Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yapmaz mıyız Izgara balık,salata . Bu akşam değişiklik yapıp ekmekte yedim Güzeldi.Üstünede semaverden çay ohh

Afiyet olsn canm :)

aaa
baklava !!
hani banaaaa
Afiyet olsn cnm :)

Resim attım :) dayanamıom saçım kurumadan çekiom :) belki daha kırmızıdır :)
Ama çok zor banyo kan göleti gibi olduu bide banyoyu yıkadım !

Ebru nun saç tonu gibi olmuş değil mi??? Artık iyice dikkat çekici oldun. Bana göre sende koyu tonlar daha güzel ve daha doğal duruyor.Mesela şuanki profil resmin çok güzel Neyse değişiklik istemişsin güle güle kullan canım.

oooohhh gotur baciiim gotuuur kisirlaaaar baklavalar afiyet olsun :))

oohh nihayeet

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum

iyi aksamlar

iyi geceler hatunlarrrr :) gidiim de az kitap neyim okuim ya film de izledim oh mis haydin seviorum sizi öpüldünüz :) yrn görüşürüüüzzzzz

Simdiden soyleyim allah izin verirse yarin tahin pekmez yicem soooyle ekmegi bandira bandira :26:

iyi geceler hatunlarrrr :) gidiim de az kitap neyim okuim ya film de izledim oh mis haydin seviorum sizi öpüldünüz :) yrn görüşürüüüzzzzz

nereye aaa daha karpuz neyim kesecedik

neysem gelelim sporuma 45 dak tempolu yurus + 5 kere merdivenden inip ciktim carpi iki yaparsak hesab edin
30 dak bootcamp
10 dak shaking waist

ay çıkamadım, neyse çıkmadan size bir şarkı armağan etcem:

Ahmet Kaya-Şiire Gazele

benden hepinize gelsin tatluş hatunlarr :)

nereye aaa daha karpuz neyim kesecedik

neysem gelelim sporuma 45 dak tempolu yurus + 5 kere merdivenden inip ciktim carpi iki yaparsak hesab edin
30 dak bootcamp
10 dak shaking waist
Bide karpuz mu yiyecen gel kısır ye bebemmmm
ay çıkamadım, neyse çıkmadan size bir şarkı armağan etcem:

Ahmet Kaya-Şiire Gazele

benden hepinize gelsin tatluş hatunlarr :)

Teşekkürler Fıstıkkkk :)

Herkese İYİ GECELER Ben yarın yokum pazar günüde geç gelirim.Uğrayamazssam haberiniz olsun.Görüşürüz kızlar
Gönül muz bitti tahin pekmeze mi döndün kız Bak bu hafta kilo veremedik dikkatli olmalıyız.Çok abartma.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…