Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya bence çok aç bırakıosun ferhancım kendini !! 1630dan sonra bişe yememek ne demek :S abartmayın allah aşkına

Canım 4-5 gün ideal.Sanırım şok diyetlerle kötü etkilemiş o yüzden bol yürüyüş demiş olabilir.

Okudum anladım:)
O zaman kabul ediyorsun.Başlangıç kilonu 78 alsım.Hedefin kaç???

Afiyet şeker olsun canım Canım akşam yemeği saatleri vb eşimle uyumlu değil.Bende zaten yalnız yiyor deyip kıyamıyorum sürekli güzel güzel yemekler yapmaya çalışıyorum.Akşam 6 dan soonrada ben su ve çaydan birşey içmediğim için ona yazık o neden yemesin diyerekten birşeyler hazırlıyorum.Ama ne yalan söyleyeyim ben mutfağı çok seviyorum.Bana yeter ki pasta,börek,kurabiye vs deyin hemen girer yaparım.Hiçte üşenmem.

narin bir bayan eli hayal edebilirsin mesela benimki olabilir illa giciklik yapcan demi sinir

Çok şekersiniz ya çok

Menekse , :) tum bedenime bir wey suruyo sonra sariyo:) turkce oyle weyler varki bilmiyorum:)
Ne sürüyor kız::44:

Kaptanım işin zor kekler falan sende yemiyorsn kıyamam
Alıştım canım.Yapıyorum ama yemiyorum

Canım dikkat et kendine.Kesin üşütmüşsündür.Kenini kötü hissediyorsan iyice fenalaşmadan doktora git canım.Birde istersen ballı sütü sabah iç.Gece rahatsız etmesin.1 kaşık baldan birşey olmaz ama yatarken bence içme.

oldu galiba:) her kese iyi sohbetler ben cikiyorum uykum geldi. malum Bakude 2saat ireli gidiyoruz:)
İyi geceler Aynur.
13. takımın gülleri nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuu
Sorma canım ya internet gitti sinir oldum.Dün akşamda gitti gelmedi.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
İyiyiz canım sen nasılsın?

Bence de yemek işini erken bitirmişsin.O yüzden menün olmamış ama sporun süper olmuş

menüm

sabah 10:30 gibi

iki dilim çavdar ekmeği
domates salatalık peynir

ara

bir bardak süt,bir armut

akşam 18: gibi
taze fasulye bir dilim ekmek

spor zaten yok,3 lt su olumuştur

teşekkür ederim bende iyiyim canım.çocuklar yanımada onlarla boğuşuyorum.

şimdi içcem haticecim yatarken değil canımm ballı sütümü olur muuuuuuuu
İç tatlım iç afiyet şeker olsun Süt çok sıcak olmasın ama tamam mı? Yoksa bal yarardan çok zarar getiriyormuş. Ben doktorların yalancısıyım

menüm

sabah 10:30 gibi

iki dilim çavdar ekmeği
domates salatalık peynir

ara

bir bardak süt,bir armut

akşam 18: gibi
taze fasulye bir dilim ekmek

spor zaten yok,3 lt su olumuştur
Bana menün az geldi.Afiyet olsun canım.

İç tatlım iç afiyet şeker olsun Süt çok sıcak olmasın ama tamam mı? Yoksa bal yarardan çok zarar getiriyormuş. Ben doktorların yalancısıyım

Bana menün az geldi.Afiyet olsun canım.

bu yarın sabah erken kalkayım diyorum böyle az yemiş gibi oluyor ama karnımı aç hissetmiyorum.bakalım bu listelerle zaten kilo verememde almamışımdır inşallah.zaten yüzünüze bakacak durumda değilim.sizin azminizi gördükçe utanıyorum ben

