- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Yarın ki listemiz böyle olacak.Kübracım ben yarın 12 ye kadar okuldayım.Bildirimi sabah yapmaya çalışırım.Gelirimde 14 e kadar gelmemişsem listeyi hazırlayıp paylaşırsın olur mu?
Bu arada tüm arkadaşlar bundan sonra kilo bildirimi yaparken bildiriminizi;
GEÇEN HAFTA:
BU HAFTA :
GİDEN:
YÜZDE :%
şeklinde yapmanızı rica ediyorum.Hem yorum yapması kolay olur hemde yüzde hesaplamayı çoğu kişi biliyor ama bilmeyenler öğrenmiş olur.Böylece herkes liste hazırlayabilir ve hesaplamayı yapar.Kötü durumda listeye el atar.
***13. TAKIM 274. ETAP ***
bilgen35 ( 88.9 / / / % )
goncagulll (74.5 / / / % )
Kbra23 ( 76.3 / / / % )
limpida (110/ / / % )Yeni üye.Hedef 67
mersinli42 ( 73.5 / / / % )
nesdii28(69 / / /% )
nurgulguney ( 56.5 / / / % )
tadLi ( 54.5 / / / % )
pia ( 66.5 / / / % )
UZAYIM ( 62.9/ / / % )
yasminyaso ( 82.3 / / / % )
13. TAKIM ORTALAMASI: %
Not aldım canım.kızlar mesure yok metreyle
bel;92,
basen:116
göğüs:106
allahım bu ne,kendine odun diyen arkadaşlarım bide bana bakın.başka neremi ölçeyim,ya bu listeyi yayınlamasak utanç verici benim için
hosgeldin canim..ben ferhan..sende butun azeriler gibi guzelmisin?ben cerkezim ama butun cerkezkizlari gibi guzel degilim hehhee
ne tarz kitaplar seversin kubra
ah o aralar olmasaymis..süper bi menu olacakmis
tüüümm gecmisi okudum..bunlari alintilamisim bi :)) diger menuler gayet iyiydi :)
benim olculerimde bi acaip kollarim ne tombik ya( ben yeni ölcmedim eski ölcülerimi yazdim ayni kilodayken...yeniden ölcmedim biraz sporla zayiflamaya devam edip fark görmek istiyorum..
Az önce tam eşimin böreğinin resmini koyacaktım net gitti.Hep siz mi paylaşacaksınız.Gıcıklık olsun diye bende paylaşayım.Hem akşam yemeğini yiyeli çok oldu acıkmaya başlamışsınızdırAşkım hepsini afiyetle midesine götürü
Eki Görüntüle 509635
çevir kazı yanmasın mı ki ohahahaha
ya bence çok aç bırakıosun ferhancım kendini !! 1630dan sonra bişe yememek ne demek :S abartmayın allah aşkına
Az önce tam eşimin böreğinin resmini koyacaktım net gitti.Hep siz mi paylaşacaksınız.Gıcıklık olsun diye bende paylaşayım.Hem akşam yemeğini yiyeli çok oldu acıkmaya başlamışsınızdırAşkım hepsini afiyetle midesine götürü
Eki Görüntüle 509635
Eki Görüntüle 509635
yok yahu ne alaka hic bilmiyordum videoyu icerigini zaten..o tarz videolarin cogunluk cardio oldugunu biliyorum yarim saati tamamlasan ..kendini süper hissedebilirsin..hatta belki alintilamisimdir..usenmeden bakin..ben useniyorum
hayir canim 3 ogun yiyorum hep yaa bugunde 4 bucuktaki makarna yeterli geldi bana ..normalde ben 5 te yerim zaten hep aksam yemegimi
sabah 7/ 8 arasi
ogle 12/ 1 arasi
aksamda 5 gibi..sadece sabahi gec yiyince ogle kaynadi cunku evde degildim malesef...mazeretler bitmiyor dimiiiiiiiii
birde canim benim tam zunanin zoooorttt dedigi yere geldim ben...gecen haftaki yiyislerimle kilo veremem ancak bu kiloyu korurum ..elimden geldigince saglik ama az yemeye calisiyorum..ama bazen evdeki hesaplar uymuyor..hazir tercih etmek zorunda kaliyorum
Hepsini not alım canım.göğüs:109
bel:92
basen:114
göbek:111
üst bacak:68
alt bacak:46
kol:34
ayak bileği:23
her yanımı ölçtüm.bedenim 48 aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy
Vallahi yedi.1 tane bırakmadı.Hepsınımı yedı
Ellerıne saglık
Super gorunuyor ..
Bende form cayı yudumluom suan :)
Hepsini not alım canım.
Vallahi yedi.1 tane bırakmadı.
enisteye selam eder hurmetle ellerinden öperim ama ardindan " ama abi oha yuh yaniiiiiii" de derim yaniiiiii
Aslında bende yıyebılırımmm hepsını :)
arkadaslarrrrrr tehlike canlari caliyor reglime 3-4 gun var
banu ya cevabima baktim...yazmisimda yazmisim...normal sartlarda " yok caaaniiimmm cehälmiyim beeen " der gecerdim...bak bi smilieyde yok...yazmis durmusum hep diger mesajlardada
3 haftada bir beni kolluyuverin gali...he he tamam,, tamam tamam,, tabi canim tabi tabi,, evet evet ferhancim,,, hI hI haklisin kullanabiliceginiz kelimeler
O potansiyel bende de varAslında bende yıyebılırımmm hepsını :)
ay ben de yerim yaaaa
tamam ferhancım, hıhı ferhancım :) nasıl? böyle mi? :)
Ama deme öyle yazık aşkıma.Hem o gayet formda.Gerçi evleneli 8-9 kg aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?