misiniz
ben yaklaşık 4-5 aydır diyetteyim ve toplamda 6-6,5 gbi bi kilo verdim.
şu an 1,64 boyunda 56,5 kiloyum.hedefim 53 e düşebilmek.çok değilmafoldumben
ama artık kilo vermem çok yavaşladı hatta durdu bile diyebilirim ve tabi bu durum sinirlerimi bozuyo.anlayacağınız yeni bi motivasyona ihitiyacım var
anladığım kadarıyla her cuma kilo bildirimi yapmamız gerekiyo.bunun dışında gereken bişey varsa birisi beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.
kandiliniz mübarek olsun bu aradaa.s
canım mesajını aldım elimden geleni yapacağım. öpüyorum.kızlar hazırım nihayet birazdan yatacağımn sabah 7 gibi yola çıkacağız, melisin durumuna göre belki bir gece bir yerde konaklayabiliriz. Babam intewrnet için uğraşıyor sanırım geçici nakil olabiliyormuş bakacağız ama bu cuma muhtemelen olamam.
yemin ederim ki canım çekiyor hep bitki çayı içmek istiyorum günde 3 kupadan fazla içmemem gerekli biliyorum ama çok canım çekiyoo bugünlük 4. kupayı içsem mi aceba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?