Ne güzel ne güzel.İnsan bunları duyunca çok seviniyor ama çevremizdeki en yakınlarımıza acıyorum ben.Yani bu gruba gireli 6.ayımdayım.Hergün eşime zayıflamışmıyım diye soruyorum
saol canım. sporumu beğenmiorum ama regl olduğumdan beri terlemiorum bileneyse haftasonu o terli günlere geri döncem inş. ama bgn cidden mutlu oldum, pantolonum mıh gibi üstüme otururken az bişe bollaşmış annem falan da iice farkediooo ay annem hemen eridin diooo :))
ben bugun doktora gitmiwdim kontrol oldumcok kotuyum wuan. uzun zamandir yaptigim diyetler sonucu yalnizca kas kayb etmiwim. kas kutlem cok awagidir. moralim wuan cok bozuk. eximia aletiyle zayiflamayi duwunuyordum tabiiki spor vediyet dahil olmakla. ama aletden evvel kontrol olmaliydim. sonuc boyle olunca eximia yapmadi doktor. ben kas kutlemimi artirmamiw aletler benim icin tehlikeliymiw;(
Sadece kas kaybetmiş olmana üzüldüm.Şok diyetler ve sağlıksız beslenme yağdan değil herzaman kastan götürüyor.Ve kaslarımız kuvvetli olmazsa yağlarımızı eritemez.Sağlıklı bir menü oluşturmalısın.Biz burda her akşam tüm gün yediklerimizi paylaşıp birbirimizin menülerinede yorum yaparak yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bugünden itibaren 2 haftalık denem süren başlıyor.Memnun oldum:) buraya cepten girmek olurmu? cunki hem caliwiyorum hemde akwam universiteye gidiyorum. bazen ola bilirki bol bol yaza bilmiyimama soz eve gelen kimi giricem nete. bugun de gec geldim butun gun evde olmamiwam o yuzden gun boyunca hic msj yazamadim. umud ediyorum acil kilo vermeliyim
Canım özellikle bellerimizin kalınlığı canımızı sıktı ve sağlığımız için çok çok önemli.Bacak hareketlerini eklersek o gün yürüyüş vs yapmış olan biri yapmak istemeyecektir.Şimdilik bel için birkaç hareket belirleyelim.Sonrasında baktık çok güzel devam ediyor ve herkes yapıyor birkaç hareket daha ekleriz olur mubu arada her gün yapmamız gereken aktiviteler kısmına iştirak ederim haticecim :) ama bunlara basen ve bacak hareketleri de ekleyelim sadece belle kalmasın:)
Aynur bence de acele falan etme.Sağlıklı kilo vermek istiyorsan yavaş vermelisin.Biz bu kiloları 1 günde almadık ki hemen verelim.Vermek isteiğin kiloyu aylara bölmelisin ve asla acele etmemelisin.Diğer gruplarda şok diyetlere rastlıyorum ve asla önermiyorum.kas nasil yigacam hec onu bilmirem. how bulduk banucum:)))) doktor bana 1200 kalorilik diyet yapmami istedi cunki metobolizmam 1390kl yakiyo. ama bence cok. gec zayiflarim. sizce?
Ne güzel ne güzel.İnsan bunları duyunca çok seviniyor ama çevremizdeki en yakınlarımıza acıyorum ben.Yani bu gruba gireli 6.ayımdayım.Hergün eşime zayıflamışmıyım diye soruyorumYazık adama.Sende annene falan sürekli sormaya başlarsın.Anne biraz daha zayıflamışmıyım,bak şuram erimiş falan
Sadece kas kaybetmiş olmana üzüldüm.Şok diyetler ve sağlıksız beslenme yağdan değil herzaman kastan götürüyor.Ve kaslarımız kuvvetli olmazsa yağlarımızı eritemez.Sağlıklı bir menü oluşturmalısın.Biz burda her akşam tüm gün yediklerimizi paylaşıp birbirimizin menülerinede yorum yaparak yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bugünden itibaren 2 haftalık denem süren başlıyor.
