Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Braz erken olacak ama bugunki menum

Kahwalti
1 simit
yesillik, domates, zeytin peynir
tahin pekmez

ara
Haslanmis yarim misir (belkim 1 e de cikabilir)
1 bardak ayran

Oglen
Tavuk corbasi
iki kasik yogurt

Aksam (muhtemelen)
kornflakes sut

S 3l+ YC 3

kesin bundan kat kat fazla ycen ondan erkenden yazıon di mi uıyanıkkkkkkkkkkk

küboş nere gitti ki fön çekmeye mi acaba ya da spora mm ya da kahvaltıya evt evt en mantıklısı

tsk ederim yavru o senin guzelligin cok tatlisin bebeim sende
kubraa nereye gittin kiz valla bnde merak ettm smdi durun durun fon cektirip akrabalarina goruncek olabilir mi ki:44:

Dedıkodumu yapmayınnn :)))))
Gonulll gzl taktık begendm

Saclarımı fonledm brazdan msfr gelrr :)
Merakla beklıom onlarıı

afiyet olsun.sen nerene zayıflıyon anlamıyorum.ölçülerinden belli kürdan gibisin

tahin pekmez:111:afiyet olsun

afiyet olsun.sen nerene zayıflıyon anlamıyorum.ölçülerinden belli kürdan gibisin

tahin pekmez:111:afiyet olsun

mmm cok lezzetliydi valla

selam kızlarrrrr ben geldim sınavın ilk gününü atlattım şükürrr idare eder şekilde geçtiiii inşş iyi olurrrrr

hadi gecmis olsun..

Kek yedımmm cok pısmanıııımmmmmmm (((((

aa kek mi cok deildir umarim lezzetli miydi kiz yarim saat ekstra kos barim
bua arada ekledim seni faceden cnm

selam yenidennn

biraz dolasip geldim yazin son gunleri cocuklarla disari cikicaz birazdanda
sizde iyi kaynatmissiniz

semine gecmis olsun..yarin icinde basarilar

gez bakalım ferhan.bende inşallah seneye gezmeye başlıcam.burda hiç bir yere çıkamıyoruz.nefret ediyorum şırnaktan.

Kek yedımmm cok pısmanıııımmmmmmm (((((

o zaman gönülün dediği gibi yarım saat fazla koşcan/yürücen başka yolu yok bebek. bize de misafir gelio yatıya. şimdiden sporumu yapıim de gözümde büyüo çok fena. bgn leslie 5 miles yapcam bi ztn bi de shaking yprm belki bilmiom. öle işte. aha bi de bgn befor after için resim çekcem bi sürü sütyeen külotla hihihihi :)) ama sonrasında before aftera bir kendim bakcam size yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…