Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende kalçalarımın gitmesini istememm
ben kendimi seviom yaaa vücudum güzeldir maşallahm vardırr

Hiç bilmiyorum canım ya ..

limpida Facen varmııı

oh oh maşallah kuzum ben de seviorum aslında iri yarı bir hatunum, şöle 60larda falan yaşasam kapış kapış gidermişim de bu devirde maalesef ahahahahaaaa maalesef bebeğim dondurdum 1 hafta olcak, gereksiz yaa :) ama geri açarım nasılsa o zaman ekleşiriz gönül de sormuştu sanırım onla da ekleşcez :)

Olursun canımmm merak etmeee :)
çıtır olacaz :)
anladım canım tmm :)
biz nerdeyse tüm kızlar facede birbirimizi ekledik geri kalma bak

Herkese Merhabalar Listeleri hazırladım bu hafta 4. olduk.TEBRİKLER KIZLAR.Darısı 1.liğe.Kilo verenleri tekrar tebrik ediyorum.Vermeyenlerde(yani bende) umudunu yitirmesin bu hafta inşallah vereceğiz.

Son düzenleme:
kızlar ben geldim ama geri kaynanama gidiyorum sevgiler size...

Görüşmek üzere canım ...

ben de diorum bu ne olursun dio ahahaha dedim ki 1960larda yaşasam kapış kapış gidermişim ahahahah
hahaha ben anlamadm ayy
yanlş okumuşum 60 kilo olsam diye okudum onu
1960lara ışınlasak seni kendini yorma DDD

Herkese Merhabalar Listeleri hazırladım bu hafta 4. olduk.TEBRİKLER KIZLAR.Darısı 1.liğe.Kilo verenleri tekrar tebrik ediyorum.Vermeyenlerde(yani bende) umudunu yitirmesin bu hafta inşallah vereceğiz.
İnşallah haftaya birinci oluruz canım :)
Tebrikler herkese ..
Hoşgeldin canım

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım kahvaltı güzel olup akşam hafif yenen menülere bayılıyorum

afiyet olsun güzelim, 1+1 ha

merhaba haticecim, inşallah 1.liğide göreceğiz

ohh , bizim yerimize de eğlen canımcımm :))
hee bi de afiyet olsun
Teşekkür ederim canım.Çok güzel oldu ama vücudu şaşırtmak adına bu akşam ekmekte yedim.Hemide salatanın suyuna bandırdım
Ayyy karın ağrısı falan çok güldüm valla.Tamam canım söz bu hafta yemek yapıp yiyeceğim.Öyle sadece yoğurt süt yemek yok.

oooooooo iyi eylenceler hatice, biraz ye
Valla az yemedim çok yedim.

Canım benim bildim bileli hep böyle.Bazen düzene girer ama genelde düzensiz.2-3 gün atsa bişey demem 10-20 gün arası attığıda oluyor
Tebrikler canım ne güzel.Hem kızın için hemde kızın için guru duyulacak bir haber.Kızın ödül gecesini heyecanla bekliyordur.Nice başarılara canım.

Afiyet olsun Banu.Menünde sporunda çok güzel

Afiyet olsun canım.

Tereyağcı afiyet olsun.3+3 olmayacak 4+4 olacak o

Afiyet olsun canım güzel olmuş.Sporunda çok güzel

ay içimden şunu söylemek geldi: "Yaşasın kakaoya bandırılan muzlar, yaşasın beyonce vücutları" ahahahahaha
Ne muz sevdalısın çıktın kız Benden de sana gelsin "muza hayııııırrrr muza hayııııırrrr" Allahtan hiç sevmem.Belki ondan daha çok eleştiriyorumdur Masum bir meyve değil ama Gönül gibi aynı gün 2 tane yememek kaydıyla tüketilebilir

şşşiiitttt noluyor burda

Sadece kol söylenmiş diğer ölçüleride alabilir miyiz lütfen Sen zayıfsın gerçekten bi ölçülerini ve giydiğin bedeni söyle bakalım.

25 nedir bnmkiler 40 ahhahaha 4ünde ben de her yanımı ölçtüm ama söyleyemem derdimiii kimseyeeeeeeeeeeeee rınrınrınnnn
Biz dert ortağın değil miyiz aşkolsun.Bize derdini açabilirsin
kızlar ne sorcam ya, aranızda l'carnitine ya da cla gibi yağ yakıcı ürünler kullananlar var mı? ya da daha önce kullanmış olanlar ya da kullanan tanıdığı birileri olan?
Canım bu tür ürünleri kullananları pek duymadım ama şu yapıştırma bantlarından kullananları falan biliyorum.Tiroid,böbrek,mide ve kalp hastalığına kadar pek çok rahatsızlığa sebep olabiliyormuş.Hem ne kadar saçma tanıtımlarda yağlar erir kas olur diyor.Spor yapma hapı iç kas yapsın, yok artık.Zaten spor yapıyorsan kaslar kendiliğinden güçlenip yağların erimesini sağlıyor.Bu tür ürünler yarardan çok zarar getirir.Sen çok güzel spor yapıyorsun menülerinde güzel.Bu tür ürünleri aklından dahi geçirme.Bence sen bu azimle en yakın sürede hedefine ulaşırsın.Burası bize en güzel ilaç

kızlar ben geldim ama geri kaynanama gidiyorum sevgiler size...
Kız her akşam kaynanandasın birgünde kır dizini evinde otur

kaç gündür menü paylaşmıyordum yoğunluktan, bugün yazayım. ama baştan söyleyim cumaları benim ödül günüm oldu

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
labne
ev salçası
1 kaşık bal
şekersiz çay

öğlen
1 tabak kısır bol yeşillik

akşam
5 kaşık semiz otu
1 palamut
salata
1 avuç çekirdekli üzüm
4 adet baklav

3,5 lt su, 1soda spor şimdilik yok yatmadan inşallah yapacam (cezama razıyım:18::18::18::18:)

Kız 1 baklava neyine yetmedi 4 tane yemişsin Ben herşeyin yenmesi taraftarıyım ödül günü ve baklava yiyebilirdin ama 4 tane değil.Çok olmuş canım çok.

Yapmaz mıyız Izgara balık,salata . Bu akşam değişiklik yapıp ekmekte yedim Güzeldi.Üstünede semaverden çay ohh
nihayet.afiyet ,bal olsun.ha şöyle ya,gerçek yemekler görelim senden

afiyet olsunda 4 baklava bayaaaa fazla olmuş sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…