Canım özellikle bellerimizin kalınlığı canımızı sıktı ve sağlığımız için çok çok önemli.Bacak hareketlerini eklersek o gün yürüyüş vs yapmış olan biri yapmak istemeyecektir.Şimdilik bel için birkaç hareket belirleyelim.Sonrasında baktık çok güzel devam ediyor ve herkes yapıyor birkaç hareket daha ekleriz olur mu
geçmiş olsun orti.adaptöer iiyi olmuş.uzun süre kullanırsın inşallah.bugün Kitaplığımı temizledim sonrada dışarı çıktım yeni eve geldim .. Adptrde aldım ..bayagı yorgunum ve sancımmm aşırı var regl olamadığm halde
afiyt olsunKahvaltı: 1 peynirli dukan krep, 1 brdk çay
Öğle: Pide arası tavuk döner (ama pidenin sadece kıtır olan üst kısmını yedim), 1 brdk ayran
Akşam: 1 parça biftek, 4 kaşık kepekli makarna, salata, 1 brdk ayran
1 brdk süt
Not: bütün gün dışarda olduğumdan ara öğünleri yiyemedim
Su: 2.5 lt
SPOR: leslie 2 miles+50 mekik+100 twist
eskiden sigara böreğin çok severdim,şimdi çok ağır geliyor.Kızlar ben eşime sigara böreği ve çay yapıp geliyorum
ben bugun doktora gitmiwdim kontrol oldumcok kotuyum wuan. uzun zamandir yaptigim diyetler sonucu yalnizca kas kayb etmiwim. kas kutlem cok awagidir. moralim wuan cok bozuk. eximia aletiyle zayiflamayi duwunuyordum tabiiki spor vediyet dahil olmakla. ama aletden evvel kontrol olmaliydim. sonuc boyle olunca eximia yapmadi doktor. ben kas kutlemimi artirmamiw aletler benim icin tehlikeliymiw;(
ne bilim ya. oyle kaldim bugun butun gun yuruyus yaptim:))) nereye gitdimse yuruyerek gitdim bacaklarimi wuan hiss etmiyorum:) doktor bana gunde iki kez yuruyus yapmayi onerdi ben bugun abartdim evde leslie -de yapiyorum inwallah iwe yarar. benim de sizin gibi kilom yazilsin da altda :) nasil yapiyim?:) hem nasil rengli yaziyorsunuz bulamiyorum
Yabancı icatlar çıkarma kız şimdi başımızabenim annem sağolsun 1 kg alsam da farkedio, versem deondan yana sıkıntım yok, sormama bile gerek yok. yaşasın anaammmm
tamam tatlım öyle yapalım o zaman. :) bende her gün twist şu bu yapcağımıza, shaking waist yapabiliriz her gün 10 dkcık??
Valla canım ben yemediğim için sorun yok.Şuan eşim karşımda götürüyor pek ağır gelmişede benzemiyor.geçmiş olsun orti.adaptöer iiyi olmuş.uzun süre kullanırsın inşallah.
afiyt olsun
eskiden sigara böreğin çok severdim,şimdi çok ağır geliyor.
hoş geldin aynur.ben zeynep.kaç kilosun yazmamışsın.
ne bilim ya. oyle kaldim bugun butun gun yuruyus yaptim:))) nereye gitdimse yuruyerek gitdim bacaklarimi wuan hiss etmiyorum:) doktor bana gunde iki kez yuruyus yapmayi onerdi ben bugun abartdim evde leslie -de yapiyorum inwallah iwe yarar. benim de sizin gibi kilom yazilsin da altda :) nasil yapiyim?:) hem nasil rengli yaziyorsunuz bulamiyorum
Menucukler afiyet olsun kizlar, hatice gene kus kadar yemissin gittikce hilal in menuler gibi olmaya basladi snn bu menuler
zeynep o ikramlar eti puflar olmasa iyimis hele ki yarin cuma neyse olan olmus artik afiyet olsun ...
banus doner ekmeginin sadece ust kitirli tarafi nasil oluyo kiz onu cozemedimafiyet olsun sekerim
aynur hosgeldin gruba ben gonul kilo kaynbinin buyuk kisminin kastan olmasi kotu olmus bence acele etme kilo vermek icin
saglikli menuler olusturmaya calis .. endiselenme, bize takilirsan kilo verebilcene ben inaniyorum
afiyet olsun.mEnum;
Kahvalti
El kadar esmer ekmek
domates salatalik hindiba
5 zeytin
cok az surme peynir ve surme salca
Oglen;
1 kase mercimek corbasi
Iki dilim kadar ispanak boregi (dilimler minik minikti:26:)
salata
Ara
yarim bardak greyfut suyu
Aksam
Yarim ardak light sut
5_6 findik
3 lt s+3 f yc
Aklima gelmisken hatice esin yasiyor masallah hergun hergun zahmetli seyler dun kek mm baska ne vardi bugun sigara boregi isi is kiskandim valla
kubracigim yeni adapptorun vatana millete hayirli olsun bacim gule gule kullan
mEnum;
Kahvalti
El kadar esmer ekmek
domates salatalik hindiba
5 zeytin
cok az surme peynir ve surme salca
Oglen;
1 kase mercimek corbasi
Iki dilim kadar ispanak boregi (dilimler minik minikti:26:)
salata
Ara
yarim bardak greyfut suyu
Aksam
Yarim ardak light sut
5_6 findik
3 lt s+3 f yc
Aklima gelmisken hatice esin yasiyor masallah hergun hergun zahmetli seyler dun kek mm baska ne vardi bugun sigara boregi isi is kiskandim valla
kubracigim yeni adapptorun vatana millete hayirli olsun bacim gule gule kullan
cok sabrsizim ben. ama bu sefer ayni hataya duwmem. doktor 10 seans burme yapicak bana , bakalim ne etkisi olucak. tum bedenime mehlul surub sariyor beni 40 dakika bekliyorum. doktorun dediyne gore ilk awama icin bu iyi olucak. sizce kas icin ne yapmaliyim? ne onerileriniz var?
afiyet olsun kuzumama o el kadar ekmek mevzuna takıldım. kimin eli, neye göre, nasıl, ne gibi
canım aynurcum ben burme ve mehlul kelimelerini pek anlamadım yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?