Tabii ki ölç.Senide tabloya eklerim

tamam ozaman 90-60-90 diyelim(inşallah ogünleride görücez grupça)
şöyle ölçtüm
göğüs99, bel84, göbek97 kalça110 üst bacak65 kol29
allahım inanamıyorum bu ölçüleri paylaştığıma tam rezil haldeyim

ne mutlu sana eritebilmişsin

evet haklısın sanki böle bel kısmındaki yağlar bıngıl bıngıl ya daha kolay şekle girer erir gibi ama bazenler taş gibi hak veriyorum sana bu konuda.

saol orticim hak verdiğin için

niye kimse yok yaaa (( patronum bi işi halloldu diye herkese baklava aldı kişi başına 5 tane düşüyo bide kola bende hakkımı diğer arkadaşlara verdim keşkem bi dene yiyebilseydim yaa

bravo orti, işte iradesi kuvvetli bi bayan tebrik ediyorum

Yarın ki listemiz böyle olacak.Kübracım ben yarın 12 ye kadar okuldayım.Bildirimi sabah yapmaya çalışırım.Gelirimde 14 e kadar gelmemişsem listeyi hazırlayıp paylaşırsın olur mu?

Bu arada tüm arkadaşlar bundan sonra kilo bildirimi yaparken bildiriminizi;
GEÇEN HAFTA:
BU HAFTA :
GİDEN:
YÜZDE :%
şeklinde yapmanızı rica ediyorum.Hem yorum yapması kolay olur hemde yüzde hesaplamayı çoğu kişi biliyor ama bilmeyenler öğrenmiş olur.Böylece herkes liste hazırlayabilir ve hesaplamayı yapar.Kötü durumda listeye el atar.

***13. TAKIM 274. ETAP ***

bilgen35 ( 88.9 / / / % )
goncagulll (74.5 / / / % )
Kbra23 ( 76.3 / / / % )
limpida (110/ / / % )
Yeni üye.Hedef 67
mersinli42 ( 73.5 / / / % )
nesdii28(69 / / /% )
nurgulguney ( 56.5 / / / % )
tadLi ( 54.5 / / / % )
pia ( 66.5 / / / % )
UZAYIM ( 62.9/ / / % )
yasminyaso ( 82.3 / / / % )
13. TAKIM ORTALAMASI: %

kızlar mesure yok metreyle
bel;92,
basen:116
göğüs:106

allahım bu ne,kendine odun diyen arkadaşlarım bide bana bakın.başka neremi ölçeyim,ya bu listeyi yayınlamasak utanç verici benim için

Canım hepimizin ölçüleri benzer.Bu ölçüleri 90-60-90 na yaklaştırmak için burdayız ve ulaşacağız merak etme

yüzdeyi nasıl hesaplayacağız hatice anlatabilirmisin

Canım senin kilondan örnek vereyim.
goncagulll (74.9 /74.5 /0.4 / %0.53 )
Geçen haftaki kilon - bu haftaki kilon = 74.9-74.5 = 0.4
0.4 ü yani farkı geçen haftaki kilona bölüyorsun. Yani 0.4 / 74.9 = 0,0053 çıkıyor.Bunuda 100 ile çarpıyoruz.
0.0053x100= % 0,53. İşte bu kadar.Birkaç örnek yaparsan çok daha kolay gelir.

Merheba arkadawlar. Ben Aynur:) nasilsiniz?

hosgeldin canim..ben ferhan..sende butun azeriler gibi guzelmisin?ben cerkezim ama butun cerkezkizlari gibi guzel degilim hehhee

bugün Kitaplığımı temizledim sonrada dışarı çıktım yeni eve geldim .. Adptrde aldım ..bayagı yorgunum ve sancımmm aşırı var regl olamadığm halde

ne tarz kitaplar seversin kubra

ah o aralar olmasaymis..süper bi menu olacakmis

tüüümm gecmisi okudum..bunlari alintilamisim bi :)) diger menuler gayet iyiydi :)

benim olculerimde bi acaip kollarim ne tombik ya( ben yeni ölcmedim eski ölcülerimi yazdim ayni kilodayken...yeniden ölcmedim biraz sporla zayiflamaya devam edip fark görmek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…